εσεις βελαζατε διχως αυριο εσενα ρωταω . εγω δεν ξερωΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:12Είχαμε κανένα τελεσίδικο πόρισμα για αυτό;Νon4me έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:08 με τον έτσι που χανόταν μες το σπίτι του τι έγινε ? τον έφαγε ο κουλης τελικά ?
Αν είναι να με βάλεις λινκ που αρχίζει με το σύμφωνα με πληροφορίες άστο, κρατά το για σένα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Re: Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
τον εφαγε ο κουλης . ( θες και εδω μεταφραση η το πιανεις ? _ )
-
Νετο Γκουερινο
Άρα παπάρια πόρισμα έβγαλεSeaHawk έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:12Eιπαμε.Στην Γανδη ανατεθηκε το να διαπιστωσει την αξιοπιστια του cfd Λακαφωση.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Νετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:06
Μας έχεις πρήξει ταρχιδια ότι έβγαλε πόρισμα
Που είναι;
Τι είπε δηλαδή ότι υπάρχουν και άλλα σενάρια για το cfd;
Ε και;
Πόρισμα είναι αυτό;
Διαβασε τα conclusions
Και τα τρια σεναρια του cfd Λακαφωση βασιζονται ειτε σε λαθος παραδοχες ειτε σε αμφισβητουμενες παραδοχες
Σε έχω πει να μην αντιγράφεις τον κάθε ημιτρελο και μετά έρχεσαι εδώ και γίνεσαι ρεζίλι
Είπε η Γάνδη ότι υπάρχουν και άλλα σενάρια,Ε και;
Τέλος πάντων το έχουμε πει εκατό φορές εδώ και μήνες
Το πόρισμα του Καρώνη θα μετρήσει στο τέλος γιατί αυτός γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες,τον χρόνο,τα ευρήματα,το ότι δεν κάηκαν οι μηχανοδηγοι πράγμα απίθανο αν έφταιγαν τα έλαια κτλ
-
Νετο Γκουερινο
Κι εγώ δεν ξέρω κάτι οριστικόΝon4me έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:14εσεις βελαζατε διχως αυριο εσενα ρωταω . εγω δεν ξερωΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:12Είχαμε κανένα τελεσίδικο πόρισμα για αυτό;Νon4me έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:08 με τον έτσι που χανόταν μες το σπίτι του τι έγινε ? τον έφαγε ο κουλης τελικά ?
Αν είναι να με βάλεις λινκ που αρχίζει με το σύμφωνα με πληροφορίες άστο, κρατά το για σένα. ενας γνωστος μου με τασεις στα γκευλιδικα μεσα μεταφορας ειχε ανοιξει και ξεχωριστο θεμα .
θα ερθουν τα οριστικα με τις φαπες μαζι .
-
Νετο Γκουερινο
Οκ τώρα είδα ότι το τελικά καίγονται το έγραψε ένας συγγενής θύματος από ότι καταλαβαίνω
Λάθος μου που μίλησα άσχημα δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν δικό του
Μλκια μου
Λάθος μου που μίλησα άσχημα δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν δικό του
Μλκια μου
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
3 ειναι τα σεναρια του cfd ΛακαφωσηΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:16
Άρα παπάρια πόρισμα έβγαλε
Σε έχω πει να μην αντιγράφεις τον κάθε ημιτρελο και μετά έρχεσαι εδώ και γίνεσαι ρεζίλι
Το πόρισμα του Καρώνη θα μετρήσει στο τέλος γιατί αυτός γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες,τον χρόνο,τα ευρήματα,το ότι δεν κάηκαν οι μηχανοδηγοι πράγμα απίθανο αν έφταιγαν τα έλαια κτλ
Τι αλλα σεναρια και παπαρια μεντολες γραφεις;
Τα του Καρωνη δεν εχουν καμια σχεση με την Γανδη
Η Γανδη δεν κληθηκε να βγαλει πορισμα επι των ελαιων σιλικονης
- SeaHawk
που ναι ο φιλος μου;
SeaHawk έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:36 Τον τελευταιο καιρο ερχονται στο ιατρειο μας ολο και περισσοτεροι ασθενεις με ξενα σωματα στον πρωκτο.
Σημερα με ειδοποιησε η ομαδα μου για εναν τετοιον ασθενη με το ψευδωνυμο [user] enaon[/user]
Πηγαινω λοιπον στο ιατρειο μου και ο ασθενης μου λεει το εξης:
"Γιατρε μπηκε το cfd του Λακαφωση στον πρωκτο μου και δεν μπορω να το βγαλω"
Τον εξεταζω λοιπον και διαπιστωνω οτι το cfd του Λακαφωση εχει σφηνωσει στο ορθο δηλαδη στο κατωτερο τμημα του εντερου.
Κανω προσπαθεια να το βγαλω με δακτυλικη εξεταση,αδυνατον.
Ξανα προσπαθεια με ενδοσκοπιο και εργαλεια συλληψης αντικειμενων,κανενα αποτελεσμα.
Σε αυτες τις περιπτωσεις που ειναι δυσκολο να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα,πηγαινουμε τον ασθενη στο χειρουργειο και του χορηγουμε γενικη αναισθησια,γιατι ετσι ειναι πιο χαλαρα τα τοιχωματα του εντερου του πρωκτου και ειναι πιο ευκολο να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα.
Αλλα και παλι παρα τις εργωδεις προσπαθειες για την ενδοσκοπικη αφαιρεση του,το cfd παρεμενε ακινητο στο πρωκτο του ασθενους.
Οποτε αναγκαστικα του εκανα λαπαροσκοπηση,δηλαδη του εβαλα καποια λεπτα εργαλεια μαζι με μια λεπτη καμερα μεσα στην κοιλια του και εκανα προσπαθειες να μετακινησω το ξενο σωμα προς τα κατω ετσι ωστε να το αφαιρεσουμε απο τον πρωκτο.
Και παλι ομως το cfd του Λακαφωση ηταν αμετακινητο στον πρωκτο του [user]enaon[/user]
Ως τελευταια λυση του εκανα λαπαροτομια που ειναι η τομη του κοιλιακου τοιχωματος και διατομη του εντερου,δηλαδη κανονικο χειρουργειο.
Και μονο τοτε καταφεραμε με την ομαδα μου να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα.
Η μετεγχειρητικη πορεια του ασθενους ειναι μακρα και επιπονη.
Τυχον συμμετοχη σε νηματα Τεμπων ενδεχεται να προκαλεσει σοβαρες επιπλοκες και πληρη χαλαρωση του σφιγκτηρα με ολεθριες συνεπειες.
Πάμε για το νόμπελ χημειας πάλι, στο δρόμο είμαστε; Θα το δώσουν στον Κυριακο;
γκόλουμ δεν ειμαι 5 να με ενοχλουν αυτα, και δεν καταλαβαινεις τι διαβάζεις για να σε κοροιδεψω, τι να σου προσφέρω;
γκόλουμ δεν ειμαι 5 να με ενοχλουν αυτα, και δεν καταλαβαινεις τι διαβάζεις για να σε κοροιδεψω, τι να σου προσφέρω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Απρ 2025, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Νετο Γκουερινο
Πω ρε μλκα πόσες φορές πρέπει να γράφω τα ίδια;SeaHawk έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:223 ειναι τα σεναρια του cfd ΛακαφωσηΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 01:16
Άρα παπάρια πόρισμα έβγαλε
Τι αλλα σεναρια και παπαρια μεντολες γραφεις;
Τα του Καρωνη δεν εχουν καμια σχεση με την Γανδη
Η Γανδη δεν κληθηκε να βγαλει πορισμα επι των ελαιων σιλικονης
Άντε κοιμήσου
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
Νετο Γκουερινο
Μπήκα από περιέργεια να δω τι άλλο έγραψε ο συγκεκριμένος
Γράφει λοιπόν
Αν και δεν έχω χρόνο για τέτοια, δεν μπορώ να μην μιλήσω με αυτά που ακούω. Διαπίστωσα με λύπη ότι κάποια κανάλια εξακολουθούν να καλούν τον Κώστας Κάπος (μηχανολόγος μηχανικός, μελετητής αρχιτεκτονικού και αστικού φωτισμού), να μιλάει για τη σύγκρουση των Τεμπών, συνεντεύξεις που μετά αναμεταδίδει στα κοινωνικά δίκτυα η “Ομάδα Αλήθειας”.
Αυτός ο κύριος, ο οποίος κάποτε διέδιδε τον αδιανόητα παιδαριώδη ισχυρισμό ότι η ίδια η κινητική ενέργεια των τραίνων οδήγησε στην έκρηξη, τώρα ισχυρίζεται ότι η σύγκρουση των τραίνων “διέλυσε” τους μετασχηματιστές, που “εκεί μέσα ήτανε (!) 25.000 Volt” που “όταν κάνουν τόξο η θερμοκρασία φτάνει 10.000 βαθμούς και ένα λίτρο λαδιού άμα καεί δίνει 8000 λίτρα αερίου οπότε τα 3000 λίτρα λαδιού έδωσαν 25.000 κυβικά μέτρα αερίου και έτσι έγινε η πυρόσφαιρα ακτίνας 25 εώς 38 μέτρα”. Και προσθέτει “τα έλαια σε υψηλές θερμοκρασίες σπάνε σε διάφορα εύφλεκτα αέρια τα οποία οδηγούν σε έκρηξη”. Αφήνω στην άκρη ότι η δεύτερη αιτιολόγηση (περί διάσπασης των ελαίων σε εύφλεκτα υλικά) είναι εντελώς διαφορετική από την πρώτη (να καίγεται το ίδιο το αεριοποιημένο έλαιο).
Αυτό που ρωτάω από την πρώτη μέρα τον κύριο αυτόν, ο οποίος δυστυχώς δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής, είναι το εξής: Πόσο χρόνο χρειάζονται οι διαδικασίες αυτές; Δεν υπάρχουν ακαριαίες διαδικασίες στο Σύμπαν, όλες οι διαδικασίες έχουν μια χρονική διάρκεια. Πόσος χρόνος λοιπόν απαιτείται να συμπιεστούν και να διαλυθούν οι μετασχηματιστές, πόσος χρόνος απαιτείται να γίνει το τόξο, πόσος χρόνος απαιτείται να αεριοποιηθεί το έλαιο, και πόσος χρόνος απαιτείται να καεί. Αν αντί για αναλύσεις καφενείου στο πόδι κάτσει και κάνει στοιχειώδεις πράξεις, που μπορεί εύκολα να κάνει ένας φοιτητής φυσικής, θα δει ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερος χρόνος από αυτόν στον οποίον έγινε η πραγματική πυρόσφαιρα. Επομένως είναι απολύτως αδύνατον η πυρόσφαιρα να προκλήθηκε έτσι. Δεν είμαι ειδικός για να πω ποια χημική ουσία δίνει μέσω χημικής διαδικασίας τέτοια πυρόσφαιρα. Αυτό που λέω, ξέροντας κάποια πράγματα από φυσική, είναι ότι η αλληλουχία των γεγονότων φυσικής που επικαλείται ο κ. Κάπος (σύγκρουση, συμπίεση, αεριοποίηση, ηλεκτρική εκκένωση, θέρμανση κλπ) είναι αδύνατον να γίνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (αν γίνει και ποτέ βέβαια).
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά τραγική και σοβαρή. Καλό θα είναι τα ΜΜΕ να είναι περισσότερο προσεκτικά για να μην αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις.
- SeaHawk
Κουκουες ειναι μαλακιες θα λεει.Τι πιο συνηθες.
Πως κανετε ετσι;Πρωτη φορα ακουτε πιπες απο κομμουνιστη;
Μάνος Σαριδάκης: Η μεγάλη εικόνα είναι το ΚΚΕ
16-05-2023
Αντικειμενικά, όποιος είναι με τον επαναστατικό δρόμο, θα συμπορευτεί με το ΚΚΕ. Έρχονται δύσκολοι καιροί και δεν περισσεύει κανένας!
Υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αθηνών.
https://www.katiousa.gr/politika/manos- ... ai-to-kke/
Πως κανετε ετσι;Πρωτη φορα ακουτε πιπες απο κομμουνιστη;
16-05-2023
Αντικειμενικά, όποιος είναι με τον επαναστατικό δρόμο, θα συμπορευτεί με το ΚΚΕ. Έρχονται δύσκολοι καιροί και δεν περισσεύει κανένας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 16 Απρ 2025, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Νετο Γκουερινο
Ο Καπος ο Δέδες και το κακό συναπάντημα
Κρίμα το όνομα που έχει ο Καπος
Βέβαια λίγοι θα θυμούνται τον παικταρα στο μπάσκετ του βαζελου με το όνομα αυτού
Κρίμα το όνομα που έχει ο Καπος
Βέβαια λίγοι θα θυμούνται τον παικταρα στο μπάσκετ του βαζελου με το όνομα αυτού
-
Νετο Γκουερινο
Μα και εσείς ολόκληρη ν.δ τον μόνο που βρήκατε να σας στηρίξει ήταν ο Καπος που έχει επιβλέψει τον φωτισμό σε μουσεία;SeaHawk έγραψε: 16 Απρ 2025, 10:09 Κουκουες ειναι μαλακιες θα λεει.Τι πιο συνηθες.
16-05-2023
Τουλάχιστον ας βάζατε τον μπασκετμπολίστα αν ζει
Μπορεί ο Σαριδάκης να είναι ΚΚΕ αλλά δεν τον είδα να γράφει ότι φταίει ο καπιταλισμός και η Ε.Ε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος