Kauldron έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:40Εθνικιστής είμαι προσωπικά. Ούτε εθνικοσοσιαλιστής (ή ο,τιδήποτε άλλο είδος σοσιαλιστής), ούτε φασίστας. Και ακροδεξιός. Όντως, μολονότι νίκησε ο Εθνικός στρατός στο πεδίο της μάχης, ηττήθηκε, αφού είχαμε δεκαετίες τώρα την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Σωστή η δήλωσις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΠΙΣΗΜΟ: ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ Η 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Re: ΕΠΙΣΗΜΟ: ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ Η 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι ανθρωποι αλλαζουν. Οχι μονο τις συμμεριζετε, αλλα και τις προπαγανδιζει κ.λπ.Spiros252 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:32 O Kauldron ΑΝΕΛ ήταν, δε νομίζω να συμμερίζεται ναζιστικές ιδεολογίες κ.λπ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προς θεού, χρυσαυγίτης είναι ο άνθρωποςSpiros252 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:32 O Kauldron ΑΝΕΛ ήταν, δε νομίζω να συμμερίζεται ναζιστικές ιδεολογίες κ.λπ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Oντως, η είδηση είναι ότι σταμάτησε η σχετική έρευνα χωρίς να βρεί στοιχεία διαφορετικά από τα μέχρι τώρα γνωστά και παρουσιάζεται σαν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Δεκ 2018, 15:29Η εισαγγελία των Η.Π.Α. έθεσε στο αρχείο----> ΕΠΙΣΗΜΟ: ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ Η 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ομως τα ίδια έλεγες κι'εσύ περίπου γιά την έρευνα εις βάρος του Στουρνάρα και άλλων που επίσης μπήκε στο αρχείο. Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας χαίρεται.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δυσδιάκριτη ιδεολογική διαφορά γιά μένα.Spiros252 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:32O Kauldron ΑΝΕΛ ήταν, δε νομίζω να συμμερίζεται ναζιστικές ιδεολογίες κ.λπ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Κανεις λάθος και οτι θυμάσαι χαίρεσαι. Οταν μπει στο αρχειο μια υπόθεση, δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειχε καποια καταλήξη ή οχι. Εγω σχολίασα τον τιτλο του νηματος. Το ιδιο θα εκανα αν καποιος ελεγε πως ειναι "επισημο, ο στουρναρας ειναι ενοχος και η αποδειξη ειναι οτι μπήκε στο αρχείο υποθεση"Leporello έγραψε: 18 Δεκ 2018, 08:39Oντως, η είδηση είναι ότι σταμάτησε η σχετική έρευνα χωρίς να βρεί στοιχεία διαφορετικά από τα μέχρι τώρα γνωστά και παρουσιάζεται σαν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Δεκ 2018, 15:29Η εισαγγελία των Η.Π.Α. έθεσε στο αρχείο----> ΕΠΙΣΗΜΟ: ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ Η 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ομως τα ίδια έλεγες κι'εσύ περίπου γιά την έρευνα εις βάρος του Στουρνάρα και άλλων που επίσης μπήκε στο αρχείο. Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας χαίρεται.
Σωστά, μπορεί να βάλουν τον φάκελλο στο αρχείο γιατί πιάνει πολύ χώρο στα γραφεία.μίστερ μαξ έγραψε: 18 Δεκ 2018, 08:47Κανεις λάθος και οτι θυμάσαι χαίρεσαι. Οταν μπει στο αρχειο μια υπόθεση, δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειχε καποια καταλήξη ή οχι. Εγω σχολίασα τον τιτλο του νηματος. Το ιδιο θα εκανα αν καποιος ελεγε πως ειναι "επισημο, ο στουρναρας ειναι ενοχος και η αποδειξη ειναι οτι μπήκε στο αρχείο υποθεση"Leporello έγραψε: 18 Δεκ 2018, 08:39Oντως, η είδηση είναι ότι σταμάτησε η σχετική έρευνα χωρίς να βρεί στοιχεία διαφορετικά από τα μέχρι τώρα γνωστά και παρουσιάζεται σαν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Δεκ 2018, 15:29Η εισαγγελία των Η.Π.Α. έθεσε στο αρχείο----> ΕΠΙΣΗΜΟ: ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ Η 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
1.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν γνωριζω ουτε εγω ουτε εσυ τους λογους για τους οποίους μπορει να παει ενας φακελλος στο αρχειο.Leporello έγραψε: 18 Δεκ 2018, 08:49Σωστά, μπορεί να βάλουν τον φάκελλο στο αρχείο γιατί πιάνει πολύ χώρο στα γραφεία.μίστερ μαξ έγραψε: 18 Δεκ 2018, 08:47Κανεις λάθος και οτι θυμάσαι χαίρεσαι. Οταν μπει στο αρχειο μια υπόθεση, δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειχε καποια καταλήξη ή οχι. Εγω σχολίασα τον τιτλο του νηματος. Το ιδιο θα εκανα αν καποιος ελεγε πως ειναι "επισημο, ο στουρναρας ειναι ενοχος και η αποδειξη ειναι οτι μπήκε στο αρχείο υποθεση"Leporello έγραψε: 18 Δεκ 2018, 08:39 Oντως, η είδηση είναι ότι σταμάτησε η σχετική έρευνα χωρίς να βρεί στοιχεία διαφορετικά από τα μέχρι τώρα γνωστά και παρουσιάζεται σαν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οτι και να ηταν δεν θα ξεχασουμε την υπερτατη ηδονη που μας χαρισε εκεινη η μερα με την νιλα που επαθαν τα αμερικανακια.Τους αξιζε αυτο που επαθαν.
Δεν τις συμμερίζομαι, άσχετα με το τί λένε ορισμένοι, οι οποίοι αναγνωρίζουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σε όλους, πλήν αυτών των οποίων οι απόψεις τους τσούζουν άσχημα (γιατί στηρίζονται στην πραγματικότητα), βλέπε Μάξ. Έτσι λοιπόν, κάποιος έχει το δικαίωμα ν' αυτοπροσδιορίζεται ως Θηριάνθρωπος ξέρω 'γω (άνθρωπος-γάτα, ή άνθρωπος σαύρα, ή ο,τιδήποτε άλλη παλαβομάρα), αλλά κάποιος που δεν πιστεύει σε φυλετικές ανωτερώτητες κλπ, δεν έχει δικαίωμα να ΜΗΝ είναι ναζί.Spiros252 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:32 O Kauldron ΑΝΕΛ ήταν, δε νομίζω να συμμερίζεται ναζιστικές ιδεολογίες κ.λπ.
Και φυσικά οι ίδιοι άνθρωποι, όπως ο Μάξ, δικαιολογούν τη βία ενάντια σ' οποιονδήποτε ΟΙ ΙΔΙΟΙ χαρακτηρίζουν ναζί (κανονικά "δικαίωμα βίας" δεν έχουν απέναντι σε άλλον άνθρωπο, είτε είναι είτε δεν είναι "ναζί").
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ορισμένους.
Απλά να τους υπενθυμίζουμε, οτι ΝΟΜΙΜΩΣ κάποιος έχει κάθε δικαίωμα ν' ασκήσει βία εφόσον δεχθεί επίθεση, και η "δικαιολογία" "μα ήταν ναζί", ΔΕΝ στέκει σε δικαστήριο. Αυτά για να μην κλαίνε μετά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν ξέρω τί ΗΤΑΝ, αλλά ξέρω τί ΕΙΝΑΙ τώρα.Spiros252 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:32 O Kauldron ΑΝΕΛ ήταν, δε νομίζω να συμμερίζεται ναζιστικές ιδεολογίες κ.λπ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Είσαι ο άλλος του λογ/σμός;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2018, 02:01Kauldron έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:40Εθνικιστής είμαι προσωπικά. Ούτε εθνικοσοσιαλιστής (ή ο,τιδήποτε άλλο είδος σοσιαλιστής), ούτε φασίστας. Και ακροδεξιός. Όντως, μολονότι νίκησε ο Εθνικός στρατός στο πεδίο της μάχης, ηττήθηκε, αφού είχαμε δεκαετίες τώρα την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Σωστή η δήλωσις.Nandros έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:29
Επομένως, όταν ο δικός σας φύρερ ομολογεί ξεκάθαρα πως είστε η σπορά των ηττημένων του '45, εθνικιστές, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες, εσείς δεν μπορείτε να το αρνείστε! Σωστά;![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Η ΧΑ στην κηδεία ΚατσίφαKauldron έγραψε: 18 Δεκ 2018, 14:32Δεν τις συμμερίζομαι, άσχετα με το τί λένε ορισμένοι, οι οποίοι αναγνωρίζουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σε όλους, πλήν αυτών των οποίων οι απόψεις τους τσούζουν άσχημα (γιατί στηρίζονται στην πραγματικότητα), βλέπε Μάξ. Έτσι λοιπόν, κάποιος έχει το δικαίωμα ν' αυτοπροσδιορίζεται ως Θηριάνθρωπος ξέρω 'γω (άνθρωπος-γάτα, ή άνθρωπος σαύρα, ή ο,τιδήποτε άλλη παλαβομάρα), αλλά κάποιος που δεν πιστεύει σε φυλετικές ανωτερώτητες κλπ, δεν έχει δικαίωμα να ΜΗΝ είναι ναζί.Spiros252 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:32 O Kauldron ΑΝΕΛ ήταν, δε νομίζω να συμμερίζεται ναζιστικές ιδεολογίες κ.λπ.
Και φυσικά οι ίδιοι άνθρωποι, όπως ο Μάξ, δικαιολογούν τη βία ενάντια σ' οποιονδήποτε ΟΙ ΙΔΙΟΙ χαρακτηρίζουν ναζί (κανονικά "δικαίωμα βίας" δεν έχουν απέναντι σε άλλον άνθρωπο, είτε είναι είτε δεν είναι "ναζί").
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ορισμένους.
Απλά να τους υπενθυμίζουμε, οτι ΝΟΜΙΜΩΣ κάποιος έχει κάθε δικαίωμα ν' ασκήσει βία εφόσον δεχθεί επίθεση, και η "δικαιολογία" "μα ήταν ναζί", ΔΕΝ στέκει σε δικαστήριο. Αυτά για να μην κλαίνε μετά.
Κασιδιάρης: “Στην φυλακή Βορίδης και Σαλμάς για την απάτη των αρθροσκοπήσεων”
Βούτσης: "Πολιτική πράξη η παρουσία μου στη Δίκη της ΧΑ"
Διψήφια τα ποσοστά της ΧΑ
Μηδέν συλλήψεις για την επίθεση κατά του βουλευτή
Διμέτωπος αγώνας ενάντια στους ψευδοπατριώτες της ΝΔ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ
Μόνο η ΧΑ πήγε στην Κινέτα
8.7% η ΧΑ σε νέα Δημοσκόπ(ρ)ηση
Οι έσχατοι προδότες-Δικαιώνεται ο Μπαρμπαρούσης?
Μιχαλολιάκος: Κανένας δρόμος για τις Πρέσπες
Γ. Λαγός: Να πάρει ο Ελληνικός Λαός την κατάσταση στα χέρια του!
Κασιδιάρης για αντικαταστατική μετανάστευση στην Ελλάδα
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=topics&aut ... =firstpost
Spiros252 & ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, επιμένετε ακόμα πως ο νεοΝΑΖΙ δεν είναι νεοΝΑΖΙ;
.
Μ' αρέσει που βάζεις το "ναζί" με κεφαλαία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
Για να το χορταίνεις όταν το διαβάζεις!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 1 Απαντήσεις