stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:14
Otto Weininger έγραψε: 06 Απρ 2025, 14:39
stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2025, 14:33
Κοίτα να γυρίσεις στην κανονική σου δουλειά για να βγάλεις κάνα φράγκο γιατί οι μέρες τη σίτισης σου από το κόμμα τελειώνουν αγαπητό κομματοσκυλο.
Μην κρίνεις από τον εαυτό σου βλαχε. Που σας κουναγαν πεντοχιλιαρα και τρεχάτε.
Μείνε στο θεμα λοιπον γιατί εσυ μπορεί να έχεις ανάγκη κανα ψιλό, εγώ πάλι όχι.
Το οτι με αποκαλεις Βλαχο νομιζεις οτι με μειωνει ρε μικρονοε ανθρωπακο;
Ανασκουμπωσου λεμε Γκρουεζα γιατι ερχεται πεινα!
Σε αποκαλώ βλάχο, γιατί εισαι. Και μπορώ να σε αποκαλέσω αρκετά ακόμα, που επίσης είσαι.
Βλέπεις, το ότι βγαινεις ανερυθριαστα να με κατηγορείς ότι τα παίρνω από την ΝΔ με μοναδικό κριτήριο ότι δεν σου αρέσουν όσα γράφω, μου δίνει και μένα το δικαιωμα να σου πω κάποια πράγματα.
Απλά δεν θέλω ακόμα. Δεν θα σου αρέσουν όμως γιατί σε αντίθεση με τις μαλακιες τις δικές σου, αυτά θα είναι αλήθεια.
Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι για σενα θα ήταν πειρασμός κανα δύο χιλιάρικα έξτρα, οπότε θεωρείς ότι θα ήταν και για μένα. Ε, δεν είναι.
Αναρωτήσου επίσης τι πήγε στραβά με την μόρφωσή σου και σε πιάνουν κώτσο τέτοια τυπάκια. Αναρωτήσου τι πάει στραβά με τον κύκλο σου που δεν υπάρχει ούτε ένας να σου πει ότι είσαι χάπατο.
Σε εντυπωσίασε που άλλος ήταν δημόσιος υπάλληλος στα ελληνικα πετρελαια. Νομίζεις ότι κάτι σημαίνει.
Αλλά που να ξέρεις πως δουλεύει κάποιος σε θέση μηχανικου.
Χωρίς άδεια ασκησεως επαγγελματος, θέση μηχανικού δεν παιρνεις. Γιατί απλά δεν υπογράψεις τίποτα.
Θες λοιπόν να πιστεύεις ότι τα παίρνω επειδή είσαι τόσο ηλιθιος που παρολίγον να πιστέψεις ακόμα και την υδραζινη που είπε ο άλλος;
Πίστευε το. Αγράμματο βλαχαδερό που εισαι, μεχρι εκεί πας.
Θες να πούμε και αλλα ; Να πουμε και αλλα.