Ε, ναι, τα βλέπεις λίγο επιλεκτικά, με αποτέλεσμα να μην τα βλέπεις όλα.Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:48Εγω βλεπω μονιμως να μανουριαζεται με εναν πχ . και να πεφτουν καπακι 3-4 ( συγκεκριμενοι ) μετα να της λεν διαφορα και το αστειο ειναι να κλαψουριζουν αυτοι οι 3-4 στο τελος (καλη ωρα ) .
Έχω χάσει το λογαριασμό πόσες φορές γράφω κάτι σε ένα νήμα, χωρίς να απευθύνομαι σε αυτήν, χωρίς να αναφέρομαι σε αυτήν, και γενικά χωρίς να ασχολούμαι με αυτήν, και εκείνη να μου απαντάει, όχι επί του θέματος και επί του περιεχομένου, αλλά μόνο και μόνο για να κάνει προσωπική επίθεση με προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια. Τελείως απρόκλητα, χωρίς ναβτης έχει δοθεί αφορμή. Έτσι, επειδή της ήρθε. Και μετά συνεχίζει το ιδιογλωσσικό παραλήρημα, κάτι για "προχωκάγκουρες" και λοιπές μαλακίες. Εκτός θέματος. Μπαίνει σε ένα νήμα μόνο για να προκαλέσει και να προσβάλει, χωρίς να έχει προκληθεί. Και το κάνει αυτό συστηματικά, επαναληπτικά. Ε, κάπου ώπα, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε την τρελή του χωριού, ούτε να φοβόμαστε μην γράψουμε κάτι που θα την τριγκάρει. Έχει και η υπομονή τα όρια της, όταν εξαντληθεί διαολοστέλνουμε. Αλλά δεν θα μας το παίξει και θύμα που της την πέφτουν όλοι, γιατί κάτι τέτοιο πολύ απλά δεν συμβαίνει.