!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
- Sid Vicious
Re: Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
Όσες φορές δοκίμασα nikkei κουζίνα στην Cevicheria πάντως έμεινα πολυ ευχαριστημένος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
έχει αλλάξει η περιοχή. Τι ήταν παλιά εκεί; Η Παπαρούνα;Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:44 Όσες φορές δοκίμασα nikkei κουζίνα στην Cevicheria πάντως έμεινα πολυ ευχαριστημένος
- Sid Vicious
Νομίζω όχι, η Παπαρούνα δεν ήταν εκεί που άνοιξε μετα το Gambrinus;mao mao έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:51έχει αλλάξει η περιοχή. Τι ήταν παλιά εκεί; Η Παπαρούνα;Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:44 Όσες φορές δοκίμασα nikkei κουζίνα στην Cevicheria πάντως έμεινα πολυ ευχαριστημένος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Μιλάω για πριν το 2010. Όπως το βλέπω αυτό το μαγαζί που λες στο street, ήταν η Παπαρούνα μπαρ. Υπήρχε και εστιατόριο παπαρούνα πιο κάτω στα Λαδάδικα ταυτόχρονα.Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:56Νομίζω όχι, η Παπαρούνα δεν ήταν εκεί που άνοιξε μετα το Gambrinus;mao mao έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:51έχει αλλάξει η περιοχή. Τι ήταν παλιά εκεί; Η Παπαρούνα;Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:44 Όσες φορές δοκίμασα nikkei κουζίνα στην Cevicheria πάντως έμεινα πολυ ευχαριστημένος
σουσι γιατί τρώτε; επειδή διαβάζετe manga;
Ωραία θα το έχω υπόψη
Ε δεν τη λες και χωριό ακριβώς.mao mao έγραψε: 12 Απρ 2025, 00:24Σε ποιες πόλεις αναφέρεσαι; Αν μιλάμε για Λονδίνο, Παρίσι , Αμστερνταμ, Βερολίνο κλπ , τι σχέση έχουν με το βαλκανικό χωριό της Θεσσαλονίκης;
Και όταν λέμε καλό εννοούμε να θες να ξαναπάς. Μέχρι εκεί.
Επειδή είναι νόστιμο;
Εδω πάτε και τρώτε εκείνη την αηδία πίτσα στη στρατού και ρωτάς για οτιδήποτε άλλο;
Αυτή την μαλακία την τρέλα με τον Σάκη ποτέ δεν την κατάλαβα
Μόνο για φοιτητολιγουρια μετά από μπάφους είναι
Πήρα τις προαλλες Ραφαέλε, συνδυασμός μεγέθους-τιμης-ποιοτητας πολυ ανώτερη
Εχει κάνει όνομα, για αυτό.jason0 έγραψε: 12 Απρ 2025, 08:24Αυτή την μαλακία την τρέλα με τον Σάκη ποτέ δεν την κατάλαβα
Πήρα τις προαλλες Ραφαέλε, συνδυασμός μεγέθους-τιμης-ποιοτητας πολυ ανώτερη
Το ακούνε οι βλάκες και οι γυναίκες και τρέχουν.
για ψάρι στο Τριζόνι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Είχα φάει σε μια πολύ ωραία ψαροταβέρνα στην Κρήνη, πάνω σε μια πλατεία, αν δε θυμάμαι Λάθος πλατεία Κατράκη. Τότε ήταν καλή. Μιλάμε βέβαια για πριν δεκαπέντε χρόνια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Kauldron έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:22Πού να 'βλεπες μια φορά που είχαν πάει 2 γύφτοι.jason0 έγραψε: 11 Απρ 2025, 01:53 Μου λένε κάτι παλικάρια τις προάλλες να παμε στου "Sid", εγώ δεν μπορουσα, 1 ώρα και 6 λεπτά λέει περίμεναν αλλά χαλάλι![]()
Θεός ο sid, χορευει όλη τη Σαλονικη στο ταψί, σε λίγο θα λέει μόνο Παρασκευές 2-6 και θα στήνονται απέξω σαν τα κινεζάκια σε black Friday
Κάνα πατατάκι απ το περιπτερο μπορουν να τσιμπολογουν τουλάχιστον ρε;![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Θέλει ένα νεφρό ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Με μια μικρή επιφύλαξη επειδή έχω πάνω από χρόνο να πάω, κορυφαίο σε γεύση το Μεζέν.
Μάλιστα τα έξτρα πιάτα του. Πολύ καλό και ο,τι φέρνει με το τσίπουρο, αλλά τα έξτραζ του ξεφεύγουν.
Είχα πάει με παρέα κάτι Αθηναίοι. Ερχόταν πιάτο, δοκιμάζαμε πρώτη μπουκιά και κοιτιομασταν με έκπληξη.
Ηλιοπετρα επίσης πολύ καλή.
Μουργα χι από μένα. Ενώ όταν άνοιξε ήταν εξαιρετική, σταδιακά κατρακύλησε. Δε θέλω εξτρα σάλτσες και πανσεδες στο ψάρι μου άνθρωπε μου!
Μάλιστα τα έξτρα πιάτα του. Πολύ καλό και ο,τι φέρνει με το τσίπουρο, αλλά τα έξτραζ του ξεφεύγουν.
Είχα πάει με παρέα κάτι Αθηναίοι. Ερχόταν πιάτο, δοκιμάζαμε πρώτη μπουκιά και κοιτιομασταν με έκπληξη.
Ηλιοπετρα επίσης πολύ καλή.
Μουργα χι από μένα. Ενώ όταν άνοιξε ήταν εξαιρετική, σταδιακά κατρακύλησε. Δε θέλω εξτρα σάλτσες και πανσεδες στο ψάρι μου άνθρωπε μου!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 175 Απαντήσεις
- 6667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 20 Απαντήσεις