μμμ ψηλομύτα.Gherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2018, 22:14
Αφού είμαστε στο ίντερνετ καταλαβαίνεις πόσο σοβαρά τον παίρνω....![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χοντρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the comet the course the tail
Re: Χοντρές
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και ξενέρωτη.the comet the course the tail έγραψε: 16 Δεκ 2018, 22:16μμμ ψηλομύτα.Gherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2018, 22:14
Αφού είμαστε στο ίντερνετ καταλαβαίνεις πόσο σοβαρά τον παίρνω....![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Δεν θεωρώ μαλακία την οικογένεια μαςGherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2018, 22:00Αφού το γράφει μόνος του, λες να τον πάρω στα σοβαρά; Λες να κάνουμε κι οικογένεια και να πληρώνει και τα φροντιστήρια των παιδιών;;; Και κάθε Πέμπτη βράδυ θα είναι puzzle night στο σπίτι, μια χαρά!Souvlatzis έγραψε: 16 Δεκ 2018, 07:08Μόλις γύρισα από ξενύχτη και είπα να ποσταρω καμια μαλακια στο φορουμperseus έγραψε: 16 Δεκ 2018, 06:50 Μονο ο Σουβλατζης ειναι πρωινος τυπος ,τι στο διαολο κανετε ολοι 6 το πρωι της Κυριακης κοιμοσαστε ?
Χελλη που εισαι?
Να ξέρεις θα είμαι καλός πατέρας και θα ασχολούμαι με τα παιδιά μας, δεν θα τα αφήσω όλα πάνω σου
-
Γιάννης
Έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία, όχι, με τίποτα.
-
Γιάννης
Γιατί όχι; και ο σουβλατζής στο ιντερνετ είναι, αλλά τον παίρνει στα σοβαρά.Gherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2018, 22:14
Αφού είμαστε στο ίντερνετ καταλαβαίνεις πόσο στα σοβαρά τον παίρνω....![]()
-
Γιάννης
Χθες είχα πάει στη γιορτή του νηπιαγωγείου της ανιψιας μου, ήταν εκεί μια μαμα εκ Ρωσίας πραγματικά πανέμορφη, μελαχρινή με μπλε μάτι και τέλειες καμπύλες, όλιγον μου ήρθε ο θειος Άγις στο μυαλό, αλλά το θεώρησα σαν την εξαίρεση του κανόνα.
η Adele στη συγκεκριμένη φωτό τουλάχιστον έχει ΘΕΪΚΟ πρόσωπο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Aσε τις Λοντρες και τις Υόρκες και κανονισε ταξίδι - για δουλειέςΕρμής έγραψε: 18 Δεκ 2018, 10:38 Χθες είχα πάει στη γιορτή του νηπιαγωγείου της ανιψιας μου, ήταν εκεί μια μαμα εκ Ρωσίας πραγματικά πανέμορφη, μελαχρινή με μπλε μάτι και τέλειες καμπύλες, όλιγον μου ήρθε ο θειος Άγις στο μυαλό, αλλά το θεώρησα σαν την εξαίρεση του κανόνα.
Η Αδελ θυμίζει εντονα Μις Πιγκυ στη φωτογραφία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μην είσαι κακός, έχει εκπληκτικό πρόσωπο και κυρίως δε βγάζει λαϊκάτζα. Συν οταν μιλάει με την βαριά βρετανική προφορά.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono

σουβλατζή,σοβαρέψου,και μη μου πεις ότι δεν έμπαινες!
Nαι - ο θηλυκός ΡούνειΕρμής έγραψε: 18 Δεκ 2018, 11:11 Μην είσαι κακός, έχει εκπληκτικό πρόσωπο και κυρίως δε βγάζει λαϊκάτζα. Συν οταν μιλάει με την βαριά βρετανική προφορά.![]()
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Rocco Siffredi
η φωτο ειναι και τιγκα στο φωτοσοπ
Oχι, ο ρούνει την βγάζει και την παραβγάζει.