Για τον Ευκλείδη λες; Αν ναι ή δεν είσαι καιρό εκεί ή δεν έχεις καλή μνήμη (περί περιστατικών)jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:17500 μέτρα απ το σπίτι μου έχω ΕΠΑΛ, το παίζουν μάγκες με άλλα σχολεία αλλά στους έξω χεσμένοι είναι, δεν έχουν γίνει και περιστατικά, μόνο μπλα μπλαOtto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:58Όντως, θα έβαζα τον κολλητό να κάνει τον κάμεραμαν, γιατί και οπτικά να τον δεις δεν σε "ελκύει" να του την πέσεις![]()
Αλλά σου λέω σαν αφιονισμένα κάνανε, μου ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη, απορώ πως κρατήθηκαμε και δεν μας παίξανε οι ειδήσεις.
Μεταξύ μας, ήμουν σίγουρος ότι οι μισοί από αυτους κουαβαλαγανε κέρατο, παρότι ψιλοσκαναρα κινήσεις και δεν είδα κάτι που να παραπέμπει εκεί.
Βέβαια δεν κατεβήκαμε ώστε να κλιμακωθεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει
1ο ΚαλαμαριάςCrimson_2 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:35Για τον Ευκλείδη λες; Αν ναι ή δεν είσαι καιρό εκεί ή δεν έχεις καλή μνήμη (περί περιστατικών)jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:17500 μέτρα απ το σπίτι μου έχω ΕΠΑΛ, το παίζουν μάγκες με άλλα σχολεία αλλά στους έξω χεσμένοι είναι, δεν έχουν γίνει και περιστατικά, μόνο μπλα μπλαOtto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:58
Όντως, θα έβαζα τον κολλητό να κάνει τον κάμεραμαν, γιατί και οπτικά να τον δεις δεν σε "ελκύει" να του την πέσεις![]()
Αλλά σου λέω σαν αφιονισμένα κάνανε, μου ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη, απορώ πως κρατήθηκαμε και δεν μας παίξανε οι ειδήσεις.
Μεταξύ μας, ήμουν σίγουρος ότι οι μισοί από αυτους κουαβαλαγανε κέρατο, παρότι ψιλοσκαναρα κινήσεις και δεν είδα κάτι που να παραπέμπει εκεί.
Βέβαια δεν κατεβήκαμε ώστε να κλιμακωθεί.
- Otto Weininger
Καπου έχω 2-3 τέτοια, πλάκα έχουν, απο ένα κινέζικο μαγαζί τα είχα πάρειUnique έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:27 Κατεβάζεις τον άρχηγο. Οι υπόλοιποι θα διαλυθούν ησύχως.
Α, να μη ξεχάσω. Δώσε και 15 € και πάρε ένα
Παρόλα αυτά έχω πολύ καλύτερα "γκατζετάκια" αν χρειαστει.
Λάθος.Δεν κατεβαίνεις απο το αμάξι χωρίς αυτό.
Δεν κατεβαινεις από το αμαξι γενικώς.
Εκτός και αν είναι ακινητοποιημενο και πρεπει ναν φύγεις.
Αλλιώς δεν κατεβαινεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλα το χειριστηκες,απλα στο τελος φευγοντας επρεπε να φωναξεις "θα σας βρω εναν εναν και θα σας γαμησω το σπιτακι" η κατι παραπλησιο για να γινει τζερτζελος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ακόμα γελάω με τα καημένα τα μπαρμπάδια τα κομμούνια που πήγαν να το παίξουν "ατάρτε" εξω απο το ΕΠΑΛ Ευόσμου και έφαγαν τόσο ξύλο που έβαλαν και στις τσέπεςOtto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:40Καπου έχω 2-3 τέτοια, πλάκα έχουν, απο ένα κινέζικο μαγαζί τα είχα πάρειUnique έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:27 Κατεβάζεις τον άρχηγο. Οι υπόλοιποι θα διαλυθούν ησύχως.
Αλλιώς δεν κατεβαινεις.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:381ο ΚαλαμαριάςCrimson_2 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:35Για τον Ευκλείδη λες; Αν ναι ή δεν είσαι καιρό εκεί ή δεν έχεις καλή μνήμη (περί περιστατικών)jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:17
500 μέτρα απ το σπίτι μου έχω ΕΠΑΛ, το παίζουν μάγκες με άλλα σχολεία αλλά στους έξω χεσμένοι είναι, δεν έχουν γίνει και περιστατικά, μόνο μπλα μπλα
Καλά αυτοί μαλακιστηκαν, σαν να πηγαίνουν vegan να λένεUnique έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:45Ακόμα γελάω με τα καημένα τα μπαρμπάδια τα κομμούνια που πήγαν να το παίξουν "ατάρτε" εξω απο το ΕΠΑΛ Ευόσμου και έφαγαν τόσο ξύλο που έβαλαν και στις τσέπεςOtto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:40Καπου έχω 2-3 τέτοια, πλάκα έχουν, απο ένα κινέζικο μαγαζί τα είχα πάρειUnique έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:27 Κατεβάζεις τον άρχηγο. Οι υπόλοιποι θα διαλυθούν ησύχως.
Αλλιώς δεν κατεβαινεις.
άθλιοι μην τρώτε κρέας
- hellegennes
... να χρεοκοπήσει η χώρα και να είναι στον πάτο της Ευρώπης.Vardos έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:09Αν βγάζουν τέτοια μπουμπούκια οι καθηγητές ούτε πρόσληψη οι ανίκανοι.Εχουν τεράστιο μερίδιο στην σήψη της κοινωνίας.Οι γονείς μου έτρωγαν μαπες στην τάξη μέχρι να ματώσουν.Αποτελεσμα....να γίνουν χρήσιμοι και σωστοί πολίτες.Δρακουμελ έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:04 Σκέψου κάτι καθηγήτριες που πρέπει να τους κάνουν μάθημα κάθε μέρα και ο βάρδος θέλει να πληρώνονται με τη ώρα και να απολύονται το καλοκαιρι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Crimson_2 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:51εντάξει τότε συμφώνω. Από παλιότερα Φοινικιώτες και Βοτσιώτες μπορεί να είναι οι "σκληροί" της Καλαμαριάς αλλά καμία σχέση με κέντρο και δυτικά σε τσογλανοσύνη και περιστατικά με μπάτσους και δικαστήρια
Ξέρω, εγώ αυτούς έχω
-
stergiosbik
Το ότι έχει ξεφύγει όλη η κοινωνία είναι γεγονός.
Το θέμα είναι ότι δεν μαζεύεται πια το πράγμα.
Εκτός και αν ληφθούν.......ακραία μέτρα!
Έχεις τους μαλάκες στόκους "ευαισθητούληδες" αριστερούς που γκαρίζουν τα χαμούρια.stergiosbik έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:11 Το ότι έχει ξεφύγει όλη η κοινωνία είναι γεγονός.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μας την έπεσαν κάτι ανήλικα πριν δυο μήνες. Ο Κουμπάρος πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, εγώ χρόνια στις πολεμικές τέχνες. Έτρεχαν κλαίγοντας.
Τι σκατά δεν μου την έχει πέσει 1-1 κανένας, ή πολυ γαμάτος είμαι ή πολυ ανάξιος φλώροςFairfax έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:17 Μας την έπεσαν κάτι ανήλικα πριν δυο μήνες. Ο Κουμπάρος πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, εγώ χρόνια στις πολεμικές τέχνες. Έτρεχαν κλαίγοντας.
Occam's razorjason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:41Τι σκατά δεν μου την έχει πέσει 1-1 κανένας, ή πολυ γαμάτος είμαι ή πολυ ανάξιος φλώροςFairfax έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:17 Μας την έπεσαν κάτι ανήλικα πριν δυο μήνες. Ο Κουμπάρος πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, εγώ χρόνια στις πολεμικές τέχνες. Έτρεχαν κλαίγοντας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Urzaring13
- Phorum.gr user: 170
Μη κάνετε μαγκιές καλέστε την αστυνομία. Μεγαλύτερη ζημιά θα κάνετε στον οποιονδήποτε τραμπούκο παρά να φύγετε με σπασμένα δόντια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1046 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
-
- 181 Απαντήσεις