κάνει θόρυβο, δεν φαίνεται πουθενά, τόσο σε windows όσο και σε linux. Το πιο κοντά που έφτασα να τον "δω" είναι αυτό

Υπάρχει κανένας γνώστης εδώ που να ξέρει αν μπορώ με κάποιον τρόπο να σώσω τα αρχεία;

Να βγάλεις τον σκληρό από την θήκη και να δοκιμάσεις σε άλλη;666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 00:53 Αυτό που λέει ο τιτλος. Είναι ένας εξωτερικός σκληρός που έχει πρόβλημα, όχι δικός μου, τον συνδέω ανάβει κανονικά το φωτάκι,
κάνει θόρυβο, δεν φαίνεται πουθενά, τόσο σε windows όσο και σε linux. Το πιο κοντά που έφτασα να τον "δω" είναι αυτό
Υπάρχει κανένας γνώστης εδώ που να ξέρει αν μπορώ με κάποιον τρόπο να σώσω τα αρχεία;
Πολύ θόρυβο;
Λες να φταίει η θήκη; Αυτό με τον αντάπτορα δεν το κατάλαβα. Σε θύρα usb είναι συνδεδεμένος σε laptop με καλώδιο micro usb-usb. Desktop δεν έχω.ST48410 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:01Να βγάλεις τον σκληρό από την θήκη και να δοκιμάσεις σε άλλη;666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 00:53 Αυτό που λέει ο τιτλος. Είναι ένας εξωτερικός σκληρός που έχει πρόβλημα, όχι δικός μου, τον συνδέω ανάβει κανονικά το φωτάκι,
Υπάρχει και κάποιος αντάπτορας που τον συνδέεις επάνω και μετά σε θύρα USB του υπολογιστή σου. Είναι ας πούμε σαν την θήκη του σκληρού σε πιο στοιχειώδη μορφή.
Αν τον έβαλες μέσα σε υπολογιστή ήδη άκυρα τα παραπάνω.
Ναι το ξέρω. Υποψιάζομαι μήπως απλά δίνει ρεύμα στον δίσκο αλλά δεν κάνει τα υπόλοιπα σωστά.Spiros252 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:27 Και η θήκη αντάπτορας είναι Στάθη. Το ίδιο είναι, εκτός να είχε καεί η θήκη, αλλά δουλεύει λέει.
Αν τον συνδέσω έτσι πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να φανεί;ST48410 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:23 Κάτι τέτοιο εννοώ ώστε να το βγάλεις από την θήκη του και να το συνδέσεις κατευθείαν στο λαπτοπ
https://www.skroutz.gr/s/9302785/Powert ... -U049.html
Αυτό με τον κλικαριστό ήχο μοιάζει σαν να έχει "χτυπήσει" ο δίσκος.
Δεν έχω ιδέα. Για να μην ξοδεύεσαι πήγαινέ τον σε κάποιο φίλο με PC να τον βάλει μέσα ως δεύτερο και να τρέξετε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων να δείτε τι γίνεται. Ας πουν κάποιο καλό πρόγραμμα οι πιο σχετικοί.666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:30Αν τον συνδέσω έτσι πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να φανεί;ST48410 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:23 Κάτι τέτοιο εννοώ ώστε να το βγάλεις από την θήκη του και να το συνδέσεις κατευθείαν στο λαπτοπ
Η γυναίκα που μου τον έδωσε μου είπε ότι απλά σταμάτησε ξαφνικά. Δεν ξέρει ούτε αυτή τι έγινε.
α. ο σκληρός έχει χτυπήσει, είναι είτε για πετάμα είτε για να666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:30Αν τον συνδέσω έτσι πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να φανεί;ST48410 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:23 Κάτι τέτοιο εννοώ ώστε να το βγάλεις από την θήκη του και να το συνδέσεις κατευθείαν στο λαπτοπ
Η γυναίκα που μου τον έδωσε μου είπε ότι απλά σταμάτησε ξαφνικά. Δεν ξέρει ούτε αυτή τι έγινε.
Καμιά σχέση, είναι η γυναίκα του ταξιτζή που έχω μετατρέψει σε προσωπικό σοφέρ μου (τι τραβά ο άνθρωπος).sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:39α. ο σκληρός έχει χτυπήσει, είναι είτε για πετάμα είτε για να666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:30Αν τον συνδέσω έτσι πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να φανεί;ST48410 έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:23 Κάτι τέτοιο εννοώ ώστε να το βγάλεις από την θήκη του και να το συνδέσεις κατευθείαν στο λαπτοπ
β. τον πας σε ειδικευμένη επιχείρηση στην οποία αν καταφέρουν να κάνουν ανάκτηση μέρος των δεδομένων ή του συνόλου (κίτρινο) θα πληρώσεις 800-1000€ στο νερό, αν δεν καταφέρουν πάλι θα πληρώσεις.
γ. Μην εμπιστεύεσαι (αυτήν την) γυναίκα και επιτέλους κόφτε το τσάμπα επειδή είναι γυναίκες. Και την πιάτσα χαλάτε και δε γαμάτε, μλκς μαλάκες.
Οκ, δυόμισο στα τρία (με μια μικρή επιφύλαξη για τις τιμές, μπορεί να αλλάξανε είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω).666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 22:57Καμιά σχέση, είναι η γυναίκα του ταξιτζή που έχω μετατρέψει σε προσωπικό σοφέρ μου (τι τραβά ο άνθρωπος).sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:39α. ο σκληρός έχει χτυπήσει, είναι είτε για πετάμα είτε για να666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:30
Αν τον συνδέσω έτσι πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να φανεί;
β. τον πας σε ειδικευμένη επιχείρηση στην οποία αν καταφέρουν να κάνουν ανάκτηση μέρος των δεδομένων ή του συνόλου (κίτρινο) θα πληρώσεις 800-1000€ στο νερό, αν δεν καταφέρουν πάλι θα πληρώσεις.
γ. Μην εμπιστεύεσαι (αυτήν την) γυναίκα και επιτέλους κόφτε το τσάμπα επειδή είναι γυναίκες. Και την πιάτσα χαλάτε και δε γαμάτε, μλκς μαλάκες.
Τον έδωσε σε μία φίλη της γιατί ήθελε παιδικές ταινίες για τα παιδιά της και της τον γύρισε έτσι, δεν αποκλείεται να της το έριξαν κάτω.
Τον πήγε στο public και της είπαν ξεκινά από 80 ευρώ το λιγότερο ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα και ανεβαίνει.
Το θέμα είναι να δει το πρόγραμμα τον δίσκο γιατί δεν τον εντοπίζει καν. Έχω δοκιμάσει σε δικό μου usb που δεν ανοίγει καθόλου να σώσω με κάποιο πρόγραμμα (PhotoRec) τα αρχεία και τα κατάφερα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση εντόπιζε την αποθηκευτική μονάδα.sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2018, 23:09666Katanas έγραψε: 18 Δεκ 2018, 22:57Καμιά σχέση, είναι η γυναίκα του ταξιτζή που έχω μετατρέψει σε προσωπικό σοφέρ μου (τι τραβά ο άνθρωπος).sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2018, 01:39
α. ο σκληρός έχει χτυπήσει, είναι είτε για πετάμα είτε για να
Τον έδωσε σε μία φίλη της γιατί ήθελε παιδικές ταινίες για τα παιδιά της και της τον γύρισε έτσι, δεν αποκλείεται να της το έριξαν κάτω.
Τον πήγε στο public και της είπαν ξεκινά από 80 ευρώ το λιγότερο ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα και ανεβαίνει.
Αν μηχανικά μπορεί να γυρίσει το πλατώ πάντως αυτό ίσως μπορεί να σώσει την κατάσταση, μια δυό φορές εμένα με έσωσε, έχει πολλά χρόνια βέβαια.