!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Liberation Day - Δασμαγεδδών
Re: Liberation Day - Δασμαγεδδών
για το κόμιστρο τι βλέπεις?
Ριμπαουντ σημερα στα χρηματιστηρια αλλα θα γινει σφαγη αν κλιμακωθει ο εμπορικος πολεμος με Κινα.
.
.
ΚΑι η μπετζιναΑρίστος έγραψε: 08 Απρ 2025, 18:07 Ριμπαουντ σημερα στα χρηματιστηρια αλλα θα γινει σφαγη αν κλιμακωθει ο εμπορικος πολεμος με Κινα.
.
Καταλάβαμε. Θα βαράει το νταούλι ο Ντόναλντ με ένα ν και θα χορεύουν οι αγορεςnostromos έγραψε: 08 Απρ 2025, 16:15 ας το ξαναβαλω για οσους δεν εχουν καταλαβει τι συμβαινει ...δασμοι σε εισαγωγες μαζι με μειωση δαπανων πτωση επιτοκιων και υποτιμηση νομισματος ...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πούλησα το 25% του χαρτοφυλακίου σήμερα, αν ανέβει και αύριο θα πουλήσω άλλο ένα μέρος και αύριο. Άνω του 50% θα μένει μέσα. Αλλά θα πέσει κι άλλο πιστεύω οπότε θέλω ρευστότητα για να εκμεταλλευτώ τυχόν ευκαιρίες. Επίσης θα μου δώσει μια ψυχολογική απόσταση για να τρολαρω ακόμα καλύτερα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εγώ πούλησα το 75%
το τίναγμα της ψόφιας γάτας δεν κρατάει πολύ
το τίναγμα της ψόφιας γάτας δεν κρατάει πολύ
χαρτοφυλάκιο είναι αυτό με τα μεταλικά πιαστράκια στη μέση?
Οι αριστεροί άνθρωποι και τα χαρτοφυλάκια τους...
- Οργισμένος
Kai oi 2 malakies grafete.Dorian έγραψε: 08 Απρ 2025, 14:18Σιγά μην διαλυθούν κιόλας οι Κινέζοι, έχουν οικοδομήσει ένα ισχυρό βιομηχανικό παραγωγικό εθνικιστικό κράτος, με πρακτικά εθνοσοσιαλιστικές πολιτικές. Οι νεοφιλελεύθεροι που υποστηρίζεις τους έφτιαξαν τόσες δεκαετίες για πρόσκαιρα κέρδη ιδιωτών με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και την φιλελελεύθερη παγκοσμιοποίηση. Οπαδός Τζήμερου μόνο δικαιωμένος δεν βλέπω να πρέπει να αισθάνεται. Ακόμα και στο λαθρομεταναστευτικό ο ΤΡαμπ και η επίσημη πολιτική των ΗΠΑ είναι γενικά κατά της λαθρομεταναστευσης που έχει και οικονομική εθνική διάσταση όχι μόνο κατά των ασύμβατων πολιτισμικά μουσουλμάνων όπως ο Τζήμερος. Ο ΤΡαμπ εφαρμόζει ότι ψηφίζαμε χρόνια Ελλάδα αλλά δεν κυβέρνησε και απαγορεύτηκε.Unique έγραψε: 08 Απρ 2025, 11:40 ΛΟΛ, οι βλακόκινέζοι χάνουν τη γή κάτω απο τα πόδια τους. Βάζουν "δασμούς" στη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως![]()
![]()
Τώρα θα πουλήσουν τα χαμηλής ποιότητας κόπιαρισμένα σκουπίδια στις μαγευτικές κομμουνιστικές σκατότρυπες σαν την βενεζουέλα και στην Κολομβία.
Εντωμεταξύ το τραπεζικό της σύστημα παραπαίει. Έρχεται μεγάλη φούσκα.
Το σκατό στην κάλτσα λέμε, με τα ελικόπτερα θα τους κυνηγάνε οι οπα γκαγκναμ σταιλ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
giati ξαναγραφεις αυτην την χοντροηλιθιοτητα;;; Νομιζεις οτι στεκει;nostromos έγραψε: 08 Απρ 2025, 16:15 ας το ξαναβαλω για οσους δεν εχουν καταλαβει τι συμβαινει ...δασμοι σε εισαγωγες μαζι με μειωση δαπανων πτωση επιτοκιων και υποτιμηση νομισματος ...
Ναι αυτο νομιζεις.
ΨΕΚΟΝΟΜΙΚΣ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τι ταρίφες έχει η Κίνα για τα ευρωπαϊκά προϊόντα και τι η ΕΕ για τα κινέζικα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Απρ 2025, 14:41![]()
![]()
![]()
Ήρθε η ώρα του Dwarven.
https://twitter.com/fbermingham/status/ ... 8800984206
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Με κανονικό υπολογισμό ή Τραμπίσιο;Scouser έγραψε: 08 Απρ 2025, 20:00Τι ταρίφες έχει η Κίνα για τα ευρωπαϊκά προϊόντα και τι η ΕΕ για τα κινέζικα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Απρ 2025, 14:41![]()
![]()
![]()
Ήρθε η ώρα του Dwarven.
-
phorumaster
H Αυγή του Σινικού Αιώνα.
Τραμπίσιο / 2Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Απρ 2025, 20:02Με κανονικό υπολογισμό ή Τραμπίσιο;Scouser έγραψε: 08 Απρ 2025, 20:00Τι ταρίφες έχει η Κίνα για τα ευρωπαϊκά προϊόντα και τι η ΕΕ για τα κινέζικα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Απρ 2025, 14:41![]()
![]()
![]()
Ήρθε η ώρα του Dwarven.
Μην ειμαστε και πλεονεκτες.
- Οργισμένος
Meh, πουλησες σημερα χαρτοφυλακιο;;; Μα γιατι;; Συ με κοροιδευες οταν σου κατεδειξα οτι ερχεται πσωλην... Κατι για μαξιλαρια και παπλωματα εγραφες....Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Απρ 2025, 18:37 Εγώ πούλησα το 25% του χαρτοφυλακίου σήμερα, αν ανέβει και αύριο θα πουλήσω άλλο ένα μέρος και αύριο. Άνω του 50% θα μένει μέσα. Αλλά θα πέσει κι άλλο πιστεύω οπότε θέλω ρευστότητα για να εκμεταλλευτώ τυχόν ευκαιρίες. Επίσης θα μου δώσει μια ψυχολογική απόσταση για να τρολαρω ακόμα καλύτερα.
ΡΟυφα τωρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!