!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Re: Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Αυτός που θα πει ότι κάηκαν τα έλαια, πρέπει να μας πει πού χάθηκαν 2 τόνοι διοξείδιο του θείου.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Διαδώστε!!2!1!1!!SeaHawk έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:35 Ρε συ μιλαμε για τυπους που εκαναν εκδηλωση στο ΑΠΘ για να ανατρεψουν την κυβερνηση
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
Νετο Γκουερινο
Εκατό φορές έχει εξηγήσει ο καθένας από αυτούς με επιστημονικό τρόπο γιατί δεν μπορεί να είναι τα έλαια σιλικόνης και είναι υδρογονάνθρακεςSeaHawk έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:35Ρε συ μιλαμε για τυπους που εκαναν εκδηλωση στο ΑΠΘ για να ανατρεψουν την κυβερνησηΝετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:33
Βρείτε εσείς φιλοκυβερνητικους χημικούς μηχανικούς να υποστηρίξουν τα έλαια σιλικόνης
Κανείς δεν βρέθηκε γιατί δεν υπάρχει τόσο ξεφτιλισμενος καραγκιόζης
Τι ελαια σιλικονης μου τσαμπουνας;
Τι το επιστημονικο εχει ολο αυτο με την ανατροπη της κυβερνησης;
Εκατό φορές
Δεν λένε είναι υδρογονάνθρακες γιατί έτσι γουστάρουμε
Άντε συνέλθε λίγο
Τέλος πάντων τώρα έχει ΠΑΟΚΑΡΑ
-
Νετο Γκουερινο
- Otto Weininger
Α μέσω της ομάδας Κοκοτσακη και αυτός.Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:36Είσαι για γέλιαOtto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:32Απέναντι σε ποιους λεβέντη μου ;Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:29
Ας πάνε στα δικαστήρια οι της πυροσβεστικής και ο αναρμόδιος Δέδες να σταθεί απέναντι τους
Γελάει ο κόσμος με την χαζομάρα σας
Τέλος πάντων ένα ακόμα πόρισμα περιμένουμε και μετά θα δούμε αν η δικαιοσύνη σταθεί στο ύψος της
Θα κάνει τα πουλάκια να κελαηδησουν;
Και για το ποιός είναι ο δολοφόνος και για το ποιοί και γιατί έκαναν την συγκάλυψη
Εσείς μείνετε με τον αλικακο και τον κάθε ημιτρελο
Έχουν δώσει κάποιο πόρισμα οι παραπάνω που να αποδεικνύει αυτά που λένε;
Και τα εχεις μπερδέψει: αυτοί θα σταθούν απέναντι στον δικαστη και θα πρέπει να προσκομίσουν αποδείξεις.
Ο χρυσός φυσικά έδωσε πόρισμα μέσω της ομάδας κοκοτσακη
Από ότι κατάλαβα στην ίδια ομάδα ανήκει και ο καρναβος,για αυτό δεν είμαι σίγουρος
Ο Κωνσταντόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στο πόρισμα του εοδασααμ
Ο Μιχόπουλος και αυτός έχει καταθέσει πόρισμα στον φάκελο από ότι θυμάμαι
Άρα έχουμε :
1. Μιχοπουλος : εως 19 τονοι σε εως 20 βυτια
2. Καραναβος, Χρυσος ήτοι πορισμα Κοκοτσακη : (ξέρεις αυτό που δεν καταλαβαινε ότι είναι γυρισμένη η φωτογραφία) 12-15 τονους, χαμενο 14ο βαγονι και 27 νεκροί από φωτιά
3. Κωνσταντοπούλος: σύμφωνα με τον ρεπορτάζ στις ειδήσεις του Αντ1, πήρε εντολή 19/2, γνωμοδότησε στις 24/2 (μόλις σε 5 μερες ) και 27/2 έγινε η παρουσίαση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Και πάνω σε αυτόν βασίστηκε ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Τέλεια.
Και αυτοί θα σταθούν στο δικαστηριο ;
Καλή τύχη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Ούτε μισή επιστημονική απόδειξη δεν ανέφερε ο Καραναβος προχτές στα 45 λεπτά που μιλούσε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:38Εκατό φορές έχει εξηγήσει ο καθένας από αυτούς με επιστημονικό τρόπο γιατί δεν μπορεί να είναι τα έλαια σιλικόνης και είναι υδρογονάνθρακεςSeaHawk έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:35Ρε συ μιλαμε για τυπους που εκαναν εκδηλωση στο ΑΠΘ για να ανατρεψουν την κυβερνησηΝετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:33
Βρείτε εσείς φιλοκυβερνητικους χημικούς μηχανικούς να υποστηρίξουν τα έλαια σιλικόνης
Κανείς δεν βρέθηκε γιατί δεν υπάρχει τόσο ξεφτιλισμενος καραγκιόζης
Εκατό φορές
Άντε συνέλθε λίγο
Οχι ότι θα καταλάβαινες. Απλά στο λέω γιατί ούτε καν είδες την ομιλία.
Ναι... εσένα περιμέναμε να μας πεις αν έφερε επιστημονική απόδειξη ή όχι...Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:48Ούτε μισή επιστημονική απόδειξη δεν ανέφερε ο Καραναβος προχτές στα 45 λεπτά που μιλούσε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:38Εκατό φορές έχει εξηγήσει ο καθένας από αυτούς με επιστημονικό τρόπο γιατί δεν μπορεί να είναι τα έλαια σιλικόνης και είναι υδρογονάνθρακεςSeaHawk έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:35
Ρε συ μιλαμε για τυπους που εκαναν εκδηλωση στο ΑΠΘ για να ανατρεψουν την κυβερνηση
Εκατό φορές
Άντε συνέλθε λίγο
Οχι ότι θα καταλάβαινες. Απλά στο λέω γιατί ούτε καν είδες την ομιλία.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Το παρακράτος πρέπει να βάλει τις μηχανές στο φουλ και ποντάρει στην θεία από την Νιγηρία.
Είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας. Και τα αποτελέσματα... σί-γου-ρα...
Είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας. Και τα αποτελέσματα... σί-γου-ρα...
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
να μη ζορίζεστε και ολα θα πανε καλα . η φουτσα ειναι αναπόφευκτη . με ψέμματα δε γάμησε κάνεις και ειδικά οι ζαιοι το ξερετε απο πρωτο ( και δευτερο και συντομα τριτο ) χέρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 13 Απρ 2025, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Φαντάζομαι θα μου πεις σε ποιο σημείο της ομιλίας του είναι να πάω να την ακούσω.nrg έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:52Ναι... εσένα περιμέναμε να μας πεις αν έφερε επιστημονική απόδειξη ή όχι...Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:48Ούτε μισή επιστημονική απόδειξη δεν ανέφερε ο Καραναβος προχτές στα 45 λεπτά που μιλούσε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:38
Εκατό φορές έχει εξηγήσει ο καθένας από αυτούς με επιστημονικό τρόπο γιατί δεν μπορεί να είναι τα έλαια σιλικόνης και είναι υδρογονάνθρακες
Εκατό φορές
Άντε συνέλθε λίγο
Οχι ότι θα καταλάβαινες. Απλά στο λέω γιατί ούτε καν είδες την ομιλία.![]()
Άκουσέ την πρώταOtto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:02Φαντάζομαι θα μου πεις σε ποιο σημείο της ομιλίας του είναι να πάω να την ακούσω.nrg έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:52Ναι... εσένα περιμέναμε να μας πεις αν έφερε επιστημονική απόδειξη ή όχι...Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:48
Ούτε μισή επιστημονική απόδειξη δεν ανέφερε ο Καραναβος προχτές στα 45 λεπτά που μιλούσε.
Οχι ότι θα καταλάβαινες. Απλά στο λέω γιατί ούτε καν είδες την ομιλία.![]()
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Otto Weininger
Επειδή εγώ την άκουσα σε αντίθεση με σένα, δεν ανεφερε μισό επιστημονικό στοιχείο.nrg έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:05Άκουσέ την πρώταOtto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:02Φαντάζομαι θα μου πεις σε ποιο σημείο της ομιλίας του είναι να πάω να την ακούσω.nrg έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:52
Ναι... εσένα περιμέναμε να μας πεις αν έφερε επιστημονική απόδειξη ή όχι...![]()
... και μετά έλα ρώτα αν έχεις απορίες.
Αλλά ας τσιμπήσω. Ας δεχτώ ότι και καλά τον άκουσες. Άσε το σημείο που τα είπε. Πες μου τι ειπε. Επιγραμματικά.
Μα εσύ ισχυρίζεσαι ότι δεν έφερε ούτε ένα επιστημονικό στοιχείο.Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:07Επειδή εγώ την άκουσα σε αντίθεση με σένα, δεν ανεφερε μισό επιστημονικό στοιχείο.nrg έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:05Άκουσέ την πρώταOtto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:02
Φαντάζομαι θα μου πεις σε ποιο σημείο της ομιλίας του είναι να πάω να την ακούσω.... και μετά έλα ρώτα αν έχεις απορίες.
Αλλά ας τσιμπήσω. Ας δεχτώ ότι και καλά τον άκουσες. Άσε το σημείο που τα είπε. Πες μου τι ειπε. Επιγραμματικά.
Πες 2-3 που είπε και δεν ήταν επιστημονικά να τα δούμε.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Otto Weininger
Κατάλαβα.nrg έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:15Μα εσύ ισχυρίζεσαι ότι δεν έφερε ούτε ένα επιστημονικό στοιχείο.Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2025, 19:07Επειδή εγώ την άκουσα σε αντίθεση με σένα, δεν ανεφερε μισό επιστημονικό στοιχείο.
Πες 2-3 που είπε και δεν ήταν επιστημονικά να τα δούμε.
Ούτε καν τον άκουσες.
- Otto Weininger
[user]SeaHawk[/user] ο Γκουερινο αναρωτιέται ποιος θα σταθει απεναντι τους στα δικαστηρια.
Ο nrg μας λέει ότι άκουσε τις επιστημονικές αποδειξεις για το φορτιο.
Η πραγματικότητα:
https://streamable.com/nx3fxi
Ο nrg μας λέει ότι άκουσε τις επιστημονικές αποδειξεις για το φορτιο.
Η πραγματικότητα:
https://streamable.com/nx3fxi
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος