!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Αγγλία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σε λίγο.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Imperium

Re: Η Αγγλία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σε λίγο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Πήγαινε μαζί με τον άλλον για ομαδική.
Σου πέρασε από το νου ότι μπορεί να μη γουστάρω τις διαστροφές σου; Μπα, ε;

Αλλά σοβαρά τώρα, αυτή είναι η απάντηση σου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Φτηνή αντχομινιά; Τίποτα πιο εκλεκτό δεν έχει το μαγαζί; Τι περιμένω, να μου πεις...

Γιατί δεν μας λες που βάζεις εσύ τα όριά σου; Κάποιος που την βρίσκει με άψυχα αντικείμενα είναι ΟΚ; Οι τύποι που θέλουν να βάλουν το "Ζ" στο ΛΟΑΤΚΙΖ; Αφού τα ζωάκια συναινούν, τι λόγος μας πέφτει εμάς; Οι Μαππες είναι ΟΚ (Οι Minor Attracted Persons); Αυτοί που την βρίσκουν με τα ΑΜΕΑ, όπως ο Τζίμυ Σάβιλ; Οι νεκρόφίλοι; Τι λέει η επιστήμη για αυτούς, που κακό δεν κάνουν σε κανέναν;

Για θέσε κάποιες παραμέτρους, αντι να είσαι σε όλα Ναι.
Άβαταρ μέλους
fonfon

Re: Η Αγγλία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σε λίγο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon »

Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 21:30
Πήγαινε μαζί με τον άλλον για ομαδική.
Σου πέρασε από το νου ότι μπορεί να μη γουστάρω τις διαστροφές σου; Μπα, ε;

Αλλά σοβαρά τώρα, αυτή είναι η απάντηση σου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Φτηνή αντχομινιά; Τίποτα πιο εκλεκτό δεν έχει το μαγαζί; Τι περιμένω, να μου πεις...

Γιατί δεν μας λες που βάζεις εσύ τα όριά σου; Κάποιος που την βρίσκει με άψυχα αντικείμενα είναι ΟΚ; Οι τύποι που θέλουν να βάλουν το "Ζ" στο ΛΟΑΤΚΙΖ; Αφού τα ζωάκια συναινούν, τι λόγος μας πέφτει εμάς; Οι Μαππες είναι ΟΚ (Οι Minor Attracted Persons); Αυτοί που την βρίσκουν με τα ΑΜΕΑ, όπως ο Τζίμυ Σάβιλ; Οι νεκρόφίλοι; Τι λέει η επιστήμη για αυτούς, που κακό δεν κάνουν σε κανέναν;

Για θέσε κάποιες παραμέτρους, αντι να είσαι σε όλα Ναι.
Διαστροφή είναι να θεωρείς ανώμαλους ή ψυχικά ασταθείς ανθρώπους λόγω της σεξουαλικής τους επιλογής.Θέλετε να σας πάρουν σοβαρά.Τραβάτε να κοιταχτείτε πουθενά μπας και ξεκολλήσετε από την μαυρίλα που ζείτε.
Imperium

Δηλαδή για εσένα ΚΑΜΙΑ σεξουαλική επιλογή δεν είναι διαστροφή;

Και βλέπεις "μαυρίλα" σε κάποιον που μπορεί να διαφωνεί;

---

Εξ άλλου, σου είπα - δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα βίτσια του καθενός. Μερικοί απ τους καλύτερους πούστηδες μου είναι φίλοι. Ζούμε σε έναν πλανήτη γεμάτο ενδιαφέρον. Απλά, κατά τη γνώμη μου, κάποια από αυτά τα βίτσια δεν συμβαδίζουν με το λειτούργημα του γονέα.

Εσύ νομίζεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δεν μας λες που θέτεις τα όριά σου. Ένας νεκρόφιλος κάνει για γονέας κατά τη γνώμη σου, πχ; Δεν παίζει ρόλο η σεξουαλική του επιλογή;
Άβαταρ μέλους
fonfon

Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 21:45 Δηλαδή για εσένα ΚΑΜΙΑ σεξουαλική επιλογή δεν είναι διαστροφή;

Και βλέπεις "μαυρίλα" σε κάποιον που μπορεί να διαφωνεί;

---

Εξ άλλου, σου είπα - δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα βίτσια του καθενός. Μερικοί απ τους καλύτερους πούστηδες μου είναι φίλοι. Ζούμε σε έναν πλανήτη γεμάτο ενδιαφέρον. Απλά, κατά τη γνώμη μου, κάποια από αυτά τα βίτσια δεν συμβαδίζουν με το λειτούργημα του γονέα.

Εσύ νομίζεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δεν μας λες που θέτεις τα όριά σου. Ένας νεκρόφιλος κάνει για γονέας κατά τη γνώμη σου, πχ; Δεν παίζει ρόλο η σεξουαλική του επιλογή;
Ξέρεις πολύ καλά γιατί μιλάμε.Ναι έχεις και φίλους πούστηδες.Μας έπεισες τώρα.
Imperium

1) Δεν διάβασες τι έγραψα
2) Δεν απάντησες

Γιατί δεν θες να στριμωχτείς στα συγκεκριμένα. Οποία έκπληξις.
Άβαταρ μέλους
fonfon

Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 22:58 1) Δεν διάβασες τι έγραψα
2) Δεν απάντησες

Γιατί δεν θες να στριμωχτείς στα συγκεκριμένα. Οποία έκπληξις.
Μια χαρά διάβασα και μια χαρά κατάλαβα το τι είσαι.
Τι να στριμωχτώ από κάποιον που μισεί άλλους γιατί έχουν διαφορετική σεξουαλική επιλογή;
Imperium

Πως έβγαλες τέτοιο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι "μισώ άλλους";

Αντιθέτως, όλους τους αγαπώ, και η αγάπη προς όλα είναι ο μοναδικός μου προσανατολισμός.

Μήπως γίνεσαι λίγο παρανοϊκός όποτε τα πράγματα δεν παν με το έτσι θέλω σου;

Σε προσκάλεσα ευγενικά να θέσεις εσύ τις απόψεις σου και τα όρια σου, και αρνήθηκες, εκτοξεύοντας αναθεματισμούς για "μίση".

Από εκεί και πέρα τι μπορώ να κάνω εγώ; Νσ σου χώσω ένα γερό μπινελίκι; Δεν το κάνω, σου λέω ότι υποκινούμαι μόνο από αγάπη και κατανόηση, και εν προκειμένω καταλαβαίνω γιατί δεν θες να συνεχίσεις. Ούτε θα σε πιέσω. Ήδη έχεις καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με την λογική σου, επεξεργάσου το με το πάσο σου, σου έχω εμπιστοσύνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 20 Μαρ 2025, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Μαρ 2025, 08:33
Maspoli έγραψε: 16 Μαρ 2025, 06:46 Οι μουσουλμανικές χώρες της Μ.Ανατολής γνώρισαν τη μεγάλη τους επιστημονική, κοινωνική και οικονομική άνθηση την εποχή που η θρησκεία έπαιζε σαφώς μεγαλύτερο ρόλο στην κοινωνική και ατομική ζωή τόσο στην "Ανατολή", οσο και στη "Δύση". Η ύπαρξη λοιπον της συγκεκριμένης θρησκείας δεν ήταν λοιπαν εκ της φύσης της περισσοτερο "παρεμποδιστική" της χριστιανικής εκείνη την εποχή. Αν μάλιστα πηγαίναμε κ στην άμεση σύγκριση του Ισλαμ με το πιο "δυτικό" κομμάτι του χριστιανισμού εκείνης της εποχής (τον χώρο επιρροής του πάπα) θα βλέπαμε ότι ο χώρος του Ισλάμ (σε Μ. Ανατολή και Β. Αφρική) υπερτερούσε ξεκάθαρα σε οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο. Οι κάτιοπινες εξελίξεις και η σύγχρονη κατάσταση δεν μπορούν να αφορούν τη "φύση" της θρησκείας αλλά άλλους παράγοντες της ιστορικής εξέλιξης.
Ο σύγχρονος "αντί-ισλαμισμός" ειναι ντροπαλός ρατσισμός που καταντά όλο και συχνότερα καθαρός, καθαρότατος ρατσισμός.
Μπα.
Το Ισλάμ πάει πακέτο με τη σαρία. Στον χριστιανισμό οι κανόνες της λειτουργίας της κοινωνίας δεν είναι στον πυρήνα της θρησκείας.
Στο ισλάμ το κοράνι είναι κυριολεκτικά ο λόγος του Θεού, προηγήθηκε της δημιουργίας και θεωρείται άκτιστο.

Με άλλα λόγια είναι πάνω από τους φυσικούς νόμους το ότι αν η γυναίκα σου είναι άτακτη της ρίχνεις ένα μπερντάκι.
Καλά, σήμερα δεν είναι έτσι. Στο παρελθόν μια χαρά ήταν οι κανόνες της λειτουργίας χέρι-χέρι με τον χριστιανισμό. Το ευχάριστο είναι ότι καταφέραν οι δυτικές κοινωνίες να το αποτινάξουν αυτό και αυτό οφείλεται κυρίως -δυστυχώς- στην εκμετάλλευση άλλων λαών, δηλαδή στην αποικιοκρατία. Αυτή είναι υπεύθυνη για την μεγάλη οικονομική άνθιση της Ευρώπης και αυτή είναι που άλλαξε το στάτους κβο.

Όσο ο μουσουλμανικός κόσμος ήταν οικονομικά ανθηρός, η θρησκεία ήταν υπέρ της επιστήμης. Μετά τις μογγολικές επιδρομές και την οικονομική παρακμή του μουσουλμανικού κόσμου, οι συντηρητικές φράξιες κατάφεραν να επιβληθούν. Δηλαδή το ισλάμ πήγε κάπως ανάποδα και αυτό είναι το δυσάρεστο. Όπως είναι τώρα η κατάσταση δύσκολα ανατρέπεται λόγω συχετισμού δυνάμεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
fonfon

Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:23 Πως έβγαλες τέτοιο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι "μισώ άλλους";

Αντιθέτως, όλους τους αγαπώ, και η αγάπη προς όλα είναι ο μοναδικός μου προσανατολισμός.

Μήπως γίνεσαι λίγο παρανοϊκός οπότε τα πράγματα δεν παν με το έτσι θέλω σου;

Σε προσκάλεσα ευγενικά να θέσεις εσύ τις απόψεις σου και τα όρια σου, και αρνήθηκε, εκτοξεύοντας αναθεματιμούς για "μίση".

Από εκεί και πέρα τι μπορώ να κάνω εγώ; Νσ σου χώσω ένα γερό μπινελίκι; Δεν το κάνω, σου λέω ότι υποκινούμαι μόνο από αγάπη και κατανόηση, και εν προκειμένω καταλαβαίνω γιατί δεν θες να συνεχίσεις. Ούτε θα σε πιέσω. Ήδη έχεις καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με την λογική σου, επεξεργάσου το με το πάσο σου, σου έχω εμπιστοσύνη.
Τα περί αγάπης κτλ άστα κατά μέρος.Το τι είσαι φαίνεται από όλο το νήμα.Το ότι όποιος έχει διαφορετική σεξουαλική επιλογή θεωρείται από σένα είτε ανώμαλος είτε διεστραμμένος είναι ξεκάθαρο.Κοίτα εσύ να επεξεργαστείς την μαυρίλα που κουβαλάς και άσε τις ψεύτικες αγάπες.
Imperium

@Hellegennes

Ε άμα ήταν αποτέλεσμα της αποικιοκρατίας να το κανσελάρουμε, δεν μπορεί να συνεχίζουμε με τέτοια... :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 20 Μαρ 2025, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fonfon

hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:25
Maspoli έγραψε: 16 Μαρ 2025, 06:46 Οι μουσουλμανικές χώρες της Μ.Ανατολής γνώρισαν τη μεγάλη τους επιστημονική, κοινωνική και οικονομική άνθηση την εποχή που η θρησκεία έπαιζε σαφώς μεγαλύτερο ρόλο στην κοινωνική και ατομική ζωή τόσο στην "Ανατολή", οσο και στη "Δύση". Η ύπαρξη λοιπον της συγκεκριμένης θρησκείας δεν ήταν λοιπαν εκ της φύσης της περισσοτερο "παρεμποδιστική" της χριστιανικής εκείνη την εποχή. Αν μάλιστα πηγαίναμε κ στην άμεση σύγκριση του Ισλαμ με το πιο "δυτικό" κομμάτι του χριστιανισμού εκείνης της εποχής (τον χώρο επιρροής του πάπα) θα βλέπαμε ότι ο χώρος του Ισλάμ (σε Μ. Ανατολή και Β. Αφρική) υπερτερούσε ξεκάθαρα σε οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο. Οι κάτιοπινες εξελίξεις και η σύγχρονη κατάσταση δεν μπορούν να αφορούν τη "φύση" της θρησκείας αλλά άλλους παράγοντες της ιστορικής εξέλιξης.
Ο σύγχρονος "αντί-ισλαμισμός" ειναι ντροπαλός ρατσισμός που καταντά όλο και συχνότερα καθαρός, καθαρότατος ρατσισμός.
Μπα.
Το Ισλάμ πάει πακέτο με τη σαρία. Στον χριστιανισμό οι κανόνες της λειτουργίας της κοινωνίας δεν είναι στον πυρήνα της θρησκείας.
Στο ισλάμ το κοράνι είναι κυριολεκτικά ο λόγος του Θεού, προηγήθηκε της δημιουργίας και θεωρείται άκτιστο.

Με άλλα λόγια είναι πάνω από τους φυσικούς νόμους το ότι αν η γυναίκα σου είναι άτακτη της ρίχνεις ένα μπερντάκι.
Καλά, σήμερα δεν είναι έτσι. Στο παρελθόν μια χαρά ήταν οι κανόνες της λειτουργίας χέρι-χέρι με τον χριστιανισμό. Το ευχάριστο είναι ότι καταφέραν οι δυτικές κοινωνίες να το αποτινάξουν αυτό και αυτό οφείλεται κυρίως -δυστυχώς- στην εκμετάλλευση άλλων λαών, δηλαδή στην αποικιοκρατία. Αυτή είναι υπεύθυνη για την μεγάλη οικονομική άνθιση της Ευρώπης και αυτή είναι που άλλαξε το στάτους κβο.

Όσο ο μουσουλμανικός κόσμος ήταν οικονομικά ανθηρός, η θρησκεία ήταν υπέρ της επιστήμης. Μετά τις μογγολικές επιδρομές και την οικονομική παρακμή του μουσουλμανικού κόσμου, οι συντηρητικές φράξιες κατάφεραν να επιβληθούν. Δηλαδή το ισλάμ πήγε κάπως ανάποδα και αυτό είναι το δυσάρεστο. Όπως είναι τώρα η κατάσταση δύσκολα ανατρέπεται λόγω συχετισμού δυνάμεων.
Και στην πλούσια Δύση μια χαρά βλέπουμε να ανεβαίνει οτιδήποτε πιο συντηρητικό,σκοταδιστικό όταν η οικονομία πάει κατά διαόλου.
Imperium

fonfon έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:29 Τα περί αγάπης κτλ άστα κατά μέρος.Το τι είσαι φαίνεται από όλο το νήμα.Το ότι όποιος έχει διαφορετική σεξουαλική επιλογή θεωρείται από σένα είτε ανώμαλος είτε διεστραμμένος είναι ξεκάθαρο.Κοίτα εσύ να επεξεργαστείς την μαυρίλα που κουβαλάς και άσε τις ψεύτικες αγάπες.
Α, από εσένα δεν θεωρείται;

Δηλαδή αν κάποιος έχει σεξουαλική επιλογή σκυλάκια όλα καλά; Αυτοί που θέλουν να επιτρέπονται σχέσεις με ανήλικα μια χαρά;

Γιατί αρνείσαι τόσο επίμονα να θέσεις κάποιο όριο, πάρα ασχολείσαι με την μαυρίλα μου και τις ψεύτικες αγάπες τις δικές μου;

Δείξε μας και ένα δείγμα της ασπριλας σου, και της αληθινής της αγάπης της δικής σου...
Άβαταρ μέλους
fonfon

Imperium έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:36
fonfon έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:29 Τα περί αγάπης κτλ άστα κατά μέρος.Το τι είσαι φαίνεται από όλο το νήμα.Το ότι όποιος έχει διαφορετική σεξουαλική επιλογή θεωρείται από σένα είτε ανώμαλος είτε διεστραμμένος είναι ξεκάθαρο.Κοίτα εσύ να επεξεργαστείς την μαυρίλα που κουβαλάς και άσε τις ψεύτικες αγάπες.
Α, από εσένα δεν θεωρείται;

Δηλαδή αν κάποιος έχει σεξουαλική επιλογή σκυλάκια όλα καλά; Αυτοί που θέλουν να επιτρέπονται σχέσεις με ανήλικα μια χαρά;

Γιατί αρνείσαι τόσο επίμονα να θέσεις κάποιο όριο, πάρα ασχολείσαι με την μαυρίλα μου και τις ψεύτικες αγάπες τις δικές μου;

Δείξε μας και ένα δείγμα της ασπριλας σου, και της αληθινής της αγάπης της δικής σου...
Άκου σκουπίδι ούτε για σκυλάκια μίλησα,ούτε για παιδάκια.Το τι σκατά κουβαλάς στο κεφάλι σου είναι εμφανές.Πάρε και τον άλλον και τραβάτε σε ομαδική μπας και φύγουν κάπως τα σκατά από το κεφάλι αν και δύσκολο το κόβω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

fonfon έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:31 Και στην πλούσια Δύση μια χαρά βλέπουμε να ανεβαίνει οτιδήποτε πιο συντηρητικό,σκοταδιστικό όταν η οικονομία πάει κατά διαόλου.
Sure, απλά στην Δύση προλάβαμε και είχαμε αρκετό καιρό ευημερία ώστε αυτές οι αλλαγές να μονιμοποιηθούν στον πυρήνα νόμων, σχέσεων κράτους-πολιτών και στην δομή της κοινωνίας γενικότερα. Σκοταδιστικές τάσεις μπορεί να υπάρχουν όταν η οικονομία παραπαίει, αλλά είναι δύσκολο να ανατρέψουν τον φιλοσοφικό πυρήνα της Δύσης όπως έχει μετασχηματιστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Imperium

fonfon έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:31
hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:25

Μπα.

Και στην πλούσια Δύση μια χαρά βλέπουμε να ανεβαίνει οτιδήποτε πιο συντηρητικό,σκοταδιστικό όταν η οικονομία πάει κατά διαόλου.
Είδες που σε κάποια πράγματα συμφωνούμε;

Για να μην σου πω ότι πολλά από τα συντηρητικά και σκοταδιστικά που αναφέρεις προωθούνται από τις ίδιες τις σκοτεινές δυνάμεις για αντιπερασπισμό. Το είδαμε, πχ, με το νέο το ψευτο-woke, που ενώ παρίστανε το προοδευτικό, ήταν ο,τι πιο μισανθρωπικό υπήρχε.

Και όλοι οι φωστήρες του, Ζουκ, Μπεζος και σία μόλις βγήκε ο Τραμπ άλλαξαν γραμμή μέσα σε 5"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”