!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Γι αυτό δεν μου μιλας πριβε? Δεν έχει ανοίξει καλά το μάτι σου?

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
την ωρα της δουλειας και μονον.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2025, 22:51 Δεν μου λέτε, όλοι εσείς που ξημεροβραδιάζεστε στα φόρα, δουλειές, σπίτι, οικογένεια, δεν έχουτε?![]()
αλλα δω που τα λεμε, κι εσυ ολη μερα εδω εισαι...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί, είπα εγώ οτι με βγάζω απέξω? 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έχει πλάκα πάντως.
Στο παλιό βόθρουμ είχα φάει επέκταση μπαναρίσματος, χωρίς να γράφω εκεί, για κάτι που είχα γράψει σε άλλο φόρουμ. Αυτό για κάποιους Νάνυδρους ήταν καλό και άγιο.
Στο παλιό βόθρουμ είχα φάει επέκταση μπαναρίσματος, χωρίς να γράφω εκεί, για κάτι που είχα γράψει σε άλλο φόρουμ. Αυτό για κάποιους Νάνυδρους ήταν καλό και άγιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
χαιρετιζω το παρεακι .
Μου το 'χε πεί ο μακαρίτης ο εξωμότης.
"Το καλό με 'σενα είναι ένα και μεγάλο. Τους τσούζεις πολύ".
Γι' αυτό και η έρευνα για πόστ από το 2015 μη πώ και πιο πίσω.
Οι πούστηδες έχουν μάθει απ' έξω ο,τι έχω γράψει ποτέ. Τέτοια αφοσίωση ούτε οι Ιεχωβάδες.
"Το καλό με 'σενα είναι ένα και μεγάλο. Τους τσούζεις πολύ".
Γι' αυτό και η έρευνα για πόστ από το 2015 μη πώ και πιο πίσω.
Οι πούστηδες έχουν μάθει απ' έξω ο,τι έχω γράψει ποτέ. Τέτοια αφοσίωση ούτε οι Ιεχωβάδες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΤΟ καλυτερο ηταν τοτε που εσκουζες για τους λαθρο στο νησι ποσταροντας λινκ εποχης ψεκανελ .
σε κατι τετοια εισαι ανικητος .
Ε, αφού το λύσατε το λαθρομεταναστευτικό, τους φέρατε για να μας εμπλουτίσουν τ' άδεια χωριά και να μαζεύουν ελιές.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:18 ΤΟ καλυτερο ηταν τοτε που εσκουζες για τους λαθρο στο νησι ποσταροντας λινκ εποχης ψεκανελ .
Το οτι η αδερφή/μαμά του αφεντικού σου λέει να μας φέρουν τους λάθρους εδώ, δε σου λέει κάτι, το λάθος που 'κανα εγώ σε νοιάζει, ε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ερχεται ο κλασιδιαρης τωρα να παρει τα ηνια της χωρας στα χεργια του . μην εισαι ανυπομονο .
Δε στηρίζω κλασιδιάρη ρε τύπε, τα 'χουμε πει 100 φορές αυτά.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:22 ερχεται ο κλασιδιαρης τωρα να παρει τα ηνια της χωρας στα χεργια του . μην εισαι ανυπομονο .
Απλά δεν έχεις ν' απαντήσεις και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.
Σε ποιό Δήμο είσαι διορισμένος, δε μας λές?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
με συγχωρεις ρε κωλδρονε . αφου πετας απ το ενα λουλουδακι στο αλλο . μας εχεις μπερδεψει .Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:24Δε στηρίζω κλασιδιάρη ρε τύπε, τα 'χουμε πει 100 φορές αυτά.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:22 ερχεται ο κλασιδιαρης τωρα να παρει τα ηνια της χωρας στα χεργια του . μην εισαι ανυπομονο .
το μαθατε το αλ6 να γραφει με το δεξι ?
Φιλαράκο, η πουστιά δε μ' αρέσει. Και όταν τη δώ και τη διαπιστώσω, φεύγω.\ και τη στιλιτεύω.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:26με συγχωρεις ρε κωλδρονε . αφου πετας απ το ενα λουλουδακι στο αλλο . μας εχεις μπερδεψει .Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:24Δε στηρίζω κλασιδιάρη ρε τύπε, τα 'χουμε πει 100 φορές αυτά.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:22 ερχεται ο κλασιδιαρης τωρα να παρει τα ηνια της χωρας στα χεργια του . μην εισαι ανυπομονο .
Βλέπω πως συνεχίζεις τη γαργάρα με τη θέση της Ντόρας, να έρθουν οι λάθροι να μαζεύουν τις ελιές, να βάλουμε από 5 οικογένειες σε κάθε χωριό, κλπ.
Εσύ βέβαια πάς και ξεθάβεις πράγματα από 10 χρόνια πιο πρίν, όταν πηγαίνει η συζήτηση εκεί που δε σε συμφέρει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
προπερσυ ο πατερας μου εβαλε 40 ριζες . και θα τις μαζευω εγω ( τα μηχανηματα )Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:30Φιλαράκο, η πουστιά δε μ' αρέσει. Και όταν τη δώ και τη διαπιστώσω, φεύγω.\ και τη στιλιτεύω.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:26με συγχωρεις ρε κωλδρονε . αφου πετας απ το ενα λουλουδακι στο αλλο . μας εχεις μπερδεψει .Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2025, 13:24
Δε στηρίζω κλασιδιάρη ρε τύπε, τα 'χουμε πει 100 φορές αυτά.
Βλέπω πως συνεχίζεις τη γαργάρα με τη θέση της Ντόρας, να έρθουν οι λάθροι να μαζεύουν τις ελιές, να βάλουμε από 5 οικογένειες σε κάθε χωριό, κλπ.
Εσύ βέβαια πάς και ξεθάβεις πράγματα από 10 χρόνια πιο πρίν, όταν πηγαίνει η συζήτηση εκεί που δε σε συμφέρει.
εσυ ποσες ελιες εχεις ?
Ελάχιστες, το περισσότερο που έβγαλα ήταν 150 κιλά (15 κιλά λάδι) σε μια χρονιά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-