mao mao έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:37
Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:35
mao mao έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:24
κακώς βγήκες πριν από 20 μέρες.
Lol
Αν δεν ειχα βγει τωρα θα ήμουν 20% κάτω
δεν έχει σημασία. Απλά ήσουν τυχερός. Την επόμενη μπορεί να μην είσαι.
Καταλαβαινω την λογικη σου αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σκετο τύχη. Ο πρόεδρος των ηπα λεει οτι στις 4 του Απρίλη θα βάλει δασμούς. Ξέρεις οτι αυτο θα φέρεις αναταραχές πριν μπουν οι δασμοί και σίγουρα αφού γίνει.
Προφανώς θα μπορούσε ο τραμπ να το πάρει πίσω και να μη γινόταν τίποτα. Δηλαδή οκ υπαρχει ενα κομμάτι τύχης στο αν ο Τραμπ μπλοκάρει αλλα και μόνο η πιθανοτοτητα επιβολής αρκεί να ρίξει την αγορά.
Επίσης το οτι έπεσαν τόσο πολυ ειναι επίσης κατι που δεν μπορείς να το προβλέψεις. Δεν περίμενα οτι σε 20 μερες θα έπεφτε 20%
Εγω το θεμα χρηματιστηριο ετσι το αντιμετωπίζω, ως δουλεια μερικές απασχολησης. Εχω καταλήξει μετα απο 4.5 χρονια που ασχολουμέ οτι σε καποιες ειδησεις πουλαε ή αγοραζεις.. Όταν ο πολιτικός πει οτι θα κανει μαλακια τραβάς τα λεφτα σου. Όταν η εταιρια πει οτι θα κανει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τραβάς τα λρφτα σου. Αν ανακοινωθεί εξαγοράς ή συγχώνευσης εταιριών αγοράζεις μετοχές της μικρής εταιρίας κτλ. Πιστεύω οτι αν θες να βγάλεις λεφτά σχετικα γρήγορα πρέπει να διαβάζεις τα νέα. Και να εισαι ενεργος Αν δεν θες τοτε αγοραζεις etf, reits , μεγάλες εταιρίες και αρκει το πνα βγάζεις 10 ή το πολυ 15% τον χρονο. Κέρδος το οτι η ενασχόληση σου ειναι τα 30 λεπτά στο τέλος του μήνα που αποφασίζεις που να βάλεις τα νέα λεφτα που περίσσεψαν. Εγώ ομως δεν θέλω να πάω 60 για να εχω λεφτα . Θέλω στα 45 μου, που ειναι σε 5 χρονια , να μη χρειάζεται να δουλεύω για αλλους . Γενικως να μγν ειναι υποχρεωτικο το να δουλεύω και να ασχολουμε με δικα μου projects για οσο θέλω και να μη με πολυενδιαφερει αν θα βγαζουν κέρδος