!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Liberation Day - Δασμαγεδδών
Re: Liberation Day - Δασμαγεδδών
Παιδιά ηρεμήστε και να μην μαλώνετε. Μέχρι το τέλος του μήνα, η Κίνα θα έχει γονατίσει στον πορτοκαλί.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εγώ δεν εκνευρίζομαι τόσο εύκολα χαρά μου.
Εσύ εκτίθεσαι, αντιδρώντας με παπαρίτσες ενώ μπορείς και καλύτερα. Και δεν είσαι το μόνο ινσελόδηγμα της προοδευτικιάς ή βαρβάτης κωλοπετεινίτσας που αποσυντονίζεται εδώ μέσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Όπως έλεγε και ο γνωστός Ούννος συγγραφέας:
Όταν οι Αμερικάνοι οπλοποιούσαν την οικονομία τους εις βάρος της Βενεζουέλας σιγόνταρα γιατί ήταν κουμούνια, όταν την οπλοποιύσαν εις βάρος του Ιράν χειροκροτούσα γιατί ήταν μουσλίμια, όταν την οπλοποιούσαν εις βάρος της Ρωσίας συνεισέφερα και εγώ, όταν την οπλοποιούν εις βάρος μου είμαι σίγουρη θα έρθει όλος ο κόσμος προς υπεράσπισή μου.
Όταν οι Αμερικάνοι οπλοποιούσαν την οικονομία τους εις βάρος της Βενεζουέλας σιγόνταρα γιατί ήταν κουμούνια, όταν την οπλοποιύσαν εις βάρος του Ιράν χειροκροτούσα γιατί ήταν μουσλίμια, όταν την οπλοποιούσαν εις βάρος της Ρωσίας συνεισέφερα και εγώ, όταν την οπλοποιούν εις βάρος μου είμαι σίγουρη θα έρθει όλος ο κόσμος προς υπεράσπισή μου.
Z
Βάθος, όχι παπαριές.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Απρ 2025, 15:25 Όπως έλεγε και ο γνωστός Ούννος συγγραφέας:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Καραμελίτσα
Οπαδός του Τραμπ ή κοινός παπάρας;Unique έγραψε: 11 Απρ 2025, 15:29Βάθος, όχι παπαριές.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Απρ 2025, 15:25 Όπως έλεγε και ο γνωστός Ούννος συγγραφέας:
Z
Unique έγραψε: 11 Απρ 2025, 15:17 Παιδιά ηρεμήστε και να μην μαλώνετε. Μέχρι το τέλος του μήνα, η Κίνα θα έχει γονατίσει στον πορτοκαλί.
Σεφερλής
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απο το "κανει" πηγαμε στο "θα κανει" ?nyxtovios έγραψε: 11 Απρ 2025, 12:48Η Ούρσουλα θα κάνει ότι ακριβώς της πει ο Τραμπ, όταν της ταξει ενίσχυση σε Ουκρανία και ελεύθερο να προμοταρει γουοκιλα και λάθροsharp έγραψε: 11 Απρ 2025, 12:27Η Ούρσουλα από προχθές προσθέτει καθημερινά μια χώρα στο Χ, Ν.Ζηλανδία, Καναδάς, ΗΑΕ και αναφέρεται σε free trade επιλογή. Επίτηδες το κάνει, να τον ξεκάνει θέλει, είναι και γέρος άνθρωπος...Beria έγραψε: 11 Απρ 2025, 12:24 H Ούρσουλα ξεκινά συνομιλίες με Πεκίνο για συμπαραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Art of Deal
- Οργισμένος
Δεν το λεω για σενα απλα με εξοργιζουν οι πανηλιθιοι.GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 12:40Μα ακριβώς το αντίθετο λέω. τι 1% να ήταν τι 100%, ο ΦΠΑ δεν κάνει καμία διαφορά. Η διαφορά υπάρχει εαν υπάρχουν δασμοί με το που μπεί το αυτοκίνητο στην ΕΕ.Οργισμένος έγραψε: 11 Απρ 2025, 12:25εΛΕΟς με το φπα. Ο φπα ΔΕΝ ειναι δασμος και προσμετραται σε ολες τις πωλησεις, εντος και εκτος.. Μην επαναλαμβανετε τις ψεκιες του πορτοκαλι ανοικου...GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 11:49
Η Γαλή λέει πως εαν πάρεις ενα αυτοκίνητο απο ΕΕ για 50κ θα μπεί απο πάνω 20% ΦΠΑ, δηλαδή 10κ σε φόρο. Εαν πάρεις ένα απο τις ΗΠΑ για 50κ θα μπούν οι δασμοί πάνω και πές πχ θα πάει στα 55κ. Μετά θα βάλεις 20% ΦΠΑ και θα σου βγεί 11k ο φόρος + τα 5κ απο τους δασμούς, άρα 6κ παραπάνω. Το θέμα όμως δεν είναι το ποσοστό του ΦΠΑ, αλλά οι δασμοί.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ποιου ετους δεν μας ειπες...Unique έγραψε: 11 Απρ 2025, 15:17 Παιδιά ηρεμήστε και να μην μαλώνετε. Μέχρι το τέλος του μήνα, η Κίνα θα έχει γονατίσει στον πορτοκαλί.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ευτυχως θα σωσει τον πλανητη ο drill-baby-drill. Ειναι γνωστος για τις οικολογικες του ευαισθησιες.Unique έγραψε: 11 Απρ 2025, 13:57 Πρέπει να εξαφανισθεί η κινέζικη παιδική σκλαβιά. Εκατομμυρια παιδάκια θυσιάζονται στο βωμό του κομμουνισικού κέρδους.
Και ας μην πιάσουμε το θέμα της καταστροφής του πλανήτη
Κι η Αμερική θα το αντιστρέψει με αυτόν τον τρόπο;Unique έγραψε: 11 Απρ 2025, 13:57 Πρέπει να εξαφανισθεί η κινέζικη παιδική σκλαβιά. Εκατομμυρια παιδάκια θυσιάζονται στο βωμό του κομμουνισικού κέρδους.
Και ας μην πιάσουμε το θέμα της καταστροφής του πλανήτη

Πολύ καλή η εξυπνάδα σου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Απρ 2025, 16:14Απο το "κανει" πηγαμε στο "θα κανει" ?nyxtovios έγραψε: 11 Απρ 2025, 12:48Η Ούρσουλα θα κάνει ότι ακριβώς της πει ο Τραμπ, όταν της ταξει ενίσχυση σε Ουκρανία και ελεύθερο να προμοταρει γουοκιλα και λάθροsharp έγραψε: 11 Απρ 2025, 12:27
Η Ούρσουλα από προχθές προσθέτει καθημερινά μια χώρα στο Χ, Ν.Ζηλανδία, Καναδάς, ΗΑΕ και αναφέρεται σε free trade επιλογή. Επίτηδες το κάνει, να τον ξεκάνει θέλει, είναι και γέρος άνθρωπος...
Μέχρι στιγμής και κάνει ότι της λένε, π.χ. να αλληλοδαχτυλωνεται με τζιχαντιστες και θα κάνει και στο μέλλον, αφού ικανοποιηθεί το αίτημα της
Ρε συ, μήπως την γουστάρεις; Για να σε βοηθήσω το λέω.
Σε τι θα με βοηθήσεις δηλαδή;
Θα μου κανονίσεις ραντεβού σε πορνοξενοδοχείο;
Και θα έρθεις εσύ κιόλας;
Θα μου κανονίσεις ραντεβού σε πορνοξενοδοχείο;
Και θα έρθεις εσύ κιόλας;
Απο ποτε ενα τσιρακι του Ισραηλ και της Αμερικης εχει αιτηματα?nyxtovios έγραψε: 11 Απρ 2025, 16:52Πολύ καλή η εξυπνάδα σου.
Μέχρι στιγμής και κάνει ότι της λένε, π.χ. να αλληλοδαχτυλωνεται με τζιχαντιστες και θα κάνει και στο μέλλον, αφού ικανοποιηθεί το αίτημα της