nrg έγραψε: 13 Απρ 2025, 14:55
Την περίπτωση εκείνη που ο Λακαφώσης σας δουλεύει ψιλό γαζί... την σκέφτηκες;
Τέσσερις χημικοί μηχανικοί λένε όχι για τα έλαια σιλικόνης,ναι στους υδρογονάνθρακες και εδώ οι φουκαραδες προσπαθούν να αποδομησουν τον λακαφωση,που στο φινάλε ο άνθρωπος λέει συνέχεια αφήστε με εμένα , δέστε τι λένε οι ειδικοί επιστήμονες
Η κατάντια τους δεν έχει αρχή και τέλος
Τέσσερις χημικοί μηχανικοί λένε όχι για τα έλαια σιλικόνης,ναι στους υδρογονάνθρακες και εδώ οι φουκαραδες προσπαθούν να αποδομησουν τον λακαφωση,που στο φινάλε ο άνθρωπος λέει συνέχεια αφήστε με εμένα , δέστε τι λένε οι ειδικοί επιστήμονες
Ποιοι είναι οι 4 χημικοί μηχανικοί;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εσείς ποιους ειδικούς έχετε;
Τον Δέδε που μόνος του λέει ότι άποψη μπορούν να έχουν μόνο οι χημικοί μηχανικοί και εγώ είμαι αναρμόδιος;
Τους αρχικούς πραγματογνώμονες της πυροσβεστικής;
Τον αλλικακο;
Τον Ζούκοφ;
Τον πρωτοσαλτε;
Κάποιον άλλον βλαμμένο;
Θα ηθελα να συνεισφερω στην ερευνα και να πω να παρετε μια αλυσιδα χρονισμου ιμαντα απο παπι c50 ( η μιση στο μεγεθος και στο παχος απο αλυσιδα μεταδοσης παπιου και ας πουμε περιπου ιση με αλυσιδα αλυσοπριονου [ειναι λιγο πιο χοντρη του παπιου ] )
Να την πεταξετε πανω στα καλωδια της δεη να ακουμπησει 2 να κανει γειωση και να δουμε τι γινεται ,
Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:11
Ποιοι είναι οι 4 χημικοί μηχανικοί;
Δέκα φορές τους έγραψα
Μιχόπουλος
Καρναβος
Χρυσός
Κωνσταντόπουλος
Δηλαδή έχουμε:
1. Μιχόπουλος : δεν υπογραφει τίποτα, αλλά αναφέρει έως 19 τόνους και έως 20 βυτία
3. Καρναβος : δεν έχει παρουσιάσει κάτι, απλά λεει οτι υπάρχουν
4. Κωνσταντοπούλος (ο έκανα 2 μάστερ και 1 διδακτορικό μέσα σε ενα χρόνο) όπου μέσα σε πέντε (5) μέρες έβγαλε γνωμοδότηση (και οχι πόρισμα) όπου λεει οτι αποκλείεται να είναι τα έλαια επειδη δεν βρηκαμε όσο SiO2 περιμέναμε να βρούμε.
Ξεχνάω κάποιον;
4. Κωνσταντοπούλος (ο έκανα 2 μάστερ και 1 διδακτορικό μέσα σε ενα χρόνο) όπου μέσα σε πέντε (5) μέρες έβγαλε γνωμοδότηση (και οχι πόρισμα) όπου λεει οτι αποκλείεται να είναι τα έλαια επειδη δεν βρηκαμε όσο SiO2 περιμέναμε να βρούμε.
Ξεχνάω κάποιον;
Ας πάνε στα δικαστήρια οι της πυροσβεστικής και ο αναρμόδιος Δέδες να σταθεί απέναντι τους
Γελάει ο κόσμος με την χαζομάρα σας
Τέλος πάντων ένα ακόμα πόρισμα περιμένουμε και μετά θα δούμε αν η δικαιοσύνη σταθεί στο ύψος της
Θα κάνει τα πουλάκια να κελαηδησουν;
Και για το ποιός είναι ο δολοφόνος και για το ποιοί και γιατί έκαναν την συγκάλυψη
Εσείς μείνετε με τον αλικακο και τον κάθε ημιτρελο
Ξεχνάω κάποιον;
Ας πάνε στα δικαστήρια οι της πυροσβεστικής και ο αναρμόδιος Δέδες να σταθεί απέναντι τους
Τέλος πάντων ένα ακόμα πόρισμα περιμένουμε και μετά θα δούμε αν η δικαιοσύνη σταθεί στο ύψος της
Και για το ποιός είναι ο δολοφόνος και για το ποιοί και γιατί έκαναν την συγκάλυψη
Απέναντι σε ποιους λεβέντη μου ;
Έχουν δώσει κάποιο πόρισμα οι παραπάνω που να αποδεικνύει αυτά που λένε;
Και τα εχεις μπερδέψει: αυτοί θα σταθούν απέναντι στον δικαστη και θα πρέπει να προσκομίσουν αποδείξεις.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:14
Δέκα φορές τους έγραψα
Μιχόπουλος
Καρναβος
Χρυσός
Κωνσταντόπουλος
Δηλαδη ολο το παρεακι της επικης εκδηλωσης στο ΑΠΘ τον Φλεβαρη που μιλουσαν για ανατροπη της κυβερνησης
Βρείτε εσείς φιλοκυβερνητικους χημικούς μηχανικούς να υποστηρίξουν τα έλαια σιλικόνης
Κανείς δεν βρέθηκε γιατί δεν υπάρχει τόσο ξεφτιλισμενος καραγκιόζης
Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Απρ 2025, 18:33
Βρείτε εσείς φιλοκυβερνητικους χημικούς μηχανικούς να υποστηρίξουν τα έλαια σιλικόνης
Κανείς δεν βρέθηκε γιατί δεν υπάρχει τόσο ξεφτιλισμενος καραγκιόζης
Ρε συ μιλαμε για τυπους που εκαναν εκδηλωση στο ΑΠΘ για να ανατρεψουν την κυβερνηση
Τι ελαια σιλικονης μου τσαμπουνας;
Τι το επιστημονικο εχει ολο αυτο με την ανατροπη της κυβερνησης;
Ξεχνάω κάποιον;
Απέναντι σε ποιους λεβέντη μου ;
Έχουν δώσει κάποιο πόρισμα οι παραπάνω που να αποδεικνύει αυτά που λένε;
Και τα εχεις μπερδέψει: αυτοί θα σταθούν απέναντι στον δικαστη και θα πρέπει να προσκομίσουν αποδείξεις.
Είσαι για γέλια
Ο χρυσός φυσικά έδωσε πόρισμα μέσω της ομάδας κοκοτσακη
Από ότι κατάλαβα στην ίδια ομάδα ανήκει και ο καρναβος,για αυτό δεν είμαι σίγουρος
Ο Κωνσταντόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στο πόρισμα του εοδασααμ
Ο Μιχόπουλος και αυτός έχει καταθέσει πόρισμα στον φάκελο από ότι θυμάμαι