Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αντί να στέκονται στον κρύο αέρα και τα χιόνια προτιμούν να «ψαρεύουν» πελάτες από το τηλέφωνο. Αντί να μοιράζουν δώρα από τους σάκους που κουβαλάνε μαζί τους, κάνουν μάρκετινγκ με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τη ζεστασιά του σπιτιού τους.
το έχω κάνει.
έχω ντυθει αγιοβασιλίτσα!
pics or didn't happen
wb!!!
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αντί να στέκονται στον κρύο αέρα και τα χιόνια προτιμούν να «ψαρεύουν» πελάτες από το τηλέφωνο. Αντί να μοιράζουν δώρα από τους σάκους που κουβαλάνε μαζί τους, κάνουν μάρκετινγκ με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τη ζεστασιά του σπιτιού τους.
το έχω κάνει.
έχω ντυθει αγιοβασιλίτσα!
pics or didn't happen
wb!!!
δε τη βρίσκω....
αλλά βρήκα μια άλλη η οποία δε φαινεται καλά,(την εβγαλα θολά!!! ) με αγάπη!
Προσφατα εμαθα πως αν εχεις διπλωμα λεωφορειου χωρις να ξερεις Γερμανικα βρισκεις αμεσα δουλεια ως οδγγος ξεκινωντας απο τα 2200€ τον μηνα
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2018, 10:59
Προσφατα εμαθα πως αν εχεις διπλωμα λεωφορειου χωρις να ξερεις Γερμανικα βρισκεις αμεσα δουλεια ως οδγγος ξεκινωντας απο τα 2200€ τον μηνα
Ακόμα και σουβλατζής να είσαι σε παίρνουνε κατά τον ίδιο τρόπο, θεωρούν τους Έλληνες καλούς ψήστες κρέατος.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Δεκ 2018, 11:12
θα το διαλύσουμε το νηματάκι!
αχ,όχι η αδερφή μου είναι πολυ μικρότερη.
είναι παλιά φίλη από την κατασκήνωση αλλά πολύ μεγαλύτερη μου/μας..
Σιγά! Και αν το διαλύσουμε τι έγινε; Δικό μας είναι, στο κάτω-κάτω ο,τι θέλουμε το κάνουμε... Thug Life
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για την ιστορία μόνο, να πω πως στη γερμανική παράδοση δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης κοκακολαντυμένος, αλλά ο Νικόλαος, ο οποίος φέρνει τα γλυκά στα παιδιά την 6η Δεκεμβρίου, ενώ τα Χριστούγεννα με τα ίδια ρούχα υπάρχει ο Weihnachtsmann, δηλαδή ο άνθρωπος των Χριστουγέννων. Εγώ έκανα αυτή τη δουλειά σε ηλικία 21-22 ετών. Και δεν ξέρω αν υπάρχει τόση ζήτηση, ο κόσμος πεινάει, και τον κώλο του δίνει για ένα μεροκάματο.