!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ακόμα τα λένε όλα κασέρια;
Re: Γιατί ακόμα τα λένε όλα κασέρια;
Είκοσι χρόνια τα ίδια πράματα λέμε,ο Καράμπαμπας όποτε βαριέται το κασέρι θυμάται.
Για πες μας ρε γρόθε Τσανάκα,τον Αθανάσιο Διάκο τον σουβλίσανε ή τον καλαμακώσανε;
Για πες μας ρε γρόθε Τσανάκα,τον Αθανάσιο Διάκο τον σουβλίσανε ή τον καλαμακώσανε;
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Tύπε, ονόματα όπως ελληνικά καλούδια και γαστρόνιο είναι ο ορισμός της καραβλαχιάς.
Ασχετο το τελευταίο.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:41Αναφέρομαι στη στοιχειώδη γευσιγνωσία που αποκτά κάποιος από τα μικράτα του και όχι στη δια βίου μαθηση από την ενηλικίωση και μετά.Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:31Δε σου λέω να ξεχωρίσεις το αρσενικό με το κεφαλοτυρι.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:15
Εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς ότι αν μου έδιναν να δοκιμάσω με κλειστά μάτια 20 λευκά και κίτρινα τυριά, το μόνο που θα ξεχώριζα με σιγουριά, θα ήταν τα λευκά από τα κίτρινα και από τα κίτρινα το κασέρι.
Αλλά το γκούντα (χαουντα όπως σωστά είπε ο χάκερ) με το έμμενταλ; η τη γραβιέρα με το τσένταρ;
Αρκεί να τα έχεις δοκιμάσει μια φορά στη ζωή σου.
Και είμαι μεγαλύτερη από σας.![]()
Οφείλω να σου σφιξω τη χείραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:12 Επίσης επειδή είστε άνιωθοι και χρειάζεστε κάποιον να σας ξεβλαχέψει, συνιστώ γραβιερόπιτα νάξου στην αρχή της βουλιαγμένης. Ο τύπος καθημερινά ξεπουλάει πριν τις δέκα-ένδεκα![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δε θα διαφωνήσω, αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος που ζούμεsharp έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:16 Tύπε, ονόματα όπως ελληνικά καλούδια και γαστρόνιο είναι ο ορισμός της καραβλαχιάς.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τον ξέρεις κι εσύ, ε;Ερμής έγραψε:Οφείλω να σου σφιξω τη χείραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:12 Επίσης επειδή είστε άνιωθοι και χρειάζεστε κάποιον να σας ξεβλαχέψει, συνιστώ γραβιερόπιτα νάξου στην αρχή της βουλιαγμένης. Ο τύπος καθημερινά ξεπουλάει πριν τις δέκα-ένδεκα![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Καραμελίτσα
Για σοβαρό ξεβλαχεμα, να πας Πύργο να φας μπουγάτσα του πασάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:12 Επίσης επειδή είστε άνιωθοι και χρειάζεστε κάποιον να σας ξεβλαχέψει, συνιστώ γραβιερόπιτα νάξου στην αρχή της βουλιαγμένης. Ο τύπος καθημερινά ξεπουλάει πριν τις δέκα-ένδεκα![]()
Z
Στον Πύργο να πας εσύΚαραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:29Για σοβαρό ξεβλαχεμα, να πας Πύργο να φας μπουγάτσα του πασάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:12 Επίσης επειδή είστε άνιωθοι και χρειάζεστε κάποιον να σας ξεβλαχέψει, συνιστώ γραβιερόπιτα νάξου στην αρχή της βουλιαγμένης. Ο τύπος καθημερινά ξεπουλάει πριν τις δέκα-ένδεκα![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Communio Sancta
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, έλα να πάρεις, διαλέχτε, φρέσκο το λυθρίνι.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 13:20Ο Καβαλιέρε έριξε μια τρολιά για χαβαλέ... χρειάζεται κάτι περισσότερο για πόνο.Οργισμένος έγραψε: 23 Μαρ 2025, 13:14etsi gia να πονατε.Communio Sancta έγραψε: 21 Μαρ 2025, 16:01 Εντάξει, το καταλαβαίνω όταν είμασταν 15 ετών. Αλλά τώρα όλα είναι γνωστά σε όλους και όλες οι κουζίνες και τα προϊόντα είναι γνωστά. Γιατί ακόμα στον Βορρά λένε κάθε κίτρινο τυρί, κασέρι;![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Beria έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:31Στον Πύργο να πας εσύΚαραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:29Για σοβαρό ξεβλαχεμα, να πας Πύργο να φας μπουγάτσα του πασάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:12 Επίσης επειδή είστε άνιωθοι και χρειάζεστε κάποιον να σας ξεβλαχέψει, συνιστώ γραβιερόπιτα νάξου στην αρχή της βουλιαγμένης. Ο τύπος καθημερινά ξεπουλάει πριν τις δέκα-ένδεκα![]()
Θυμήθηκα τον συγχωρεμένο τον Ηράκλειτο, με τους βομβαρδισμούς του στην Ηλεία.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Φυσικά και είναι. Έχει τυρί μέσα; Έχει. Ε, είναι είδος τυρόπιτας λοιπόν.hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2025, 13:22Η κασερόπιτα δεν είναι είδος τυρόπιταςAllah έγραψε: 23 Μαρ 2025, 09:15Τι δεν κατάλαβες;
Το κασέρι είναι είδος τυριού, και είναι κίτρινο.
Άρα η κασερόπιτα είναι είδος τυρόπιτας, και έχει μέσα κίτρινο τυρί.
Το πρόβλημα που έχετε εκεί πάνω μάλλον δεν είναι μόνο γλωσσικό.
Όχι. Αυτοί είναι αυθαίρετοι ορισμοί που ως συνήθως βγάζεις από τον κώλο σου, και οι οποίοι δεν έχουν νόημα.hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2025, 13:22 Η τυρόπιτα είναι είδος πίτας που έχει λευκό τυρί και η κασερόπιτα είναι είδος πίτας που έχει κίτρινο τυρί.
Η τυρόπιτα είναι πίτα που έχει μέσα τυρί. Ό,τι τυρί και να είναι αυτό.
Η κασερόπιτα είναι η τυρόπιτα που έχει μέσα κασέρι. Όχι οποιοδήποτε τυρί. Κασέρι συγκεκριμένα.
Όχι, δεν είναι ελληνικά αυτά. Είναι αυτό το πράμα που μιλάτε εκεί πάνω. Το οποίο δεν ξέρω τι σκατά γλώσσα είναι, μια φορά πάντως ελληνικά δεν είναι.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε δεν φταίω εγώ ρε τύπε που πριν το 1912 ξέρατε να επικοινωνείτε μόνο με μουγκρητά, και σήμερα (πάνω από έναν αιώνα μετά) δεν έχετε κάνει καμμία σημαντική πρόοδο στον συγκεκριμένο τομέα.Feindflug έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:07foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2025, 09:26Κατα των Ελληνων ειναι λιγο τραβηγμενο αν σκεφτουμε οτι ο μοναδικος αλλος λαος με την ιδια λεξιλογικη ιδιοτροπια ειναι οι Μακεδονες και οι Βουλγαροι, απλως δε σου σπανε τα αρχιδια "γιατι δε λες φετοπιτα, checkmate Αθηναιζε, δεν εισαι τοσο Ελληνας οσο εγω".Saturn έγραψε: 22 Μαρ 2025, 02:40 Τί δεν έχεις καταλάβει ακόμη
Το κασέρι είναι η ρατσιστική εμμονή του Καράμπαμπα κατά των Ελλήνων
Απαντηση δε λεω φετοπιτα για τον ιδιο λογο που δε λεω φασολοζαχαροσαλτσα αλλα τεριγιακι, ειναι ξενο φαγητο που δανειστηκα απο τον γιαπωνεζο οπως δανειστηκα την τυροπιτα απο εσενα μαλακα μπουγατσοκιμα, απλως ο γιαπωνεζος μιλαει μια εντελως ξενη γλωσσα ενω εσυ ατελη ελληνικα σε τουρκοβουλγαρικο υποστρωμα, αλλη απορια;Πρέπει να μύριζε κασέρι την ώρα που σας ξεκώλιαζε ο Θεσσαλονικιός, μερακλής γαμιάς σας, τύποι, γι' αυτό και σας έμεινε το άχτι.
Beria έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:31Στον Πύργο να πας εσύΚαραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:29Για σοβαρό ξεβλαχεμα, να πας Πύργο να φας μπουγάτσα του πασάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:12 Επίσης επειδή είστε άνιωθοι και χρειάζεστε κάποιον να σας ξεβλαχέψει, συνιστώ γραβιερόπιτα νάξου στην αρχή της βουλιαγμένης. Ο τύπος καθημερινά ξεπουλάει πριν τις δέκα-ένδεκα![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Sid Vicious
Ήρθες να δεις από κοντά την ομαδάρα ε, έτσι ρε τρελοπαόκιιιιιι μπράβοΚαραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:55Δεν ξέρω πως λέγεται η περιοχή, τούμπα κάτι μάλλον. Αλλά έτσι το έλεγαν.Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:47Μπουγάτσα ζαμπόν κασέρι που έχεις φάει δηλαδή;Καραμελίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2025, 14:49 Πάντως η μπουγάτσα ζαμπόν-κασέρι που έχω φάει στη Θεσσαλονίκη, έχει κασέρι, όχι άλλο κίτρινο τυρί.
Γιατί εγώ πρώτη φορά ακούω για τέτοια μπουγάτσα.
Επίσης, το βρίσκω συνέχεια στα κατεψυγμένα στο σούπερ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
καλα που υπάρχουν και οι βορειοι και γεμισατε τα μαγαζια σας με διαφορα καλουδια,γιατι 80ς ακομα και 90ς της πλακας ποικιλια ειχαν
μου κανετε και μαθηματα
μου κανετε και μαθηματα
- Communio Sancta
Καλά. Ο Πειραιάς είχε τις καλύτερες ουζοποικιλίες, δεν είχαμε ανάγκη κανέναν. Είχαμε μικρασιατική συνοικία με τα καλύτερα φαγάδικα -Νίκαια-, είχαμε μεγάλη κοινότητα Κρητικών -τα Κρητικά- που κάνανε καταπληκτικούς μεζέδες, είχαμε Κεφαλλονήτες, Νησιώτες, ερχόταν όλοι να φάνε ψαρομεζέδες στην Πειραϊκή, είχαμε κουτούκια με ρετσίνα Μεσογείων βαρελίσια, αυτή που έπινε ο Παπαδιαμάντης, και τι δεν είχαμε, κρητικά λουκάνικα, τυριά Νάξου, και περιμέναμε να μάθουμε να τρώμε από τους κουμπάρους του Ιβάν Σαββίδη;Κοκκορας έγραψε: 23 Μαρ 2025, 15:57 καλα που υπάρχουν και οι βορειοι και γεμισατε τα μαγαζια σας με διαφορα καλουδια,γιατι 80ς ακομα και 90ς της πλακας ποικιλια ειχαν
μου κανετε και μαθηματα![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli