!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο για μία είδηση που όταν την έλεγαν οι άλλοι, ήταν ανόητοι, ενώ όταν την είπε το πρώτο θέμα, ασχολούνται όλοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

κανείς δεν σοκαρίστηκε αλλά όταν θέλεις να κάνεις τον ξερόλα για να χαρείς για κάτι που λογικά δεν θα έπρεπε λες και μια μαλακία παραπάνω
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Εδώ πάει στα μπουρδελα και γαμαει ο κάθε πικραμένος, δεν θα γαμησουν influencers οι σεΐχηδες. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η κατακραυγή.
Επειδή τάχα μου οι Ελληνίδες είναι λιγότερο πουτανες από τις Ρωσίδες, και τις Ουκρανές που μέχρι σήμερα δουλεύουν εδώ και πληρώνουν τις μαλακιες του Γιέλτσιν και του Γκορμπατσωβ. Οι Έλληνες χρειαζόμαστε 10 με 20 χρόνια δουλειάς για να βγάλουμε 50 χιλιάρικα, αν τα βγάλει η άλλη μετά από δυο πουτσες, μπράβο της κιόλας.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

AOC έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:30 Εδώ πάει στα μπουρδελα και γαμαει ο κάθε πικραμένος, δεν θα γαμησουν influencers οι σεΐχηδες. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η κατακραυγή.
Επειδή τάχα μου οι Ελληνίδες είναι λιγότερο πουτανες από τις Ρωσίδες, και τις Ουκρανές που μέχρι σήμερα δουλεύουν εδώ και πληρώνουν τις μαλακιες του Γιέλτσιν και του Γκορμπατσωβ. Οι Έλληνες χρειαζόμαστε 10 με 20 χρόνια δουλειάς για να βγάλουμε 50 χιλιάρικα, αν τα βγάλει η άλλη μετά από δυο πουτσες, μπράβο της κιόλας.
Έτσι ρε φιλε
Κάθεται ο κόσμος και δουλεύει ενώ μπορεί να γίνει πουτανα, ζιγκολό, πουστρακι , να πουλήσει ναρκωτικά, να κανει διακίνηση λαθρομεταναστων , να κλέψει καμια τράπεζα
Μη δούνε ανθρωπο να φτιάχνει τα οικονομικά του και τον κράζουν
AOC

Δημοκράτης έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:47
AOC έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:30 Εδώ πάει στα μπουρδελα και γαμαει ο κάθε πικραμένος, δεν θα γαμησουν influencers οι σεΐχηδες. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η κατακραυγή.
Έτσι ρε φιλε
Κάθεται ο κόσμος και δουλεύει ενώ μπορεί να γίνει πουτανα, ζιγκολό, πουστρακι , να πουλήσει ναρκωτικά, να κανει διακίνηση λαθρομεταναστων , να κλέψει καμια τράπεζα
Η πορνεια δεν συγκρίνεται ακριβως με τις άλλες πράξεις που αναφέρεις γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι παράνομη.
Κακά τα ψέμματα οι σχέσεις άνδρα γυναίκας στις περισσότερες περιπτώσεις περιλαμβάνουν τον οικονομικό παράγοντα.
Πιο πολλές επιλογές για μουνια έχει ένας ιατρός από έναν ντελιβερα, είναι ανάγκη να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας !;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

AlienWay έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:39 https://www.youtube.com/watch?v=ylk_ZkcHWKM
Αυτη ειναι τυπάρα, εχει δυνατο χιουμορ :smt038
https://www.youtube.com/watch?v=2PhDgu3E2wI
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. :102:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

AOC έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:04
Έτσι ρε φιλε
Η πορνεια
Φίλε δεν ξέρω αν διάβασες τι ακριβώς συμβαίνει εκεί αλλά επειδή μάλλον το έχασες, μιλάμε για

Σκατα που βγαίνουν από τον κωλο του σεΐχη κατευθείαν σαν παγωτομηχανή στο στόμα της «πόρνης» (εξάλλου, το ίδιο το όνομα αυτών των πάρτι είναι «φορητη τουαλέτα».
Αφαίρεση δοντιών με διάφορες μεθόδους, ταναλια, γροθιές κτλ
Σπάσιμο κοκάλων κ διάφορα άλλα βασανιστήρια

Δεν τα βγάζει δηλαδή μετά από δύο πουτσες, τα βγάζει τρώγοντας κουραδες, χωρίς δόντια, ενώ την κατουράνε κ της πετάνε εμετούς κ κουραδες ζωων
AOC

EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:19
AOC έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:04
Έτσι ρε φιλε
Η πορνεια
Φίλε δεν ξέρω αν διάβασες τι ακριβώς συμβαίνει εκεί αλλά επειδή μάλλον το έχασες, μιλάμε για

Σκατα που βγαίνουν από τον κωλο του σεΐχη κατευθείαν σαν παγωτομηχανή στο στόμα της «πόρνης» (εξάλλου, το ίδιο το όνομα αυτών των πάρτι είναι «φορητη τουαλέτα».
Αφαίρεση δοντιών με διάφορες μεθόδους, ταναλια, γροθιές κτλ
Σπάσιμο κοκάλων κ διάφορα άλλα βασανιστήρια

Δεν τα βγάζει δηλαδή μετά από δύο πουτσες, τα βγάζει τρώγοντας κουραδες, χωρίς δόντια, ενώ την κατουράνε κ της πετάνε εμετούς κ κουραδες ζωων
Καλά αυτο αποτελεί απλα μια πιο ακραία περίπτωση, ακραίου βιτσιόζου που συμβαίνει και σε άλλες χώρες, βλέπε στην Αμερική με Ντιντι η και ο Μακμαχον του wwe πλήρωνε γκόμενες για να τις χεζει.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

:078:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Ο ΘΕΟΣ συγχωρεί τέτοιες αμαρτίες με μεταλαβια και εξομολόγηση η μπα?
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2025, 14:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2025, 14:08 οι γυναίκες είναι φύση σαμπ και αυτό αποτελεί εξελικτική προσαρμογή. μέσα στις χιλιετίες αντιμετωπίζονταν σαν πόρος και λάφυρο. όπως και με τα πρόβατα, όσες πήγαιναν με τα νερά και εν τέλει υπέκυπταν στον κατακτητή-βιαστή κατάφεραν να επιζήσουν και να διαιωνισθούν. τις ατίθασες τις έτρωγε το μαύρο σκοτάδι. για αυτό οι υπηρεσίες ντομινάτριξ είναι πιο δυσεύρετες και πληρώνονται περισσότερο. χαίρετε.
Σήμερα όμως βιώνουμε το τέλος ΚΑΙ αυτής της ιστορίας. Και ακριβώς γι ´αυτό, πολλοί υφίστανται ντομ συμπεριφορές, χωρίς να τους αρέσει αλλά αντιθέτως πρέπει να να πληρώνουν ακόμη και γι ´αυτό. Αυτό δεν είναι το βασικό παράπονο των περισσότερων; Αυτός δεν είναι και ο κύριος λόγος της οργής των ινσέλ;
Η οργή των incels, τουλάχιστον σε αμερικανικό επίπεδο, μου φαίνεται να πήγαζει από το ότι δεν καταλαβαίνουν πώς τα dynamics των σχέσεων είναι παντελώς διαφορετικά πλέον. Οι γυναίκες τα πάνε εξίσου καλά ή και καλύτερα στην αγορά εργασίας, έχουν δουλέψει τη συναισθηματική νοημοσύνη τους περισσότερο από τους άντρες (στα πλαίσια του μέσου όρου) και γενικά περιμένουν από τον άλλον να είναι σε παρόμοιο state. Ε όταν σε μεγαλώνουν να είσαι ο provider και η μέση γυναίκα δεν χρειάζεται provider, και ταυτόχρονα δεν μπορείς να κάνεις introspect την συναισθηματική σου κατάσταση αλλά μόνο μπορείς να αντιδράς σα χιμπατζής, δεν πάει καλά η φάση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Η οργή των ίνσελς είναι γιατί απλά δε γαμάνε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

AlienWay έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:35 Η οργή των ίνσελς είναι γιατί απλά δε γαμάνε.
Ναι χαιρώ πολύ ρε μαν, αυτό είναι απλά reductionist, εδώ σαν πανεπιστήμονες που είματσε, αναλύουμε την αιτία της αγαμίας.

:50aris:
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”