!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δασμοί Τραμπ ανά χώρα
Re: Δασμοί Τραμπ ανά χώρα
Τα μαθηματικά του μπόζου.
[user]beria[/user] κανε ενα κοπι-παστε τα δυο νηματα να μη τρεχουμε απο δω κι απο κει.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πέφτουν οι μετοχές των μεγάλων αθλητικών ειδών για τους δασμούς στο Βιετνάμ . Καλό το λες. Ας ρίξουν το περιθώριο κέρδους και να έρθουν στην Ελλάδα. Αλλά φοβάμαι πως όλοι θα πάνε στην Τουρκία με τους χαμηλούς μισθούς και δασμούς, θα γίνει ο Ερντογάν η υπερδύναμη των 5 ηπείρων.
https://www.protothema.gr/world/article ... o-vietnam/
https://www.protothema.gr/world/article ... o-vietnam/
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Δημοκράτης
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:39Εντάξει αγαπητές μου. Πέσε και κοιμήσου τώρα.Δημοκράτης έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:25Πες μας οτι είσαι οικονομικά αναλφάβητος χωρις να μας πεις οτι είσαι οικονομικά αναλφάβητοςΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12
Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...
Πάντως με τον τρόπο που υπολόγισαν οι Τραμπικοι τους δασμούς που υποτίθεται ότι τους βάζουν άλλες χώρες πιστεύω ότι τα πτυχία τους τα πήρανε με μέσο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
καλα ενταξει ... πλυντε τον πατο σας τωρα μεμετια γιατι ερχεται μεγαλο αγγουρι απο τπυς Εβραιους στη ΣυριαΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 09:33Ρε τύπε, σταμάτα το σκύψιμο στον Ερντογάν. Ντάξει, υπάρχει και ο Γεραπετρίτης αλλά τέτοιο τουρκόφιλο σαν και εσένα δεν έχουμε ματαξαναδεί...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
προφανως δεν προκειται καθαρα μονο για δασμους αλλα τα νουμερα βγαινουν σε σχεση με το ισοζυγιο μεταξυ κρατων ... σημασια εχει οτι γενικοτερα οι ΗΠΑ εχουν αρνητικο ισοζυγιο και αυτο πρεπει να σταματησει ... για την Αμερικη ειναι αναγκαια κινηση οπως η υποτιμηση του δολλαριου και πτωση επιτοκιωνpanos291 έγραψε: 03 Απρ 2025, 08:31Αυτο το 39% που υποτίθεται ότι βαζει η ΕΕ ισχυει? Γιατι μου φαίνεται υπερβολικό.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Philip Mortimer
Ο Τραμπ ενώνει εναντίον των ΗΠΑ τη νότια Κορέα και την Ιαπωνία με την κινα. Τις 2 πιο αντικινεζικες και φιλοδυτικες χώρες στην Ασία δηλαδή. Το αποκλείω να είναι Κινεζοπράκτορας, ρωσοπρακτορας πιθανότατα ναι, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι απλώς βλαμμένος.
https://twitter.com/GlobeEyeNews/status ... 0030247413
https://twitter.com/GlobeEyeNews/status ... 0030247413
- Philip Mortimer
- Philip Mortimer
- Philip Mortimer
Τρίζουν τα γυάλινα θεμέλια της κινέζικης οικονομίας. Χάνεται η αριστερούλικη μάσα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Philip Mortimer
Ναι ειδικά τώρα που θα συμμαχήσει μαζί της μέχρι και η Ιαπωνία και η νότια Κορέα.Unique έγραψε: 03 Απρ 2025, 14:25 Τρίζουν τα γυάλινα θεμέλια της κινέζικης οικονομίας. Χάνεται η αριστερούλικη μάσα.
Τα κασέρια τι λένε; Τα κασέρια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση