αλλα οχι της εθνικης οταν παιζουν παιδια του ΠΑΟΚ
αμα διωξουμε καρβελα και φερουμε ραζβαν τι θα κανεις; θα μονασεις;
τον δασκαλακο σου να ακουςvantono έγραψε: 21 Μαρ 2025, 18:29 Ωχ, ο Ραπ λέει οτι θα περάσουμε![]()
Κατάλαβα, την Κυριακή καραμπινατος ασσος δηλαδη![]()
https://www.tiktok.com/@kostis_rapto/vi ... 1511638294
GoBack έγραψε: 21 Μαρ 2025, 18:48 Ηττα προφανως την Κυριακη απο τους Αντρες Σκωτους αλλα σαν νικη γιατι θα ξεχωρισει ο Ντελιας που ειναι προτυπο οικογενειαρχη και ο Καρετσας που παει εκκλησια στη γιορτη του καθε χρονο
Πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει το αντίθετο και θα φάμε κάνα τρίμπαλο, ήτοι 3-0.taliban έγραψε: 23 Μαρ 2025, 08:41 Θα τους κάνουμε ρόμπα...
0-1 ή 0-2 απ το πρώτο ημίχρονο.
1-3 θα τελειώσει στο 90.
Χαλαρά δηλαδή...

Σχολιο εγκεφαλικα παραπληγικού Σωτηρακοπουλου στη νοβα, αφου το εδωσε ο διαιτητης το βαρ δεν μπορει να το παρει πισω!GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2025, 22:26 Δεν υπηρχε πεναλτι μια απλη διεκδικηση μπαλας ηταν και τσουγκρισαν τα ποδια τους.Παιζει να μην εχει ξαναδωσει τετοιο ο Στιλερ στη ζωη του,αν δεν το σφυραγε,το βαρ ουτε που θα ασχολουνταν
Αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ ωραίο ζευγάρι αρκεί να πλαισιώνεται από Τζόλη-Καρετσα και Ντελια πιο πίσω. Αλλά στο προηγούμενο μόλις έβαλε μέσα τον Παυλίδη, γάμησε όλη την ομάδα βγάζοντας ουσιαστικά τους βασικούς τροφοδότες του.Thor έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:51 Ελπιζω να ξεκινησει Μουζακιτη-Ζαφειρη στο κεντρο και Βαγια δεξια με τον Καρετσα.
Φωταρας με Παυλιδη μαζι χωρις φυσικα τον Μαμπαλο.
Εγώ έχω ακόμα την απορία με τον Τζολακη. Τι παραπάνω του βρίσκει από τον Βλαχοδήμο δεν μπορώ να καταλάβω.
Οταν εχεις μπαλικα χαφ οπως ο Ζαφείρης κι ο Καρετσας που μπορουν να βγαλουν μια καθετη ή μια σεντρα της προκοπης, τοτε μπορουν να φανουν και τα φορ.vantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 13:08Αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ ωραίο ζευγάρι αρκεί να πλαισιώνεται από Τζόλη-Καρετσα και Ντελια πιο πίσω. Αλλά στο προηγούμενο μόλις έβαλε μέσα τον Παυλίδη, γάμησε όλη την ομάδα βγάζοντας ουσιαστικά τους βασικούς τροφοδότες του.Thor έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:51 Ελπιζω να ξεκινησει Μουζακιτη-Ζαφειρη στο κεντρο και Βαγια δεξια με τον Καρετσα.
Φωταρας με Παυλιδη μαζι χωρις φυσικα τον Μαμπαλο.
Και Παυλίδης χωρίς τροφοδοσία από πίσω δεν είναι Φωταρας. Είναι απλά σαν να παίζεις με 10. Εξαφανίζεται.
Δώρο για τα 100 χρόνια των γαυρων στο Καραϊσκάκη.vantono έγραψε: 23 Μαρ 2025, 13:11Εγώ έχω ακόμα την απορία με τον Τζολακη. Τι παραπάνω του βρίσκει από τον Βλαχοδήμο δεν μπορώ να καταλάβω.
Ο Βλαχο είναι μακράν πιο σταθερός στις αποκρούσεις του.
Γενικώς δηλαδή αν παίξουν πάλι μαστούρες, μάμπαλοι κτλ, θα είναι έγκλημα.