!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
σορυ παιδιά, είναι σκηνικό από άλλο νήμα αλλά δεν κρατήθηκα

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ξαναρωτάω. Τί θες ν'ακούσεις; Άντε πες καμιά φορά, σπας μπάλες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μια χαρα νιωθω και ποτε δεν ρωτησα κατι . μονη ξεκινησε την εξομολογηση .
Άμα θέλει να ρωτήσει, εγώ χατήρια δεν χαλάω. Να του απαντήσω τ'ανθρώπου.
εσυ σπας μπαλες μπαινοντας και γραφοντας μαλακιες για να ξεκινησεις μανουρα
Κρατα αυτο , οταν εγω γυρνουσα τριτη φορα εσεις σκεφτοσασταν να πατε πρωτη . τα αλφα μειλ του κοπαδιου τα κουτσαβακια βλεπαν περιστροφο και κατουργιοταν πανω τους .Τρέλλα και σήμερα. Ατόφια, ολοκάθαρη, που σπαρταράει. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
σε λίγο θα μας πεις οτι σε στρίμωξε και στην γωνία και φώναζες: αχ μη καλεε ,μηηη
Θα μπορούσα να φέρω την παράθεση να σε ξεμπροστιάσω, αλλά 30 άνθρωποι γράφουμε όλοι κι όλοι, θα τις έχουν πάρει μάτι τις πομπές σου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
φερτα ολα .
και θα βρουμε τι και ποιος .
Χαλάρωσε την πέτσα σου Αρτινέ, διότι η μαγκιά,δεν είναι μόνο αντρικό προνόμιο. Πριν πετάξεις τη μαλακία σου και το παίξεις δικηγοράκος, πάνε να τσεκάρεις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Που σκάσανε αίφνης, για να μπαχαλέψουν ένα ηδη γαμημένο νημα.Νon4me έγραψε: 21 Μαρ 2025, 23:05εσυ σπας μπαλες μπαινοντας και γραφοντας μαλακιες για να ξεκινησεις μανουρα
Κρατα αυτο , οταν εγω γυρνουσα τριτη φορα εσεις σκεφτοσασταν να πατε πρωτη . τα αλφα μειλ του κοπαδιου τα κουτσαβακια βλεπαν περιστροφο και κατουργιοταν πανω τους .Τρέλλα και σήμερα. Ατόφια, ολοκάθαρη, που σπαρταράει. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Θες να μου πεις κάτι για το σιδερικό; Ποιός κατουριέται; Γιατί θα'πρεπε; Απειλείς; Να το δούμε ρε κουραδόμαγκα.
Λέω να σε αφήσω να μη σου χαλάσω τον μονόλογο του μοναχικού καουμπόυ, συνέχισε τέκνον
δε σε βλεπω καθολου . ποτε δε σε εβλεπα . και ουτε προκειτε . ( δεν ειμαι αρτινος μωρη μιναρα )Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 23:11Χαλάρωσε την πέτσα σου Αρτινέ, διότι η μαγκιά,δεν είναι μόνο αντρικό προνόμιο. Πριν πετάξεις τη μαλακία σου και το παίξεις δικηγοράκος, πάνε να τσεκάρεις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Που σκάσανε αίφνης, για να μπαχαλέψουν ένα ηδη γαμημένο νημα.Νon4me έγραψε: 21 Μαρ 2025, 23:05εσυ σπας μπαλες μπαινοντας και γραφοντας μαλακιες για να ξεκινησεις μανουρα
Θες να μου πεις κάτι για το σιδερικό; Ποιός κατουριέται; Γιατί θα'πρεπε; Απειλείς; Να το δούμε ρε κουραδόμαγκα.
τελειωσα . ρωτησες απαντησα τελος . σε τι αλλο να συνεχισω . αν ξαναρωτησουν και δεν εχω παει κρεβατι θα απαντησω .Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2025, 23:12 Λέω να σε αφήσω να μη σου χαλάσω τον μονόλογο του μοναχικού καουμπόυ, συνέχισε τέκνον
Ελπίζω να θαυμάζουν οι φορουμίτες
ελα βρε, mic drop, Brainstorm out, τι δεν καταλαβαινεις; Έλειπες τότε νομίζω, λιγο ειχες ερθει για στον αλλον διαγωνισμό. Στα δύσκολα, στην μαχη, ήσουν απούσα.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2025, 22:53Σου έχω ματαξαναπεί, μην επιχειρείς να με κάνεις να φαίνομαι οτι είμαι εγώ η χαζήenaon έγραψε: 21 Μαρ 2025, 22:50ειχε διοργανώσει τα καλλιστεία, και μετα μικ δροπ, νομίζω το καλυτερο νημα του πχωρουμ;
Τοτε ειχε αρχισει να δειχνει η γαλή οτι λαγκαρει, ηταν αρχή ομως και ειχαμε μαλώσει τον μπρέιν, δεν μπορουσαμε να ξερουμε οτι υπάρχει βλάβη. Συγνώμη Μπρέιν.
Δεν με ακούς και θα θυμώσω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-