!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δυσαρεστημενοι πρωην Νεοδημοκράτες ετοιμαζουν κομμα?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nemo

Re: Δυσαρεστημενοι πρωην Νεοδημοκράτες ετοιμαζουν κομμα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

George_V έγραψε: 15 Απρ 2025, 17:01
nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:59
πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:48

Η νεολαία θα είχε θέμα εάν η ΧΑ επέλεγε ως πρότυπο τον Μεταξά και όχι τον Χίτλερ;για ποιό λόγο;

και ενα παραδειγμα ειναι και ο βοριδης που κυκλοφοραγε με τσεκουρι
ασε τα χαπατα εσυ εισαι πιο σοβαρος
:-?

Εγώ ακριβώς επειδή τα παρακολούθησα ξέρω την άκρη του νήματος.Ο Βορίδης διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ,του κόμματος του Παπαδόπουλου.Ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε να ακούει για Χίτλερ,ήθελε να συνεχίσει η άκρα δεξιά τη μεταπολεμική της παράδοση φιλοαμερικανισμού.Ο Μιχαλολιάκος είχε αρχίσει να χιτλερίζει και τον διέγραψαν και ανέλαβε ο Βορίδης.Πέρασε πολλά χρόνια στο ημίφως και ήλθε το μνημόνιο,κανείς άλλος δεν υπήρχε,ο Βορίδης και οι άλλοι είχαν πάει στο ΛΑΟΣ και εκτινάχθηκε,ήταν όμως εκτός τόπου και χρόνου.
οταν ο σκοπος ηταν να κερδηθούν οι δρομοι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα λενε
μην ξεχνας πως ηταν τοτε οι δρομοι με τους αριστερους να κοπανε και να κυνηγουν οποιον
εδειχνε και προτεινε κατι το ελληνικο
Θαυμαστε "ελληνικοτητα"

[/quote]
με τον πατ συζητω που εχει τουλαχιστον την στοιχειωδη λογικη να καταλαβει σε ποια πτυχη αναφερομαι
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 17:31
George_V έγραψε: 15 Απρ 2025, 17:01
nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:59 :-?

Εγώ ακριβώς επειδή τα παρακολούθησα ξέρω την άκρη του νήματος.Ο Βορίδης διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ,του κόμματος του Παπαδόπουλου.Ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε να ακούει για Χίτλερ,ήθελε να συνεχίσει η άκρα δεξιά τη μεταπολεμική της παράδοση φιλοαμερικανισμού.Ο Μιχαλολιάκος είχε αρχίσει να χιτλερίζει και τον διέγραψαν και ανέλαβε ο Βορίδης.Πέρασε πολλά χρόνια στο ημίφως και ήλθε το μνημόνιο,κανείς άλλος δεν υπήρχε,ο Βορίδης και οι άλλοι είχαν πάει στο ΛΑΟΣ και εκτινάχθηκε,ήταν όμως εκτός τόπου και χρόνου.
οταν ο σκοπος ηταν να κερδηθούν οι δρομοι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα λενε
μην ξεχνας πως ηταν τοτε οι δρομοι με τους αριστερους να κοπανε και να κυνηγουν οποιον
εδειχνε και προτεινε κατι το ελληνικο
Θαυμαστε "ελληνικοτητα"

με τον πατ συζητω που εχει τουλαχιστον την στοιχειωδη λογικη να καταλαβει σε ποια πτυχη αναφερομαι
[/quote]

Αν ειχες στοιχειωδη λογικη θα ειχες καταλαβει εδω και χρονια τη στηριζεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:43
nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:38 εισαστε τοσο χαπατα που περιμενετε απο νδ συριζα πασοκ να αλλαξει το συστημα
θα σας κοπανανε μεχρι να σβησει ο ηλιος και μυαλο δεν βαζετε
Ενώ εσυ καρδούλα μου, περιμένεις απ'τον Λιακο του Δομοκού να σε σώσει;

Μέχρι να σβήσει ο ήλιος, έχετε κάνει τις επιλογές σας, ολοι. Λουστειτε με δαύτες.
Αυτό για τις επιλογές,πάει για όλους, οπότε και για εσένα. Έτσι;

Κρίση έχουμε όλοι. Όπως και επιλογές. Άλλες σωστές και άλλες λάθος.
Η ιστορία το δείχνει.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Philip Mortimer έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:53
πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:26
nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:13

και εγω ναζι και φασιστας ειμαι καλη μου και ειμαι και καλο παιντι ...μη φοβαστε δεν τρωμε ανθρωπους

;
Νέμο έχεις σκεφθεί ποτέ γιατί η ΧΑ αλλά και μεγάλο μέρος του "χώρου" δεν επέλεξαν για πρότυπο τον Μεταξά αλλά τον Χίτλερ;θέλω να πω,ο Μεταξάς συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές,και τον κοινοβουλευτισμό δεν ήθελε,και δικτάτορας ήταν και είχε και επιτυχίες.Γιατί να μην τον έχει πρότυπο ένας εθνικιστής του 21ου αιώνα.Τι του λείπει;
Λοιπόν η ανομολόγητη αλήθεια είναι ότι την κρίσιμη στιγμή αυτός επέλεξε ΑΓΓΛΙΑ και στο βάθος ΑΜΕΡΙΚΗ και αυτό δεν αρέσει στη ΧΑ.

Η ΧΑ ήταν μια συμμορία παρακμιακων που έπαιζαν τους ναζί για να φαίνονται σκληροί και από τις παρενέργειες της κρίσης βγήκαν δεκαετίες μετά στην επιφάνεια κάτι που και πάλι ήταν συνδυασμός πολλών παραγόντων, αυτό έγινε άντε το πολύ σε 1-2 χώρες ακόμη. Η ΧΑ εξαρχής ως ναζιστικη συμμορία είχε δημιουργηθεί. Είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί οι σατανιστές της Παλλήνης έγιναν "σατανιστές".
Είπε ο πασοκος,ο υποστηρικτής του Σημίτη,του Τσουκατου,του Τσοχατζόπουλου,του Παπαντωνίου.
Ο ορισμός της εγκληματικής οργάνωσης.
Μπορεί η ΧΑ να ήταν ότι ήταν,αλλά δεν θα βγείτε εσείς από πάνω.
Ντροπή δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Κόμμα Σιαλμά ρε άτομα;;
:smt005:

Μπροστά του ο Ανδρουλάκης μοιάζει ΝτεΓκολ και ο Χαρίτσης Βενιζέλος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Απρ 2025, 21:37
πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:26
;
Νέμο έχεις σκεφθεί ποτέ γιατί η ΧΑ αλλά και μεγάλο μέρος του "χώρου" δεν επέλεξαν για πρότυπο τον Μεταξά αλλά τον Χίτλερ;θέλω να πω,ο Μεταξάς συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές,και τον κοινοβουλευτισμό δεν ήθελε,και δικτάτορας ήταν και είχε και επιτυχίες.Γιατί να μην τον έχει πρότυπο ένας εθνικιστής του 21ου αιώνα.Τι του λείπει;
Λοιπόν η ανομολόγητη αλήθεια είναι ότι την κρίσιμη στιγμή αυτός επέλεξε ΑΓΓΛΙΑ και στο βάθος ΑΜΕΡΙΚΗ και αυτό δεν αρέσει στη ΧΑ.

Η ΧΑ ήταν μια συμμορία παρακμιακων που έπαιζαν τους ναζί για να φαίνονται σκληροί και από τις παρενέργειες της κρίσης βγήκαν δεκαετίες μετά στην επιφάνεια κάτι που και πάλι ήταν συνδυασμός πολλών παραγόντων, αυτό έγινε άντε το πολύ σε 1-2 χώρες ακόμη. Η ΧΑ εξαρχής ως ναζιστικη συμμορία είχε δημιουργηθεί. Είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί οι σατανιστές της Παλλήνης έγιναν "σατανιστές".
Είπε ο πασοκος,ο υποστηρικτής του Σημίτη,του Τσουκατου,του Τσοχατζόπουλου,του Παπαντωνίου.
Ντροπή δηλαδή.
Δεν είμαι πασοκος, επειδή ψηφισα και στήριξα τον Σημίτη, οπως και 3 εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι και όπως δεν είμαι νεοδημοκρατης επειδή ψήφισα και στήριξα Μητσοτάκη πατέρα και υιο όπως αλλά περίπου 3 εκατομμύρια και ψήφισα σκέτο Σαμαρά (και άλλα μικρότερα κόμματα που δεν είναι του παρόντος). Το γεγονός ότι υπήρχαν διεφθαρμένα άτομα εντός των κυβερνήσεων είναι παράγωγο της φυσιογνωμίας της ελληνικής κοινωνίας, όσοι έδειχναν με το δάχτυλο ως αδιάφθοροι εθνοσωτηρες αποδείχθηκαν πολύ χειρότεροι για τον απλό λόγο ότι και αυτοί ήταν της ελληνικής νοοτροπίας και ίσα ίσα ήταν και στερημένοι από εξουσίες και χρήματα, και τους έλειπε εστω και το το εξωτερικό λουστρο. Αυτό πρακτικά θα αποφευγοταν μόνο εάν ιδρυόταν ένα κόμμα τεχνοκρατών που όμως δεν έχω δει κανένα τέτοιο κόμμα με εξαίρεση το ποτάμι/δράση και το 2012 τη δημιουργία ξανά που πλησίασαν σε κάτι τέτοιο να ξεφυτρώνει ως αντίδραση στην κακοδιαχείριση των κυβερνώντων. Η αμέσως επόμενη εναλλακτική είναι κάποιος πρωθυπουργός να έβαζε μόνο τεχνοκράτες στην κυβέρνησή του κάτι όμως που θα τον καθιστούσε κόκκινο πανί για τις κομματικές βαρωνειες που φέρνουν τις ψήφους.

Ουδεμία σχέση βέβαια δεν έχουν όλα τα παραπάνω με την συμμορία παρακμιακων επίδοξων νεοναζί.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Beria έγραψε: 15 Απρ 2025, 21:40 Κόμμα Σιαλμά ρε άτομα;;
:smt005:

Μπροστά του ο Ανδρουλάκης μοιάζει ΝτεΓκολ και ο Χαρίτσης Βενιζέλος
Δεν τον ξέρω αλλά σίγουρα είναι καλύτερος από τον Κικίλια

Και ... :102: υπερβολές !
Θα έστελνες τον Ανδρουλάκη στο περίπτερο για τσιγάρα ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Philip Mortimer έγραψε: 15 Απρ 2025, 22:13

Ντροπή δηλαδή.
Δεν είμαι πασοκος, επειδή ψηφισα και στήριξα τον Σημίτη, οπως και 3 εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι και όπως δεν είμαι νεοδημοκρατης επειδή ψήφισα και στήριξα Μητσοτάκη πατέρα και υιο όπως αλλά περίπου 3 εκατομμύρια και ψήφισα σκέτο Σαμαρά (και άλλα μικρότερα κόμματα που δεν είναι του παρόντος). Το γεγονός ότι υπήρχαν διεφθαρμένα άτομα εντός των κυβερνήσεων είναι παράγωγο της φυσιογνωμίας της ελληνικής κοινωνίας, όσοι έδειχναν με το δάχτυλο ως αδιάφθοροι εθνοσωτηρες αποδείχθηκαν πολύ χειρότεροι για τον απλό λόγο ότι και αυτοί ήταν της ελληνικής νοοτροπίας και ίσα ίσα ήταν και στερημένοι από εξουσίες και χρήματα, και τους έλειπε εστω και το το εξωτερικό λουστρο. Αυτό πρακτικά θα αποφευγοταν μόνο εάν ιδρυόταν ένα κόμμα τεχνοκρατών που όμως δεν έχω δει κανένα τέτοιο κόμμα με εξαίρεση το ποτάμι/δράση και το 2012 τη δημιουργία ξανά που πλησίασαν σε κάτι τέτοιο να ξεφυτρώνει ως αντίδραση στην κακοδιαχείριση των κυβερνώντων. Η αμέσως επόμενη εναλλακτική είναι κάποιος πρωθυπουργός να έβαζε μόνο τεχνοκράτες στην κυβέρνησή του κάτι όμως που θα τον καθιστούσε κόκκινο πανί για τις κομματικές βαρωνειες που φέρνουν τις ψήφους.

Ουδεμία σχέση βέβαια δεν έχουν όλα τα παραπάνω με την συμμορία παρακμιακων επίδοξων νεοναζί.
Μπούρδες.
Ξέρουμε πολύ καλά τι ρουσφέτια περιμένατε όλοι οι κωλογλυφτες του πασοκ.
Πασοκος μπορεί να μην είσαι όπως το λες,αλλά ζεχνεις πασοκιλα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

George_V έγραψε: 15 Απρ 2025, 11:03 Στα σκαριά νέο κόμμα από τους δυσαρεστημένους της Δεξιάς - Ο ρόλος Σαλμά
Μετάφραση . 3 και ο κούκος κ ο σαλμας κάνουν νεο κομμα . :bored:
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Απρ 2025, 22:29
Philip Mortimer έγραψε: 15 Απρ 2025, 22:13

Ντροπή δηλαδή.

Μπούρδες.
Ξέρουμε πολύ καλά τι ρουσφέτια περιμένατε όλοι οι κωλογλυφτες του πασοκ.
Πασοκος μπορεί να μην είσαι όπως το λες,αλλά ζεχνεις πασοκιλα.
Δεν είχα ανάγκη προσωπικά κανένα ρουσφετι πόσο μάλλον όταν έφυγα από την Ελλάδα λόγω επαγγελματικής ευκαιρίας, μήπως ήσουν εσύ κανένα επίδοξο ρουσφέτι του βουδα;
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Με διάφορα σενάρια συνεχίζονται οι διεργασίες σε όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος με στόχο να διαμορφωθεί κυβερνητική εναλλακτική, που θα βάλει πλάτη στον εγκλωβισμό του λαού σε κάλπικα δίπολα, και ταυτόχρονα να στηθούν νέες παγίδες χειραγώγησης από τη βολική αντιπολίτευση, η οποία δυσκολεύεται να αντιπολιτευτεί την πολιτική την οποία εφάρμοσε και στηρίζει σε στρατηγικά της σημεία.
Στις διεργασίες παρεμβαίνουν ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα, με το βλέμμα στραμμένο στην «επόμενη μέρα», καθώς αφενός οι διεθνείς εξελίξεις, αφετέρου οι κίνδυνοι στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία κάνουν το τοπίο ευμετάβολο και όλοι τρέχουν να πιάσουν μια καλύτερη θέση.
Έτσι ερμηνεύονται π.χ. οι φωνές δυσαρέσκειας μέσα στην κυβέρνηση, οι κόντρες με «δυσαρεστημένα» εκδοτικά - επιχειρηματικά συγκροτήματα, η ανάκαμψη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ, οι γκρίνιες που μεγαλώνουν για την εκλογική καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι προσπάθειες επανασυγκόλλησης των ΣΥΡΙΖΑ 1 και 2, τα σενάρια για εκλογικές συνεργασίες στη σοσιαλδημοκρατία, ο ανταγωνισμός που οξύνεται στον χώρο της ακροδεξιάς κ.λπ.
Έτσι εξηγείται και το ποντάρισμα που κάνει το σύστημα σε κόμματα όπως της Κωνσταντοπούλου, με στόχο να «παρκάρει» ψήφους και τη λαϊκή δυσαρέσκεια μέχρι να κατακάτσει η σκόνη.
Όμως η διέξοδος για τον λαό δεν βρίσκεται στα διάφορα συστημικά μέτωπα, ούτε σε νέους σωτήρες, που άλλωστε τους έχει δοκιμάσει. Βρίσκεται στην αποφασιστική ενίσχυση της κοινωνικής συμμαχίας ανάμεσα στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα, με στόχο την ανατροπή του σάπιου συστήματος που όλοι οι άλλοι υπηρετούν. Εκεί δίνει όλες του τις δυνάμεις το ΚΚΕ, το μόνο που χαλάει τη συστημική σούπα τους.

Αναδημοσίευση από τον «Ριζοσπάστη», 15 Απρίλη 2025.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Απρ 2025, 21:32
Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:43
nemo έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:38 εισαστε τοσο χαπατα που περιμενετε απο νδ συριζα πασοκ να αλλαξει το συστημα
θα σας κοπανανε μεχρι να σβησει ο ηλιος και μυαλο δεν βαζετε
Ενώ εσυ καρδούλα μου, περιμένεις απ'τον Λιακο του Δομοκού να σε σώσει;

Μέχρι να σβήσει ο ήλιος, έχετε κάνει τις επιλογές σας, ολοι. Λουστειτε με δαύτες.
Αυτό για τις επιλογές,πάει για όλους, οπότε και για εσένα. Έτσι;

Κρίση έχουμε όλοι. Όπως και επιλογές. Άλλες σωστές και άλλες λάθος.
Η ιστορία το δείχνει.
Ο τροπος γραφής μου, είναι ευθέως ανάλογος με την ηλιθιότητα που αντιμετωπίζω εδώ μέσα. Ιδίως με τον Νέμο. Γραφει στο γάμο του Καραγκιόζη, απίστευτα πράγματα.
Τεσπα. Έχεις δίκιο. Οπότε ας επαναδιατυπώσω. ''Όλοι έχουμε κάνει τις επιλογές μας, ας λουστούμε με δαύτες.''
Η ιστορία δεν δείχνει μόνο τα συμβάντα, αλλά και τον τρόπο που διαδραματίστηκαν. Εκεί βρίσκεται το ζουμί. Η επιβολή βίας, δεν γεννά απαραίτητα ήρωες, εν καιρώ ειρήνης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Κι ομως ηρθε τελικα η μερα που η ΝΔ θα µετατραπεί από κόµµα αρχηγικό σε κόµµα αρχών
Η κινηση Σαλμά θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Zelda έγραψε: 16 Απρ 2025, 11:39 Κι ομως ηρθε τελικα η μερα που η ΝΔ θα µετατραπεί από κόµµα αρχηγικό σε κόµµα αρχών
Η κινηση Σαλμά θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις
Αυτή είναι η περιβόητη "κίνηση της Βόλβης" :D
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”