Τυχερε!
Αρα δεν ειναι εμποτισμου.
Τωρα στα ενδιαμεσα...........βοήθειά σου!
Δεν καθόμουν εγω να το κανω με τιποτα!!!
Δεν εχω τετοια υπομονη και κουραγιο.
Το κακο ειναι οτι το βερνικι που ηδη υπαρχει ειναι σκουρο.
Αν ηταν ανοιχτο χρωμα και το εβαφες σκουρο τοτε θα μπορουσε να καλυφτει ισως και χωρις τριψιμο στα κενα.
Υ.Γ.
Μου 'ρθε φλασιά τωρα!
Μπορει να ειναι λιγο κουφό αλλα θα το πω.
Ισως με ενα φλογιστρο να εκανες δουλεια!
Τι εννοω.
Επειδη το χρωμα που ηδη υπαρχει ειναι επιφανειακο,πριν τριψεις το πατωμα να δοκιμαζες με ενα φλογιστρο να λιωσεις-καψεις το χρωμα αναμεσα στις ταβλες.
Το περασμα με το φλογιστρο να γινει γρηγορα εχοντας το νου σου να μην καψαλισεις το ξυλο.
Αν δουλεψει,κανεις ολα τα κενα ετσι και μετα το τριβεις.
Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις.Θα γλιτωσεις πολλη δουλεια.
stergiosbik έγραψε: 19 Δεκ 2018, 08:49
Τυχερε!
Αρα δεν ειναι εμποτισμου.
Τωρα στα ενδιαμεσα...........βοήθειά σου!
Δεν καθόμουν εγω να το κανω με τιποτα!!!
Δεν εχω τετοια υπομονη και κουραγιο.
Το κακο ειναι οτι το βερνικι που ηδη υπαρχει ειναι σκουρο.
Αν ηταν ανοιχτο χρωμα και το εβαφες σκουρο τοτε θα μπορουσε να καλυφτει ισως και χωρις τριψιμο στα κενα.
Υ.Γ.
Μου 'ρθε φλασιά τωρα!
Μπορει να ειναι λιγο κουφό αλλα θα το πω.
Ισως με ενα φλογιστρο να εκανες δουλεια!
Τι εννοω.
Επειδη το χρωμα που ηδη υπαρχει ειναι επιφανειακο,πριν τριψεις το πατωμα να δοκιμαζες με ενα φλογιστρο να λιωσεις-καψεις το χρωμα αναμεσα στις ταβλες.
Το περασμα με το φλογιστρο να γινει γρηγορα εχοντας το νου σου να μην καψαλισεις το ξυλο.
Αν δουλεψει,το κανεις ολο ετσι και μετα το τριβεις.
Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις.Θα γλιτωσεις πολλη δουλεια.
καλυτερα θερμοπιστολο, μην παρει και φωτια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
λοιπον, εφτιαξα καγκελα στον πανω οροφο. ξερω, επρεπε να φωτογραφισω ολη την κατασκευη, τις κολλησεις (που εχω αρχισει να γινομαι καλος) κλπ, αλλα ειμαι τεμπελοσκυλο.
2 χερια χρωμα ακομη και τερμα, φτανει να μη βρεξει.
το θέμα είναι πώς θα βάλεις τα τριβεία εκεί μέσα, είναι λεπτό. Θα έβαζα με λόγκο ένα σκράτς σε αυτό για να κολλάνε τα τριβεία, είναι ο,τι πρέπει γιατί έχει ωραία ελαστικότητα, δεν θέλει το πανάκι από πίσω για εκεί νομίζω.
λοιπον, εφτιαξα καγκελα στον πανω οροφο. ξερω, επρεπε να φωτογραφισω ολη την κατασκευη, τις κολλησεις (που εχω αρχισει να γινομαι καλος) κλπ, αλλα ειμαι τεμπελοσκυλο.
2 χερια χρωμα ακομη και τερμα, φτανει να μη βρεξει.
Ωραιος ο παιχτης!
Μια παρατηρηση-συμβουλη μονο.
Αν μπορεσεις κοιταξε να βαλεις κανενα μαρμαρο,πλακακι,πετρα πανω στο στηθαιο γιατι θα στο "φαει" ο καιρος.
stergiosbik έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:11
Ωραιος ο παιχτης!
Μια παρατηρηση-συμβουλη μονο.
Αν μπορεσεις κοιταξε να βαλεις κανενα μαρμαρο,πλακακι,πετρα πανω στο στηθαιο γιατι θα στο "φαει" ο καιρος.
εννοειται οτι θα μπουν μαρμαροποδιες.
με προεξοχη 2 εκατοστα προς τα εξω, ελαφρια κλιση, και ενα αυλακι στο κατω μερος της εξω πλευρας, για να σταζει το νερο μακρια απο τον τοιχο.
και επειδη ηδη εχει γινει ζημια, θα τριφτει και θα περαστει πρωτα ασταρι διαλυτου.
μια τυπου συρματοβουρτσας απο πλαστικο οπως πχ. οι παρακατω δε θα εκανε ευκολοτερα τη δουλεια; ή ακομα κι ενα μυτακι τριψιματος, γυαλισματος που προσαρμοζεται σε dremel ή σε ενα δραπανο