Δεν με εκφράζει η Ζωή, πως να το κάνουμε. Στην τελική από το να πάω να ρίχνω τουφεκιές στον ΧΨ για τα συμφέροντα του Κούλη και του κάθε Κούλη, δεν παίρνω τα βουνά καλύτερα με τον φραπεζιτη;sharp έγραψε: 20 Απρ 2025, 01:22μμμ... σιγά την πρωτοτυπίαGoBzi έγραψε: 20 Απρ 2025, 01:10Μπα, ΚΚΕ θα το έριχνα για να μην πάθετε τίποτα.Νon4me έγραψε: 19 Απρ 2025, 23:30
Ηπειρωτης ειμαι ρε λιμοταγοη νεα δημοκρατια ηταν μονοδρομος απεναντι στη λαιλαπα του λαικισμου . εισαι και συ απο αυτους που δεν ψηφιζεις αλλα αν ψηφιζες θα το εριχνες ζωη να δουμε τι θα παθουμε ?
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με πόσες τουφεκιές θα θέλατε να πέσουμε;
Re: Με πόσες τουφεκιές θα θέλατε να πέσουμε;
Σιγά ρε ψηφοφόρε του Γεραπετρίτη.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ηρθε και το χρτσαυγουλο των 25 ευρω . μαλιστα .
Ούτε χρτσαυγουλο, ούτε 25 ευρώ. Μη κρίνεις τ' αλλότρια εξ ιδίων.
Εσύ των πόσων ευρώ τρουθτιμίστας είσαι?
Πόσες επικύψεις έκανες σήμερα στους Τούρκους?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να φέρω πάλι τα ποστ του Μιχαλολιάκου και του καss ? Πες στήριξα έκανα λάθος και τελείωσε μην αρχίζεις τις κωλδρονιες πασχαλιατικα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
μη του μιλάς. βάρα τον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
To 'χω πεί 10 χιλιάδες φορές, αλλά εσύ εκεί. Λογικό είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και όταν δεν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, να επαναλαμβάνεις κάτι που έχει ακυρωθεί τόσες φορές.Νon4me έγραψε: 20 Απρ 2025, 11:26 Να φέρω πάλι τα ποστ του Μιχαλολιάκου και του καss ? Πες στήριξα έκανα λάθος και τελείωσε μην αρχίζεις τις κωλδρονιες πασχαλιατικα
Αλλά εσύ, δε μου απαντάς, πώς συνδυάζεις το Γεραπετρίτη (δε σου λέω για Σημίτη, βλέπεις), με τη "σκληρή" πατριωτική γραμμή "μάχη μέχρις εσχάτων"?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε θαμώνα του βαρελιού, μη μιλάς εσύ.
[user]Στύξ[/user].
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα του πετούσα σπαλομπριζόλα στο δόξα πατρί ..... αλλά θα τη φάει το λιγούρι.
Ο Σατανίκ? Μόνο σοκολάτα Ντουμπάι.
Θυμάσαι που είχε ανοίξει νήμα ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αλήστου μνήμης νήμα.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 11:52Ο Σατανίκ? Μόνο σοκολάτα Ντουμπάι.
Θυμάσαι που είχε ανοίξει νήμα ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?![]()
Δοθείσης ευκαιρίας, σχολείο δε θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ.
Μάλλον δε με ενέπνεε το περιβάλλον.
Στύξ έγραψε: 20 Απρ 2025, 12:02Αλήστου μνήμης νήμα.![]()
Δοθείσης ευκαιρίας, σχολείο δε θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ.
Μάλλον δε με ενέπνεε το περιβάλλον.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ βλέπω να κουνάει δάχτυλο κάποιος που έχει στηρίξει τα αυγά σεKauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 11:47To 'χω πεί 10 χιλιάδες φορές, αλλά εσύ εκεί. Λογικό είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και όταν δεν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, να επαναλαμβάνεις κάτι που έχει ακυρωθεί τόσες φορές.Νon4me έγραψε: 20 Απρ 2025, 11:26 Να φέρω πάλι τα ποστ του Μιχαλολιάκου και του καss ? Πες στήριξα έκανα λάθος και τελείωσε μην αρχίζεις τις κωλδρονιες πασχαλιατικα
Αλλά εσύ, δε μου απαντάς, πώς συνδυάζεις το Γεραπετρίτη (δε σου λέω για Σημίτη, βλέπεις), με τη "σκληρή" πατριωτική γραμμή "μάχη μέχρις εσχάτων"?
Χρυση αυγη με μιχαλολιακο , καSS , και Ελλ γ.τ.π καβαλα .
Τεσπα καλο πασχα .
Οι γαλαζαιοι που κάνουν τους πατριώτες και σκληρούςKauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 11:47To 'χω πεί 10 χιλιάδες φορές, αλλά εσύ εκεί. Λογικό είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και όταν δεν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, να επαναλαμβάνεις κάτι που έχει ακυρωθεί τόσες φορές.Νon4me έγραψε: 20 Απρ 2025, 11:26 Να φέρω πάλι τα ποστ του Μιχαλολιάκου και του καss ? Πες στήριξα έκανα λάθος και τελείωσε μην αρχίζεις τις κωλδρονιες πασχαλιατικα
Υπαξιωματικος πολυβολητής σε παραμεθοριο εσυ που υπηρετησες τρολι ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 1042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 6 Απαντήσεις