εισαι γκευ . και δε μπορεις . και περασαν τα χρονια . ισως στην αλλη ζωη .enterprise-psi έγραψε: 15 Απρ 2025, 12:04 Δρόμο σε ελληνικό νησί έχετε δει; Τι πατίνια και μαλακίες θες τουλάχιστον 17 ιντσα ζάντα για τις 150 λακούβες ανά μέτρο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
Re: Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
ξερει οτι ειναι γκεί, τα εχουμε πει με τον πσι πριν 4-5 χρόνια αυτα ξανα. Εχουν αναρτηση πλέον, τιποτα δεν καταλαβαινουν απο λακουβες.
τι να τον κανει η αναρτηση βρε καψερε που λες οδηγουσες και μηχανη . η αναρτηση ειναι για κανα σαμαρακι τυπου ταχυτητας . σε λακουβα επιπεδου κρασπεδου = πετρα -= whatever θα δωσει οτι λεφτα βγαλει τη σεζον στον οδοντιατρο και παλι ισως μη φτασουν .enaon έγραψε: 15 Απρ 2025, 12:14 ξερει οτι ειναι γκεί, τα εχουμε πει με τον πσι πριν 4-5 χρόνια αυτα ξανα. Εχουν αναρτηση πλέον, τιποτα δεν καταλαβαινουν απο λακουβες.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στην δουλειά πάω με σκούτερ , οπότε ναι είμαι λίγοenaon έγραψε: 15 Απρ 2025, 12:14 ξερει οτι ειναι γκεί, τα εχουμε πει με τον πσι πριν 4-5 χρόνια αυτα ξανα. Εχουν αναρτηση πλέον, τιποτα δεν καταλαβαινουν απο λακουβες.
Αλλά τουλάχιστον θέλει βενζίνη, οπότε just the tip
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
σταματα βρε, εχεις φουξια πατίνια στο μυαλό σου, σου ξηγώ οτι εχω εμπειρία, τι δεν καταλαβαινεις; Εχουν πολυ μεγαλες ροδες, 20 ιντσε μαζί με το λαστιχο τα μεσαια, πανε και 16αρες ζαντες.
εγω σκουτερ-παπι, δεν οδήγησα ποτε, γκει δεν εγινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Απρ 2025, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλη θεληση θα σε πιστεψω . αυτο που λες θα το κανει ο ασεβαστος ως το καλοκαιρι ?
ο ασεβαστος ναι ειναι σοβαρό παιδί νομιζω, και εχει τα υπόλοιπα που πρέπει, καλη ευκαιρία αν δεν φοβαται.Νon4me έγραψε: 15 Απρ 2025, 12:21 καλη θεληση θα σε πιστεψω . αυτο που λες θα το κανει ο ασεβαστος ως το καλοκαιρι ?
Αν σ' ενδιαφέρει το πρακτικό, ποιο είναι το πρόβλημα να αναλάβει κάποιος φίλος τη μεταφορά της αντρικής μοτοσυκλέτας σου; Είτε στο λιμάνι είτε στο νησί.Ασέβαστος έγραψε: 15 Απρ 2025, 11:31το πρακτικο με ενδιαφερει.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2025, 11:24 Εγώ δεν κατάλαβα αν το κυρίως ερώτημα του Ασέβαστου αφορά στο προφίλ του δίκυκλου (τιμή, πρακτικότητα, μηχανισμός) ή το δικό του κοινωνικό προφίλ.
Τείνω προς το δεύτερο και δεν νομίζω να παίξει θέμα μ' αυτό. Ουδείς θ' ασχοληθεί. Σε τουριστικό νησί θα περάσει το εξάμηνο και όχι στο απάτητο χωριό του Αινειάν.![]()
το κοινωνικο το προσθεσα για να κανουμε και πλακα, δε μπορω να μιλω σοβαρα στο πχορουμ, δε μου βγαινει.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
οχι ρε, κανονικές Κρος μηχανές είναι χωρίς σελα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
motocross ειναι αυτη και η σελα ειναι εκει που λεει honda .

- Otto Weininger
Για νορμάλ παιδάκια; Καταρχάς το κάναμε με εξοπλισμό φουλ, κράνος θώρακα, γόνατα κλπenaon έγραψε: 15 Απρ 2025, 12:07οττο ειμαι αρκετά μεγαλύτερος, μηχανοβιος δεκαετίες, και ταλιμπαν σε αυτα απο μικρός, αυτα που μου λες για ποδήλατα ειναι για νορμαλ παιδάκια.
Αν σε πάρω να κατέβουμε μαζί (ακομα και τωρα που εχω χρονια να το κανω) ένα δύο μέρη που έχω πάει, που πρέπει να αποφεύγεις ακόμα και κλαδιά πέρα από το το χωμάτινο και γεμάτο πέτρες ή βαθουλωματα έδαφος, είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσεις πρώτος αφού θα κατέβεις κουτρουβαλωντας.
μαλλον λες τα σκραμπλερ .

σε αυτες δεν καθονται ποτε εφοσον ειναι οριοι για επιδείξεις σκαρφαλωματος .
https://youtu.be/igqdZ9DKrJ4?si=lYGpKwLw21OT0O8y&t=87

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 15 Απρ 2025, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε παιδια, του εχετε βαλει του ανθρώπου ποδηλατάκια μια σταλια που διπλώνουν, θα τον φανε στο δρομο και δεν θα το καταβουν, θα κολλήσει στην σίτα για τα μιγάκια. και λετε για μονόκυκλα. 
με παπι εγω δεν βγαινω στον δρόμο, μου μοιαζει τρέλα, το μονόκυκλο ειναι αλλιως.

με παπι εγω δεν βγαινω στον δρόμο, μου μοιαζει τρέλα, το μονόκυκλο ειναι αλλιως.
μονόκυκλο λες ανέβαινε εκει ;σε αυτες δεν καθονται ποτε εφοσον ειναι οριοι για επιδείξεις σκαρφαλωματος .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Απρ 2025, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οταν θες να στριψεις γυρνας κεφαλι να δεις πισω η εχεις βαλει καθρεπτες στα μανικια ?
- Otto Weininger
Α γειά σουΝon4me έγραψε: 15 Απρ 2025, 12:32 μαλλον λες τα σκραμπλερ .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 2 Απαντήσεις