Χάλι;Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:13 nyxtovios by the way, τί χάλι άβαταρ είναι αυτό? άλλαξέ το παιδάκι μου, σε παρακαλώ
Όχι
Χάλι;Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:13 nyxtovios by the way, τί χάλι άβαταρ είναι αυτό? άλλαξέ το παιδάκι μου, σε παρακαλώ
The U.S. has the lowest life expectancy among large, wealthy countries while outspending its peers on healthcarePhilip Mortimer έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:08 Για να δούμε όμως τι έγινε εκεί που έγιναν και παρέμειναν μέχρι σήμερα φανατικά δυτικολαγνοι
Μα αυτό συζητάμε, γι αυτό ήθελα να ανοίξω νήμαnyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:13Για κάποιον που μπορεί να χρειαζόταν επέμβαση ίσως είχε νόημα.Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12Σοβαρά μωρέ τώρα? Είναι λογική να παίρνεις χάπια διαβήτη για να χάσεις κιλά? Τί είδους φιλοσοφία ειναι αυτήDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:06 Το γράφουν με τη λογική ότι το πάχος έχει περισσότερες "παρενέργειες".
Από εκεί και πέρα άμα πιάσουμε την περιπτωσιολογία καληνύχτα. Καθένας κάνει την επιλογή του. Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να μην καταρρεύσει το προσδόκιμο τους.
Το θέμα είναι ότι το παίρνουν και αρκετοί έτσι.
Η συγκεκριμένη ουσία εγκρίθηκε πρώτα για διαβήτη και στη συνέχεια για παχυσαρκία. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ότι μια ουσία κάνει μόνο ένα πράγμα.Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12Σοβαρά μωρέ τώρα? Είναι λογική να παίρνεις χάπια διαβήτη για να χάσεις κιλά? Τί είδους φιλοσοφία ειναι αυτήDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:06 Το γράφουν με τη λογική ότι το πάχος έχει περισσότερες "παρενέργειες".
Από εκεί και πέρα άμα πιάσουμε την περιπτωσιολογία καληνύχτα. Καθένας κάνει την επιλογή του. Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να μην καταρρεύσει το προσδόκιμο τους.
Among large wealthy countries επειδή όπως σωστά υπονοεις η ρουσια που έχει πολύ χαμηλότερο δεν είναι large wealthy country.dna replication έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:15The U.S. has the lowest life expectancy among large, wealthy countries while outspending its peers on healthcarePhilip Mortimer έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:08 Για να δούμε όμως τι έγινε εκεί που έγιναν και παρέμειναν μέχρι σήμερα φανατικά δυτικολαγνοι
https://www.healthsystemtracker.org/cha ... rs,%202023
το θέλει ένα ozempic πάντως αυτόςSaturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:16Μα αυτό συζητάμε, γι αυτό ήθελα να ανοίξω νήμα
Μου έλεγε η συγγένισά μου αυτά για το Αμέρικα και μου έπεσαν τα αυτιά
Θυμήθηκα που στην Ελλάδα δεν το βρίσκαν οι διαβητικοί που το χρειάζονταν γιατί το έπαιρνε η κάθε μία να ρίξει κώλο
Και αυτό προμοτάρεται από τους ίδιους τους γιατρούς (χώρια τις φαρμακευτικές)
ΥΓ: χάλι, χάλι, δεν μπορώ να σε κοιτάζω πια, βάλε τουλάχιστον την αδελφή του, καλύτερα θα είναι![]()
Δεν ξέρω τί κάνει ο άνθρωπος που έχει σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας και επιβάλλεται να χάσει βάρος...Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:21Η συγκεκριμένη ουσία εγκρίθηκε πρώτα για διαβήτη και στη συνέχεια για παχυσαρκία. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ότι μια ουσία κάνει μόνο ένα πράγμα.Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12Σοβαρά μωρέ τώρα? Είναι λογική να παίρνεις χάπια διαβήτη για να χάσεις κιλά? Τί είδους φιλοσοφία ειναι αυτήDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:06 Το γράφουν με τη λογική ότι το πάχος έχει περισσότερες "παρενέργειες".
Εγώ θα προτιμούσα τον κλασσικό τρόπο αλλά δεν νομίζω να μη σώσει περισσότερες ζωές απ' ότι θα βλάψει. Μέχρι και ο Άλεξ Τζόουνς το πήρε.![]()
Σοβαρότατα.Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12
Σοβαρά μωρέ τώρα? Είναι λογική να παίρνεις χάπια διαβήτη για να χάσεις κιλά? Τί είδους φιλοσοφία ειναι αυτή
Υπάρχει κάποια μη σύγχρονη ιατρική όπου κάθε φάρμακο έχει μία μόνο χρήση;Imperium έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:42Σοβαρότατα.Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12Σοβαρά μωρέ τώρα? Είναι λογική να παίρνεις χάπια διαβήτη για να χάσεις κιλά? Τί είδους φιλοσοφία ειναι αυτήDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:06 Το γράφουν με τη λογική ότι το πάχος έχει περισσότερες "παρενέργειες".
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει με τι εχουμε να κάνουμε εδώ;
Σύγχρονη ιατρική.
Είχαμε πχ ένα αναισθητικό για άλογα; Το παίρναν και οι πρεζάκηδες για να μαστουρώσουν; Ε, ποιος σου λέει ότι δεν μπορεί να θεραπεύσει και την κατάθλιψη του Μασκ;
Όπως έσπευσαν να σου εξηγήσουν εδώ τόσοι "φίλοι", ένα φάρμακο δεν περιορίζεται σε μια χρήση μόνο.