Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Απρ 2025, 01:52
George_V έγραψε: 14 Απρ 2025, 01:46
Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Απρ 2025, 01:15
Να μεινουν στην Συρια οι χριστιανοι, οι Ρωσοι εχουν βασεις μπορουν να τους βοηθησουν. Το χειροτερο ειναι να λεμε οτι καταπιεζοντε και βασικα να επιδοτουμε την μεταναστευση τους και το οριστικο ξεριζωμα τους
Νταξει καταλάβαμε.
Χεστηκες για τους χριστιανούς. Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας. Με την Παλαιστίνη θες νταραβερια αλλά το μασκαρεψες.
Φάνηκε άλλωστε από την πρώτη απάντηση σου στο ποστ μου.
Βλακειες λες. Οι χριστιανοι πρεπει να μεινουν εκει που ειναι γιατι αν φυγουν, εχει τελειωσει ο χριστιανισμος σε αυτες τις χωρες
Βοηθεια ξερεις δεν σημαινει μονο να τους παρουμε απο εκει.
Μπορεις να βοηθησεις με δεκαδες τροπους σε φυσικο, διπλωματικο, πολιτικο επιπεδο (ακομα και στρατιωτικο αν και εφοσον εγκριθει απο ΟΗΕ κλπ) χωρις να μετακινηθουν απο την περιοχη τοιυς η εστω να συγκεντρωθουν σε ασφαλη σημεια εντος χωρας.
Δεν ειπα ποτε να φυγουν απο εκει. Και αν δεις αλλα ποστς μου για το ιδιο θεμα αναφέρομαι ακριβως σε αυτο. Οτι η δισχιλιετης παρουσια του Χριστιανισμου στην Εγγυς Ανατολη κινδυνευει με αφανισμο.
Εσυ ομως ενω σκουζεις για βοηθεια (δηθεν) στους Χριστιανους της Παλαιστινης αγνοεις επιδεικτικα τους Χριστιανους της Συριας που σφάζονται απο τζιχαντιστες και τους Χριστιανους στο Β. Ιρακ τους οποιους δεν αναφερεις καν.
Και μολις ανεφερα εγω για βοηθεια στους Χριστιανους της Συριας (δεν ειπα ποτε να τους παρουμε απο εκει. Εσυ το ειπες αυτο) ειπες οτι ολα ροδινα εκει και θα κανουν εκλογες σε 2-3 χρονια και θα γινουν ακομα καλυτερα τα πραγματα.
Μονο η Παλαιστινη σε ενδιαφέρει και το δηθεν ενδιαφέρον σου για τους Χριστιανους ειναι εικονικο
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.