Λίγο ξύδι ρε παιδιά δεν έχετε εκει στην Θεσσαλονίκη να τους κεράσετε; Θα πάθει τίποτα το στομάχι τους!

Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Ετσι είμαστε εμείς οι κομμουνιστές , μας τα σκάνε χοντρά οι καπιταλιστές ,γιατί κάποιος πρέπει να τρέχει τις σοβαρές δουλειές. Εμείς επειδή είμαστε ψυχούλες απ τη μεριά μας ,μοιράζουμε πενταροδεκάρες σε ηλίθιους για να μας κάνετε θελήματα.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:56 Τη μπουσταρει το καπιταληστικο ρολεξ - , εχει πουλησει την ψυχη του στη δυση ο αεργος σας .
Μια φορα συμμοριτης παντα συμμοριτης . αυτη η φαση .mitsokollias έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:01Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Αυτό το να μας αποκαλούν συμμορίτες μέσα από την ιντερνετική πηγάδα ,οι αποβολές της Εύας Μπράουν ,με ανδρισμό στειρωμένου κεραμιδόγατου ,τι φάση ;Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:56 Τη μπουσταρει το καπιταληστικο ρολεξ - , εχει πουλησει την ψυχη του στη δυση ο αεργος σας .
mitsokollias έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:01Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Αυτό το να μας αποκαλούν συμμορίτες μέσα από την ιντερνετική πηγάδα ,οι αποβολές της Εύας Μπράουν ,με ανδρισμό στειρωμένου κεραμιδόγατου ,τι φάση ;Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:56 Τη μπουσταρει το καπιταληστικο ρολεξ - , εχει πουλησει την ψυχη του στη δυση ο αεργος σας .
Αυτό ισχύει για τους ναζί βαρυποινήτες που σαπίζουν στο Δομοκό. Σε ότι αφορά εμάς τους κομμουνιστές ,αποβολή ,στα εξήγησα παραπάνω ,για να τα μελετήσεις στην πηγάδα ,μιας και δεν παίζει να τολμήσεις να με κοιτάξεις ποτέ στα μάτια για να τα εξηγήσω από κοντά.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:03Μια φορα συμμοριτης παντα συμμοριτης . αυτη η φαση .mitsokollias έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:01Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Αυτό το να μας αποκαλούν συμμορίτες μέσα από την ιντερνετική πηγάδα ,οι αποβολές της Εύας Μπράουν ,με ανδρισμό στειρωμένου κεραμιδόγατου ,τι φάση ;Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:56 Τη μπουσταρει το καπιταληστικο ρολεξ - , εχει πουλησει την ψυχη του στη δυση ο αεργος σας .
mitsokollias έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:01Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Ετσι είμαστε εμείς οι κομμουνιστές , μας τα σκάνε χοντρά οι καπιταλιστές ,γιατί κάποιος πρέπει να τρέχει τις σοβαρές δουλειές. Εμείς επειδή είμαστε ψυχούλες απ τη μεριά μας ,μοιράζουμε πενταροδεκάρες σε ηλίθιους για να μας κάνετε θελήματα.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:56 Τη μπουσταρει το καπιταληστικο ρολεξ - , εχει πουλησει την ψυχη του στη δυση ο αεργος σας .
Αυτό το να μας αποκαλούν συμμορίτες μέσα από την ιντερνετική πηγάδα ,οι αποβολές της Εύας Μπράουν ,με ανδρισμό στειρωμένου κεραμιδόγατου ,τι φάση ;
Factsmitsokollias έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:01Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Ετσι είμαστε εμείς οι κομμουνιστές , μας τα σκάνε χοντρά οι καπιταλιστές ,γιατί κάποιος πρέπει να τρέχει τις σοβαρές δουλειές. Εμείς επειδή είμαστε ψυχούλες απ τη μεριά μας ,μοιράζουμε πενταροδεκάρες σε ηλίθιους για να μας κάνετε θελήματα.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:56 Τη μπουσταρει το καπιταληστικο ρολεξ - , εχει πουλησει την ψυχη του στη δυση ο αεργος σας .
Αυτό το να μας αποκαλούν συμμορίτες μέσα από την ιντερνετική πηγάδα ,οι αποβολές της Εύας Μπράουν ,με ανδρισμό στειρωμένου κεραμιδόγατου ,τι φάση ;