!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
Re: UEFA Nations League
Τα χουμε πει αυτά πίσω από το σέντερ φορEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:24 μηπως ο φωταρας να παιζει και δεκαρι αφου με το γκολ δεν το εχει σε κλειστες αμυνες και η θειτσα τον εχει ξεζουμισει?![]()
έστω στο β'
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Rocco Siffredi
Δεν παίζει πάντως και πολύ Πρεμιερjason0 έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:15Ο Τσιμικας όταν πηγε στη Λίβερπουλ ήταν παίκτης του 7,5 και έχει γίνει του 6vantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:11 Ωραίο σχήμα γενικά, η μόνη μου επιφύλαξη ο Παυλίδης που μπορεί να 'χει άτομα που κάνουν παπάδες πλάι του και πίσω του, αλλά εξακολουθώ να μη τον εμπιστεύομαι στην εθνική. Ελπίζω να διαψευστω σύντομα.
Γιαννούλης παίζει να είναι και πολύ καλύτερος από τον Τσιμίκα.
Γενικά τον τσιμι εδώ και 1-2 χρόνια έχω αρχίσει να τον θεωρώ overrated και αρκετά ντεφορμε σε σύγκριση με τον παλιότερο Τσιμι.
Έχει χάσει πολυ αθλητικότητα, μάλλον αποδείχθηκε τεμπελακος στα δυσκολα
22.7 λέει
https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... wn/5041911
αυτος ο μουζακιτης δεν ειναι αναλογο ζιζανιο; την κατσαμε αν δεν ειναι.GoBack έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:19 Ρισκαρει η γρια με το Ζαφειρης-Μουζακιτης.Εγω περιμενα να το γυρισει σε 4-3-3 γιατι χωρις το χομπιτ η λογικη λεει δυσκολα θα την παλεψουν αυτοι οι 2 αν δεν κανουν το παιχνιδι της ζωης τους.
Rocco Siffredi έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:2822.7 λέει
https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... wn/5041911
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
εχει φτασει στην καλτσα των σκωτσεζων...
θα το πανε σε ξυλο,να δουμε το κορακι,αμα δεις στο πρωτο λεπτο κιτρινη,πανε για τριμπαλο
αν ειναι σαν εκεινο το φρουτο που μας φερανε...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μου κάνει εντύπωση το κοουτσάρισμα του Γιοβάνοβιτς στην εθνική πάντως, που δεν διστάζει να ανακατέψει την τράπουλα συχνά. Ο,τι δει πως δεν του κάνει το απορρίπτει και το αντικαθιστά με κάτι άλλο με μεγάλη ευκολία, δοκιμάζει καινούργια πράγματα κτλ.
Το βαζελο τον κοουτσάριζε με ασπεργκερική εμμονή, μέρα με νύχτα.
Δεν λέω ότι τον κοουτσάριζε κακά (αντιθέτως καλύτερα απ' όλους όπως φάνηκε), απλώς η αντίθεση αυτή μου κάνει εντύπωση και την επισημαίνω.
Δεν λέω ότι τον κοουτσάριζε κακά (αντιθέτως καλύτερα απ' όλους όπως φάνηκε), απλώς η αντίθεση αυτή μου κάνει εντύπωση και την επισημαίνω.
Οχι ρε τι ζιζανιο δεν εχεις δει γαυρο φετος;Κοκκορας έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:30αυτος ο μουζακιτης δεν ειναι αναλογο ζιζανιο; την κατσαμε αν δεν ειναι.GoBack έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:19 Ρισκαρει η γρια με το Ζαφειρης-Μουζακιτης.Εγω περιμενα να το γυρισει σε 4-3-3 γιατι χωρις το χομπιτ η λογικη λεει δυσκολα θα την παλεψουν αυτοι οι 2 αν δεν κανουν το παιχνιδι της ζωης τους.
Κεντρικο χαφ με επιθετικες αρετες,υποθετει η γρια οτι οι αλλοι θα στησουν πουλμαν απο το 1΄ μεσα στη μεγαλη περιοχη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ειναι τυχαιο που εφτασε το πολυ μεχρι κατι ταλαιπωρους αστην αραβιαvantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:45 Μου κάνει εντύπωση το κοουτσάρισμα του Γιοβάνοβιτς στην εθνική πάντως, που δεν διστάζει να ανακατέψει την τράπουλα συχνά. Ο,τι δει πως δεν του κάνει το απορρίπτει και το αντικαθιστά με κάτι άλλο με μεγάλη ευκολία, δοκιμάζει καινούργια πράγματα κτλ.
κατι σαν τον κλεφτοκοτα σε γηραιοτερο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ωχ ωχGoBack έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:45Οχι ρε τι ζιζανιο δεν εχεις δει γαυρο φετος;Κοκκορας έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:30αυτος ο μουζακιτης δεν ειναι αναλογο ζιζανιο; την κατσαμε αν δεν ειναι.GoBack έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:19 Ρισκαρει η γρια με το Ζαφειρης-Μουζακιτης.Εγω περιμενα να το γυρισει σε 4-3-3 γιατι χωρις το χομπιτ η λογικη λεει δυσκολα θα την παλεψουν αυτοι οι 2 αν δεν κανουν το παιχνιδι της ζωης τους.![]()
Κεντρικο χαφ με επιθετικες αρετες,υποθετει η γρια οτι οι αλλοι θα στησουν πουλμαν απο το 1΄ μεσα στη μεγαλη περιοχη.
και γιαννουλη αριστερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κοκκορας την 23 Μαρ 2025, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
13 παίκτες είχαμε ρεvantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:45 Μου κάνει εντύπωση το κοουτσάρισμα του Γιοβάνοβιτς στην εθνική πάντως, που δεν διστάζει να ανακατέψει την τράπουλα συχνά. Ο,τι δει πως δεν του κάνει το απορρίπτει και το αντικαθιστά με κάτι άλλο με μεγάλη ευκολία, δοκιμάζει καινούργια πράγματα κτλ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Eθνικοκοινωνιστης
παιζει σημερα και ο μονος σκωτος που ξερει μπαλα αυτος της μπορνμουθ,προβλεπω παρτι 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 23 Μαρ 2025, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν παίζει ριάλ ο Καρβέλας δάσκαλε?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:47δεν ειναι τυχαιο που εφτασε το πολυ μεχρι κατι ταλαιπωρους αστην αραβιαvantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:45 Μου κάνει εντύπωση το κοουτσάρισμα του Γιοβάνοβιτς στην εθνική πάντως, που δεν διστάζει να ανακατέψει την τράπουλα συχνά. Ο,τι δει πως δεν του κάνει το απορρίπτει και το αντικαθιστά με κάτι άλλο με μεγάλη ευκολία, δοκιμάζει καινούργια πράγματα κτλ.
κατι σαν τον κλεφτοκοτα σε γηραιοτερο![]()
Πώς νόμιζα ότι είσαι Γιοβανικος εσύ?
- Eθνικοκοινωνιστης
ριαλ δεν σημαινει παθητικη αμυνα ντανε μουvantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:51Δεν παίζει ριάλ ο Καρβέλας δάσκαλε?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:47δεν ειναι τυχαιο που εφτασε το πολυ μεχρι κατι ταλαιπωρους αστην αραβιαvantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 18:45 Μου κάνει εντύπωση το κοουτσάρισμα του Γιοβάνοβιτς στην εθνική πάντως, που δεν διστάζει να ανακατέψει την τράπουλα συχνά. Ο,τι δει πως δεν του κάνει το απορρίπτει και το αντικαθιστά με κάτι άλλο με μεγάλη ευκολία, δοκιμάζει καινούργια πράγματα κτλ.
κατι σαν τον κλεφτοκοτα σε γηραιοτερο![]()
![]()
Πώς νόμιζα ότι είσαι Γιοβανικος εσύ?![]()
ουτε νηπιαγωγειο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος