Δε θα υπερασπιστώ τη ΝΔ και τον Καλαμπόκα αλλά η ΧΑ συστηματικά επιτίθονταν σε όσους θεωρούσε ανεπιθύμητους.
Ουτε κι εγω θα υπερασπιστω τη ΧΑ αλλα απλα κανω και καποιες συγκρισεις. Παρεπιπτοντως για να καταλαβεις σε τι αριστεροστροφο κρατος ζουμε κατσε ψαξε και διαβασε τις δικαστικες αποφασεις για τον ΕΛΑ και συγκρινε τις με αυτες για τη ΧΑ.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 14 Απρ 2025, 21:56
Τα γεγονότα λένε πως ο Ρουπακιάς και οι Χρυσαυγίτες την έστησαν στο Φύσσα έξω από την καφετέρια.Δεν είναι σαφές αν το μαχαιρώματα ήταν στα σχέδια των Χρυσαυγιτών αλλά με τόσους ανώμαλους που είχαν μαζέψει για να δέρνουν ξένους και αριστερούς είναι επόμενο να έβγαινε μπροστά και κάποιος Ρουπακιάς.Εξάλλου το είχαν ξανακάνει οι Χρυσαυγίτες.
ψυχουλα ο φιλελε= καλος φονος ειναι αυτος που το κανει αριστερος
Δεν είμαι υπέρμαχος της ατομικής τρομοκρατίας αντιθέτως οι Χρυσαυγίτες αποδείχτηκαν οπαδοί της καφρίλας μέχρι να τους στριμώξουν στα κάγκελα της φυλακής και να παριστάνουν τους ανήξερους.
εισαι μεγας υποκριτης χαμηλης νοημοσυνης για τους δυο δολοφονημένους δεν ειπες τιποτα
για τον φονο του φυσα θελεις ολους τους χρυσαυγιτες φυλακη -δεν σου φτανει ο ρουπακιας
ψυχουλα ο φιλελε= καλος φονος ειναι αυτος που το κανει αριστερος
Δεν είμαι υπέρμαχος της ατομικής τρομοκρατίας αντιθέτως οι Χρυσαυγίτες αποδείχτηκαν οπαδοί της καφρίλας μέχρι να τους στριμώξουν στα κάγκελα της φυλακής και να παριστάνουν τους ανήξερους.
εισαι μεγας υποκριτης χαμηλης νοημοσυνης για τους δυο δολοφονημένους δεν ειπες τιποτα
για τον φονο του φυσα θελεις ολους τους χρυσαυγιτες φυλακη -δεν σου φτανει ο ρουπακιας
Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση και για αυτό δικαίως τα ηγετικά της μέλη βρίσκονται στη φυλακή.
Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση και για αυτό δικαίως τα ηγετικά της μέλη βρίσκονται στη φυλακή.
με το που θα βγει ο κας εχει ενα 10% και οτι επαθε η καμαλα θα παθετε και σεις
nemo έγραψε: 14 Απρ 2025, 22:37
με το που θα βγει ο κας εχει ενα 10% και οτι επαθε η καμαλα θα παθετε και σεις
Ο Κας καθαρίζει πατάτες για να τρώνε οι Πακιστανοί κρατούμενοι τώρα.
Νon4me έγραψε: 14 Απρ 2025, 22:36
δεν επιτιθονταν. ειχαν ομαδες συγκροτημενες πεφταν τηλεφωνα ιεραρχικα και πηγαινε εκει λοχος - ταγμα . υπαρχουν ολα στα ηχητικα
Γιαυτο πηγαν στη μπουζου και οχι γιατι τσακωθηκαν για τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο οπως στην αρχη πηγαν να κουμπωσουν .
Σιγά μην πήγαιναν και τεθωρακισμένα. Καμμία απόδειξη δεν υπάρχει για λόχους, τάγματα και δεν ξέρω κι εγώ τί ανοησίες. Ούτε και υπήρχαν αυτές οι βλακείες.
Πολιτικά ήταν τα κίνητρα που έγινε η δίωξη. Το ήθελε το σύστημα και αυτό έγινε. Το ήθελαν και οι ξένες δυνάμεις.
Μπορεί η ΧΑ να ήταν λάθος σε πολλά, ιδεολογικά κλπ αλλά οι βλακείες για "εγκληματική οργάνωση" και "παραστρατιωτική δομή" δεν ισχύουν.
Νon4me έγραψε: 14 Απρ 2025, 22:36
δεν επιτιθονταν. ειχαν ομαδες συγκροτημενες πεφταν τηλεφωνα ιεραρχικα και πηγαινε εκει λοχος - ταγμα . υπαρχουν ολα στα ηχητικα
Γιαυτο πηγαν στη μπουζου και οχι γιατι τσακωθηκαν για τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο οπως στην αρχη πηγαν να κουμπωσουν .
Σιγά μην πήγαιναν και τεθωρακισμένα. Καμμία απόδειξη δεν υπάρχει για λόχους, τάγματα και δεν ξέρω κι εγώ τί ανοησίες. Ούτε και υπήρχαν αυτές οι βλακείες.
Πολιτικά ήταν τα κίνητρα που έγινε η δίωξη. Το ήθελε το σύστημα και αυτό έγινε. Το ήθελαν και οι ξένες δυνάμεις.
Μπορεί η ΧΑ να ήταν λάθος σε πολλά, ιδεολογικά κλπ αλλά οι βλακείες για "εγκληματική οργάνωση" και "παραστρατιωτική δομή" δεν ισχύουν.
Εχουμε κανει αυτην την κουβεντα αλλες 2-3 φορες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ αναμεταξυ μας . καπου κουραζει .
Τα χειροτερα τα γλιτωσαν φυσικα απ την τροπολογια του συριζα επειδη ηταν το δεκανικι του .
Σύμφωνα με τον καινούργιο κώδικα, έρχεται μία σημαντική μείωση ως προς το ελάχιστο όριο ποινής αναφορικά με το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι, από ποινή κάθειρξης 10 έως 20 έτη που προβλεπόταν μέχρι πρότινος, από 1η Ιουλίου ο «διευθυντής» εγκληματικής οργάνωσης (ΠΚ 187 παρ.3) τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον πέντε χρόνων. Επί της ουσίας, ο καταδικασθείς για διεύθυνση αντιμετωπίζει πλέον την ίδια ποινή με εκείνη του απλού μέλος μίας εγκληματικής οργάνωσης.
Μετα πηγαιναν εξω απ το δικαστηριο οι ζαιοι ( που τους δικασε η νδ γιατι δε βρισκαν αιθουσα ) και φωναζαν δεν ειναι αθώοι
100 φορες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ οργανωσεις απο τη ΧΑ υπηρξαν επι μεταπολιτευσης το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, καθε μια με το παρακρατος της οπως επισης και η Θυρα 7 του Ολυμπιακου. Και βεβαια ο ΕΛΑ με τα εκατονταδες μελη, τις εκατονταδες βομβιστικες ενεργειες και τη μια εκτελεση που δεν μπηκε κανενας φυλακη. Δεν ειδα ομως κανενα να τις ξηλωσει, ουτε ειδα την ελληνικη δικαιοσυνη να ανησυχει για το πως πηραν τα θαλασσοδανεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που σημερα χρωστανε ενα ΔΙΣ μαζι, εκανε νομο η ΝΔ που οι τραπεζικοι που εδιναν τετοια δανεια εχουν το ακαταδιωκτο. Ο κοσμος των Τεμπων αγωνιζεται για να αποδοθει δικαιοσυνη εστω σε λιγοστους για τους 57 νεκρους, το παρακρατος της ΝΔ ομως δεν μπορει να το αγγιξει.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 15 Απρ 2025, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανονικα θα πρεπει να διδασκεται στην ιστορια των επομενων γενιων σαν απολυτο σημαδι αριστεροφρονης παρανοιας του μεταπολιτευτικου μπουρδελου το οτι ουτε ενας δεν μπηκε φυλακη στην υποθεση του ΕΛΑ. Και αναρωτιεται κανεις γιατι τους τη χαρισαν.
Δειτε εδω σκεπτικο που βγηκε λαδι η οργανωση με πανω απο 200 βομβιστικες ενεργειες και μια εκτελεση.
Πέραν της έλλειψης στοιχείων, βασικό σημείο της ακροαματικής διαδικασίας απετέλεσε η διαπίστωση της παραγραφής των ενεργειών της οργάνωσης πριν από το 1989, λόγω παρέλευσης εικοσαετίας.
Ως προς τον Χρ. Τσιγαρίδα, ο οποίος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για συμμετοχή στην οργάνωση από την ίδρυσή της μέχρι το 1989, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τον συνδέουν με μη παραγεγραμμένες ενέργειες.
Και μετα μου λετε για το ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπηρξαν πολυ πιο αριστερα κομματα απο το ΣΥΡΙΖΑ επι μεταπολιτευσης. Και ο ΕΛΑ δεν απαλλαχτηκε απο τις κατηγοριες επι ΣΥΡΙΖΑ αλλα επι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδη τα ΚΝΑΤ που κατεβαινουν σε διαδηλωσεις με μαδερια και λοστους τι ειναι;
.
Επειδή έκαναν προπόνηση πώς θα χτυπήσουν κάποιον με μαχαίρι για να τον σκοτώσουν μήπως και προπόνηση με όπλα;
Γιατι δε ρωτάς και την άποψη αυτού; s
Αντι να μου πλασαρεις φυκια δεν μου λες καλυτερα ποιος νομιμοποιησε το ΚΚΕ στην Ελλαδα και εδιωξε το Βασιλια;
.
η Τσόντα των Κορονέλων Προλετάριων...
το πρόβλημα του ΚΚΕ ήταν το ΜΟΝΑΡΧΟφασιστικό καθεστώς... δηλαδή ο Βασιλιάς... τον έδιωξε η τσόντα των κορονέλων και ηρθαν οι πολιτικες δυναμεις να παρουν την εξουσία με την βοήθεια των προλεταριων του εθνικου στρατου και στις πολιτικές δυναμεις ηταν και το κκε.