!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Polaris3 έγραψε: 04 Απρ 2025, 00:02
Bandit59 έγραψε: 03 Απρ 2025, 23:57
Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 23:22

Να σταματήσουν, δεν διαφωνούμε. Αν το κράτος δεν παρέχει τα απαραίτητα, δεν θα σταματήσει ο ρομα να κλέβει.

Επίσης, καλό θα ήταν να σας ενδιαφέρουν τα ναρκωτικά που έρχονται μέσα σε καράβια από κάποιους πλούσιους.

Για κάποιο λόγο επικεντρώνεστε μόνο στους ρομα, γιατί άραγε...
Ποιά είναι τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ρε; Ο πατέρας μου γαμήθηκε σε 3 δουλειές για να μας μεγαλώσει και να μας μορφώσει! Και θα μου πεις εμένα για γύφτους, την πιο άχρηστη ράτσα! Πηγα ταχυδρομείο στις 31 να στειλω δέμα και ήταν γεμάτο από την κωλοράτσα βρωμιάρηδες και ελεεινοί περιμένοντας να εισπράξουν επιδόματα για να ΚΑΘΟΝΤΑΙ και να τα ξύνουν. Αει στο διάολο λοιπόν! Αναγκάστηκα να πάω για δουλειά στη Γερμανία στα 56 για επιζήσω και θα μου πεις ότι ο Γύφτος κλέβει επειδή δεν έχει δουλειά! Αντε γ@μησου λοιπόν μαζι με τους βρωμύλους!
Φαντάσου να σε έχει γαμήσει τόσο πολύ το σύστημα που αναγκάστηκες στα 56 να φύγεις και εσύ να τα βάζεις με τους ρομα που βρίσκονται ακόμα πιο κάτω από εσένα :o

Τι να πω, ο ένας ξεσπάει στους ρομά, ο άλλος στο φαγητό :102:

Πήγαινε μια βόλτα σε περιοχές της Γερμανίας όπου συχνάζουν ακροδεξιοί και φώναξε δυνατά ότι είσαι Έλληνας...θέλω να δω κάτι
:retarded:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:38
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Απρ 2025, 21:26
Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 18:33 υπάρχουν και άλλες λύσεις από το να τους στείλετε σε ξερονήσια. Ας πούμε, να τους δώσει το κράτος την δυνατότητα να μένουν σε κανονικά σπίτια, να έχουν κανονική εργασία, να πάνε σχολείο ?
Ποια "κανονική εργασία" ρε μάστορα, νομίζεις θέλουν να δουλέψουν όταν μπορούν να κλέψουν και να έχουν άτομα σαν και σένα να τους υπερασπίζονται;
Ποιο "σχολείο" ρε κατεστραμμένε, νομίζεις θέλουν να πάνε σχολείο;
Γνωρίζεις τον ορισμό του παρασιτου;
Παράσιτο χαρακτηρίζεται ο οργανισμός (ζωικός ή φυτικός), ο οποίος ζει και αναπτύσσεται εις βάρος ενός άλλου οργανισμού, που αποκαλείται ξενιστής.
Προκαλώ τον οποιονδήποτε εδώ μέσα να μου φέρει επιχειρήματα που να αναιρούν την εφαρμογή του όρου πάνω σε αυτή τη ράτσα.

Μάντεψε ποιος είναι ο ξενιστής.

Η αριστερά έχει κάνει και θα κάνει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Ελλάδα, ακόμα μεγαλύτερη και από τους Τούρκους και τους ναζί.
Εσύ τα συνδύασες όλα, έβαλες ξενιστές, παράσιτα, βιολογία πρωινάδικου :003:
Περιμένω να ακυρώσεις αυτό που είπα. Να εξηγήσεις δηλαδή που δεν κολλάει ο όρος παράσιτα στους γύφτους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:43
foscilis έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:09
Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 20:22

Γενικά όταν είσαι νεκρός, είναι δύσκολο να κάνεις το οτιδήποτε.

Ας πούμε, οι δύο χρυσαυγίτες που δολοφονήθηκαν το 2013. Αυτοί οι δύο, πλέον δεν μπορούν να είναι ναζιστάκια.
Ωραια, μη μου πεις οτι εχεις και με αυτο προβλημα;
Με το να ξεκινήσουν μαζικές δολοφονίες ρομα, ναι έχω πρόβλημα.

Προσπαθώ να είμαι...άνθρωπος.
Όσο και να προσπαθείς να είσαι ανθρωπος, με το να υποστηρίζεις αυτούς που γαμανε περιουσίες ανθρώπων γίνεσαι απλά βλάκας.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Νομικά μπορούσε να τους στείλει όλους στη φυλακή ως εγκληματική ομάδα. Πρακτικά μας κάνουν ότι θέλουν, μας κλέβουν μας σκοτώνουν και καθόμαστε και βλέπουμε. Αιώνες τώρα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:39
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Απρ 2025, 21:36
Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 19:49

Ακόμα καλύτερα : Οι μπάτσοι να σκοτώνουν ανήλικους ρομά, να τους πυροβολούν λες και είναι τρομοκρατική οργάνωση.
ΝΑΙ

Ωχ, ξέχασα ότι αυτό ήδη συμβαίνει.

Νίκος Σαμπάνης, Κώστας Φραγκούλης, im i a joke to you ?
ΔΗΚΕΟΣΗΝΥ
Δεν φταίω εγώ αν σε πω σκατοναζι. Το μήνυμα σου αυτό δείχνει, σορι :102:
Χίλιες φορές ναζί παρά γυφτολαγνος.

Κανένας ναζί δεν μπορεί να με πειράξει.
Ένας γύφτος όμως μπορεί.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:37

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι προτείνουμε να τους βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.
Είσαι άρρωστος ρε μαλάκα να λες ότι πρέπει να τους βοηθήσουμε με κάθε υροπο όταν το μόνο που συμβαίνει είναι να τους βοηθαμε μη εθελοντικά με τις περιουσίες μας.

Άντε στο διάολο κιόλας καρκίνε, αρκετή υπομονή εδειξα
Γτχ και του ανθρωπισμού και της αριστεράς.
Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

Μόνο ένας Γεώργιος Παπαδόπουλος θα μας σώσει σε αυτήν την χώρα. Ο μόνος Έλληνας πρωθυπουργός που έκανε έργα σε αυτόν τον τόπο.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση των Τεμπών έγινε επειδή οι σκαρμόγυφτοι κατέστρεψαν τις υποδομές.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:07 Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση των Τεμπών έγινε επειδή οι σκαρμόγυφτοι κατέστρεψαν τις υποδομές.
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση των Τεμπών έγινε γιατί οι ηγέτες της μεταπολίτευσης ενεργησαν προς ίδιον όφελος με σύμμαχο τον παραπλανημενο λαό και φυσικά επειδή οι σκατόγυφτοι κατέστρεψαν τις υποδομές χωρίς έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

nyxtovios έγραψε: 03 Απρ 2025, 23:08
taliban έγραψε: 03 Απρ 2025, 23:06
Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:37

Αν δεν σας αρέσει η ταμπέλα, μπορείτε να σταματήσετε να είσαι μισάνθρωποι, έστω για μια μέρα :102:

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι προτείνουμε να τους βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Οι ρατσιστές, αυτοί οι ανώμαλοι (στη σκέψη) προτείνουν ξερονήσια, κρέμασμα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Να είστε φυσιολογικοί :smt018
Ότι και να προτείνει ο καθένας είτε ξερονήσια είτε να τους πάρουμε από το χεράκι να τους πάμε σχολείο ΔΕΝ...
Για να περνάει η ώρα σε κάνα καφενείο καλά είναι αυτά. Μέχρι εκεί.
Η ουσία είναι άλλη.
Πως τους βοηθάς;
Πρέπει να σπάσεις αβγα.
Είσαι διατεθειμένος σαν κράτος να τα βάλεις με το εμπόριο ναρκωτικών που κανουν ; Με το τραφικινγκ σε καταυλισμους;
Από εκεί ξεκινάς...
Αν δεν μπει τέλος στα γκέτο μην περιμένεις οποιαδήποτε βελτίωση...
Σκέφτεται πως θα τα φτιάξει όλα φτιάχνοντας στους καταυλισμούς σχολεία, βραδιές ποίησης και οραγανώνοντας δεντροφύτευση.
Και τι δεντροφύτευση θα είναι αυτή εεεε :003:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Σέλευκας έγραψε: 04 Απρ 2025, 00:45 Νομικά μπορούσε να τους στείλει όλους στη φυλακή ως εγκληματική ομάδα. Πρακτικά μας κάνουν ότι θέλουν, μας κλέβουν μας σκοτώνουν και καθόμαστε και βλέπουμε. Αιώνες τώρα.
Μου ετυχε κατι παρομοιο προσφατα . ηταν ενας μπροστα στο ξεφωτο της πιλοτης και μολις ειχε φορτωσει εναν λέβητα που ειχε αφησει εξω ενας γειτονας .
Spoiler
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 14:01 Εσωσα εναν παλιο λέβητα πριν κανα μισαωρο . ειμαι εδω στο pc με παιρνει τηλ ενας γειτονας ( ο διπλα ακριβως ) μου λεει non4me εχετε πει σε κανεναν να παρει τον παλιο λεβητα ? ( παλιος λεβητας = του αλλου γειτονα απο διπλα απ την αλλη πλευρα ) δεν ξερω του λεω παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη .

Βγαινω στην πιλωτη βλεπω εναν γυφτακο γυρω στα 25 με ενα ασημι καρο τον εχει φορτωσει παει να φυγει .

Φιλε του λεεω περιμενε λιγο !!! σου ειπε κανενας να παρεις τον λεβητα ? ναι μου λεει ( ψεματα) ενας παππους ( ο ιδιοκτητης ειναι 50 ) .

Περιμενε λιγο του λεω παιρνω τον ιδιοκτητη τον βαζω ανοικτη ακροαση του λεω ετσι και ετσι ? οχι μου λεει δεν ειπα σε κανεναν . κλεισε του λεω .

Τον ξεφορτωνεις του λεω του ρομα εκει που ηταν ακριβως οπως ηταν . και τον αφησε και εφυγε ( ο ιδιοκτητης τον ειχε ταγμενο για χαρισμα σε εναν νοικιαρη του της πολυκατοικιας . )
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Τα έχουμε πει τόσες φορές, πρόκειται για κοινωνική μάστιγα. Πρόκειται, δυστυχώς, για πρόβλημα ανεπίλυτο καθότι τα ψηφαλάκια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 18:33 Πάντως, έχει πλάκα που οι νεοδημοκράτες μας έλεγαν ότι η ανομία και η εγκληματικότητα θα τελειώσει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη :003:

Ακροδεξιοί, υπάρχουν και άλλες λύσεις από το να τους στείλετε σε ξερονήσια. Ας πούμε, να τους δώσει το κράτος την δυνατότητα να μένουν σε κανονικά σπίτια, να έχουν κανονική εργασία, να πάνε σχολείο ?
την εχουν αυτη τη δυνατοτητα, οπως και καθε ελληνας πολιτης.

δε θελουν. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 18:44
Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2025, 18:40
Polaris3 έγραψε: 03 Απρ 2025, 18:33 Πάντως, έχει πλάκα που οι νεοδημοκράτες μας έλεγαν ότι η ανομία και η εγκληματικότητα θα τελειώσει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη :003:

Ακροδεξιοί, υπάρχουν και άλλες λύσεις από το να τους στείλετε σε ξερονήσια. Ας πούμε, να τους δώσει το κράτος την δυνατότητα να μένουν σε κανονικά σπίτια, να έχουν κανονική εργασία, να πάνε σχολείο ?
Όποτε έγινε αυτό, κατέστρεψαν τα σπίτια και πούλησαν τα υλικά.
Ε άρα να τους ρίξουμε μέσα σε κανένα κρατήρα ενεργού ηφαιστείου, δεν είναι άνθρωποι αυτοί :smt018 :hammer:

Τι γράφετε ρε παλαβοί ?
οχι.

απλως να τους αντιμετωπισουμε οπως και τους μπαλαμους, δηλαδη να τιμωρουνται για τα εγκληματα τους. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ας πούμε, να τους δώσει το κράτος την δυνατότητα να μένουν σε κανονικά σπίτια, να έχουν κανονική εργασία, να πάνε σχολείο ?
Εντωμεταξύ ο μέσος γύφτουλας που κλέβει κ σπρώχνει ντρογκια βγάζει περισσότερα απ τον μπαλαμο με την κανονική εργασία :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”