!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
stergiosbik

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2025, 00:32
stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2025, 23:48 Ανθρωπάκι θλιβερό που θεωρει ότι γίνεται καμπόσος όταν χρησιμοποιεί την φυλετική ταυτότητα κάποιου νομίζοντας ότι τον προσβάλλει! :smt005:
Θύμισε μου Γκρούεζα να ξυσω και το άλλο μου αρχιδι.
Τράβα φίλα καμμία κατουρημενη ποδια μπας και πάρεις κάνα ψιχουλο.
Ανθρωπακι θλιβερο είσαι εσύ (και βλαχαδερο) που επειδή διαφωνείς με τις δικες μου θέσεις και επειδή βλέπετε τις μούφες σας να καταρρέουν η μια πίσω απο την άλλη, άρχισες τις βλακειες περί εμμισθων κλπ.

Και λες σε μένα για ψίχουλα κλπ. μετά απο τόσα χρόνια που μιλάμε εδώ μεσα.

Όχι ότι με αγγίζουν οι αλητείες σου, απλά όσο δεν απαντώ είσαι ικανός να νομίζεις ότι ισχύουν κιόλας.
Δεν αξίζεις περισσότερης προσοχής μου.
Μειώνομαι μόνο και μόνο που ασχολούμαι με την θλιβεροτητα σου.
Άβαταρ μέλους
nrg

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2025, 01:50 Από τον Μάρτιο :

https://twitter.com/Technomagos/status/ ... XXs1Q&s=19
:sal9:

...ερευνητής του πανεπιστημίου του Ghent... buymeacoffe.com...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

stergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2025, 07:00
Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2025, 00:32
stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2025, 23:48 Ανθρωπάκι θλιβερό που θεωρει ότι γίνεται καμπόσος όταν χρησιμοποιεί την φυλετική ταυτότητα κάποιου νομίζοντας ότι τον προσβάλλει! :smt005:
Θύμισε μου Γκρούεζα να ξυσω και το άλλο μου αρχιδι.
Τράβα φίλα καμμία κατουρημενη ποδια μπας και πάρεις κάνα ψιχουλο.
Ανθρωπακι θλιβερο είσαι εσύ (και βλαχαδερο) που επειδή διαφωνείς με τις δικες μου θέσεις και επειδή βλέπετε τις μούφες σας να καταρρέουν η μια πίσω απο την άλλη, άρχισες τις βλακειες περί εμμισθων κλπ.

Και λες σε μένα για ψίχουλα κλπ. μετά απο τόσα χρόνια που μιλάμε εδώ μεσα.

Όχι ότι με αγγίζουν οι αλητείες σου, απλά όσο δεν απαντώ είσαι ικανός να νομίζεις ότι ισχύουν κιόλας.
Δεν αξίζεις περισσότερης προσοχής μου.
Μειώνομαι μόνο και μόνο που ασχολούμαι με την θλιβεροτητα σου.
Φίλε, κουνα το κεφάλι σου, κοίτα καθρέφτη και περιβάλλον και ελα στα σύγκαλά σου.

Στην τελική δεν φταίω εγώ που σε πιάσανε μαλάκα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

nrg έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:16
Otto Weininger έγραψε: 06 Απρ 2025, 15:07
BillSeism έγραψε: 06 Απρ 2025, 14:36 Πάντως αν είναι από έλαια σιλικόνης και μετασχηματιστές τότε είναι χειρότερα για την Hellenic Train. Και τότε όλες οι εταιρείες ανά τον κόσμο που χρησιμοποιούν αυτό το υλικό που όντως αναφλέγεται και κάνει μανιτάρια και σκοτώνει κόσμο πρέπει να έχουν συνέπειες. Και να ξεκινήσουν εκταοντάδες δίκες ανά τον κόσμο.
Πρέπει να αλλάξουν όλα και να γίνουν αναθεωρήσεις.
Να καταργήσουμε και τα αυτοκίνητα τότε γιατί ειναι εύφλεκτη η βενζίνη.
Το σίγουρο είναι ότι θα είχαν απαγορευτεί αν στις μετωπικές δημιουργούνταν μανιτάρι και πυρόσφαιρα ίσα με 5 φορές το μέγεθος του αυτοκινήτου.
οι νταλικες που μεταφερουν βενζινη δηλαδη ειναι σιγουρα απαγορευμενες. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

Δεν λετε ομως οτι αλλη μια δημοσια υπηρεσια διορισμενη απο το κρατος,το ΕΟΔΑΣΑΑΜ,τα εκανε κυριολεκτικα σκατα,τσιμπησε 4-5 εκατομμυρια ευρω για την εκθεση και μην τον ειδατε τον Παναη.Πληρωνε ηλιθιε Ελληνα φορολογουμενε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:08
Otto Weininger έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:51

Θες να πούμε και αλλα ; Να πουμε και αλλα.

Μπροστά σε μένα με κύριο πτυχίο και διδακτορικό και δεύτερο πτυχίο και μεταπτυχιακό κύριε Όττο ,δεν είσαι τίποτα.
Και μην επικαλείσαι τίποτα και κυρίως μην αποθρασύνεσαι. :smt018
:smt005: :smt005:

φιλολογος βγαζει γλωσσα για τα χαρτια του σε ανθρωπο που εχει σουδασει κανονικη επιστημη.

μονο στο πχορουμ. :smt005: :smt005:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:28
Otto Weininger έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:20
SeaHawk έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:18 Αποζητα λιγο σημασια μωρε δεν το υπολογιζει κανενας και πρεπει να γραψει κατι ακραια βλακωδες για να προκαλεσει την προσοχη
Μα το μπούστη, πετάχτηκε από μόνος του για να μου πει για τα πτυχία και τα διδακτορικά σε φιλολογίες και θεολογίες.
Όσα δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις στη ζωή σου...
μα δε θελει.

γιατι να θελει καποιος φυσιολογικος ανθρωπος να γινει θεολογος;

ντροπη ειναι , οχι κατι να υπερηφανευεσαι. ειναι σα να δηλωνεις αστρολογος, γελαει ο κοσμος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:40
Λευκός Λύκος έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:31
Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:28

Όσα δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις στη ζωή σου...
Τι να τα κάνει ρε σύ;
Πετυχημένος είναι. Έχει τις σπουδές του,έχει τις γνώσεις του,έχει την δική του επιχείρηση,κονομαει.
Γιατί να ζηλέψει πχ εσένα που κανείς μάθημα σε ρομα;
Γω δεν κονόμησα αλλά έβγαλα και καμιά 25αριά φιλολόγους και είμαι υπερήφανος γι' αυτό.
περηφανος που καταστρεψες 25 ανθρωπους;

Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2025, 09:31
Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:08
Otto Weininger έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:51

Θες να πούμε και αλλα ; Να πουμε και αλλα.

Μπροστά σε μένα με κύριο πτυχίο και διδακτορικό και δεύτερο πτυχίο και μεταπτυχιακό κύριε Όττο ,δεν είσαι τίποτα.
Και μην επικαλείσαι τίποτα και κυρίως μην αποθρασύνεσαι. :smt018

φιλολογος βγαζει γλωσσα για τα χαρτια του σε ανθρωπο που εχει σουδασει κανονικη επιστημη.

μονο στο πχορουμ. :smt005: :smt005:
Kαλα και ο Μητσοτακης κοινωνιολογια σπουδασε

:smt005: :smt005: :smt005:
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

SeaHawk έγραψε: 06 Απρ 2025, 21:43
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Πανεπιστήμιο Γάνδης: “Δεν εγκρίνουμε, ούτε συμφωνούμε με τα συμπεράσματα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Τα λάδια σιλικόνης μπορούν να αναφλεγούν”
σχυρισμός
Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων από τον Φεβρουάριο του 2025, το Πανεπιστήμιο της Γάνδης κατέληξε σε ακριβή συμπεράσματα για τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και συμπέρασμα στην ύπαρξη τουλάχιστον 3.5 τόνων παράνομου εύφλεκτου υγρού, που μεταφέρονταν στο πρώτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας πάνω σε δεξαμενή διαστάσεων ενός επί δυόμισι μέτρων.

Συμπέρασμα
Ο κ. Γεώργιος Μαραγκός, ερευνητής του Πανεπιστημίου της Γάνδης και καθ' ύλην αρμόδιος ερευνητής στην υπόθεση των Τεμπών που συνεργάστηκε με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, από κοινού με τον καθηγητή Bart Merci, αποκαλύπτει στα Ellinika Hoaxes ότι οι ισχυρισμοί των δημοσιευμάτων είναι εξαιρετικά παραπλανητικοί και αβάσιμοι. Οι δύο ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γάνδης ουδέποτε κλήθηκαν να διερευνήσουν το δυστύχημα και ουδέποτε πραγματοποίησαν οποιαδήποτε προσομοίωση για λογαριασμό του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Το μοναδικό τους καθήκον περιορίστηκε στην προσφορά της επιστημονικής τους άποψης πάνω σε τρεις προκαταρτικές προσομοιώσεις, που τους απέστειλε ο κ. Λακαφώσης, για τις οποίες παρείχαν σχόλια προς τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, δηλώνοντας, ωστόσο, ότι δεν εγκρίνουν και διαφωνούν τόσο με τα ευρήματα των προσομοιώσεων CFD που παρουσιάζονται στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ όσο και με τον τρόπο που συμπεριλήφθηκε το όνομα του πανεπιστημίου στο εν λόγω πόρισμα.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2025/04/0 ... naflegoun/
Αρχίζει με το τίτλο
Αποκάλυψη του πανεπιστημίου Γάνδης

Ε λες ρε πουστη μου το πανεπιστήμιο θα έβγαλε επίσημη ανακοίνωση,ας την διαβάσω

Μπλα μπλα μπλα μέχρι που καταλαβαίνεις ότι αυτή η ανακοίνωση τελικά είναι αυτό
Ο κ. Γεώργιος Μαραγκός, ερευνητής του Πανεπιστημίου της Γάνδης και καθ' ύλην αρμόδιος ερευνητής στην υπόθεση των Τεμπών που συνεργάστηκε με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, από κοινού με τον καθηγητή Bart Merci, αποκαλύπτει στα Ellinika Hoaxes

:smt005: :smt005: :smt005:

Με λίγα λόγια επικοινώνησε με τον θείο μου τον ψεύτη,με έναν καθυστερημένο

Ελλενικ χοαξ ρε μλκα,πως είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι ημιτρελοι να έχουν μαζευτεί σε ένα κόμμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νετο Γκουερινο την 07 Απρ 2025, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 23:03

'Οσα ξέρω εγώ και μερικά είναι απόρρητα ,φυσικά δεν πρόκειται να τα μάθεις και κανείς άλλος.

Εσύ δεν επιστρατεύτηκες στα Ιμια με 10 μέρες εμπλοκή , ως έφεδρος ανθυποσμηναγός οπλουργός/πυροβολητής...εεεε;

Που θα μου πεις βλάκα τι είναι η υδραζίνη, ηλίθιε,ε ηλίθιε.

Βλάκα φαρμακοτρίφτη , μόλις το γάμησες

τι γελιο και σημερα.

10 μερες εμπλοκη, ανδραγαθημα, να δωθουν 10 παρασημα στον κυριο.

9 ανοιχτης παλαμης, και ενα υψωμενου μεσαιου δακτυου. :smt005:

εκατσε 10 μερες και επινε φραπε στο στρατοπεδο, και αμεσα εγινε χημικος και αναγνωριζει τις ιδιοτητες της υδραζινης. :smt005:

Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2025, 09:13
nrg έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:16
Otto Weininger έγραψε: 06 Απρ 2025, 15:07

Να καταργήσουμε και τα αυτοκίνητα τότε γιατί ειναι εύφλεκτη η βενζίνη.
Το σίγουρο είναι ότι θα είχαν απαγορευτεί αν στις μετωπικές δημιουργούνταν μανιτάρι και πυρόσφαιρα ίσα με 5 φορές το μέγεθος του αυτοκινήτου.
οι νταλικες που μεταφερουν βενζινη δηλαδη ειναι σιγουρα απαγορευμενες. :102:
Όχι αλλά σίγουρα έχουν μεγαλύτερες προδιαγραφές ασφαλείας από τα αυτοκίνητα.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”