Οι εξαγωγές, όμως, αυτών των μισητών κυρίων φέρνουν συνάλλαγμα στη χώρα. Όπως κάνει ο τουρισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 09:31
Αντικειμενικά μιλώντας, αν βγάλουμε από τη ζυγαριά τη γκρίνια για τις εξαγωγές του Λάτση και Βαρδηνογιάννη σε πετρελαιοειδή και τις εξαγωγές του Μυτιληναίου σε αλουμίνιο, τα υπόλοιπα είναι ψύχουλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δασμοί Τραμπ ανά χώρα
Re: Δασμοί Τραμπ ανά χώρα
-
Εμπεδοκλής
Σόρυ αλλά δε θα κλάψω για τη μείωση των κερδών του Μυτιληναίου, του Λάτση και του Βαρδηνογιάννη επειδή θα ακριβύνουν οι εξαγωγές τους. Διότι μιλάμε για προϊόντα που δεν εξάγονται από μικροεπιχειρήσεις αλλά από μεγάλους ομίλους.
Όσον αφορά τα φάρμακα, οι υπουργοί μας έπρηζαν τα τέτοια ότι έχουν μεγαλύτερο κέρδος να τα πουλάνε έξω και για αυτό είναι σε έλλειψη. Ε, που ξέρεις, μπορεί να αυξηθεί η διαθεσιμότητα στη χώρα μας.
Αν και την ξέρω από τώρα την ατάκα που θα παίξει στα μίντια το καλοκαίρι. Αυξήθηκαν οι τιμές λόγω δασμών από τις ΗΠΑ.
-
Εμπεδοκλής
Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:08Οι εξαγωγές, όμως, αυτών των μισητών κυρίων φέρνουν συνάλλαγμα στη χώρα. Όπως κάνει ο τουρισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 09:31
Αντικειμενικά μιλώντας, αν βγάλουμε από τη ζυγαριά τη γκρίνια για τις εξαγωγές του Λάτση και Βαρδηνογιάννη σε πετρελαιοειδή και τις εξαγωγές του Μυτιληναίου σε αλουμίνιο, τα υπόλοιπα είναι ψύχουλα.
Το ίδιο όφελος που έχει ο Αμερικανός όταν Απλ και σία εξάγουν σε όλο τον κόσμο.
Αν δεν είναι έτσι, τότε γιατί να γκρινιάζουμε για αποβιομηχανοποίηση στη χώρα;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πράγματι δεν έχεις όφελος όταν αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των παραπάνω εκτός και αν ανήκεις σε ειδικές ομάδες επαγγελματιών.Οταν μειώνεται όμως έχει ζημιές γιατί σου φορτώνουν τις απώλειες.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:08Οι εξαγωγές, όμως, αυτών των μισητών κυρίων φέρνουν συνάλλαγμα στη χώρα. Όπως κάνει ο τουρισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 09:31
economics 101 ρε πστ μου...
-
Εμπεδοκλής
Πόσοι είναι οι εργαζόμενοι στους τρεις ομίλους που αναφέρω; Οι αντίστοιχες εξαγωγές γίνονται από συγκεκριμένες μονάδες που απασχολούν αρκετά λίγο προσωπικό σε σχέση με το σύνολο. Δεν είναι κωλόχαρτο που αν βρει κέρδος ο άλλος θα ανοίξουν πέντε έξι εργοστάσια...sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:17 Το ίδιο όφελος που έχει ο Αμερικανός όταν Απλ και σία εξάγουν σε όλο τον κόσμο.
-
Εμπεδοκλής
Το καρτέλ είναι άλλο πράγμα και υποτίθεται ότι έχουμε κρατικό μηχανισμό που μπορεί να το αντιμετωπίσει. Αλλά πόσες φορές είδες περιπολικό μαζί με την ΑΑΔΕ στους Αγίους Θεοδώρους και τον Ασπρόπυργο να τη στήνει ώστε να ελέγξει βυτία που φεύγουν από τις δύο μονάδες; Που για να πιάσεις λαθραίο φορτίο θα πρέπει να τουμπάρει περίεργες ώρες...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:19Πράγματι δεν έχεις όφελος όταν αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των παραπάνω εκτός και αν ανήκεις σε ειδικές ομάδες επαγγελματιών.Οταν μειώνεται όμως έχει ζημιές γιατί σου φορτώνουν τις απώλειες.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:08
Οι εξαγωγές, όμως, αυτών των μισητών κυρίων φέρνουν συνάλλαγμα στη χώρα. Όπως κάνει ο τουρισμός.
-
Δημοκράτης
Πες μας οτι είσαι οικονομικά αναλφάβητος χωρις να μας πεις οτι είσαι οικονομικά αναλφάβητοςΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:08Οι εξαγωγές, όμως, αυτών των μισητών κυρίων φέρνουν συνάλλαγμα στη χώρα. Όπως κάνει ο τουρισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 09:31
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα στα καρτέλ.Αυτο που λέω είναι ότι καθα φορά που χάνουν οι Μυτηλιναιοι και οι Βαρδινογιαννηδες προσπαθούν να ρεφαρουν παίρνοντας κάτι από τον απλό κόσμο π.χ μειώνουν τους μισθούς.Αρα η χασούρα τους δεν είναι κάτι ασήμαντο για εμάς.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:23Το καρτέλ είναι άλλο πράγμα και υποτίθεται ότι έχουμε κρατικό μηχανισμό που μπορεί να το αντιμετωπίσει. Αλλά πόσες φορές είδες περιπολικό μαζί με την ΑΑΔΕ στους Αγίους Θεοδώρους και τον Ασπρόπυργο να τη στήνει ώστε να ελέγξει βυτία που φεύγουν από τις δύο μονάδες; Που για να πιάσεις λαθραίο φορτίο θα πρέπει να τουμπάρει περίεργες ώρες...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:19Πράγματι δεν έχεις όφελος όταν αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των παραπάνω εκτός και αν ανήκεις σε ειδικές ομάδες επαγγελματιών.Οταν μειώνεται όμως έχει ζημιές γιατί σου φορτώνουν τις απώλειες.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12
Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...
-
Εμπεδοκλής
Εντάξει αγαπητές μου. Πέσε και κοιμήσου τώρα.Δημοκράτης έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:25Πες μας οτι είσαι οικονομικά αναλφάβητος χωρις να μας πεις οτι είσαι οικονομικά αναλφάβητοςΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:08
Οι εξαγωγές, όμως, αυτών των μισητών κυρίων φέρνουν συνάλλαγμα στη χώρα. Όπως κάνει ο τουρισμός.
Να κλείσουν όλες οι βιομηχανίες τότε. Τους πέντε ανθρώπους που ωφελούνται, θα τους βάλουμε στο ταμείο ανεργίας, νο προμπΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:19Πράγματι δεν έχεις όφελος όταν αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των παραπάνω εκτός και αν ανήκεις σε ειδικές ομάδες επαγγελματιών.Οταν μειώνεται όμως έχει ζημιές γιατί σου φορτώνουν τις απώλειες.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:08
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Να μην κλείσουν,να περάσουν στα χέρια των εργαζομένων.sharp έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:43Να κλείσουν όλες οι βιομηχανίες τότε. Τους πέντε ανθρώπους που ωφελούνται, θα τους βάλουμε στο ταμείο ανεργίας, νο προμπΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:19Πράγματι δεν έχεις όφελος όταν αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των παραπάνω εκτός και αν ανήκεις σε ειδικές ομάδες επαγγελματιών.Οταν μειώνεται όμως έχει ζημιές γιατί σου φορτώνουν τις απώλειες.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2025, 12:12
Φιλαράκι, ποιο είναι το όφελος μου να αυξάνεται ο λογαριασμός τραπέζης των κυρίων παραπάνω; Είναι σαν να μου λες ότι κερδίζω και εγώ επειδή ο landlord του από πάνω διαμερίσματος το πούλησε ακριβά. Δεν βγάζουμε λεφτά από τον ίδιο λογαριασμό...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση