!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ozempic

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Ozempic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:13 nyxtovios by the way, τί χάλι άβαταρ είναι αυτό? άλλαξέ το παιδάκι μου, σε παρακαλώ
Χάλι;
Όχι :lol:
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Philip Mortimer έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:08 Για να δούμε όμως τι έγινε εκεί που έγιναν και παρέμειναν μέχρι σήμερα φανατικά δυτικολαγνοι
The U.S. has the lowest life expectancy among large, wealthy countries while outspending its peers on healthcare

https://www.healthsystemtracker.org/cha ... rs,%202023
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

nyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:13
Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:06 Το γράφουν με τη λογική ότι το πάχος έχει περισσότερες "παρενέργειες".
Από εκεί και πέρα άμα πιάσουμε την περιπτωσιολογία καληνύχτα. Καθένας κάνει την επιλογή του. Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να μην καταρρεύσει το προσδόκιμο τους.
Σοβαρά μωρέ τώρα? Είναι λογική να παίρνεις χάπια διαβήτη για να χάσεις κιλά? Τί είδους φιλοσοφία ειναι αυτή
Για κάποιον που μπορεί να χρειαζόταν επέμβαση ίσως είχε νόημα.
Το θέμα είναι ότι το παίρνουν και αρκετοί έτσι.
Μα αυτό συζητάμε, γι αυτό ήθελα να ανοίξω νήμα

Μου έλεγε η συγγένισά μου αυτά για το Αμέρικα και μου έπεσαν τα αυτιά
Θυμήθηκα που στην Ελλάδα δεν το βρίσκαν οι διαβητικοί που το χρειάζονταν γιατί το έπαιρνε η κάθε μία να ρίξει κώλο

Και αυτό προμοτάρεται από τους ίδιους τους γιατρούς (χώρια τις φαρμακευτικές)

ΥΓ: χάλι, χάλι, δεν μπορώ να σε κοιτάζω πια, βάλε τουλάχιστον την αδελφή του, καλύτερα θα είναι :011:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:06 Το γράφουν με τη λογική ότι το πάχος έχει περισσότερες "παρενέργειες".
Από εκεί και πέρα άμα πιάσουμε την περιπτωσιολογία καληνύχτα. Καθένας κάνει την επιλογή του. Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να μην καταρρεύσει το προσδόκιμο τους.
Σοβαρά μωρέ τώρα? Είναι λογική να παίρνεις χάπια διαβήτη για να χάσεις κιλά? Τί είδους φιλοσοφία ειναι αυτή
Η συγκεκριμένη ουσία εγκρίθηκε πρώτα για διαβήτη και στη συνέχεια για παχυσαρκία. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ότι μια ουσία κάνει μόνο ένα πράγμα.

Εγώ θα προτιμούσα τον κλασσικό τρόπο αλλά δεν νομίζω να μη σώσει περισσότερες ζωές απ' ότι θα βλάψει. Μέχρι και ο Άλεξ Τζόουνς το πήρε. :102:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

dna replication έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:15
Philip Mortimer έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:08 Για να δούμε όμως τι έγινε εκεί που έγιναν και παρέμειναν μέχρι σήμερα φανατικά δυτικολαγνοι
The U.S. has the lowest life expectancy among large, wealthy countries while outspending its peers on healthcare

https://www.healthsystemtracker.org/cha ... rs,%202023
Among large wealthy countries επειδή όπως σωστά υπονοεις η ρουσια που έχει πολύ χαμηλότερο δεν είναι large wealthy country.

Πάντως το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ είναι κοντά στο ευρωπαϊκό στα blue states, πέφτει λόγω των τραμπικων πολιτειών.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:16
nyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:13

Για κάποιον που μπορεί να χρειαζόταν επέμβαση ίσως είχε νόημα.
Το θέμα είναι ότι το παίρνουν και αρκετοί έτσι.
Μα αυτό συζητάμε, γι αυτό ήθελα να ανοίξω νήμα

Μου έλεγε η συγγένισά μου αυτά για το Αμέρικα και μου έπεσαν τα αυτιά
Θυμήθηκα που στην Ελλάδα δεν το βρίσκαν οι διαβητικοί που το χρειάζονταν γιατί το έπαιρνε η κάθε μία να ρίξει κώλο

Και αυτό προμοτάρεται από τους ίδιους τους γιατρούς (χώρια τις φαρμακευτικές)

ΥΓ: χάλι, χάλι, δεν μπορώ να σε κοιτάζω πια, βάλε τουλάχιστον την αδελφή του, καλύτερα θα είναι :011:
το θέλει ένα ozempic πάντως αυτός
Άβαταρ μέλους
Saturn

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:21
Η συγκεκριμένη ουσία εγκρίθηκε πρώτα για διαβήτη και στη συνέχεια για παχυσαρκία. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ότι μια ουσία κάνει μόνο ένα πράγμα.

Εγώ θα προτιμούσα τον κλασσικό τρόπο αλλά δεν νομίζω να μη σώσει περισσότερες ζωές απ' ότι θα βλάψει. Μέχρι και ο Άλεξ Τζόουνς το πήρε. :102:
Δεν ξέρω τί κάνει ο άνθρωπος που έχει σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας και επιβάλλεται να χάσει βάρος...

Το θέμα είναι λέμε οτι το συνταγογραφούν και το προτείνουν αβέρτα!!!!!!

Και λένε, από ό,τι μου είπε, οτι δεν έχει παρενέργειες.....κλαιν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

nyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:23
Saturn έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:16

το θέλει ένα ozempic πάντως αυτός

:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Ο Κιμ δεν τρώει επειδή είναι λαίμαργος αλλά επειδή έτσι τον θέλει ο λαός του. Επομένως έχει αποδεχτεί τις συνέπειες.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Kαλυτερα αλλαξε τιτλο μην φας καμια μηνυση απο την εταιρεια που διακινει το Ozempic και ψαχνεσαι :003:
Δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο οτι ευθυνεται το Ozempic για οτι υποστηριζει οτι επαθε ο συγκεκριμενος
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Σοβαρότατα.
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει με τι εχουμε να κάνουμε εδώ;
Σύγχρονη ιατρική.
Είχαμε πχ ένα αναισθητικό για άλογα; Το παίρναν και οι πρεζάκηδες για να μαστουρώσουν; Ε, ποιος σου λέει ότι δεν μπορεί να θεραπεύσει και την κατάθλιψη του Μασκ;
Όπως έσπευσαν να σου εξηγήσουν εδώ τόσοι "φίλοι", ένα φάρμακο δεν περιορίζεται σε μια χρήση μόνο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Imperium έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:42
Σοβαρότατα.
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει με τι εχουμε να κάνουμε εδώ;
Σύγχρονη ιατρική.
Είχαμε πχ ένα αναισθητικό για άλογα; Το παίρναν και οι πρεζάκηδες για να μαστουρώσουν; Ε, ποιος σου λέει ότι δεν μπορεί να θεραπεύσει και την κατάθλιψη του Μασκ;
Όπως έσπευσαν να σου εξηγήσουν εδώ τόσοι "φίλοι", ένα φάρμακο δεν περιορίζεται σε μια χρήση μόνο.
Υπάρχει κάποια μη σύγχρονη ιατρική όπου κάθε φάρμακο έχει μία μόνο χρήση;
Άβαταρ μέλους
Saturn

Εσύ μετά τα χθεσινά μη με παραθέτεις είσαι σε ιγκνορ
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Καλά, συνέχισε με την Χ.Οζεμπικ σου για τώρα, κάποια στιγμή ίσως τα ξαναπούμε... :D

Σου έχω εμπιστοσύνη.
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

τωρα κυκλοφορει το mounjaro
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”