ΑΧΑΧΑΧΑΧΑNiki έγραψε: 21 Μαρ 2025, 20:57 Την έχω δει από κοντά πιο πολύ μοιάζει με την Jennifer Lopez που και αυτήν την είδα από κοντά στο πιο νέο η Ζωή γιατί η Jennifer γέρασε.
Απλά η Ζωή δεν δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση.
Είναι μια Κυρία με κεφαλαίο το Κ.
![]()
Αν ήθελε αυτή θα γινότανε μοντέλο όλα τα 'χει η Ζωή.
Αναρωτιέμαι τι photoshop έπεσε σε κάτι φωτογραφίες της για να την κάνουν να μοιάζει όπως αυτοί γουστάρουν, μα τόσος πόλεμος;
Τόσα χρόνια οι άντρες καταστρέψατε την χώρα τώρα θα δείτε με γυναίκα πρωθυπουργό.
Θα την έχουμε καμιά 20αρια χρόνια να το δείτε.
Επιτέλους η χώρα θα πάει μπροστά.
Αχ Ζωούλα μου είσαι η τελευταία ελπίδα μας.
Το δυσάρεστο είναι ότι τόσο καιρό απέφευγα και να το σκεφτώ γιατί είχε φάει τόση δολοφονία χαρακτήρα τόσο μπούλινγκ τόση παραποίηση ακόμα και των φωτογραφιών της και είχα πιστέψει τα διάφορα που έγραφαν τα μποτάκια.
Άρα πρέπει πλέον να μην πιστεύουμε τίποτα από το διαδίκτυο όταν λέω τίποτα τίποτα έχει τόση προπαγάνδα από την ΝΔ που θολώνει τα πάντα γύρω της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Μέρκελ της Ελλάδας.
Re: Η Μέρκελ της Ελλάδας.
Γέρο μου μην μου φέρνεις ούτε του johny hoston ουτε του dejavu τουιτ.
Πάμε τί ήθελε ο υφυπουργός; τι ήθελε από την Ζωή;
Η Ζωή στην παρέλαση πήγε εκεί την φώναζε το πλήθος δεν ανέβηκε στην εξέδρα πήγε στον κόσμο που την αγκάλιαζε και είπε εγώ θα μείνω με τον κόσμο.
Αυτός ήτανε στην εξέδρα τί ήθελε από την Ζωή;
Μετά στα στεφάνια τι ήθελε;
Του είπε ακριβώς ότι έπρεπε να του πει και το χέρι δεν του το έδωσε και καλά του έκανε.
Στην πρόταση μομφής δεν ψήφισε ;
Τότε τι θέλει από την Ζωή ;
Άφεση αμαρτιών;
Να πάει σε παπά όχι από την Ζωή.
Το ίδιο έχω κάνει και εγώ πολύ επιδεικτικά δεν έδωσα το χέρι μου σε κάποιον για να του δείξω ότι δεν συμφωνώ με αυτά που κάνει.
Έτσι είναι η ζωή πρέπει να το καταλάβετε όταν οι πράξεις μένουν ατιμώρητες από την δικαιοσύνη τουλάχιστον θα πρέπει η κοινωνία να δείχνει την αντιπάθεια της.
Έχει το δικαίωμα ηθικά να τιμωρεί με την απέχθεια της.
Τί θέλετε να το στερήσετε και αυτό από τον κόσμο;
Η Ζωή πλέον είναι ο κόσμος καταλάβετε το.
Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν καταλαβαίνεται ότι από το να κυκλοφορείς με αστυνομική συνοδεία μέσα στον κόσμο και από το να σε φωνάζει ο κόσμος να πας μαζί του είναι μεγάλη απόσταση πολύ μεγάλη απόσταση και ας ήτανε 5 μέτρα από την εξέδρα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Κοίτα δεν θα σου πω εγώ αν χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα ή όχι ψάξε το μόνος σου.Esperos έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:08Στέλνεις το παιδί σου στα καλύτερα εκπαιδευτήρια και σου βγαίνει έτσι!!!Niki έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:32 Είναι η Μέρκελ της Ελλάδος;
Βιογραφικό.
Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα του Δήμου Παλλήνης.
Αν δεν φταίει η οικογένεια, τότε φταίει το σχολείο, αν ούτε το σχολείο τότε κάποια γενετική τροποποίηση συμπεριφοράς,
έχει κάτι παθήσεις που δεν είναι οικογενειακό κουσούρι, όλοι στην οικογένεια μια χαρά και ξαφνικά σου βγαίνει και ένα
τέτοιο τσογλάνι
Η δημοσίευση σου δεν αξίζει απάντησης.
- Golden Age
Πότε έγινε αυτό; Όχι το ότι δεν ανέβηκε στην εξέδρα αλλά το ότι δήθεν την φώναζε το πλήθος.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:33
Η Ζωή στην παρέλαση πήγε εκεί την φώναζε το πλήθος δεν ανέβηκε στην εξέδρα πήγε στον κόσμο που την αγκάλιαζε και είπε εγώ θα μείνω με τον κόσμο.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Eθνικοκοινωνιστης
panos291 έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:17ΑΧΑΧΑΧΑΧΑNiki έγραψε: 21 Μαρ 2025, 20:57 Την έχω δει από κοντά πιο πολύ μοιάζει με την Jennifer Lopez που και αυτήν την είδα από κοντά στο πιο νέο η Ζωή γιατί η Jennifer γέρασε.
Απλά η Ζωή δεν δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση.
Είναι μια Κυρία με κεφαλαίο το Κ.
![]()
Αν ήθελε αυτή θα γινότανε μοντέλο όλα τα 'χει η Ζωή.
Αναρωτιέμαι τι photoshop έπεσε σε κάτι φωτογραφίες της για να την κάνουν να μοιάζει όπως αυτοί γουστάρουν, μα τόσος πόλεμος;
Τόσα χρόνια οι άντρες καταστρέψατε την χώρα τώρα θα δείτε με γυναίκα πρωθυπουργό.
Θα την έχουμε καμιά 20αρια χρόνια να το δείτε.
Επιτέλους η χώρα θα πάει μπροστά.
Αχ Ζωούλα μου είσαι η τελευταία ελπίδα μας.
Το δυσάρεστο είναι ότι τόσο καιρό απέφευγα και να το σκεφτώ γιατί είχε φάει τόση δολοφονία χαρακτήρα τόσο μπούλινγκ τόση παραποίηση ακόμα και των φωτογραφιών της και είχα πιστέψει τα διάφορα που έγραφαν τα μποτάκια.
Άρα πρέπει πλέον να μην πιστεύουμε τίποτα από το διαδίκτυο όταν λέω τίποτα τίποτα έχει τόση προπαγάνδα από την ΝΔ που θολώνει τα πάντα γύρω της.![]()
![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Δεν χρειάζεται να ψάξω τίποτα, δεν χρειάζεται να απαντάς σε μένα.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:42Κοίτα δεν θα σου πω εγώ αν χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα ή όχι ψάξε το μόνος σου.Esperos έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:08Στέλνεις το παιδί σου στα καλύτερα εκπαιδευτήρια και σου βγαίνει έτσι!!!Niki έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:32 Είναι η Μέρκελ της Ελλάδος;
Βιογραφικό.
Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα του Δήμου Παλλήνης.
Αν δεν φταίει η οικογένεια, τότε φταίει το σχολείο, αν ούτε το σχολείο τότε κάποια γενετική τροποποίηση συμπεριφοράς,
έχει κάτι παθήσεις που δεν είναι οικογενειακό κουσούρι, όλοι στην οικογένεια μια χαρά και ξαφνικά σου βγαίνει και ένα
τέτοιο τσογλάνι
Το άτομο φαίνεται και απο τον τόνο της φωνής της πως είναι κλονισμένο ψυχικά.
Πρόκειται για μια συμπεριφορά χρυσαυγίτικη.
Άλλο
Όσοι έχουμε εργαστεί σε παροχή υπηρεσιών, έχουμε συναντήσει πελάτες με επιθετική συμπεριφορά, χωρίς λόγο,
σαν να είναι αδέσποτα σκυλιά που δαγκώνουν ότι βρουν, ε, αυτό είναι αυτή η παρανοϊκή απήδηχτη γυναίκα,
μάλλον αυτό πρέπει να είναι και ο πυρήνας του ψυχιατρικού φαινομένου, γνώμη μου.
Δεν ξεχνώ τον ταπεινό υπάλληλο βενζινάδικου που δέχθηκε επίθεση από αυτό το παρανοικό άτομο την κόρη του Κωσταντόπουλου.
https://www.iefimerida.gr/news/201238/z ... ra-ihitiko
Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό]<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/news/201238/z ... itiko">Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό] -
Ενα απίστευτο -διπλό- επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέβη στην Αιδηψό.
Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/news/201238/z ... itiko">Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό] -
Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.
Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ».
Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.
«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον υπάλληλο.
«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.
«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.
«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυο φορές τον χρόνο εδώ και το παίζεις Αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;», απάντησε ο υπάλληλος.
Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.
«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα, άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.
«Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.
To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και οδηγοί άλλων αυτοκινήτων που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.
Η ανάρτηση στο Facebook του υπαλλήλου του πρατηρίου τον οποίο προπηλάκισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Το περιστατικό σχολίασε και ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων, Νίκος Αλατσατιανός, τον οποίο προπηλάκισε η πρόεδρος της Βουλής, αρχικά κοινοποιώντας στο δικό του προφίλ την ανάρτηση της καταγγέλλουσας Βάλιας Παναγιωτίδου και εν συνεχεία σχολιάζοντας κάτω από αυτήν:
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Ενα γιουχάρισμα της αξίζει.
Μόνο αυτό, τίποτα άλλο
Μόνο αυτό, τίποτα άλλο
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mα είναι τα ίδια κόλπα που έκαναν οι συριζαίοι πριν το 2015.Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 είχαν προπηλακίσει τον Παπούλια κάνοντας μια ψευδοεπανάσταση και σηκώθηκε και έφυγε από την παρέλαση.
εκτος απο μουρλη, ειναι και παλιανθρωπος.Esperos έγραψε: 25 Μαρ 2025, 22:48Δεν χρειάζεται να ψάξω τίποτα, δεν χρειάζεται να απαντάς σε μένα.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:42Κοίτα δεν θα σου πω εγώ αν χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα ή όχι ψάξε το μόνος σου.Esperos έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:08
Στέλνεις το παιδί σου στα καλύτερα εκπαιδευτήρια και σου βγαίνει έτσι!!!
τέτοιο τσογλάνι
Το άτομο φαίνεται και απο τον τόνο της φωνής της πως είναι κλονισμένο ψυχικά.
Πρόκειται για μια συμπεριφορά χρυσαυγίτικη.
Άλλο
Όσοι έχουμε εργαστεί σε παροχή υπηρεσιών, έχουμε συναντήσει πελάτες με επιθετική συμπεριφορά, χωρίς λόγο,
σαν να είναι αδέσποτα σκυλιά που δαγκώνουν ότι βρουν, ε, αυτό είναι αυτή η παρανοϊκή απήδηχτη γυναίκα,
μάλλον αυτό πρέπει να είναι και ο πυρήνας του ψυχιατρικού φαινομένου, γνώμη μου.
Δεν ξεχνώ τον ταπεινό υπάλληλο βενζινάδικου που δέχθηκε επίθεση από αυτό το παρανοικό άτομο την κόρη του Κωσταντόπουλου.
https://www.iefimerida.gr/news/201238/z ... ra-ihitiko
Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό]<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/news/201238/z ... itiko">Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό] -
Ενα απίστευτο -διπλό- επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέβη στην Αιδηψό.
Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/news/201238/z ... itiko">Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό] -
Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.
Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ».
Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.
«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον υπάλληλο.
«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.
«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.
«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυο φορές τον χρόνο εδώ και το παίζεις Αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;», απάντησε ο υπάλληλος.
Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.
«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα, άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.
«Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.
To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και οδηγοί άλλων αυτοκινήτων που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.
Η ανάρτηση στο Facebook του υπαλλήλου του πρατηρίου τον οποίο προπηλάκισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Το περιστατικό σχολίασε και ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων, Νίκος Αλατσατιανός, τον οποίο προπηλάκισε η πρόεδρος της Βουλής, αρχικά κοινοποιώντας στο δικό του προφίλ την ανάρτηση της καταγγέλλουσας Βάλιας Παναγιωτίδου και εν συνεχεία σχολιάζοντας κάτω από αυτήν:
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ δύσκολο να είναι απήδηχτη, δεν υπάρχει καλύτερη για όποιον ψάχνει dominatrix, σίγουρα έχει πολλές προτάσεις από τέτοια άτομα.Esperos έγραψε: 25 Μαρ 2025, 22:48 Άλλο
Λογικά η Νίκη ήταν εκεί και το άκουσε με τα αυτιά της ή της το είπε κάποιος αστυνομικός διευθυντής που είχε μείνει έκπληκτος ή άκουσε να το συζητάνε στελέχη της ΝΔ σε μια εκδήλωση στο city του Λονδίνου.Golden Age έγραψε: 25 Μαρ 2025, 20:42Πότε έγινε αυτό; Όχι το ότι δεν ανέβηκε στην εξέδρα αλλά το ότι δήθεν την φώναζε το πλήθος.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:33
- Esperos
Δε ξέρω και πολλά αλλά φαντάζομαι, όποιος ψάχνει για "αφέντρα", δεν πηδάει, είναι ο παρατατικός στην παθητική φωνή.Green Dragon έγραψε: 26 Μαρ 2025, 10:27Πολύ δύσκολο να είναι απήδηχτη, δεν υπάρχει καλύτερη για όποιον ψάχνει dominatrix, σίγουρα έχει πολλές προτάσεις από τέτοια άτομα.Esperos έγραψε: 25 Μαρ 2025, 22:48 Άλλο
Αν μη τι άλλο, γίνεται όλο και πιο σαφές το ποιο είναι το εκλογικό τάργκετ γκρουπ της Ζωής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 166 Απαντήσεις
- 3977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης