!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:42
Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:35 εχει καταντήσει άπειρα κουραστικό.
Α ναι;

Θα το υποστείς κι αυτό.

Γιατί δεν πιάνονται μόνον ως κουραστικά όσα ταράζουν τη νιρβάνα του καθενός περιφερειακού, που τα παίρνει μόνον όταν θίγουν τα οικεία του.

Άντε καλό απόγευμα στους κουρασμένους. :)
Δε σε πιανω, αλλα οκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:35 εχει καταντήσει άπειρα κουραστικό.
Ναι, έχει. Πέραν των δικών σας καταστάσεων, που ειλικρινά μου κάνει πολύ άτσαλο και όπως είπα, πρέπει να προστατευθείτε απ'τον ψυχάκια, υπάρχουν κι άλλες φάσεις που οι υπόλοιποι ενδεχομένως θα πρέπει να προλάβουμε. Δεν ξέρω τι ''κουμπώνει'' ο καθένας. Αν όμως κάποιος μπαίνει τα δικά μου χωράφια, τον έχω γαμήσει ασάλιωτο. Δικαίως. Ε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:05
Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:48
Allah έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:46

Όχι, δεν παίζει.

Όλοι όσοι προσπαθήσαμε, αργά ή γρήγορα διαπιστώσαμε ότι δεν το λαμβάνει το μήνυμα.
Εγω βλεπω μονιμως να μανουριαζεται με εναν πχ . και να πεφτουν καπακι 3-4 ( συγκεκριμενοι ) μετα να της λεν διαφορα και το αστειο ειναι να κλαψουριζουν αυτοι οι 3-4 στο τελος (καλη ωρα ) .
Ειναι κλασσικη περιπτωση αντιδρασης αγελης....
Είμαι αγέλη ας πούμε εγώ, που την έχω στο ιγκνορ εδώ και πόσο καιρό, το έχω ξαναματαεπισημάνει αυτό, και η Γαλή συνεχίζει να με παίρνει κατα πόδας και πόσες φορές να με κοουτάρει κι όλας. Για θέματα βέβαια που ΔΕΝ έχουν σχέση με αυτή. Αλλά επιλέγει να μου επιτίθεται προσωπικά. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

Αλήθεια τώρα????????????
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Όχι, δεν παίζει.

Όλοι όσοι προσπαθήσαμε, αργά ή γρήγορα διαπιστώσαμε ότι δεν το λαμβάνει το μήνυμα.
Εγω βλεπω μονιμως να μανουριαζεται με εναν πχ . και να πεφτουν καπακι 3-4 ( συγκεκριμενοι ) μετα να της λεν διαφορα και το αστειο ειναι να κλαψουριζουν αυτοι οι 3-4 στο τελος (καλη ωρα ) .
Όχι. Είναι κλασική περίπτωση αντίδρασης σε ενοχλητικό άτομο που δεν λέει να σταματήσει να πετάγεται σαν την πορδή για να σε ενοχλήσει όσο κι αν το αγνοείς επιδεικτικά.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Σιγή ιχθύος
Οκ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:10

Είμαι αγέλη ας πούμε εγώ, που την έχω στο ιγκνορ εδώ και πόσο καιρό, το έχω ξαναματαεπισημάνει αυτό, και η Γαλή συνεχίζει να με παίρνει κατα πόδας και πόσες φορές να με κοουτάρει κι όλας. Για θέματα βέβαια που ΔΕΝ έχουν σχέση με αυτή. Αλλά επιλέγει να μου επιτίθεται προσωπικά. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

Αλήθεια τώρα????????????
Σε ελευθερο φορουμ εισαι, οταν γραφεις κατι δημοσια θα δεχτεις και απαντησεις, οποιος δεν θελει αλληλεπιδρασεις ανοιγει ενα μπλογκ, γραφει τις σκεψεις του και απενεργοποιει τα σχολια. Αυτο που εγραψε ο Non4me ισχυει, το πεσιμο προς την Γαλη ειναι μαζικο τις περισσοτερες φορες, αυτη απο την αλλη παιζει μονη της. Αυτο βγαινει και προς τα εξω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Bazoomba έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:57 ειδες ομως που χρειαζοταν το σημειωμα;
:smt005:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Όχι, δεν παίζει.

Εσένα συγκεκριμένα μπορώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις κάποια πράγματα τα οποία, δυστυχώς, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι αγνοείς μα δεν πρόκειται να μπω σε αυτήν την διαδικασία εάν δεν το θέλεις πρώτα εσύ ο ίδιος, πραγματικά όμως να το θέλεις.
:wave:

Επί του θέματος, αυτά που αναφέρει ο ότος ο Ερμής κτλ είναι πραγματικά πολύ θλιβερά, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και οφείλουμε όλοι να φροντίζουμε είτε να αποφεύγονται αυτές οι καταστάσεις είτε εφόσον δημιουργούνται να λύνονται με παραδειγματικό τρόπο έτσι ώστε κατά το δυνατόν να αποφεύγονται μελλοντικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:22
Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:10

Αλήθεια τώρα????????????
Σε ελευθερο φορουμ εισαι, οταν γραφεις κατι δημοσια θα δεχτεις και απαντησεις, οποιος δεν θελει αλληλεπιδρασεις ανοιγει ενα μπλογκ, γραφει τις σκεψεις του και απενεργοποιει τα σχολια. Αυτο που εγραψε ο Non4me ισχυει, το πεσιμο προς την Γαλη ειναι μαζικο τις περισσοτερες φορες, αυτη απο την αλλη παιζει μονη της. Αυτο βγαινει και προς τα εξω.
Αγαπητέ μου, επειδή έχω αντιληφθεί από όσες φορές σε έχω διαβάσει πως και χαζός δεν είσαι και κρίση έχεις, αυτό που κάνεις τώρα, με συγχωρείς που θα στο πω και θα στο πω όσο πιο κομψά μπορώ, είναι άσχημο και άδικο και τέρμα μεροληπτικό.
Γιατί αυτά που σου περιγράφω να συμβαίνουν στο ποστ που έκανα, καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που λες εσύ.

Δεν ξέρω γιατί το κανεις αυτό. Είστε γνωστοί στο φόρουμ χρόνια και έχετε αναπτύξει κάποια συμπάθεια ως χρήστες, είστε φίλοι, δεν ξέρω αλλά η στάση σου αυτή μου δείχνει άνθρωπο που για κάποιον λόγο δεν θέλει να δει τα αυτονόητα και ακόμα χειρότερα, παρερμηνεύει με άσχημο τρόπο τα ξεκάθαρα που του γράφουν.

Λυπάμαι, δεν είχα καμία διάθεση να εμπλακώ σε "τσακωμό" μαζί σου ούτε να σε αμφσιβητήσω σαν άνθρωπο-μου φαίνονται και ενδιαφέροντα και "τίμια" όσα γράφεις εδώ μέσα, από όσο θυμάμαι δηλαδή. Αλλά, δεν μου άφησες άλλη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Μια κοινότητα, όπως το φόρουμ, εάν θέλει να περιφρουρήσει την ύπαρξη του και κυρίως εάν θέλει να περιφρουρήσει την ψυχική υγεία των μελών του οφείλει να κόβει μαχαίρι τις τοξικές συμπεριφορές

Εδώ και πολύ καιρό παίζεται ένα παιχνίδι από αρκετούς που θεωρούν ότι έχουν ασυλία και μπορούν να φέρονται σαν κακομαθημένα δωδεκάχρονα.

Σπαμαρισμα άνευ ορίου, βρισιές σε συμφορουμιτες, αγένεια, κόντρες. Πλήρης ανωριμότητα

Ο μόνος τρόπος είναι τσεκούρι. Οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει στην απομάκρυνση των κανονικών ανθρώπων αργά ή γρήγορα. Αν αυτό θέλουν ας το συνεχίσουν, αλλά αν η πλειοψηφία ενοχλείται τότε ή οι τοξικοί ή οι υπόλοιποι. Μια απόφαση είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:28 Μια κοινότητα, όπως το φόρουμ, εάν θέλει να περιφρουρήσει την ύπαρξη του και κυρίως εάν θέλει να περιφρουρήσει την ψυχική υγεία των μελών του οφείλει να κόβει μαχαίρι τις τοξικές συμπεριφορές

Εδώ και πολύ καιρό παίζεται ένα παιχνίδι από αρκετούς που θεωρούν ότι έχουν ασυλία και μπορούν να φέρονται σαν κακομαθημένα δωδεκάχρονα.

Σπαμαρισμα άνευ ορίου, βρισιές σε συμφορουμιτες, αγένεια, κόντρες. Πλήρης ανωριμότητα

Ο μόνος τρόπος είναι τσεκούρι. Οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει στην απομάκρυνση των κανονικών ανθρώπων αργά ή γρήγορα. Αν αυτό θέλουν ας το συνεχίσουν, αλλά αν η πλειοψηφία ενοχλείται τότε ή οι τοξικοί ή οι υπόλοιποι. Μια απόφαση είναι
Η Αλήθεια είναι ότι ένα μπανάκι το χρειαζόμαστε που και πω, εγώ τουλάχιστον καθώς βρίζω εξαιρετικά εύκολα, ΑΛΛΑ εάν τολμήσεις να ριξεις μπαν στα προφίλ των γγ θα έχεις να κάνεις μαζί μου μετά, ακούς;
😊
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δεν χρειάζονται τσεκούρια, σε μια εθιμική πλέον κανονικότητα.

Ενίοτε τα τραγούδια, δίνουν τις πιο σαφείς απαντήσεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Η φάση έχει όντως κουράσει.

Κοπριζονται όλα τα νήματα.

Ασχέτως αν το νήμα είναι για τα Τέμπη, για το stalking ή για τις φακές , αργά η γρήγορα γεμίζει γατοκούραδα.
Τα ίδια και τα ίδια. Εμμονικα, σαν την τρελή θεια στο λεωφορείο . Ξανά και ξανά αερολογια εναντίον κάποιων φανταστικών εχθρών.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Την ειρωνευεστε και σας παει μπαλα . απλα πραγματα . θα μπορουσατε να μη ξανανεβετε στο βουνο . ουτως η αλλως για κυνηγι δεν πατε.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:34 Δεν χρειάζονται τσεκούρια, σε μια εθιμική πλέον κανονικότητα.
Αυτό η κανονικότητα είναι που έχει κάνει το φόρουμ βόθρο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”