Ναι προφανώς το point δεν είναι να πάνε specifically ένα μήνα φυλακή, το point είναι να λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα και για αυτούς. Επίσης δεν είναι απλά θέμα κρατικής παραμέλησης, culturally οι τύποι έτσι λειτουργούν, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:25Μπράβο, είστε όλοι δικαστές και κοινωνιολόγοι, αποφασίσατε μετά από χρόνια σπουδών ότι ένας μήνας φυλακή θα φτιάξει την κατάσταση.
Ποια φτώχεια και συστηματική παραμέληση των Ρομά από κράτος και κεφάλαιο...αυτά τα λένε οι γραφικοί αριστεροί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις για τα ναρκωτικά ή το κλέψιμο. Το ίδιο ισχυρίζομαι και για τον μπάτσο ο οποίος σπρώχνει ναρκωτικά ή για τον μπάτσο ο οποίος είχε δώσει ασύρματους σε Ρομα έτσι ώστε να ξέρουν πότε υπάρχει έφοδος.George_V έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:21Το πρόβλημα μου δεν είναι αν λαμβάνει ο γύφτος επίδομα πολυτέκνων.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:18Εγώ δεν ζητώ την υπηρεσία τους αλλά αναγκαστικά πρέπει να τους πληρώνω θέλω δεν θέλω. Άκυρο αυτό που γράφεις.George_V έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:14
Είμαι υπέρ του διαχωρισμού.
Αλλά πέραν αυτού οι ιερείς έχουν μισθό και προσφέρουν μια υπηρεσία (σε όσους την ζητούν).
Οι γύφτοι που παίρνουν τα επιδόματα ποια υπηρεσία προσφέρουν?
Βλέπεις ότι το πρόβλημα το δικό σας δεν είναι το κρατικό χρήμα αλλά ποιος το λαμβάνει.
Εσύ θεωρείς νορμαλ ο παπάς να κάνει ευχέλαιο και να πληρώνετε και όχι νορμαλ ο ρομά να λαμβάνει επίδομα παιδιού.
Είναι ότι το λαμβάνει χωρίς να δουλεύει. Και ζει μόνο από αυτά.
Το επίδομα έχει την έννοια της οικονομικής ενίσχυσης όταν ο μισθός δεν επαρκεί να καλύψει ανάγκες.
Δεν είναι μισθός.
Ας πάνε να δουλέψουν σε κανονική δουλειά και εφόσον δεν επαρκεί ο μισθός τους ας παίρνουν και επιδόματα δεν είμαι αντίθετος.
Αλλά να παίρνεις επιδόματα και να σπρώχνεις ναρκωτικά η να κλέβεις χαλκό η να κλέβεις γενικότερα είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα συμφωνήσεις ότι είναι μεγάλη αλητεία.
Το ποιντ μου είναι πως δεξιοί και ρατσιστές κάθε είδους, επικεντρώνονται στις παρανομίες των Ρομα και όχι υπόλοιπων ομάδων όπως μπάτσοι επειδή είναι ιδεολογικά προκατειλημμένοι. Θεωρούν ότι ο αστυνομικός είναι απαραίτητος και δεν πειράζει αν παρανομεί καμιά φορά. Θα εκπλαγείς αν δεις πόσες παρανομίες κάνουν οι μπάτσοι. Σε αυτές τι περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια.
Οι ειδικοί μας λένε (κοινωνιολόγοι) ότι οι Ρομά βιώνουν διακρίσεις και παραμέληση από κράτος και εργοδοσία πολύ περισσότερο από άλλες ομάδες.
βάλε κουρέλια, μην κάνεις μπάνιο για μια εβδομάδα, μίλα σαν ρομά και πήγαινε σε έναν εργοδότη να ζητήσεις εργασία. Λίγο δύσκολο να σε προσλάβει.
Η ζωή δεν είναι εύκολη όταν ζεις μέσα σε τσαντίρια χωρίς τρεχούμενο νερό και ρεύμα, χωρίς να έχεις πάει σχολείο. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις.

Όχι μαν, είσαι πολύ χειρότερος, είσαι ο τύπος που κάνει virtue signalling κυριολεκτικά σε ένα από τα λίγα θέματα που υπάρχει alignment ανεξαρτήτου ιδεολογίας, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο ουρανός είναι πράσινος και εμείς έχουμε το πρόβλημα. Οι γύφτοι είναι έτσι όχι επειδή είναι φτωχοί και παραμελημένοι, είναι έτσι επειδή είναι γύφτοι. Άμα δεν το καταλαβαίνεις, πήγαινε μείνε κάνα τρίμηνο άνω Λιόσια και θα το καταλάβεις.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Τι λες μωρέ μαλάκα, θες και να σου γράφουμε δύο παραγράφους disclaimer για το πόσο κακοί είναι μπάτσοι, όταν κράζουμε τους γύφους, αλλιώς είμαστε ρατσιστές;Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:34 Το ποιντ μου είναι πως δεξιοί και ρατσιστές κάθε είδους, επικεντρώνονται στις παρανομίες των Ρομα και όχι υπόλοιπων ομάδων όπως μπάτσοι επειδή είναι ιδεολογικά προκατειλημμένοι. Θεωρούν ότι ο αστυνομικός είναι απαραίτητος και δεν πειράζει αν παρανομεί καμιά φορά. Θα εκπλαγείς αν δεις πόσες παρανομίες κάνουν οι μπάτσοι. Σε αυτές τι περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξερεις δεν ζουν πια σε τσαντηρια οι γυφτοι.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:34Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις για τα ναρκωτικά ή το κλέψιμο. Το ίδιο ισχυρίζομαι και για τον μπάτσο ο οποίος σπρώχνει ναρκωτικά ή για τον μπάτσο ο οποίος είχε δώσει ασύρματους σε Ρομα έτσι ώστε να ξέρουν πότε υπάρχει έφοδος.George_V έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:21Το πρόβλημα μου δεν είναι αν λαμβάνει ο γύφτος επίδομα πολυτέκνων.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:18
Εγώ δεν ζητώ την υπηρεσία τους αλλά αναγκαστικά πρέπει να τους πληρώνω θέλω δεν θέλω. Άκυρο αυτό που γράφεις.
Βλέπεις ότι το πρόβλημα το δικό σας δεν είναι το κρατικό χρήμα αλλά ποιος το λαμβάνει.
Εσύ θεωρείς νορμαλ ο παπάς να κάνει ευχέλαιο και να πληρώνετε και όχι νορμαλ ο ρομά να λαμβάνει επίδομα παιδιού.
Το επίδομα έχει την έννοια της οικονομικής ενίσχυσης όταν ο μισθός δεν επαρκεί να καλύψει ανάγκες.
Δεν είναι μισθός.
Ας πάνε να δουλέψουν σε κανονική δουλειά και εφόσον δεν επαρκεί ο μισθός τους ας παίρνουν και επιδόματα δεν είμαι αντίθετος.
Αλλά να παίρνεις επιδόματα και να σπρώχνεις ναρκωτικά η να κλέβεις χαλκό η να κλέβεις γενικότερα είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα συμφωνήσεις ότι είναι μεγάλη αλητεία.
Το ποιντ μου είναι πως δεξιοί και ρατσιστές κάθε είδους, επικεντρώνονται στις παρανομίες των Ρομα και όχι υπόλοιπων ομάδων όπως μπάτσοι επειδή είναι ιδεολογικά προκατειλημμένοι. Θεωρούν ότι ο αστυνομικός είναι απαραίτητος και δεν πειράζει αν παρανομεί καμιά φορά. Θα εκπλαγείς αν δεις πόσες παρανομίες κάνουν οι μπάτσοι. Σε αυτές τι περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια.
Οι ειδικοί μας λένε (κοινωνιολόγοι) ότι οι Ρομά βιώνουν διακρίσεις και παραμέληση από κράτος και εργοδοσία πολύ περισσότερο από άλλες ομάδες.
βάλε κουρέλια, μην κάνεις μπάνιο για μια εβδομάδα, μίλα σαν ρομά και πήγαινε σε έναν εργοδότη να ζητήσεις εργασία. Λίγο δύσκολο να σε προσλάβει.
Η ζωή δεν είναι εύκολη όταν ζεις μέσα σε τσαντίρια χωρίς τρεχούμενο νερό και ρεύμα, χωρίς να έχεις πάει σχολείο. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις.
![]()
Το 90% αυτων εχουν σπιτια κανονικα με νερο και ρευμα (ασχετως αν προερχεται απο ρευματοκλοπη συνηθως)
Εσυ αναφέρεσαι στην παλαιοτερη γενια τους που ζουσε και ετσι ειχε μαθει να ζει.
Αυτοι πλεον ειναι ελαχιστοι.
Μπορουν καλλιστα να ντυθουν, να πλυθουν και να πανε για δουλεια οπως ολος ο κοσμος.
Αλλα γιατι δεν το κανουν?
Η απαντηση ειναι προφανης. Γιατι το ευκολο χρημα δεν το μισησε κανεις. Ολοι μας θα θελαμε να καθομαστε και να μας πληρωνουν.
Οι γυφτοι παντως οχι μονο το εχουν καταφέρει αλλα εχουν παει και στο αλλο ακρο. Τους πληρωνει το κράτος και οχι μονο καθονται αλλα συμπληρωνουν το κρατικο χρημα με εκνομες ενεργειες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:40Τι λες μωρέ μαλάκα, θες και να σου γράφουμε δύο παραγράφους disclaimer για το πόσο κακοί είναι μπάτσοι, όταν κράζουμε τους γύφους, αλλιώς είμαστε ρατσιστές;Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:34 Το ποιντ μου είναι πως δεξιοί και ρατσιστές κάθε είδους, επικεντρώνονται στις παρανομίες των Ρομα και όχι υπόλοιπων ομάδων όπως μπάτσοι επειδή είναι ιδεολογικά προκατειλημμένοι. Θεωρούν ότι ο αστυνομικός είναι απαραίτητος και δεν πειράζει αν παρανομεί καμιά φορά. Θα εκπλαγείς αν δεις πόσες παρανομίες κάνουν οι μπάτσοι. Σε αυτές τι περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια.
Ρατσιστές είστε έτσι και αλλιώς. Δεν περιμένω disclaimer.
Τύπε, δεν έχεις ιδέα από γύφτους.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:34Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις για τα ναρκωτικά ή το κλέψιμο. Το ίδιο ισχυρίζομαι και για τον μπάτσο ο οποίος σπρώχνει ναρκωτικά ή για τον μπάτσο ο οποίος είχε δώσει ασύρματους σε Ρομα έτσι ώστε να ξέρουν πότε υπάρχει έφοδος.George_V έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:21Το πρόβλημα μου δεν είναι αν λαμβάνει ο γύφτος επίδομα πολυτέκνων.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:18
Εγώ δεν ζητώ την υπηρεσία τους αλλά αναγκαστικά πρέπει να τους πληρώνω θέλω δεν θέλω. Άκυρο αυτό που γράφεις.
Δεν είναι μισθός.
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Καλά μπροκολόκο, όταν αποκτήσεις large scale επαφή με actual γύφους έλα ξαναπές το μας.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:45klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:40Τι λες μωρέ μαλάκα, θες και να σου γράφουμε δύο παραγράφους disclaimer για το πόσο κακοί είναι μπάτσοι, όταν κράζουμε τους γύφους, αλλιώς είμαστε ρατσιστές;Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:34 Το ποιντ μου είναι πως δεξιοί και ρατσιστές κάθε είδους, επικεντρώνονται στις παρανομίες των Ρομα και όχι υπόλοιπων ομάδων όπως μπάτσοι επειδή είναι ιδεολογικά προκατειλημμένοι. Θεωρούν ότι ο αστυνομικός είναι απαραίτητος και δεν πειράζει αν παρανομεί καμιά φορά. Θα εκπλαγείς αν δεις πόσες παρανομίες κάνουν οι μπάτσοι. Σε αυτές τι περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια.
Ρατσιστές είστε έτσι και αλλιώς. Δεν περιμένω disclaimer.
Αναπαράγεις μπούρδες. Αν είχες κάνει μια βασική έρευνα, θα είχες διαπιστώσει ότι τόσο σε Ελλάδα και σε άλλες χώρες, οι Ρομά δέχονται μεγαλύτερη διάκριση από αστυνομική αυθαιρεσία σε σχέση με έναν ντόπιο.klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:28Ναι προφανώς το point δεν είναι να πάνε specifically ένα μήνα φυλακή, το point είναι να λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα και για αυτούς. Επίσης δεν είναι απλά θέμα κρατικής παραμέλησης, culturally οι τύποι έτσι λειτουργούν, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:25Μπράβο, είστε όλοι δικαστές και κοινωνιολόγοι, αποφασίσατε μετά από χρόνια σπουδών ότι ένας μήνας φυλακή θα φτιάξει την κατάσταση.
Ποια φτώχεια και συστηματική παραμέληση των Ρομά από κράτος και κεφάλαιο...αυτά τα λένε οι γραφικοί αριστεροί.
Παράδειγμα είναι η εποχή της άνοδος της χρυσής αυγής όπου σε σύμπραξη με την αστυνομία ασκούσαν βία στους Ρομα.
Στο τέλος θα μας πεις ότι κάνουν μια υπέροχη ζωή μέσα στη χλιδή.
Η ακροδεξιά μαλακία σας έχει καταστρέψει τον εγκέφαλο. Συνέλθετε.
Ενώ εσύ που έχεις κάνει βασική έρευνα, θες να την μοιραστείς μαζί μας;Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:49 Αναπαράγεις μπούρδες. Αν είχες κάνει μια βασική έρευνα, θα είχες διαπιστώσει ότι τόσο σε Ελλάδα και σε άλλες χώρες, οι Ρομά δέχονται μεγαλύτερη διάκριση από αστυνομική αυθαιρεσία σε σχέση με έναν ντόπιο.
Παράδειγμα είναι η εποχή της άνοδος της χρυσής αυγής όπου σε σύμπραξη με την αστυνομία ασκούσαν βία στους Ρομα.
Meanwhile όσο τη μοιράζεσαι, θες να πας πχ. στο Ζεφύρι να μετρήσεις τα τσαντίρια που αναφέρεις συνέχεια;
Πιο alignment ρε μπαγλαμά ? Αυτά τα λέτε μεταξύ σας τα φασιστάκια και χαίρεστε.klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:38Όχι μαν, είσαι πολύ χειρότερος, είσαι ο τύπος που κάνει virtue signalling κυριολεκτικά σε ένα από τα λίγα θέματα που υπάρχει alignment ανεξαρτήτου ιδεολογίας, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο ουρανός είναι πράσινος και εμείς έχουμε το πρόβλημα. Οι γύφτοι είναι έτσι όχι επειδή είναι φτωχοί και παραμελημένοι, είναι έτσι επειδή είναι γύφτοι. Άμα δεν το καταλαβαίνεις, πήγαινε μείνε κάνα τρίμηνο άνω Λιόσια και θα το καταλάβεις.
Όταν κάποιος σας λέει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε άνθρωπο σαν...άνθρωπο, βιώνετε σοκ επειδή στο σκατοκεφάλι σας τους Πακιστανούς και τους Ρομα τους θεωρείτε υπάνθρωπους.
Είστε η φάρα που ευθύνεται για κάθε δίωξη και κάθε εθνοκάθαρση που έχει γίνει. Μαζάνθρωποι.
Μισό λεπτό, για πάμε λίγο:Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:53Πιο alignment ρε μπαγλαμά ? Αυτά τα λέτε μεταξύ σας τα φασιστάκια και χαίρεστε.klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:38Όχι μαν, είσαι πολύ χειρότερος, είσαι ο τύπος που κάνει virtue signalling κυριολεκτικά σε ένα από τα λίγα θέματα που υπάρχει alignment ανεξαρτήτου ιδεολογίας, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο ουρανός είναι πράσινος και εμείς έχουμε το πρόβλημα. Οι γύφτοι είναι έτσι όχι επειδή είναι φτωχοί και παραμελημένοι, είναι έτσι επειδή είναι γύφτοι. Άμα δεν το καταλαβαίνεις, πήγαινε μείνε κάνα τρίμηνο άνω Λιόσια και θα το καταλάβεις.Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:26
Μπα απλώς δεν είμαι σκατο ρατσιστής όπως εσείς.
Είμαστε λίγοι αλλά υπάρχουμε![]()
Όταν κάποιος σας λέει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε άνθρωπο σαν...άνθρωπο, βιώνετε σοκ επειδή στο σκατοκεφάλι σας τους Πακιστανούς και τους Ρομα τους θεωρείτε υπάνθρωπους.
Είστε η φάρα που ευθύνεται για κάθε δίωξη και κάθε εθνοκάθαρση που έχει γίνει. Μαζάνθρωποι.
1. Δείξε μου που έγραψα οτιδήποτε αποδεικνύει ότι προσυπογράφω στο "Πακιστανούς και τους Ρομα τους θεωρείτε υπάνθρωπους".
2. "Είστε η φάρα που ευθύνεται για κάθε δίωξη και κάθε εθνοκάθαρση που έχει γίνει. Μαζάνθρωποι." Ποιά είναι η φάρα αυτή και πώς ανήκουμε σε αυτή; Τι λες ρε καραγκιόζη;
Γιατί καμία κυβέρνηση -ποτέ- δεν επιχείρησε να επιβάλει τον νόμο στους γυφταίους?
Γιατί οι γύφτοι αφήνονται πάντα ανεξέλεγκτοι?
Γιατί οι γύφτοι εγκληματούν, αλλά είναι πάντα στο απυρόβλητο?
Γιατί τους προστατεύον και τους χαϊδεύουν όλες οι κυβερνήσεις?
ΔΕΝ είναι τα ψηφαλάκια.
Γιατί οι γύφτοι αφήνονται πάντα ανεξέλεγκτοι?
Γιατί οι γύφτοι εγκληματούν, αλλά είναι πάντα στο απυρόβλητο?
Γιατί τους προστατεύον και τους χαϊδεύουν όλες οι κυβερνήσεις?
ΔΕΝ είναι τα ψηφαλάκια.
Γράφω ότι είστε ρατσιστές, άτομα που η μόνη τους αξία είναι για να τους φτύνεις.klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 20:03Μισό λεπτό, για πάμε λίγο:Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:53Πιο alignment ρε μπαγλαμά ? Αυτά τα λέτε μεταξύ σας τα φασιστάκια και χαίρεστε.klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:38
Όχι μαν, είσαι πολύ χειρότερος, είσαι ο τύπος που κάνει virtue signalling κυριολεκτικά σε ένα από τα λίγα θέματα που υπάρχει alignment ανεξαρτήτου ιδεολογίας, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο ουρανός είναι πράσινος και εμείς έχουμε το πρόβλημα. Οι γύφτοι είναι έτσι όχι επειδή είναι φτωχοί και παραμελημένοι, είναι έτσι επειδή είναι γύφτοι. Άμα δεν το καταλαβαίνεις, πήγαινε μείνε κάνα τρίμηνο άνω Λιόσια και θα το καταλάβεις.
1. Δείξε μου που έγραψα οτιδήποτε αποδεικνύει ότι προσυπογράφω στο "Πακιστανούς και τους Ρομα τους θεωρείτε υπάνθρωπους".
2. "Είστε η φάρα που ευθύνεται για κάθε δίωξη και κάθε εθνοκάθαρση που έχει γίνει. Μαζάνθρωποι." Ποιά είναι η φάρα αυτή και πώς ανήκουμε σε αυτή; Τι λες ρε καραγκιόζη;
Τόσες φορές το έχω γράψει αλλά ακόμα να κατανοήσεις ότι απευθύνομαι και σε εσένα.
Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς, κάνε ένα coming out. Γιατί αρνείσαι τη φύση σου, μικρέ ρατσιστή ? Τόσο πολύ ντρέπεσαι ρε χέστη ?
Μήπως θες να σου κρατήσω και την τσουτσούνα σου όσο κατουράς ?klg έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:53Ενώ εσύ που έχεις κάνει βασική έρευνα, θες να την μοιραστείς μαζί μας;Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:49 Αναπαράγεις μπούρδες. Αν είχες κάνει μια βασική έρευνα, θα είχες διαπιστώσει ότι τόσο σε Ελλάδα και σε άλλες χώρες, οι Ρομά δέχονται μεγαλύτερη διάκριση από αστυνομική αυθαιρεσία σε σχέση με έναν ντόπιο.
Meanwhile όσο τη μοιράζεσαι, θες να πας πχ. στο Ζεφύρι να μετρήσεις τα τσαντίρια που αναφέρεις συνέχεια;
Υπάρχει κάτι που λέγεται διαδίκτυο, πληκτρολόγησε σε έναν browser τις εξής λέξεις ''The systematic neglect of the Roma by the state and the discrimination they face'', κάτι θα βρεις για να διαβάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polaris3 την 06 Απρ 2025, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 158 Απαντήσεις
- 3293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 97 Απαντήσεις