Αρίστος έγραψε: 15 Απρ 2025, 17:12
Αν διαβαζες λιγο ιστορια αθλιο σκουπιδι θα γνωριζες οτι η Ρωσια υπηρξε ο φραγμος που η Μογγολικη Μεγαλη Ορδη δεν περασε στην Ευρωπη και επισης ο λογος που διαλυθηκε η Οθωμανικη Αυτοκρατορια. Ειδικα στα Βαλκανια η Ρωσια επαιξε το σημαντικοτερο ρολο για την απελευθερωση της Σερβιας, της Βουλγαριας, της Ρουμανιας (τοτε Μολδοβλαχια) και της Ελλαδας. Και τοσο την Ουκρανια οσο και την Κριμαια η Ρωσια τις απελευθερωσε απο τους Τουρκομογγολους.
Τελος αν δεν υπηρχε η Ρωσια σημερα θα ησουν Ναζι και πιθανοταγτα θα υπηρετουσες στα SS.
.
Δεν ξέρω αν η Ορδή δεν πέρασε αλλά γνωρίζουμε πως στη Ρωσία καλοπέρασε για κάτι αιώνες.Αρίστος έγραψε: 15 Απρ 2025, 17:12υπηρξε ο φραγμος που η Μογγολικη Μεγαλη Ορδη δεν περασε στην Ευρωπη
Αφού σας τα έχω εξηγήσει ρε φίλε
Γιατί τι κουράζετε;
Εγώ έτσι τα ξέρω
Spoiler
Οι Μογγόλοι, υπέταξαν του Ρώσους πρίγκηπες, αφού τους έκαναν αδερφές, μετά έκαναν καλό σεξ και με τις γυναίκες
Ρωσίδες πριγκίπισσες. Μετά πήγαιναν και στα παρακάτω κλιμάκια ως να φτάσουν και να πηδήξουν μέχρι και την
τελευταία Ρωσίδα γιαγιά. Οι Ρώσοι πρίγκηπες που είχαν εξαδερφωθεί, με τα γνωστά κουνήματα και το σπάσιμο του καρπού,
έγιναν οι φοροεισπράκτορες των Μογγόλων. Το μογγολικό διοικητικό σύστημα είναι απόλυτη απάνθρωπη μοναρχία,
πολύ σεξ χωρίς προφυλάξεις, γέμισε ο κόζμος εκεί, μογγολορωσάκια καθώς καταλαβαίνεις.
Αργότερα οι Μογγόλοι αποχώρησαν αλλά οι απόγονοί τους μογγολορώσοι, ανέλαβαν την διοίκηση υιοθετώντας
τις ίδιες απάνθρωπες διοικητικές πρακτικές, τις ίδιες στρατιωτικές τακτικές (πηδούσαν τους νεοσύλλεκτους),
το ίδιο φορολογικό κεντρικό σύστημα με φοροεισπράκτορες κλπ.
Η μετέπειτα ρωσική αυτοκρατορία, δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφωθεί πάνω στην ανάμνηση της μογγολικής κυριαρχίας
αντιγράφοντας και βελτιώνοντας τα μογγολικά κόλπα και κολπάκια που είχαν διεισδύσει για αιώνες στο μέσα τους.
Χωρίς τη Μογγολική επιρροή, η Ρωσία δεν θα ήταν αυτό που όλοι αγαπήσαμε.
Κατάλαβες; Όλα κουμπώνουν και όλα έχουν μια επιστημονική εξήγηση.
Υγ, αν προσέξεις και το ύφος του Πούτιν (Poo-tin) ειδικά όταν χαμογελάει, θυμίζει έντονα μογγολάκι.