!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι χρήστες του Phorum.com gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Οι χρήστες του Phorum.com gr
Καλά, επειδή δεν θα μας πεις δεν σε ρωτάω κι όλα
(έχω κάτι στο μυαλό αλλά είναι πολύ τραβηγμένο)
(έχω κάτι στο μυαλό αλλά είναι πολύ τραβηγμένο)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ενιγουέι, αν παίζει όντως ο χαο, παίζει με περσόνα πολύ πιο ήπιας μορφής, οπότε και πάλι καμμία σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε καν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν είναι όντως μέσα, θα μου στείλει ενα ''σημάδι''.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ε ναι, θα μας τρελάνουν.
ο νον4με λεει ειναι ο πλέριος, τι παλικάρι ειναι αυτό.
νον4με, ο πατησιώτης ειναι ο χαο. Και η ζουνταπ ειναι η γαλή. Απλα να ξέρεις.
εντωμεταξυ ο χαο μονο λαμπακια νεον δεν εχει βαλει, δεν μπορει το παιδί να κρυφτεί με τίποτα. Τεσπα. 
klaiw
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μα γι' αυτό φρίκαρα κι εγώ, και του δίνουν και σημασία κιόλα κανονικά ρε μλκ, του απαντάνε στα σοβαρά.
Τέσπα, όπως σου έγραψα και χτε, ξανασήκωσα τον σέρβερ μου, που θα με βγάλεις τεμπέλη εμένανε, εμένανε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε ναι.enaon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 14:43 εντωμεταξυ ο χαο μονο λαμπακια νεον δεν εχει βαλει, δεν μπορει το παιδί να κρυφτεί με τίποτα. Τεσπα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ πάντως έγραψα αυτό.enaon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 14:43 εντωμεταξυ ο χαο μονο λαμπακια νεον δεν εχει βαλει, δεν μπορει το παιδί να κρυφτεί με τίποτα. Τεσπα.![]()
Και το θέμα είναι να παίζουμε χωρίς "σκονάκια".ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2025, 14:30 Ενιγουέι, αν παίζει όντως ο χαο, παίζει με περσόνα πολύ πιο ήπιας μορφής, οπότε και πάλι καμμία σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ελα ντε. Προσπαθεί παντως να μην καρφωθεί αυτη την φορά, του εχουν σπάσει τα νευρα που τον βρίσκουμε αμέσως μαλλον. Αλλα δεν τα καταφέρνει, τι κάνουμε, άχρηστος.sys3x έγραψε: 24 Μαρ 2025, 14:53 Μα γι' αυτό φρίκαρα κι εγώ, και του δίνουν και σημασία κιόλα κανονικά ρε μλκ, του απαντάνε στα σοβαρά.
Τέσπα, όπως σου έγραψα και χτε, ξανασήκωσα τον σέρβερ μου, που θα με βγάλεις τεμπέλη εμένανε, εμένανε.
![]()
Μπράβο παιδί μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Μαρ 2025, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε σας βλεπω καθολου ρε λιμοταγαρα . εμεις οι σουλιωτες ειχαμε παντα ενα και μονο λογαριασμο .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 575 Απαντήσεις
- 17262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 595 Απαντήσεις