Δεν ισχύει αυτό.Αφενός γιατί η αξία του δολαρίου δεν είναι pegged αφετέρου γιατί το εν λόγω νόμισμα έχει την αξία που έχει χάρη στην ισχύ των ΗΠΑ.Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:06Αποκλείεται. Το δολλάριο στηρίζεται ακριβώς στο ότι δεν υποτιμάται με αποφάσεις της κυβέρνησης.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:51Κάποιοι λένε πως θα διαπραγματευτεί τη μείωση τους, το θέμα είναι τι θα ζητήσει στη διαπραγμάτευση.Σεναρια λένε πως ο Τραμπ θέλει την υποτίμηση του δολαρίου,την αναδιάρθρωση του αμερικανικού χρέους η και τα δύο μαζί.zteo έγραψε: 02 Απρ 2025, 15:59 Σε πόσες ώρες θα τους πάρει πίσω τους περισσότερους η θα τους παγώσει?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Liberation Day - Δασμαγεδδών
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Liberation Day - Δασμαγεδδών
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έγραψα 'με αποφάσεις της κυβέρνησης' το ξέρω ότι δεν είναι pegged. Το ότι δεν θα ξυπνήσει ένα πρωί η κυβέρνηση να πει '20% υποτίμηση' δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές, πράγμα αναγκαίο για ένα αποθεματικό νόμισμα. Ισχύει και αυτό που λες για την ισχύ φυσικά αλλά είναι εξίσου σημαντική η εμπιστοσύνη προς το νόμισμα.
και τα 2 μαζι...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:51Κάποιοι λένε πως θα διαπραγματευτεί τη μείωση τους, το θέμα είναι τι θα ζητήσει στη διαπραγμάτευση.Σεναρια λένε πως ο Τραμπ θέλει την υποτίμηση του δολαρίου,την αναδιάρθρωση του αμερικανικού χρέους η και τα δύο μαζί.zteo έγραψε: 02 Απρ 2025, 15:59 Σε πόσες ώρες θα τους πάρει πίσω τους περισσότερους η θα τους παγώσει?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το δολαριο είχε υποτιμηθει παλιά με τις Plaza Accords.Λεγεται πως κάτι ανάλογο θέλει και σήμερα ο Τραμπ αλλά θα είναι πιο δύσκολο γιατί πλέον υπάρχει και ο παράγοντας Κίνα.Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:15 Έγραψα 'με αποφάσεις της κυβέρνησης' το ξέρω ότι δεν είναι pegged. Το ότι δεν θα ξυπνήσει ένα πρωί η κυβέρνηση να πει '20% υποτίμηση' δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές, πράγμα αναγκαίο για ένα αποθεματικό νόμισμα. Ισχύει και αυτό που λες για την ισχύ φυσικά αλλά είναι εξίσου σημαντική η εμπιστοσύνη προς το νόμισμα.
δεν υπαρχει προβλημα με την Κινα ... εκει θα στελνει η ΕΕ τα ηλεκτρικα της αυτοκινητα 
Το πως κάνει διαπραγμάτευση ο Ντόναλντ το είδαμε στην Ουκρανία.
Στην μεν Ουκρανία τους πήρε τα ορυκτά χωρίς να τους δώσει τίποτα επειδή ήταν ανίσχυροι.
Στην μεν Ρωσία έκανε την κότα. Ακόμα γελάει ο Βλαδίμηρος με τους όρους του Ντόναλντ.
Οπότε όποιος πάει σε διαπραγμάτευση είναι ηλιθιος και θα αναγκαστεί να δώσει γη και ύδωρ.
Όποιος έχει στοιχειώδες iq καταλαβαίνει ότι ο απατεωνας Ντόναλντ μπλοκάρει.
Στην μεν Ουκρανία τους πήρε τα ορυκτά χωρίς να τους δώσει τίποτα επειδή ήταν ανίσχυροι.
Στην μεν Ρωσία έκανε την κότα. Ακόμα γελάει ο Βλαδίμηρος με τους όρους του Ντόναλντ.
Οπότε όποιος πάει σε διαπραγμάτευση είναι ηλιθιος και θα αναγκαστεί να δώσει γη και ύδωρ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 02 Απρ 2025, 20:20 Το πως κάνει διαπραγμάτευση ο Ντόναλντ το είδαμε στην Ουκρανία.

Ρεμπελακο
Και την προηγούμενη φορά πήγε να βάλει δασμούς σε Καναδά και Μεξικό και σε 2 ώρες τους πάγωσε.
Το παιχνιδάκι κούρασε λοιπόν εάν θέλει ο Ντόναλντ να βάλει δασμούς στα μεζεα μου.
Μου απέδειξε ότι μπλοφαρει ότι είναι τσιουαουα που γαυγίζει παριστανοντας το τσομπανοσκυλο.
Και την προηγούμενη φορά πήγε να βάλει δασμούς σε Καναδά και Μεξικό και σε 2 ώρες τους πάγωσε.
Το παιχνιδάκι κούρασε λοιπόν εάν θέλει ο Ντόναλντ να βάλει δασμούς στα μεζεα μου.
Μου απέδειξε ότι μπλοφαρει ότι είναι τσιουαουα που γαυγίζει παριστανοντας το τσομπανοσκυλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
Official post, ο υπόλοιπος πλανήτης στα replies
https://twitter.com/WhiteHouse/status/1 ... 0559324204
https://twitter.com/WhiteHouse/status/1 ... 0559324204
ειμαστε τυχεροι σαν ΕΕ που δεν μας κοπανησε ενα 39% στο κεφαλι να εχουμε δακρυα και αιμα με πορειες αγροτων και εργατων στις Βρυξελλες ...
- Dwarven Blacksmith
Οι αγορές συναλλάγματος δεν αντέδρασαν σχεδόν καθόλου.
Δεν ξέρουν αν πρέπει να το πιστέψουν.
Θα δούμε. Πάντως αν ισχύσει, θα είναι διαρκέστερη ύφεση από αυτή του κόβιντ.
Δεν ξέρουν αν πρέπει να το πιστέψουν.
Θα δούμε. Πάντως αν ισχύσει, θα είναι διαρκέστερη ύφεση από αυτή του κόβιντ.