Με αφορμή το θέμα για την ποιότητα των θεμάτων του phorum σκέφτηκα να δούμε σε ποιά άλλα φόρα, ελληνικά ή ξένα, είμαστε μέλη. Με κάποια -μικρή έστω- συμμετοχή.
Εννοείται φυσικά ότι όλες οι γυναίκες είναι στο Model Mayhem και όλοι οι άντρες στο Large Penis Support Group, οπότε αυτά τα δύο μπορούμε να μην τα αναφέρουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποιά άλλα fora είστε μέλος;
Σε ποιά άλλα fora είστε μέλος;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Σε ποιά άλλα fora είστε μέλος;
Σε κανένα.
Το μόνο που έχω είναι ένας λογαριασμός σε σόσιαλ, που μπαίνω κάθε εξάμηνο επειδή βαριέμαι το πιάρ συντήρησης των "φίλων".
Το μόνο που έχω είναι ένας λογαριασμός σε σόσιαλ, που μπαίνω κάθε εξάμηνο επειδή βαριέμαι το πιάρ συντήρησης των "φίλων".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε πολλά για διάφορους λόγους αλλα εχω ξεχάσει τους κωδικούς . σε μερικά δε θυμάμαι ουτε το username (συνήθως σε αυτα που έμπαινα για κατι συγκεκριμένο και αν το έβρισκα έφευγα )
Ήμουν στο xtremesystems.org όταν ασχολούμουν με cooling - overclock , στο petbirds.gr όταν ειχα τα παπαγαλάκια , στο insomnia , adsl.gr ,
https://forum.axishistory.com/ όταν διάβαζα για το ανατολικό μέτωπο και έψαχνα κατι βιβλία για το stalingrad
θα ξεχνάω κανα 2-3 σίγουρα
Ήμουν στο xtremesystems.org όταν ασχολούμουν με cooling - overclock , στο petbirds.gr όταν ειχα τα παπαγαλάκια , στο insomnia , adsl.gr ,
https://forum.axishistory.com/ όταν διάβαζα για το ανατολικό μέτωπο και έψαχνα κατι βιβλία για το stalingrad
θα ξεχνάω κανα 2-3 σίγουρα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ανέφερες μάλλον τα καλύτερα. Εγώ είμαι και σε διάφορα φόρουμ για τον καιρό.Νon4me έγραψε: 18 Απρ 2025, 11:13 Σε πολλά για διάφορους λόγους αλλα εχω ξεχάσει τους κωδικούς . σε μερικά δε θυμάμαι ουτε το username (συνήθως σε αυτα που έμπαινα για κατι συγκεκριμένο και αν το έβρισκα έφευγα )
θα ξεχνάω κανα 2-3 σίγουρα![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πριν καμιά 10ετια το setup στο σταθερό pc ήταν με μητρική asrock fatal1ty . ( θυγατρική της ασους - τωρα ειναι αυτόνομη νομίζω )
Παω να κανω update firmware το bios και έχουν ανεβάσει corrupted bios τα ντουγανια .... ε και σε αυτο το 2ωρο μεχρι να το καταλαβουν και να το
ριξουν εγω ειχα προλαβει να το κατεβασω . Κανω update και brickarei .... Ψαχνω την αποδειξη εχει ληξει η εγγύηση για 1 η 2 μηνες
μιλαω με την ασροκ στην ελλ. ετσι και ετσι . ναι μου λεν δε μπορουμε να σε καλυψουμε μονο αν δωσουν το οκ απο τα κεντρικα .,
Κανω λογαριασμο μπαινω στο θρεντ γιατι την ειχαν πατησει και αλλοι , μιλαω με τον αδμιν και μου λέει θα σου στειλουμε το τσιπακι χρεωνεσαι τα μεταφορικα . ποσο ειναι τον λεω ? 20 ευρω μου λεει ( συν κανα μηνα η ταλαιπωργια με την παραδοση απο ταιβαν ) . Ευχαριστω πολυ του λεω τους ριχνω κατι παναγιες . δεν προκειται να με ξαναδειτε ουτε ζωγραφιστο .
Παιρνω με 30 -40 ευρω την φθηνοτερη micro atx gigabyte . Η gigabyte ηταν η πρωτη εταιρια που ειχε διπλο τσιπ bios . Το 2ρο ηταν recovery . Δλδ οτι και να εκανες δεν γινοταν να την παρεις στο χερι . Σε firmware update να εβγαζες το ρευμα . εκανε recovery απο το 2ρο chip . τωρα δεν ξερω αν το εχουν υιοθετήσει και αλλες
Τετοιες περιπτωσεις δεν τις αναφερω πχ .
Παω να κανω update firmware το bios και έχουν ανεβάσει corrupted bios τα ντουγανια .... ε και σε αυτο το 2ωρο μεχρι να το καταλαβουν και να το
ριξουν εγω ειχα προλαβει να το κατεβασω . Κανω update και brickarei .... Ψαχνω την αποδειξη εχει ληξει η εγγύηση για 1 η 2 μηνες
μιλαω με την ασροκ στην ελλ. ετσι και ετσι . ναι μου λεν δε μπορουμε να σε καλυψουμε μονο αν δωσουν το οκ απο τα κεντρικα .,
Κανω λογαριασμο μπαινω στο θρεντ γιατι την ειχαν πατησει και αλλοι , μιλαω με τον αδμιν και μου λέει θα σου στειλουμε το τσιπακι χρεωνεσαι τα μεταφορικα . ποσο ειναι τον λεω ? 20 ευρω μου λεει ( συν κανα μηνα η ταλαιπωργια με την παραδοση απο ταιβαν ) . Ευχαριστω πολυ του λεω τους ριχνω κατι παναγιες . δεν προκειται να με ξαναδειτε ουτε ζωγραφιστο .
Τετοιες περιπτωσεις δεν τις αναφερω πχ .
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ρεμπέτικο Φόρουμ
Λεξιλογία
Σαραντάκος
Δισκορυχείο
Λεξιλογία
Σαραντάκος
Δισκορυχείο
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Πριν κάνα δυο χρόνια στο e steki...από τότε δεν ξαναμπηκα
Ότι χειρότερο σε φόρουμ ...έχουν μείνει 5 με 10 άτομα κομπλεξικα που δε τολμάς να πεις τίποτα... σου κάνουν μπουλιγκ με τις ευλογίες τις κομπλεξικιας αριστερής διαχείρισης.
Ότι χειρότερο σε φόρουμ ...έχουν μείνει 5 με 10 άτομα κομπλεξικα που δε τολμάς να πεις τίποτα... σου κάνουν μπουλιγκ με τις ευλογίες τις κομπλεξικιας αριστερής διαχείρισης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 10 Απαντήσεις