Το κράτος λειτουργεί όπως ο πατέρας στην παραβολή του άσωτου υιού.Antipnevma έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:28 Οι ρίζες της "κουλτούρας' πρέπει να αναζητηθούν στις οικονομικές σχέσεις της χώρας. Η οικονομία είναι αυτή που παράγει την παιδεία, την κουλτούρα και τα συναφή, όχι το αντίθετο. Όταν έχεις μια χώρα που ιστορικά δεν μπορεί να θρέψει τον εαυτό της και αναγκάζεται να κλέβει το κράτος για να ζει τι κουλτούρα περιμένεις να έχει δηλαδή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελλάδα δεν ευημερεί γιατί ο Έλληνας ειναι αμόρφωτος.
Re: Η Ελλάδα δεν ευημερεί γιατί ο Έλληνας ειναι αμόρφωτος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σιγουρο αυτο;nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:36
Σε καμιά χώρα της Ευρώπης δεν κλείνουν το δρόμο για να πάρουν τσιγάρα και δεν πετάνε σκουπίδια και μπάζα σε ρέματα και πλαγιές.
η μηπως αμα το ψαξω θα βρω οτι εχει κι αλλου καφρους;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στην Αλβανία μόνο έχω δει μπάζα και σκουπίδια σε ρεματα και ποτάμια.
Σε Βουλγαρία σε περιοχές γυφτων μόνο. Επίσης οι Βούλγαροι δεν κλεινουν το δρόμο για τσιγάρα, καφέ κτλ
Καλά για δυτική Ευρώπη δεν το συζητάμε για τα παραπάνω και έχω οδηγήσει από πάνω μέχρι κάτω Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Βέλγιο κτλ
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:36Σε καμιά χώρα της Ευρώπης δεν κλείνουν το δρόμο για να πάρουν τσιγάρα και δεν πετάνε σκουπίδια και μπάζα σε ρέματα και πλαγιές.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:30Στις άλλες χώρες υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις μορφωτικές τάξεις. Εάν συναναστρέφεσαι απόφοιτους ανώτατης βαθμίδας, τότε κατά κανόνα ισχύει αυτό που λες, αλλά όχι σε όλους τους πολίτες. Στην Ελλάδα επικρατεί ισοπέδωση, ο καθηγητής πανεπιστημίου και ο θυρωρός έχουν παρόμοια κουλτούρα.nyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2025, 21:10
Τι σχέση έχει τι έχει διαβάσει ο Ολλανδός με το αν είναι μπαμπουίνος ή όχι;
Χώρια που είμαι 100% σίγουρος πως ο τυχαίος Ολλανδος ξέρει πιο πολλά για την αρχαία Ελλάδα από την τυχαίο ελληνιάρη τριτοκοσμικό.
Σε σχέση με εμάς, ναι, είναι για βάθρα οι Ευρωπαίοι, στο θέμα κράτους και συμπεριφοράς δηλαδή.
Όπως και άλλες αντίστοιχες συμπεριφορές που δεν κοστίζουν τίποτα για να κάνεις τα πράματα σωστά και απλώς ο Ελληνιάρης τα κάνει έτσι γιατί στα αρχίδια του. Έτσι έμαθε από τη μάνα του δηλαδή όταν ακούει καθημερινώς μέχρι τα 45 του πως, κανείς δεν είναι σαν εσένα, θα έχεις πάντα δίκιο, θα απαντάς όταν σου τη λένε, το διάβασμα είναι για τους φλώρους κ.τ.λ.
Όπως και αντίστοιχα πράματα λένε στις Ελλεηνίδες, είσαι η πιο όμορφη, θα βρεις τον καλύτερο και πάει λέγοντας.
Ένας λαός με κατά φαντασίαν πρίγκηπες και βασίλισσες.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Φυσικά και τον δρόμο κλείνουν και σκουπίδια πετάνε ΟΛΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ, η διαφορά είναι ότι εκεί φοβούνται ότι θα τους πιάσουν, από τους 100 δυνητικά κάφρους καφρίλα κάνουν οι 5, οι μπάτσοι πιάνουν τους 3 και όλα λειτουργούν καλώς. Στην Ελλάδα υπάρχει η αίσθηση της ασυδοσίας οπότε από τους 100 καφρίλα κάνουν τουλάχιστον οι 60, οι μπάτσοι πιάνουν τους 5 και αν, με αποτέλεσμα ένα μπουρδέλο. Αν διαρραγεί το κοινωνικό συμβόλαιο όπως στην Ελλάδα, που δεν υπήρξε και πολύ ισχυρό ποτέ, χαιρετίσματαnyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:36Σε καμιά χώρα της Ευρώπης δεν κλείνουν το δρόμο για να πάρουν τσιγάρα και δεν πετάνε σκουπίδια και μπάζα σε ρέματα και πλαγιές.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:30Στις άλλες χώρες υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις μορφωτικές τάξεις. Εάν συναναστρέφεσαι απόφοιτους ανώτατης βαθμίδας, τότε κατά κανόνα ισχύει αυτό που λες, αλλά όχι σε όλους τους πολίτες. Στην Ελλάδα επικρατεί ισοπέδωση, ο καθηγητής πανεπιστημίου και ο θυρωρός έχουν παρόμοια κουλτούρα.nyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2025, 21:10
Τι σχέση έχει τι έχει διαβάσει ο Ολλανδός με το αν είναι μπαμπουίνος ή όχι;
Χώρια που είμαι 100% σίγουρος πως ο τυχαίος Ολλανδος ξέρει πιο πολλά για την αρχαία Ελλάδα από την τυχαίο ελληνιάρη τριτοκοσμικό.
Σε σχέση με εμάς, ναι, είναι για βάθρα οι Ευρωπαίοι, στο θέμα κράτους και συμπεριφοράς δηλαδή.
Όπως και άλλες αντίστοιχες συμπεριφορές που δεν κοστίζουν τίποτα για να κάνεις τα πράματα σωστά και απλώς ο Ελληνιάρης τα κάνει έτσι γιατί στα αρχίδια του. Έτσι έμαθε από τη μάνα του δηλαδή όταν ακούει καθημερινώς μέχρι τα 45 του πως, κανείς δεν είναι σαν εσένα, θα έχεις πάντα δίκιο, θα απαντάς όταν σου τη λένε, το διάβασμα είναι για τους φλώρους κ.τ.λ.
Όπως και αντίστοιχα πράματα λένε στις Ελλεηνίδες, είσαι η πιο όμορφη, θα βρεις τον καλύτερο και πάει λέγοντας.
Σωστά.Crimson_2 έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:02Φυσικά και τον δρόμο κλείνουν και σκουπίδια πετάνε ΟΛΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ, η διαφορά είναι ότι εκεί φοβούνται ότι θα τους πιάσουν, από τους 100 δυνητικά κάφρους καφρίλα κάνουν οι 5, οι μπάτσοι πιάνουν τους 3 και όλα λειτουργούν καλώς. Στην Ελλάδα υπάρχει η αίσθηση της ασυδοσίας οπότε από τους 100 καφρίλα κάνουν τουλάχιστον οι 60, οι μπάτσοι πιάνουν τους 5 και αν, με αποτέλεσμα ένα μπουρδέλο. Αν διαρραγεί το κοινωνικό συμβόλαιο όπως στην Ελλάδα, που δεν υπήρξε και πολύ ισχυρό ποτέ, χαιρετίσματαnyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:36Σε καμιά χώρα της Ευρώπης δεν κλείνουν το δρόμο για να πάρουν τσιγάρα και δεν πετάνε σκουπίδια και μπάζα σε ρέματα και πλαγιές.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:30
Στις άλλες χώρες υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις μορφωτικές τάξεις. Εάν συναναστρέφεσαι απόφοιτους ανώτατης βαθμίδας, τότε κατά κανόνα ισχύει αυτό που λες, αλλά όχι σε όλους τους πολίτες. Στην Ελλάδα επικρατεί ισοπέδωση, ο καθηγητής πανεπιστημίου και ο θυρωρός έχουν παρόμοια κουλτούρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το μαντσεστερ, πουθε πεφτει; προαστειο του πυργου πρεπει να ειναι, ε;nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:55Στην Αλβανία μόνο έχω δει μπάζα και σκουπίδια σε ρεματα και ποτάμια.
Σε Βουλγαρία σε περιοχές γυφτων μόνο. Επίσης οι Βούλγαροι δεν κλεινουν το δρόμο για τσιγάρα, καφέ κτλ
Καλά για δυτική Ευρώπη δεν το συζητάμε για τα παραπάνω και έχω οδηγήσει από πάνω μέχρι κάτω Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Βέλγιο κτλ
Ναι, δεν ξέρω τι κάνουν στα κρυφά, δεν το έχω δει όμως ποτέ.Crimson_2 έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:02Φυσικά και τον δρόμο κλείνουν και σκουπίδια πετάνε ΟΛΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ, η διαφορά είναι ότι εκεί φοβούνται ότι θα τους πιάσουν, από τους 100 δυνητικά κάφρους καφρίλα κάνουν οι 5, οι μπάτσοι πιάνουν τους 3 και όλα λειτουργούν καλώς. Στην Ελλάδα υπάρχει η αίσθηση της ασυδοσίας οπότε από τους 100 καφρίλα κάνουν τουλάχιστον οι 60, οι μπάτσοι πιάνουν τους 5 και αν, με αποτέλεσμα ένα μπουρδέλο. Αν διαρραγεί το κοινωνικό συμβόλαιο όπως στην Ελλάδα, που δεν υπήρξε και πολύ ισχυρό ποτέ, χαιρετίσματαnyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:36Σε καμιά χώρα της Ευρώπης δεν κλείνουν το δρόμο για να πάρουν τσιγάρα και δεν πετάνε σκουπίδια και μπάζα σε ρέματα και πλαγιές.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:30
Στις άλλες χώρες υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις μορφωτικές τάξεις. Εάν συναναστρέφεσαι απόφοιτους ανώτατης βαθμίδας, τότε κατά κανόνα ισχύει αυτό που λες, αλλά όχι σε όλους τους πολίτες. Στην Ελλάδα επικρατεί ισοπέδωση, ο καθηγητής πανεπιστημίου και ο θυρωρός έχουν παρόμοια κουλτούρα.
Οπότε ή δεν το κάνουν καθόλου ή είναι σε ποσοστό που δεν φαίνεται.
Ελλάδα δεν το κάνουν στα κρυφά αλλά σε δημόσια θέα χωρίς καμιά ντροπή.
Δεν υπάρχει υπάιθριος χώρος σε πόλη ή εξοχή που να μην έχει μπάζα και σκουπίδια.
Επίσης 5 χρόνια οδηγός στο Βέλγιο, δεν μου έχουν κλείσει ποτέ το δρόμο γενικώς.
Για οποιοδήποτε λόγο δηλαδή. Είτε σε κωλοχώρια είτε σε πόλεις. Αν θες να σταματήσεις με το αυτοκίνητο, βρίσκεις χώρο πάρκινγκ και σταματάς.
Δεν κλείνεις το δρόμο. Αλλιώς πάρε λεωφορείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 27 Μαρ 2025, 11:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δε γνωρίζω τι γίνεται στο Μαντσεστερ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:05το μαντσεστερ, πουθε πεφτει; προαστειο του πυργου πρεπει να ειναι, ε;nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:55Στην Αλβανία μόνο έχω δει μπάζα και σκουπίδια σε ρεματα και ποτάμια.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:52
σιγουρο αυτο;
Δεν έχω πάει ποτε.
Η Ελλάδα δεν ευημερεί, όχι γιατί ο Έλληνας είναι αμόρφωτος, αλλά επειδή διατηρεί ακόμη την νοοτροπία του παρτάκια. Εγώ να είμαι καλά και να πάνε στα τσακίδια οι υπόλοιποι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
https://www.thames21.org.uk/report-plas ... al-thames/nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:55Στην Αλβανία μόνο έχω δει μπάζα και σκουπίδια σε ρεματα και ποτάμια.
κι αν δεν κανω λαθος, ο ταμεσης πηγαζει απο το αγρινιο, απο οπου και προερχονται ολα αυτα.
Αυτά τα πετάνε οι Έλληνες και Μαροκινοί τουρίστες προφανώς, όταν πάνε για σελφι στο ποτάμι.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:08https://www.thames21.org.uk/report-plas ... al-thames/nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:55Στην Αλβανία μόνο έχω δει μπάζα και σκουπίδια σε ρεματα και ποτάμια.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:52
σιγουρο αυτο;
κι αν δεν κανω λαθος, ο ταμεσης πηγαζει απο το αγρινιο, απο οπου και προερχονται ολα αυτα.
Σου ξαναλέω βέβαια ότι δεν ξέρω τι γίνεται στην Αγγλία.
Ανέφερα αρκετές χώρες όπου έχω ζήσει ή έχω επισκεφθεί πολλές φορές και το χάλι της Ελλάδος δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι είμαστε το ίδιο. Δικαίωμα σου.
https://www.brusselstimes.com/315047/mo ... n-brusselsnyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:06Ναι, δεν ξέρω τι κάνουν στα κρυφά, δεν το έχω δει όμως ποτέ.Crimson_2 έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:02Φυσικά και τον δρόμο κλείνουν και σκουπίδια πετάνε ΟΛΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ, η διαφορά είναι ότι εκεί φοβούνται ότι θα τους πιάσουν, από τους 100 δυνητικά κάφρους καφρίλα κάνουν οι 5, οι μπάτσοι πιάνουν τους 3 και όλα λειτουργούν καλώς. Στην Ελλάδα υπάρχει η αίσθηση της ασυδοσίας οπότε από τους 100 καφρίλα κάνουν τουλάχιστον οι 60, οι μπάτσοι πιάνουν τους 5 και αν, με αποτέλεσμα ένα μπουρδέλο. Αν διαρραγεί το κοινωνικό συμβόλαιο όπως στην Ελλάδα, που δεν υπήρξε και πολύ ισχυρό ποτέ, χαιρετίσματαnyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:36
Σε καμιά χώρα της Ευρώπης δεν κλείνουν το δρόμο για να πάρουν τσιγάρα και δεν πετάνε σκουπίδια και μπάζα σε ρέματα και πλαγιές.
Οπότε ή δεν το κάνουν καθόλου ή είναι σε ποσοστό που δεν φαίνεται.
Ελλάδα δεν το κάνουν στα κρυφά αλλά σε δημόσια θέα χωρίς καμιά ντροπή.
Δεν υπάρχει υπάιθριος χώρος σε πόλη ή εξοχή που να μην έχει μπάζα και σκουπίδια.
Επίσης 5 χρόνια οδηγός στο Βέλγιο, δεν μου έχουν κλείσει ποτέ το δρόμο γενικώς.
Για οποιοδήποτε λόγο δηλαδή. Είτε σε κωλοχώρια είτε σε πόλεις. Αν θες να σταματήσεις με το αυτοκίνητο, βρίσκεις χώρο πάρκινγκ και σταματάς.
Δεν κλείνεις το δρόμο. Αλλιώς πάρε λεωφορείο.
και βελγιο εχουμε.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Υπερβάλλετε και οι δύο πλευρές, και εσεις που εκθειέζετε τους Έλληνες και δεν εντοπίζετε κάτι αρνητικό αλλά και εσείς που μισείτε την ίδια σας τη χώρα και βγάζετε ολους τους άλλους μορφωμένους με αρχαιους Έλληνες κλασσικούς, μπαλέτο και πιάνο. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
αλλο δεν ειμαστε το ιδιο, και αλλο δω ειμαστε ολοι καφροι και στας ευρωπας ολοι κιουριες.nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:10Αυτά τα πετάνε οι Έλληνες και Μαροκινοί τουρίστες προφανώς, όταν πάνε για σελφι στο ποτάμι.Ασέβαστος έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:08https://www.thames21.org.uk/report-plas ... al-thames/nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 10:55
Στην Αλβανία μόνο έχω δει μπάζα και σκουπίδια σε ρεματα και ποτάμια.
Σου ξαναλέω βέβαια ότι δεν ξέρω τι γίνεται στην Αγγλία.
Ανέφερα αρκετές χώρες όπου έχω ζήσει ή έχω επισκεφθεί πολλές φορές και το χάλι της Ελλάδος δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι είμαστε το ίδιο. Δικαίωμα σου.
μια χαρα καφρους εχει παντου. στας ευρωπας οι νομοι εφαρμοζονται ελαφρως καλυτερα, και δεν ειναι τοσο μεγαλο το χαλι, αλλα υπαρχουν παντα περιοχες που ειναι μπουρδελο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 155 Απαντήσεις