ε αμα κάποτε τυχει και το διαβάσεις, μου λες, θα περιμένω και εσένα. 2-3 σελίδες παντως ειναι και πολυ ευκολο, γιατι ειναι και βλακας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Re: Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εμενα το θεμα μου δεν ειναι η εμπειριαenaon έγραψε: 10 Απρ 2025, 18:22 αντε πιαστε και αυτον ομως. Ελεγε για τον Λακαφώση, οτι εχει εμπειρία στην διερεύνηση ατυχηματων. Ψέμματα ελεγε, σαν τον οττο;
Ειμαι πρακτικος τυπος
Εκπροσωπει ο Λακαφωσης οικογενεια επιβεβαιωμενα νεκρου απο φωτια;
Ναι η Οχι;Πιθανολογω οχι
Εκπροσωπει ο Λακαφωσης οικογενεια νεκρου απο φωτια με την προυποθεση οτι οι 5-7 θανατοι απο φωτια που πιθανολογει ο ιδιος γινουν αποδεκτοι απο το δικαστηριο;
Ναι η Οχι;Πιθανολογω ναι
Θα γινει δεκτη η θεωρια Λακαφωση για 5-7 θανατους απο φωτια ωστε να ειναι το πορισμα του για την πυροσφαιρα αποδεκτο στο δικαστηριο;
Ναι η Οχι;Πιθανολογω οχι
Θα πειστει η οικογενεια του νεκρου απο φωτια να δεχτει παρασταση απο τον Λακαφωση ωστε να μπει και ο δαιμονιος τεχνικος συμβουλος στην μαχη της δικης;
Δεν γνωριζω ουτε μπορω να πιθανολογησω.
Το ξαναλεω
'Ολη η μαχη αυτην την στιγμη αφορα το ποιοι θα θα ειναι οι κατηγοροι για το θεμα της πυροσφαιρας
Εκει παιζεται ολο το μεγαλο παιχνιδι
Και πιθανολογω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους τους ξυλολιακηδες τεχνιξους συμβουλους ειναι εκτος οποτε προσπαθουν να μπουν εντος πλασαροντας νεκρους οικογενειων που εκπροσωπουν ως νεκρους απο φωτια
Αυτος ειναι και ο λογος που το διδυμο Κοκοτσακης Ασλανιδης συνεχιζουν την ιστορια με τον Δημητρη του ηχητικου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 10 Απρ 2025, 18:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ωραια, υσερναμε ποτε θα αλλαξεις; Κόλλησε και ο οττο, κρίμα δεν ειναι; θα τους κολλήσεις ολους.
- SeaHawk
Δεν γνωριζω δεν εχω καποια ενημερωση για το αιτημα μου
Στις αντιθέσεις πριν πολλές μέρες είχανε πει ότι δεν υπάρχουν λίστες ούτε για τους πραγματογνώμονες ούτε για τους τεχνικούς συμβούλους.
Το εξηγήσανε μια χαρά.
Αν αύριο γίνει ένα ατύχημα με καφέ και χαθεί κόσμος θα κρίνει ο ανακριτής ένα έμπειρο μπαρίστα και θα τον βάλει να κάνει πραγματογνωμοσύνη ,αν οι ιδιώτες διαφωνούν για την επιλογή μπορούνε να πάνε να βρούνε ένα άλλο μπαρίστα και να τον διορίσουν δικό τους τεχνικό σύμβουλο.
Αν γίνει με χρώμα θα καλέσουν κάποιον χημικό που δουλεύει στην βιομηχανία χρωμάτων.
Υπάρχει το τεχνικό επιμελητήριο όπου ανήκουν οι μηχανικοί αλλά ούτε εκεί υπάρχει κάποια λίστα πραγματογνώμων.
Εμπειρογνώμων είναι κάποιος που κρίνει ο δικαστής ότι έχει εμπειρία στον τομέα και μπορεί να βοηθήσει.
Το ίδιο σαν εμπειρογνώμονα μπορεί να καλέσουν οι ιδιώτες ένα δικό τους που έχει εμπειρία στο θέμα σαν δικό τους τεχνικό σύμβουλο.
Το εξηγήσανε μια χαρά.
Αν αύριο γίνει ένα ατύχημα με καφέ και χαθεί κόσμος θα κρίνει ο ανακριτής ένα έμπειρο μπαρίστα και θα τον βάλει να κάνει πραγματογνωμοσύνη ,αν οι ιδιώτες διαφωνούν για την επιλογή μπορούνε να πάνε να βρούνε ένα άλλο μπαρίστα και να τον διορίσουν δικό τους τεχνικό σύμβουλο.
Αν γίνει με χρώμα θα καλέσουν κάποιον χημικό που δουλεύει στην βιομηχανία χρωμάτων.
Υπάρχει το τεχνικό επιμελητήριο όπου ανήκουν οι μηχανικοί αλλά ούτε εκεί υπάρχει κάποια λίστα πραγματογνώμων.
Εμπειρογνώμων είναι κάποιος που κρίνει ο δικαστής ότι έχει εμπειρία στον τομέα και μπορεί να βοηθήσει.
Το ίδιο σαν εμπειρογνώμονα μπορεί να καλέσουν οι ιδιώτες ένα δικό τους που έχει εμπειρία στο θέμα σαν δικό τους τεχνικό σύμβουλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 10 Απρ 2025, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
αστον μωρε τον μπερια, δεν τον εχεις αναγκη, εισαι υπεράνω. Βαλε το True Beria.
- Otto Weininger
Ανέβασα δύο κειμενα με επισημες πηγες απο βιβλιογραφία τα οποία είχα κοπιάρει από το twitter πριν κανα δίμηνο, ίσως και λιγότερο. Τα ειχα ανεβάσει και εδω με link από εκει.Ασέβαστος έγραψε: 10 Απρ 2025, 18:25για τον γγ συμφωνουμε, τον ηπιε, για τον οττο δεν μπορω να κρινω, δεν εχω παρακολουθησει το συγκεκριμμενο τοπικ, και ειμαι πολυ τεμπελης για να κατσω να διαβασω τοσες σελιδες.enaon έγραψε: 10 Απρ 2025, 16:00 [user]Ασέβαστος[/user], θυμασαι που συζητούσαμε γιατι ο οττο ειναι ψευτης; Εβαλε δύο κειμενα πριν δύο σελίδες, και ειπε ειναι επίσημα εγγραφα. Δεν τα εφτιαξε στο φωτοσοπ τα εφτιαξε στο τσατγπτ, σαν τον γγ και εκείνος. Συμφωνουμε οτι ειναι ψεύτης;
![]()
Αυτός με λέει ψευτη γιατί θεωρει οτι έβαλα να τα γράψει το chatgpt βασιζόμενο στις πηγές ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων αν κατάλαβα καλά.
Οπότε μέχρι να βρω τα tweets, θα τον έχουμε με νέα κρισάρα, μόνο που αντί για "πίπες" θα γράφει "ψεύτης".
Αυτό για να ξέρεις το στόρυ, μη νομίζεις ότι έβαλα πράγματα που δεν ισχύουν, άλλο είναι το θέμα του.
Εκτός και αν κατάλαβα λάθος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ειναι αλλες εννοιες. Πραγματογνώμονας ειναι εκείνος που εχει τα διαπιστευτήρια να εκφέρει γνώμη. Εμπειρογνώμονας εκεινος που δεν τα εχει, αλλα εχει την εμπειρία, οπότε μπορει να εκφέρει γνώμη. Ονομάζονται τεχνικοί σύμβουλοι οταν ειναι απο την πλευρα των συγγενών, ασχετα τι είναι.
δεν εχεις καταλαβει εσυ που σε αφορα, και πρεπει να καταλαβω εγω που δεν εχω διαβασει καν;
αποκλειεται
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πίπες.Otto Weininger έγραψε: 10 Απρ 2025, 18:40 τα οποία είχα κοπιάρει από το twitter πριν κανα δίμηνο, ίσως και λιγότερο. Τα ειχα ανεβάσει και εδω με link από εκει.
απατεώνας, μαλιστα
enaon έγραψε: 10 Απρ 2025, 18:43ειναι αλλες εννοιες. Πραγματογνώμονας ειναι εκείνος που εχει τα διαπιστευτήρια να εκφέρει γνώμη. Εμπειρογνώμονας εκεινος που δεν τα εχει, αλλα εχει την εμπειρία, οπότε μπορει να εκφέρει γνώμη. Ονομάζονται τεχνικοί σύμβουλοι οταν ειναι απο την πλευρα των συγγενών, ασχετα τι είναι.

- SeaHawk
Παιδια αυτοι ειναι τεχνικοι συμβουλοι δεν ειναι πραγματογνωμονες αν και ΕΔΑΠΟ σημαινει Επιτροπή Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών
Φυσικα οταν ενας τεχνικος συμβουλος τοποθετειται ως supervisor του Πανεπιστημιου της Γανδης σε εργασια του πανεπιστημιου για το πορισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ τοτε αλλαζει η φαση
Φυσικα οταν ενας τεχνικος συμβουλος τοποθετειται ως supervisor του Πανεπιστημιου της Γανδης σε εργασια του πανεπιστημιου για το πορισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ τοτε αλλαζει η φαση
- Otto Weininger
Στο "ψεύτης" μεινε μην μπαίνεις σε διπλή κρισάρα
μην σε πιανει αγχος, και του χρόνου, και σε 10 χρόνια, καποτε θα το βρεις το λινκ, σιγα.
- Otto Weininger
Βλέπεις να αγχώνομαι ή να παίζω το παιχνιδάκι σου ;enaon έγραψε: 10 Απρ 2025, 18:51 μην σε πιανει αγχος, και του χρόνου, και σε 10 χρόνια, καποτε θα το βρεις το λινκ, σιγα.
Απλά σου απαντώ γιατί σε θέλω τρελό ως το τέλος.
Πάντως, αν καίγεται ή σούφρα σου για το Baysilone συγκεκριμένα, κάπου έχω και ένα pdf από την ίδια την Bayer.
Θα σε ενδιέφερε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος