Ισχύει αυτό.dtri2020 έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:42
Εμ, τόση εμπειρία με τα κονσερβοκούτια, να πάει χαμένη;
Κρίμα δεν είναι;
Κονσερβοκούτια οι μεν, κομμένα κεφάλια οι δε.....
Ισχύει αυτό.dtri2020 έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:42
Εμ, τόση εμπειρία με τα κονσερβοκούτια, να πάει χαμένη;
Κρίμα δεν είναι;
Δεν ήξερα για τίποτα από τα δύοGolden Age έγραψε: 29 Μαρ 2025, 00:34Ο Χακάν Φιντάν είναι τέτοιος.![]()
Υπάρχουνε πάντως και κάποιοι Κούρδοι που είναι ισλαμιστές.
Έτοιμος ο μαχητής της ξεπλένας με τα λινκ στο χέρι!Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:45 Τα τελευταία χρόνια οι ανθρωποκτονίες και τα μαχαιρώματα είναι αντιστρόφως ανάλογα της εισόδου μεταναστών. Δεν το λέω εγώ αλλά η στατιστική τους.
https://www.cbs.nl/en-gb/figures/detail/84726ENG
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Έτοιμος και με τις ατάκες. Να μην προλάβει να στεγνώσει το αίμα στα σώματα και τα ρούχα των θυμάτων. Πρέπει παση θυσία να αντιστραφεί η ιδιότητα του θύτη με αυτήν των θυμάτων και να διαστρεβλωθεί η πραγματικότηταΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Μαρ 2025, 00:00 Τα βάζουν και με τους Κούρδους τώρα τα ακροδεξιά ρουφιανακια του Ερντογάν. Ποιος θα το περίμενε...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Συγνώμη που μιλάω με στατιστικά στοιχεία. Έπρεπε να βγάζω συμπεράσματα από τον κώλο μου όπως σας βολεύει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Μαρ 2025, 09:24Έτοιμος ο μαχητής της ξεπλένας με τα λινκ στο χέρι!Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:45 Τα τελευταία χρόνια οι ανθρωποκτονίες και τα μαχαιρώματα είναι αντιστρόφως ανάλογα της εισόδου μεταναστών. Δεν το λέω εγώ αλλά η στατιστική τους.
Μόνο που τώρα δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση για να καταφύγουν οι μακελάρηδες με τα κονσερβοκούτια.
Να βάζεις και Tide! Τα κάνει ολόλευκα!Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Μαρ 2025, 09:48Συγνώμη που μιλάω με στατιστικά στοιχεία. Έπρεπε να βγάζω συμπεράσματα από τον κώλο μου όπως σας βολεύει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Μαρ 2025, 09:24Έτοιμος ο μαχητής της ξεπλένας με τα λινκ στο χέρι!Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:45 Τα τελευταία χρόνια οι ανθρωποκτονίες και τα μαχαιρώματα είναι αντιστρόφως ανάλογα της εισόδου μεταναστών. Δεν το λέω εγώ αλλά η στατιστική τους.
Οι Κούρδοι ΔΕΝ είναι αθώοι του αίματος των Αρμενίων, που έστελναν οι Τούρκοι στην έρημο της Συρίας για να πεθάνουν. Μαζί έσφαζαν, βίαζαν, σκλάβωναν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Μαρ 2025, 00:00 Τα βάζουν και με τους Κούρδους τώρα τα ακροδεξιά ρουφιανακια του Ερντογάν. Ποιος θα το περίμενε...
Που το ξέρεις; Τύπε μου, βάζεις απορρυπαντικό στον κώλο σου;dtri2020 έγραψε: 29 Μαρ 2025, 11:24Να βάζεις και Tide! Τα κάνει ολόλευκα!Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Μαρ 2025, 09:48Συγνώμη που μιλάω με στατιστικά στοιχεία. Έπρεπε να βγάζω συμπεράσματα από τον κώλο μου όπως σας βολεύει.
Και οι Γερμανοί, τι να κάνουμε; Να κυνηγάμε τουρίστες; Οι Κούρδοι είναι σύμμαχοι μας κατά του τουρκικού ιμπεριαλισμού, και συνεχώς τους προδίδουμε επειδή είμαστε κότες. Και τώρα τους συκοφαντουμε ως τρομοκράτες. Ο Ερντογάν δίνει τα συγχαρητήρια του.Nandros έγραψε: 29 Μαρ 2025, 14:07Οι Κούρδοι ΔΕΝ είναι αθώοι του αίματος των Αρμενίων, που έστελναν οι Τούρκοι στην έρημο της Συρίας για να πεθάνουν. Μαζί έσφαζαν, βίαζαν, σκλάβωναν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Μαρ 2025, 00:00 Τα βάζουν και με τους Κούρδους τώρα τα ακροδεξιά ρουφιανακια του Ερντογάν. Ποιος θα το περίμενε...
.
Οι Κουρδοι ειναι αυτοι που διδαξαν στους νεοαφιχθεντες τενγκριστες Τουρκους το Ισλαμ. Οι χριστιανοι ποτε δεν τους ξεχωρισαν απο τους Τουρκους, ο Σαλαντιν ειχε τον τιτλο Σουλτανος και ηταν Κουρδος. Η πρωτη φορα που τους περασε απο το μυαλο να να θεωρησουν τον εαυτο τους κατι διαφορετικο απο τους Τουρκους ηταν οταν ο Κεμαλ κατηργησε τη θεοκρατια και αυτοι που το εκαναν ηταν παντα οι πιο παρακμιακοι, ειτε ισλαμιστες ειτε (πολυ αργοτερα) κομμουνια. Οταν η Τουρκια λεει "δεν εχουμε Κουρδους, μονο κουρδοφωνους Τουρκους στα βουνα" εχει γυρω στις 500.000.000 φορες περισσοτερο δικιο απ' ο,τι η Ελλαδα οταν λεει για μουσουλμανους τουρκοφωνους Ελληνες που δεν ειναι Τουρκοι.