"Τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών αποκλείουν τη πιθανότητα να δημιουργήσουν τα PDMS έλαια σιλικόνης τόσο μεγάλη πυρόσφαιρα"SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 23:59https://twitter.com/EvanVlacho/status/1 ... 1041792326Αρίστος έγραψε: 15 Απρ 2025, 17:59 Το τι ανεβασαν θα περιμενω να το σχολιασουν οι συγγενεις των θυματων.
Δεν πληροφορουμαι ουτε απο Hoaxes, ουτε απο Ομαδα Αληθειας.
Ουτε κλικ δεν τους διδω.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Re: Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mπραβο μολις καταλαβες οτι ειναι εκθετοι οι Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Αλλα ας μεινουμε στο κυριο συμπερασμα
Δεν υφισταται cfd Λακαφωση .
Το εχει παρει ο Βαρδαρης της Γανδης και ο Σοροκος της Πιζας
Καπουτ
Παει πεταξε και πηγε και καρφωθηκε στον πρωκτο του [user]enaon[/user]
Αλλα ας μεινουμε στο κυριο συμπερασμα
Δεν υφισταται cfd Λακαφωση .
Το εχει παρει ο Βαρδαρης της Γανδης και ο Σοροκος της Πιζας
Καπουτ
Παει πεταξε και πηγε και καρφωθηκε στον πρωκτο του [user]enaon[/user]
-
Νετο Γκουερινο
Τι να εξηγήσεις βρε κακομοίρη;SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 23:10Θα στα εξηγησω απλα και ωραια για να τα καταλαβειςΝετο Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2025, 18:40 [
Ποιο είναι το πόρισμα που έβγαλε η Γάνδη δηλαδή;
Γιατί εγώ διαβάζω μόνο εκτιμήσεις ή οποίες είναι και λίγο παράξενες
Για παράδειγμα εγώ έχω ακούσει με τα αυτιά μου όλους τους χημικούς μηχανικούς να λένε ότι τα συγκεκριμένα έλαια που υπήρχαν στο τρένο έχουν θερμοκρασία ανάφλεξης τους 300 βαθμούς
Η ανακοίνωση που ανέβηκε από την Γάνδη λέει
Αν το AIT (θερμοκρασία αυτανάφλεξης) του ελαίου σιλικόνης οριστεί ρεαλιστικά στους 350℃,
1.Η Γανδη ειχε εντολη να επικυρωσει την εγκρυροτητα του cfd του Λακαφωση
2.Η Γανδη δεν το θεωρησε εγκυρο
3.Αυτην την στιγμη λοιπον δεν υφισταται cfd Λακαφωση δεν μπορει να σταθει πουθενα,εχει αξια κωλοχαρτου
4.Ειναι ξεκαθαρο πως ο Λαακφωσης εβαζε στο cfd του παραμετρους ωστε να καταληξει στο προαποφασισμενο απο αυτον συμπερασμα
5.Το πιο σημαντικο απο ολα.Αν διαβασεις προσκετικα το πορισμα της Γανδης θα καταλαβεις οτι ακομη και αν προκυψει καποια στιγμη ενα τυπικα σωστο cfd παλι θα βασιζεται σε καποιες παραδοχες με σεβαστο βαθμο αβεβαιοτητας
6.Αυτος ειναι ο λογος που τα cfd"s δεν μπορουν να σταθουν σε κανενα δικαστηριο ως αποδεικτικα στοχεια
Mε λιγα λογια το κινημα της ψεκιας εχει αναγκασει ολοκληρη την χωρα να ασχολειται επι εναμιση χρονο με αναποδεικτες μαλακιες
https://github.com/pyrTriangle/UGent_Te ... oject).pdf
Ολο το ζήτημα είναι αν τα έλαια σιλικόνης μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες της πυροσφαιρας στα Τέμπη
Και τι είπε η Γάνδη;
Ότι έχουν θερμοκρασία ανάφλεξης τους 350 βαθμούς
Χαίρω πολύ,μα εδώ όλοι οι χημικοί της πλευράς των συγγενών εδώ και πόσο καιρό λένε ότι τα συγκεκριμένα έλαια έχουν θερμοκρασία ανάφλεξης ακόμη χαμηλότερα στους 300 βαθμούς
Δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό
Γιατί όμως δεν μπορούν να είναι τα έλαια ;
Γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να κάουν από ότι υπήρξε, γιατί όταν καίγονται αφήνουν συγκεκριμένο αποτύπωμα που δεν βρέθηκε και για μένα τρίτο και πολύ σημαντικό ότι αν από αυτά είχε δημιουργηθεί η πυροσφαιρα θα είχαν καεί ένα εκατομμύριο τοίς εκατό οι δύο μηχανοδηγοι κάτι που φυσικά δεν συνέβη
Τα πτώματα τους δεν βρέθηκαν καμμένα
Άρα τίποτα δεν είπε η Γάνδη ,έκανε μια ανακοίνωση για ήδη γνωστά πράγματα και απλά κάποιοι γνωστοί καθυστερημένοι στυλ αλικακου νομίζουν ότι κερδανε
Μα είναι ζωα έτσι κι αλλιώς το γνωριζουμε
-
Νετο Γκουερινο
Καλά που το έβαλεςOtto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2025, 20:241. Δεν ειναι εκτιμήσεις, ούτε καν μπήκες να διαβάσεις τι λένε (όπως πάντα)Νετο Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2025, 18:40Ποιο είναι το πόρισμα που έβγαλε η Γάνδη δηλαδή;Otto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2025, 17:55
Κατηγορείς την Γάνδη για κάτι;
Γιατί το πόρισμα ανέβασαν αυτούσιο.
Για παράδειγμα εγώ έχω ακούσει με τα αυτιά μου όλους τους χημικούς μηχανικούς να λένε ότι τα συγκεκριμένα έλαια που υπήρχαν στο τρένο έχουν θερμοκρασία ανάφλεξης τους 300 βαθμούς
Αν το AIT (θερμοκρασία αυτανάφλεξης) του ελαίου σιλικόνης οριστεί ρεαλιστικά στους 350℃,
2. Δεν χρειάζεται να είσαι χημικός μηχανικός για να δεις ποιο είναι το flash point των ελαίων που παίζει από 300 και φτάνει τους 400 (υπο συνθήκες)
Από κει και πέρα, πάνω από το flash point και ειδικά σε πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά.
ΥΓ : ρε συ, κοίτα σύμπτωση. Όλο το παρεό στο δημόσιο ήταν. Και εδώ τι έκαναν εκει (επειδή εσύ εντυπωσιάζεσαι από πράγματα που δεν γνωρίζεις)
Εδώ η ομάδα Μιχοπουλου και η προϋπηρεσία της
(τα ίδια και ο Μχόπουλος, τουλάχιστον αυτοί είναι στο ΤΕΕ)
![]()
Άρα οι χημικοί μηχανικοί που γελάνε με τα έλαια σιλικόνης δεν είναι τέσσερις όπως νόμιζα αλλά περισσότεροι
Συνέχισε την καλή δουλειά, μερικά πράγματα μπορεί να μας ξεφύγουν
- SeaHawk
Τον τελευταιο καιρο ερχονται στο ιατρειο μας ολο και περισσοτεροι ασθενεις με ξενα σωματα στον πρωκτο.
Σημερα με ειδοποιησε η ομαδα μου για εναν τετοιον ασθενη με το ψευδωνυμο [user] enaon[/user]
Πηγαινω λοιπον στο ιατρειο μου και ο ασθενης μου λεει το εξης:
"Γιατρε μπηκε το cfd του Λακαφωση στον πρωκτο μου και δεν μπορω να το βγαλω"
Τον εξεταζω λοιπον και διαπιστωνω οτι το cfd του Λακαφωση εχει σφηνωσει στο ορθο δηλαδη στο κατωτερο τμημα του εντερου.
Κανω προσπαθεια να το βγαλω με δακτυλικη εξεταση,αδυνατον.
Ξανα προσπαθεια με ενδοσκοπιο και εργαλεια συλληψης αντικειμενων,κανενα αποτελεσμα.
Σε αυτες τις περιπτωσεις που ειναι δυσκολο να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα,πηγαινουμε τον ασθενη στο χειρουργειο και του χορηγουμε γενικη αναισθησια,γιατι ετσι ειναι πιο χαλαρα τα τοιχωματα του εντερου του πρωκτου και ειναι πιο ευκολο να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα.
Αλλα και παλι παρα τις εργωδεις προσπαθειες για την ενδοσκοπικη αφαιρεση του,το cfd παρεμενε ακινητο στο πρωκτο του ασθενους.
Οποτε αναγκαστικα του εκανα λαπαροσκοπηση,δηλαδη του εβαλα καποια λεπτα εργαλεια μαζι με μια λεπτη καμερα μεσα στην κοιλια του και εκανα προσπαθειες να μετακινησω το ξενο σωμα προς τα κατω ετσι ωστε να το αφαιρεσουμε απο τον πρωκτο.
Και παλι ομως το cfd του Λακαφωση ηταν αμετακινητο στον πρωκτο του [user]enaon[/user]
Ως τελευταια λυση του εκανα λαπαροτομια που ειναι η τομη του κοιλιακου τοιχωματος και διατομη του εντερου,δηλαδη κανονικο χειρουργειο.
Και μονο τοτε καταφεραμε με την ομαδα μου να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα.
Η μετεγχειρητικη πορεια του ασθενους ειναι μακρα και επιπονη.
Τυχον συμμετοχη σε νηματα Τεμπων ενδεχεται να προκαλεσει σοβαρες επιπλοκες και πληρη χαλαρωση του σφιγκτηρα με ολεθριες συνεπειες.
Σημερα με ειδοποιησε η ομαδα μου για εναν τετοιον ασθενη με το ψευδωνυμο [user] enaon[/user]
Πηγαινω λοιπον στο ιατρειο μου και ο ασθενης μου λεει το εξης:
"Γιατρε μπηκε το cfd του Λακαφωση στον πρωκτο μου και δεν μπορω να το βγαλω"
Τον εξεταζω λοιπον και διαπιστωνω οτι το cfd του Λακαφωση εχει σφηνωσει στο ορθο δηλαδη στο κατωτερο τμημα του εντερου.
Κανω προσπαθεια να το βγαλω με δακτυλικη εξεταση,αδυνατον.
Ξανα προσπαθεια με ενδοσκοπιο και εργαλεια συλληψης αντικειμενων,κανενα αποτελεσμα.
Σε αυτες τις περιπτωσεις που ειναι δυσκολο να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα,πηγαινουμε τον ασθενη στο χειρουργειο και του χορηγουμε γενικη αναισθησια,γιατι ετσι ειναι πιο χαλαρα τα τοιχωματα του εντερου του πρωκτου και ειναι πιο ευκολο να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα.
Αλλα και παλι παρα τις εργωδεις προσπαθειες για την ενδοσκοπικη αφαιρεση του,το cfd παρεμενε ακινητο στο πρωκτο του ασθενους.
Οποτε αναγκαστικα του εκανα λαπαροσκοπηση,δηλαδη του εβαλα καποια λεπτα εργαλεια μαζι με μια λεπτη καμερα μεσα στην κοιλια του και εκανα προσπαθειες να μετακινησω το ξενο σωμα προς τα κατω ετσι ωστε να το αφαιρεσουμε απο τον πρωκτο.
Και παλι ομως το cfd του Λακαφωση ηταν αμετακινητο στον πρωκτο του [user]enaon[/user]
Ως τελευταια λυση του εκανα λαπαροτομια που ειναι η τομη του κοιλιακου τοιχωματος και διατομη του εντερου,δηλαδη κανονικο χειρουργειο.
Και μονο τοτε καταφεραμε με την ομαδα μου να αφαιρεσουμε το ξενο σωμα.
Η μετεγχειρητικη πορεια του ασθενους ειναι μακρα και επιπονη.
Τυχον συμμετοχη σε νηματα Τεμπων ενδεχεται να προκαλεσει σοβαρες επιπλοκες και πληρη χαλαρωση του σφιγκτηρα με ολεθριες συνεπειες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 16 Απρ 2025, 00:38, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Otto Weininger
Νετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:35Καλά που το έβαλεςOtto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2025, 20:241. Δεν ειναι εκτιμήσεις, ούτε καν μπήκες να διαβάσεις τι λένε (όπως πάντα)Νετο Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2025, 18:40
Ποιο είναι το πόρισμα που έβγαλε η Γάνδη δηλαδή;
2. Δεν χρειάζεται να είσαι χημικός μηχανικός για να δεις ποιο είναι το flash point των ελαίων που παίζει από 300 και φτάνει τους 400 (υπο συνθήκες)
Από κει και πέρα, πάνω από το flash point και ειδικά σε πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά.
ΥΓ : ρε συ, κοίτα σύμπτωση. Όλο το παρεό στο δημόσιο ήταν. Και εδώ τι έκαναν εκει (επειδή εσύ εντυπωσιάζεσαι από πράγματα που δεν γνωρίζεις)
Εδώ η ομάδα Μιχοπουλου και η προϋπηρεσία της
(τα ίδια και ο Μχόπουλος, τουλάχιστον αυτοί είναι στο ΤΕΕ)
![]()
Άρα οι χημικοί μηχανικοί που γελάνε με τα έλαια σιλικόνης δεν είναι τέσσερις όπως νόμιζα αλλά περισσότεροι
Συνέχισε την καλή δουλειά, μερικά πράγματα μπορεί να μας ξεφύγουν
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Νετο Γκουερινο
Ο άλλος ο βλάκας νομίζει ότι η Γάνδη έβγαλε κάποιο πόρισμα
Το γράφει και το ξαναγράφει
Τι να πω ρε πστη μου δεν ήξερα ότι οι ισπανοεβραιοι είναι τόσο βλακες
- SeaHawk
Διαβασε το πορισμα βρε ΓουργουρινεΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:32
Γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να κάουν από ότι υπήρξε
Οι χρονοι αλλαζουν αναλογα με τις παραδοχες
Αν τα σταγονιδια ακουμπουν σε πυρακτωμενη επιφανεια και δεν ειναι στον αερα ολα αλλαζουν
Ολη αυτη η ιστορια ειναι ενα συνοθυλευμα βολικων παραδοχων του δοκτωρος Λακαφωση για να καταληξει στο προαποφασισμενο συμπερασμα
- SeaHawk
Η Γανδη εβγαλε πορισμα για το cfd του ΛακαφωσηΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:40 Ο άλλος ο βλάκας νομίζει ότι η Γάνδη έβγαλε κάποιο πόρισμα
Και το κατεστησε κωλοχαρτο η σφηνα για τον πρωκτο του enaon διαλεξε οτι θες
-
Νετο Γκουερινο
Που γράφει για τους χρόνους το πόρισμα;SeaHawk έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:41Διαβασε το πορισμα βρε ΓουργουρινεΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:32
Γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να κάουν από ότι υπήρξε
Οι χρονοι αλλαζουν αναλογα με τις παραδοχες
Αν τα σταγονιδια ακουμπουν σε πυρακτωμενη επιφανεια και δεν ειναι στον αερα ολα αλλαζουν
Ολη αυτη η ιστορια ειναι ενα συνοθυλευμα βολικων παραδοχων του δοκτωρος Λακαφωση για να καταληξει στο προαποφασισμενο συμπερασμα
Φερε το σημείο να το δούμε
-
Νετο Γκουερινο
Κανένα πόρισμα δεν έβγαλε η Γάνδη ρε καημένεSeaHawk έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:42Η Γανδη εβγαλε πορισμα για το cfd του ΛακαφωσηΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:40 Ο άλλος ο βλάκας νομίζει ότι η Γάνδη έβγαλε κάποιο πόρισμα
Και το κατεστησε κωλοχαρτο η σφηνα για τον πρωκτο του enaon διαλεξε οτι θες
Είπε ότι καίγονται τα έλαια, ευχαριστώ πολύ όλοι το δέχονται
Αμφισβήτησε τo cfd,και;
Αυτό είναι πόρισμα;
Ξεκινατε να δουλευετε πως θα μπουν ολες οι μπαλες μεσα για να μη σας ερθει αποτομα .
-
Νετο Γκουερινο
Μαρεσει που βγαίνει ο άλλος και λέει κι όμως καίγονται
Έλεος ρε πστη μου σε αυτή την χώρα, έχουμε γεμίσει ηλίθιους
Έλεος ρε πστη μου σε αυτή την χώρα, έχουμε γεμίσει ηλίθιους
-
Νετο Γκουερινο
Σκάσε ρε βλακαΝon4me έγραψε: 16 Απρ 2025, 00:48 Ξεκινατε να δουλευετε πως θα μπουν ολες οι μπαλες μεσα για να μη σας ερθει αποτομα .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος