vantono έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:07
Domain is for sale μου γραφει στο τιμολογιο.γρ Υπαρχετε οντως οσοι το χρησιμοποιείτε ή ειστε μυθος?
Γιατι δεν πατε σε εναν παροχο? Κατι ελορους και εμπλεμ κτλ στο μπέησικ πλανο εχουν αστεία συνδρομη. Κανεις τη δουλειά σου σαν ανθρωπος χωρις αγχος και 1χ2 οβερ/αντερ αν θα σου κοπει το τιμολογιο ή οχι.
Τώρα το άνοιξα και δουλεύει, μήπως φταίνε τα cookies σε σένα;
Δεν ξερω, μου πεταξε μπανερακι μη ασφαλους συνδεσης οταν το γκουγκλαρα (η συνδεση σας δεν ειναι ιδιωτικη, καπως ετσι), πατησα να συνδεθω οπως και να 'χει, και μου εβγαλε αυτο
foscilis έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:05
Επίσης ξέρεις ποιος δε δέχεται τιμολόγια από το timologio; Το ίδιο το Δημόσιο. Για να κόψεις τιμολόγιο στο Δημόσιο θέλει επαγγελματία πάροχο, οπότε αφού πληρώνεις που πληρώνεις τον επαγγελματία πάροχο γιατί να ταλαιπωρείσαι.
ναι αυτό το ξέρω, νομίζω ότι τώρα ξεκίνησε να ισχύει, από απρίλη 2025
τον λόγο γι'αυτό δεν γνωρίζω κ είμαι περίεργος να μάθω
Επίσης ξέρεις ποιος δε δέχεται τιμολόγια από το timologio; Το ίδιο το Δημόσιο. Για να κόψεις τιμολόγιο στο Δημόσιο θέλει επαγγελματία πάροχο, οπότε αφού πληρώνεις που πληρώνεις τον επαγγελματία πάροχο γιατί να ταλαιπωρείσαι.
Έλα ρε!
Αλήθεια τώρα;
Αυτό κι αν είναι παράνοια
Δύο ισοπίθανες εξηγήσεις:
- Να πηγαίνει ένα μικρό κομμάτι της πίτας των δημοσίων έργων στους παρόχους
- Λείπει από την εφαρμογή κάποιος κωδικός και δεν έκοψαν κονδύλι για να προστεθεί.
για το timologio.gr λες; κανονικά λειτουργεί ρε συ, χθες έκοψα τιμολόγια
Δύο πελάτες μου μου είπαν ότι πήγαν σε πάροχο γιατί καταργήθηκε το δωρεάν.
Το timologio έχει όρια στον αριθμό των τιμολογίων και νομίζω και στο συνολικό ποσό, δε θυμάμαι πόσα είναι πάντως σίγουρα κάνει για επιχείρηση στυλ γραφείο μελετών αλλά όχι για επιχείρηση στυλ εμπόριο ανταλλακτικών σε μάστορες που κόβει 20 τη μέρα.
Έλα ρε!
Αλήθεια τώρα;
Αυτό κι αν είναι παράνοια
Δύο ισοπίθανες εξηγήσεις:
- Να πηγαίνει ένα μικρό κομμάτι της πίτας των δημοσίων έργων στους παρόχους
- Λείπει από την εφαρμογή κάποιος κωδικός και δεν έκοψαν κονδύλι για να προστεθεί.
Καν'την μία Αυτη που ανέφερες
Για το μικρό εχω τις ενστάσεις μου, πιστευω οτι δεν θα ειναι και πολυ μικρο. Μια χαρα θα τρώνε οι "πιστοποιημένοι πάροχοι" τρομάρα τους.
Δύο πελάτες μου μου είπαν ότι πήγαν σε πάροχο γιατί καταργήθηκε το δωρεάν.
Το timologio έχει όρια στον αριθμό των τιμολογίων και νομίζω και στο συνολικό ποσό, δε θυμάμαι πόσα είναι πάντως σίγουρα κάνει για επιχείρηση στυλ γραφείο μελετών αλλά όχι για επιχείρηση στυλ εμπόριο ανταλλακτικών σε μάστορες που κόβει 20 τη μέρα.
50 ετησίως.
50 είναι τίποτα, ποιός κόβει 50 τιμολόγια τον χρόνο;
50 ετησίως.
Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:03
Πάρα πολλοί, όλα τα μπλοκάκια για αρχή, τα πιο πολλά γραφεία (δεν χτίζει 50 σπίτια ο μηχανικός) αλλά και μαγαζιά εφόσον δεν απευθύνονται σε επιχειρήσεις.
nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 20:32
Πλέον θες τα λεγόμενα b2g για δημόσιο.
Εγώ ως μετακλητός συνεργάτης μπήκα σε πάροχο πλέον.
Γύρω στα 350 το χρόνο για 100 τιμολόγια
nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 20:32
Πλέον θες τα λεγόμενα b2g για δημόσιο.
Εγώ ως μετακλητός συνεργάτης μπήκα σε πάροχο πλέον.
Γύρω στα 350 το χρόνο για 100 τιμολόγια