!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Crimson_2

Re: Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:17
Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:58
jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:46

Ναι εκεί τραβάει ο δεύτερος, το κομάντο
Όντως, θα έβαζα τον κολλητό να κάνει τον κάμεραμαν, γιατί και οπτικά να τον δεις δεν σε "ελκύει" να του την πέσεις :003:

Αλλά σου λέω σαν αφιονισμένα κάνανε, μου ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη, απορώ πως κρατήθηκαμε και δεν μας παίξανε οι ειδήσεις.

Πτολεμαίος έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:49

Σίγουρα παίζουν μαχαίρια.
Μεταξύ μας, ήμουν σίγουρος ότι οι μισοί από αυτους κουαβαλαγανε κέρατο, παρότι ψιλοσκαναρα κινήσεις και δεν είδα κάτι που να παραπέμπει εκεί.
Βέβαια δεν κατεβήκαμε ώστε να κλιμακωθεί.
500 μέτρα απ το σπίτι μου έχω ΕΠΑΛ, το παίζουν μάγκες με άλλα σχολεία αλλά στους έξω χεσμένοι είναι, δεν έχουν γίνει και περιστατικά, μόνο μπλα μπλα
Για τον Ευκλείδη λες; Αν ναι ή δεν είσαι καιρό εκεί ή δεν έχεις καλή μνήμη (περί περιστατικών)
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Crimson_2 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:35
Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:58

Όντως, θα έβαζα τον κολλητό να κάνει τον κάμεραμαν, γιατί και οπτικά να τον δεις δεν σε "ελκύει" να του την πέσεις :003:

Αλλά σου λέω σαν αφιονισμένα κάνανε, μου ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη, απορώ πως κρατήθηκαμε και δεν μας παίξανε οι ειδήσεις.

Μεταξύ μας, ήμουν σίγουρος ότι οι μισοί από αυτους κουαβαλαγανε κέρατο, παρότι ψιλοσκαναρα κινήσεις και δεν είδα κάτι που να παραπέμπει εκεί.
Βέβαια δεν κατεβήκαμε ώστε να κλιμακωθεί.
500 μέτρα απ το σπίτι μου έχω ΕΠΑΛ, το παίζουν μάγκες με άλλα σχολεία αλλά στους έξω χεσμένοι είναι, δεν έχουν γίνει και περιστατικά, μόνο μπλα μπλα
Για τον Ευκλείδη λες; Αν ναι ή δεν είσαι καιρό εκεί ή δεν έχεις καλή μνήμη (περί περιστατικών)
1ο Καλαμαριάς
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:27 Κατεβάζεις τον άρχηγο. Οι υπόλοιποι θα διαλυθούν ησύχως.

Α, να μη ξεχάσω. Δώσε και 15 € και πάρε ένα
Καπου έχω 2-3 τέτοια, πλάκα έχουν, απο ένα κινέζικο μαγαζί τα είχα πάρει
Παρόλα αυτά έχω πολύ καλύτερα "γκατζετάκια" αν χρειαστει.
Δεν κατεβαίνεις απο το αμάξι χωρίς αυτό.
Λάθος.
Δεν κατεβαινεις από το αμαξι γενικώς.
Εκτός και αν είναι ακινητοποιημενο και πρεπει ναν φύγεις.
Αλλιώς δεν κατεβαινεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Καλα το χειριστηκες,απλα στο τελος φευγοντας επρεπε να φωναξεις "θα σας βρω εναν εναν και θα σας γαμησω το σπιτακι" η κατι παραπλησιο για να γινει τζερτζελος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:40
Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:27 Κατεβάζεις τον άρχηγο. Οι υπόλοιποι θα διαλυθούν ησύχως.

Λάθος.
Αλλιώς δεν κατεβαινεις.
Ακόμα γελάω με τα καημένα τα μπαρμπάδια τα κομμούνια που πήγαν να το παίξουν "ατάρτε" εξω απο το ΕΠΑΛ Ευόσμου και έφαγαν τόσο ξύλο που έβαλαν και στις τσέπες
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:38

1ο Καλαμαριάς
:lol: εντάξει τότε συμφώνω. Από παλιότερα Φοινικιώτες και Βοτσιώτες μπορεί να είναι οι "σκληροί" της Καλαμαριάς αλλά καμία σχέση με κέντρο και δυτικά σε τσογλανοσύνη και περιστατικά με μπάτσους και δικαστήρια
Άβαταρ μέλους
jason0

Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:45
Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:40

Λάθος.
Αλλιώς δεν κατεβαινεις.
Ακόμα γελάω με τα καημένα τα μπαρμπάδια τα κομμούνια που πήγαν να το παίξουν "ατάρτε" εξω απο το ΕΠΑΛ Ευόσμου και έφαγαν τόσο ξύλο που έβαλαν και στις τσέπες
Καλά αυτοί μαλακιστηκαν, σαν να πηγαίνουν vegan να λένε
άθλιοι μην τρώτε κρέας
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Vardos έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:09
Δρακουμελ έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:04 Σκέψου κάτι καθηγήτριες που πρέπει να τους κάνουν μάθημα κάθε μέρα και ο βάρδος θέλει να πληρώνονται με τη ώρα και να απολύονται το καλοκαιρι
Αν βγάζουν τέτοια μπουμπούκια οι καθηγητές ούτε πρόσληψη οι ανίκανοι.Εχουν τεράστιο μερίδιο στην σήψη της κοινωνίας.Οι γονείς μου έτρωγαν μαπες στην τάξη μέχρι να ματώσουν.Αποτελεσμα....να γίνουν χρήσιμοι και σωστοί πολίτες.
... να χρεοκοπήσει η χώρα και να είναι στον πάτο της Ευρώπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
jason0

Crimson_2 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:51
jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 02:38
1ο Καλαμαριάς
:lol: εντάξει τότε συμφώνω. Από παλιότερα Φοινικιώτες και Βοτσιώτες μπορεί να είναι οι "σκληροί" της Καλαμαριάς αλλά καμία σχέση με κέντρο και δυτικά σε τσογλανοσύνη και περιστατικά με μπάτσους και δικαστήρια
:sal13:
Ξέρω, εγώ αυτούς έχω
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Το ότι έχει ξεφύγει όλη η κοινωνία είναι γεγονός.
Το θέμα είναι ότι δεν μαζεύεται πια το πράγμα.
Εκτός και αν ληφθούν.......ακραία μέτρα!
Άβαταρ μέλους
Unique

stergiosbik έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:11 Το ότι έχει ξεφύγει όλη η κοινωνία είναι γεγονός.
Το θέμα είναι ότι δεν μαζεύεται πια το πράγμα.
Εκτός και αν ληφθούν.......ακραία μέτρα!
Έχεις τους μαλάκες στόκους "ευαισθητούληδες" αριστερούς που γκαρίζουν τα χαμούρια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Fairfax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Μας την έπεσαν κάτι ανήλικα πριν δυο μήνες. Ο Κουμπάρος πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, εγώ χρόνια στις πολεμικές τέχνες. Έτρεχαν κλαίγοντας.
Άβαταρ μέλους
jason0

Fairfax έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:17 Μας την έπεσαν κάτι ανήλικα πριν δυο μήνες. Ο Κουμπάρος πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, εγώ χρόνια στις πολεμικές τέχνες. Έτρεχαν κλαίγοντας.
Τι σκατά δεν μου την έχει πέσει 1-1 κανένας, ή πολυ γαμάτος είμαι ή πολυ ανάξιος φλώρος
Άβαταρ μέλους
Unique

jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:41
Fairfax έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:17 Μας την έπεσαν κάτι ανήλικα πριν δυο μήνες. Ο Κουμπάρος πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, εγώ χρόνια στις πολεμικές τέχνες. Έτρεχαν κλαίγοντας.
Τι σκατά δεν μου την έχει πέσει 1-1 κανένας, ή πολυ γαμάτος είμαι ή πολυ ανάξιος φλώρος
Occam's razor :smt005:

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Urzaring13
Phorum.gr user: 170

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Urzaring13 »

Μη κάνετε μαγκιές καλέστε την αστυνομία. Μεγαλύτερη ζημιά θα κάνετε στον οποιονδήποτε τραμπούκο παρά να φύγετε με σπασμένα δόντια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”