Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Απρ 2025, 08:22
Έπεσε και σε σύντροφό ακληρο το κοράκι, σε εμάς που κανείς οικογενειάρχης δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα. Τέλοσπάντων, δεν είναι λύση αυτό. Το θέμα είναι να μπαίνουν βόμβες και να γίνονται στοχευμένες επιθέσεις σε φαντ, εταιρίες εκβιαστων , κορακιων, κλπ. Τώρα αν φοβάται και κάνας "συνάνθρωπος" που πάει να κλέψει την ιδιοκτησία κάποιου άλλου επειδή βρέθηκε σε δύσκολη στιγμη, καλο είναι. Γιατί αυτά συμβαίνουν συνέχεια στην χαοτική κανιβαλικη δυστοπία, πέρα από την συγκεκριμένη υπόθεση, που δεν έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.
απο οτι φαινεται, ο συντροφος ηθελε να κλεψει το σπιτι απο την αδελφη του, δεν του εγινε η χαρη, και σκοτωσε εναν ασχετο.
Έχεις πληροφορίες επ' αυτού; Θυμίζω ότι εγώ έδωσα το κατασχετήριο που τελικά ήταν από την αδερφή του. Ποιο από τα δύο αδέρφια είχε δίκιο και γιατί ορίστηκε το ποσό κατάσχεσης δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί η αδερφή από τις Βρυξέλλες που είχε ήδη πάρει προίκα να θέλησε να πάρει και άλλα από την περιουσία αυτού που γηροκόμησε τους γονείς.
Εν πάσει περιπτώσει, αν το τσιμπίσουν τα μίντια και δεν πάνε στο παραμύθι περί fund, χρεών σε τράπεζες και δάνεια που ειδικά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν, τοτε θα μάθουμε.
φυσικα και δεν εχω ιδεα ποιος ειχε δικιο. απλως γραφω οτι το op δεν ισχυει, και το τεντωνω προς την αντιθετη πλευρα επιτηδες.
παντως, ειναι ιδιεταιρα συνηθες, οταν κληρονομουν πολλοι ενα ακινητο, και αλλος θελει να το πουλησει και αλλος οχι, να καταληγει σε πλειστηριασμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Γιατι να κατασχεθει κατι οταν αυτο δεν το απαιτει ο δανειστης και οταν δεν εχει επελθει παυση πληρωμων;
Να κατασχεθει για να βαρατε κατσαρολες στο Συνταγμα;
Παλι λαικα δικαστηρια ονειρευεστε;
Αμα σας χρωσταει η ΝΔ και δεν σας πληρωνει κινειστε διαδικασιες να τις κανετε κατασχεση
SeaHawk έγραψε: 09 Απρ 2025, 09:47
Γιατι να κατασχεθει κατι οταν αυτο δεν το απαιτει ο δανειστης και οταν δεν εχει επελθει παυση πληρωμων;
Αμα σας χρωσταει η ΝΔ και δεν σας πληρωνει κινειστε διαδικασιες να τις κανετε κατασχεση
μα εκεί είναι το ερώτημα
εφόσον το χρέος αυξάνεται κάθε χρόνο, γιατί οι δανειστές δεν επισπεύδουν διαδικασίες;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
μα εκεί είναι το ερώτημα
εφόσον το χρέος αυξάνεται κάθε χρόνο, γιατί οι δανειστές δεν επισπεύδουν διαδικασίες;
Να σου πω εγώ. Διότι οι τράπεζες έχουν αλισβερίσια σαν αυτά που είπε ο Μαρινάκης και του την έπεσαν. Κάτι προμηθευτές, βλέπε ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, πέραν του ότι επίσης έχουν αλισβερίσια, τους διορίζουν και την ηγεσία.
Όπως και να έχει, τα πιστολιασμένα δάνεια, χρέη σε υπηρεσίες κοινής οφέλειας τα πληρώνουν οι υπόλοιποι.
μα εκεί είναι το ερώτημα
Και ο δολοφονος του νηματος μπορουσε να παει σε εμιμηκυνση χρονου αππληρωμης με πολυ μικρη δοση
Ολοι οι δανειοληπτες μπορουν
Αλλα αυτο το τερας δολοφονος μποαταξης δεν γουσταρε
Ο κωλόγερας κάλεσε το θύμα, πατέρα 4 παιδιών, για να τού παραδώσει δήθεν τα κλειδιά του γκαράζ. Τον πυροβόλησε 3 φορές στην πλάτη, ο παλιόπουστας, και μια στο κεφάλι. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που εύχομαι να υπάρχει κόλαση.
Ναύτης έγραψε: 09 Απρ 2025, 10:03
Ο κωλόγερας κάλεσε το θύμα, πατέρα 4 παιδιών, για να τού παραδώσει δήθεν τα κλειδιά του γκαράζ. Τον πυροβόλησε 3 φορές στην πλάτη, ο παλιόπουστας, και μια στο κεφάλι. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που εύχομαι να υπάρχει κόλαση.
Το θύμα πήγαινε τακτικά και τον ρωτούσε πότε θα φύγει. Την τελευταία του φορά πήγε λοιπόν προσκεκλημένος στον δράστη.
Το θύμα πήγαινε τακτικά και τον ρωτούσε πότε θα φύγει. Την τελευταία του φορά πήγε λοιπόν προσκεκλημένος στον δράστη.
Tελικα τι ισχυει?
Ο 50χρονος δεν είχε ξανασυναντηθεί ποτέ με τον 75χρονο δράστη που τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές, όπως αναφέρει ο αδερφός του
Πηγαινε το θυμα και του ελεγε να φυγει ή ηταν η πρωτη φορα που συναντηθηκαν?
Επισης η αστυνομια λεει οτι το θυμα αφηνε τον θυτη να μενει στο σπιτι με παραχωρηση.
Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου «ο δράστης, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, διέμενε ακόμα στο σπίτι (σ.σ. το είχε χάσει λόγω οικονομικών οφειλών) καθώς το θύμα του είχε παραχωρήσει την κατοικία».
Ερμής έγραψε: 09 Απρ 2025, 10:15
Δεν υπάρχει κανείς που να δικαιολογεί καμία δολοφονία για οικονομικούς λόγους, να είμαστε λίγο σοβαροί.
Όταν έχεις ένα κτήμα με σπίτι, το οποίο περιποιείσαι όλη σου τη ζωή. Ζεις για αυτό. Έχεις φροντίσει γονείς που πέθαναν μέσα σε αυτό το σπίτι. Ξαφνικά έρχεται η αδερφή σου,που ζει στο Βέλγιο, που ήπιατε γάλα από το ίδιο βυζί, της είχες δώσει περιουσία ως προίκα και ξαφνικά τώρα θέλει και άλλα. Κερδίζει το δικαστήριο και σου βγάζει τη ζωή σου πλειστηριασμό. Τί κάνεις; Στην χειρότερη θα την πληρώσει κάποιος με τέσσερα παιδιά, που πήρε το σπίτι αλλά στο μυαλό σου είναι ένας τύπος που σου παίρνει τη ζωή.
Δεν υπάρχει κανείς που να δικαιολογεί καμία δολοφονία για οικονομικούς λόγους, να είμαστε λίγο σοβαροί.
Όταν έχεις ένα κτήμα με σπίτι, το οποίο περιποιείσαι όλη σου τη ζωή. Ζεις για αυτό. Έχεις φροντίσει γονείς που πέθαναν μέσα σε αυτό το σπίτι. Ξαφνικά έρχεται η αδερφή σου,που ζει στο Βέλγιο, που ήπιατε γάλα από το ίδιο βυζί, της είχες δώσει περιουσία ως προίκα και ξαφνικά τώρα θέλει και άλλα. Κερδίζει το δικαστήριο και σου βγάζει τη ζωή σου πλειστηριασμό. Τί κάνεις; Στην χειρότερη θα την πληρώσει κάποιος με τέσσερα παιδιά, που πήρε το σπίτι αλλά στο μυαλό σου είναι ένας τύπος που σου παίρνει τη ζωή.
Ήταν σκληρός άνθρωπος ο αδερφός μου» παραδέχτηκε ο αδερφός του 75χρονου από την Εύβοια που το απόγευμα της Τρίτης (9.4.2025) πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο αγοραστή του σπιτιού του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ο αδερφός του 75χρονου από την Εύβοια, ανέφερε πως ο 50χρονος είχε συναντηθεί αρκετές φορές τον αδερφό του: «Ο αγοραστής που πήρε το σπίτι από τον πλειστηριασμό πήγαινε στον αδερφό μου και του έλεγε συνέχεια πότε θα βγει».
Η δολοφονία έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Μύτικα στο Δήμο Χαλκιδέων. Το θύμα ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και είχε αγοράσει το σπίτι του 50χρονου, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας είχε συγκεκριμένη προθεσμία για να αδειάσει το σπίτι.
Ο αδερφός του 75χρονου, διευκρινίζει πως οι δύο τους δεν είχαν καθόλου σχέσεις τα τελευταία χρόνια λόγω κληρονομικών διαφόρων που είχαν προκύψει μεταξύ τους. Επίσης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο αδερφός του εδώ και πολλά χρόνια βρισκόταν σε αντιδικία με την μικρότερη αδερφή τους για παρόμοια θέματα και γενικότερα βρισκόταν στα δικαστήρια τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια.
«Το σπίτι σε πλειστηριασμό το είχε βγάλει η αδερφή μου η μικρή, με αυτή που είχε αντιδικία εδώ και χρόνια γιατί είχαν διάφορες μεταξύ τους. Ο 50χρονος αγόρασε το σπίτι αυτό και πήγαινε στον αδερφό μου και του έλεγε συνέχεια “πότε θα βγεις και πότε θα βγεις” και μάλλον τον ενοχλούσε. Αυτό γινόταν καιρό τώρα, μέχρι που έγινε αυτό που έγινε».
Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον αδερφό τους ως έναν σκληρό άνθρωπο, αλλά όπως επισημαίνει δεν περίμενε ποτέ πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο: «Από ένα φίλο μου έμαθα το τι συνέβη. Δεν είχα σχέσεις μαζί του τα τελευταία χρόνια καθόλου. Με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση πολύ παρόλο που δεν είχαμε σχέσεις, είναι στενάχωρη η κατάληξη αυτή για έναν άνθρωπο. Έχω ταραχτεί πολύ γιατί ό,τι διάφορες και αν είχαμε ήταν οικογένεια μου και αυτή τη στιγμή είμαι χάλια. Ο αδερφός μου ήταν σκληρός άνθρωπος.
Έμενε στο σπίτι αυτό που ήταν το πατρικό μας μαζί με την αδερφή μας τη μεγάλη. Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο ούτε που ξέρω, τι να πω δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί».
«Η οικογένεια μας ήταν από τις “καλές” οικογένειες της Χαλκίδας, ο πατέρας μας από τους μεγαλύτερους δικηγόρους εκεί. Ο αδερφός μου ήταν πιλότος. Το σπίτι αυτό, το πατρικό μας, ήταν μεγάλο με επεκτάσεις και είχε μέσα μέχρι και γήπεδο τένις. Είναι άσχημη η κατάληξη αυτή δεν μπορώ να πιστέψω πως φτάσαμε στο σημείο αυτό. Έχω λυπηθεί πάρα πολύ» κατέληξε.
Εντάξει δε πάει έτσι ρε φίλε. Και στο λέω εγω που ξέρεις την άποψη μου για πλειστηριασμούς, κοράκια, εργολάβους κλπ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
το αστείο είναι οτι οι περισσότεροι που υποστηρίζουν τους δανειολήπτες είναι ταυτόχρονα και αριστεροί. Δηλαδή η ιδεολογία που έφτασε τους δανειολήπτες να χάσουν τα σπίτια τους, με τα λεφτά υπάρχουν , με τους μισθούς δημοσίου ανεπάγγελτων, με τους τυφλούς οδηγούς φεράρι και με το ΟΧΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 09 Απρ 2025, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.