!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Μαρεσει που μαζευεται μια κλικα 4-5 ατομα βριζουν προσβαλλουν προσωπικως και μετα ειναι και οι αδικημενοι της υποθεσης . 
Νon4me έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:10 Μαρεσει που μαζευεται μια κλικα 4-5 ατομα βριζουν προσβαλλουν προσωπικως και μετα ειναι και οι αδικημενοι της υποθεσης .![]()
Τι τρολ είσαι
τοσο πολυ χασμουριεται που συζηταει εκτος της οθονης ποσο αξιογαμησιμες ειναι οι πχωρουμικες περσονες με αλλους διανοητες του κυκλου της.
Καρτουν.
Καρτουν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.Εκανα κατι;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:07Ποιο κάτεργο ρε συ;
Παρέλαση απωθημένων φοβικών και τέρμα ξενέρωτων τυπάκων είναι.
Ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητό;
Για τα τερματισμένα ψυχάκια, τα έχουμε πει. Αυτοδικία και μόνον αυτό, γιατί αν περιμένει κάτι ουσιαστικό ο οποιοσδήποτε από τους ...θεσμούς γενικότερα, άντε γεια.
Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν την επιθετική κλάψα τους.
Και για να το θέσω με την ποιητική μου δηθενιά θα προσθέσω ότι κάποιες φορές, έτσι τελειώνει ο κόσμος. Ούτε με βρόντο ούτε με λυγμό αλλά με ένα χασμουρητό.
Ένα γεια στα παιδιά μια στο τόσο, επαρκές για τη διατήρηση του λογαριασμού κι όλα καλά.![]()
Περισσότερο καθαρό οξυγόνο θέλουν; Αυτό θα έχουν, καθαρές καρδούλες δεν χαλάμε, σπιτάκια δεν κλείνουμε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και θα συνεχίσω να το συζητάω εκτός πχόρουμ και πιμί. Απλώς γιατί δεν είναι κάτι που επινόησα εγώ, πληροφορίες δικών τους φίλων είναι.Bazoomba έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:15 τοσο πολυ χασμουριεται που συζηταει εκτος της οθονης ποσο αξιογαμησιμες ειναι οι πχωρουμικες περσονες με αλλους διανοητες του κυκλου της.
Καρτουν.![]()
Οπότε, όλοι οι ταραγμένοι από την ...απαράδεκτη παρέμβαση μου, συνεχίστε να παριστάνετε τους ζόρικους γκόμενους και γκομενάρες εδώ, να σαλιαρίζετε με ό,τι σας κουνιέται ή σας ενεργοποιεί γενικώς, να προσέχετε μην ξεφύγετε από το χαζοχαρούμενο πιάρ... και όλα θα πάνε καλά ή χειρότερα.
Θα τα ξαναπούμε, δεν χανόμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την έκρηξη πού την είδες;GoBack έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:22Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.Εκανα κατι;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:07Ποιο κάτεργο ρε συ;
Παρέλαση απωθημένων φοβικών και τέρμα ξενέρωτων τυπάκων είναι.
Ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητό;
Για τα τερματισμένα ψυχάκια, τα έχουμε πει. Αυτοδικία και μόνον αυτό, γιατί αν περιμένει κάτι ουσιαστικό ο οποιοσδήποτε από τους ...θεσμούς γενικότερα, άντε γεια.
Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν την επιθετική κλάψα τους.
Και για να το θέσω με την ποιητική μου δηθενιά θα προσθέσω ότι κάποιες φορές, έτσι τελειώνει ο κόσμος. Ούτε με βρόντο ούτε με λυγμό αλλά με ένα χασμουρητό.
Ένα γεια στα παιδιά μια στο τόσο, επαρκές για τη διατήρηση του λογαριασμού κι όλα καλά.![]()
Περισσότερο καθαρό οξυγόνο θέλουν; Αυτό θα έχουν, καθαρές καρδούλες δεν χαλάμε, σπιτάκια δεν κλείνουμε.![]()
Μετά φταίω εγώ που σας λέω τρυφερόκωλους. Εσείς ακόμη και τσιχλόφουσκα να ακούσετε να σκάει, τρομάζετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Παλαιοελλαδίτης
Αυτό το γκρουπ που λες υπήρχε και πολύ παλιότερα.NoMoreLice έγραψε: 19 Μαρ 2025, 18:55Αυτό δεν το ξέρω, αλλά μου θύμησες ότι σε κάποια φάση που είχε πέσει το παλιό φόρουμ είχε φτιαχτεί ένα γκρουπ στο Facebook στο οποίο είχαν μπει πολλοί με κανονικους λογαριασμούς.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:01 Με αφορμή αυτό το απαράδεκτο σκηνικό, ανέσυρα από τα έγκατα της μνήμης ένα περίεργο μέιλ που είχα λάβει πολύ παλιά, γύρω στα τέλη του 2008 ή τις αρχές του 2009 (επί ''Δεκεμβριανών'' Γρηγορόπουλου) και είχε σχέση με το πχορουμ.
Το μέιλ ήταν σε κλασική μορφή newsletter και ανέλυε κάπως συνωμοσιολογικά τα επεισόδια εκείνης της περιόδου, όμως υπήρχε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Φαίνονταν οι ηλ. διευθύνσεις στις οποίες είχε κοινοποιηθεί, γεγονός που μετά από μια σύντομη ανάγνωσή τους με οδήγησε στο να συμπεράνω άμεσα πως παραλήπτες ήταν μέλη του τότε phorum.gr. Μάλιστα, επειδή εκείνη την εποχή ήταν δυνατή η αναζήτηση κάποιου στο fb μέσω του μέιλ του (δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και τώρα) είχα καταφέρει από περιέργεια να ''εντοπίσω'' και 1-2 μέλη. Βέβαια, ίσως κακώς, δεν το έκανα θέμα δημόσια στο πχορουμ.
Υπάρχει περίπτωση να το θυμάται αυτό κανένας άλλος, π.χ. Ερμής, Otto Weininger, Golden Age, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, mitsokollias;
Τότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε εκείνο το μέιλ, ωστόσο χρόνια αργότερα μου δημιουργήθηκε η απορία του πως μπορεί να διέρρευσαν ηλ. διευθύνσεις μελών. Και οκ, κάποιες μπορεί να ήταν ξεκάθαρα backup, ωστόσο άλλες, όπως η δική μου, ήταν βασικές.
Eιναι μπαζο ο μπαζουμπα;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:39
Και θα συνεχίσω να το συζητάω εκτός πχόρουμ και πιμί. Απλώς γιατί δεν είναι κάτι που επινόησα εγώ, πληροφορίες δικών τους φίλων είναι.Κι αυτό ακριβώς είναι το αστείο. Εγώ ποτέ δεν αναφέρω κάτι για προσωπικά δεδομένα, που μου έχουν εκμυστηρευθεί. Μόνον πληροφορίες για εμφάνιση, που εκ των πραγμάτων δεν είναι κάτι μυστικό αλλά οφθαλμοφανές. Μία φορά το έκανα και έπεσε γενική ταραχή σε όσα παρταλοειδκή κάναν μόνιμη πλακίτσα με την αγάμητη γραία. Και άξιζε τον κόπο, έτσι ως case study ομοιοπαθητικής.
![]()
Για μενα τι εχεις μαθει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Παλαιότερα το yahoo mail είχε μια λειτουργία η οποία αργότερα αφαιρέθηκε οπου μπορούσες να πάρεις τα email εγγραφής των επαφών σου από το facebook, εκτός αν το είχαν απενεργοποιήσει από τον λογαριασμό τους, κάτι που οι περισσότεροι δεν έκαναν. Εάν κάποιος είχε μπει στην ομάδα του fb και είχε προσθέσει άτομα μπορούσε να τα βρει έτσι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:45Αυτό το γκρουπ που λες υπήρχε και πολύ παλιότερα.NoMoreLice έγραψε: 19 Μαρ 2025, 18:55Αυτό δεν το ξέρω, αλλά μου θύμησες ότι σε κάποια φάση που είχε πέσει το παλιό φόρουμ είχε φτιαχτεί ένα γκρουπ στο Facebook στο οποίο είχαν μπει πολλοί με κανονικους λογαριασμούς.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:01 Με αφορμή αυτό το απαράδεκτο σκηνικό, ανέσυρα από τα έγκατα της μνήμης ένα περίεργο μέιλ που είχα λάβει πολύ παλιά, γύρω στα τέλη του 2008 ή τις αρχές του 2009 (επί ''Δεκεμβριανών'' Γρηγορόπουλου) και είχε σχέση με το πχορουμ.
Το μέιλ ήταν σε κλασική μορφή newsletter και ανέλυε κάπως συνωμοσιολογικά τα επεισόδια εκείνης της περιόδου, όμως υπήρχε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Φαίνονταν οι ηλ. διευθύνσεις στις οποίες είχε κοινοποιηθεί, γεγονός που μετά από μια σύντομη ανάγνωσή τους με οδήγησε στο να συμπεράνω άμεσα πως παραλήπτες ήταν μέλη του τότε phorum.gr. Μάλιστα, επειδή εκείνη την εποχή ήταν δυνατή η αναζήτηση κάποιου στο fb μέσω του μέιλ του (δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και τώρα) είχα καταφέρει από περιέργεια να ''εντοπίσω'' και 1-2 μέλη. Βέβαια, ίσως κακώς, δεν το έκανα θέμα δημόσια στο πχορουμ.
Υπάρχει περίπτωση να το θυμάται αυτό κανένας άλλος, π.χ. Ερμής, Otto Weininger, Golden Age, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, mitsokollias;
Τότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε εκείνο το μέιλ, ωστόσο χρόνια αργότερα μου δημιουργήθηκε η απορία του πως μπορεί να διέρρευσαν ηλ. διευθύνσεις μελών. Και οκ, κάποιες μπορεί να ήταν ξεκάθαρα backup, ωστόσο άλλες, όπως η δική μου, ήταν βασικές.
Εγώ όχι, κανέναGoBack έγραψε: 19 Μαρ 2025, 21:53 Ειστε σιγουροι οτι δεν δινετε δικαιωματα τυποι και τυπισσες;Σας καθεται απλα το λαχειο;
Αλλά υπάρχουν διάφοροι και διάφοροι τύποι με διαφόρων ειδών "θέματα"
+1Γκιώνης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 22:58 Τα τελευταία χρόνια το πχορουμικό περιβάλλον είναι απόλυτα τοξικό,παλιά δεν ήταν έτσι ή τουλάχιστο δεν έδιδε αυτή την αίσθηση.
Ίσως είναι που όλοι έχουμε μεγαλώσει,πραγματικά σκεφτείτε πώς ήσασταν όταν γραφτήκατε και πώς είστε τώρα.
γιατί νομίζεις κόψαμε λάσπη πολλοί?
εγώ τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνω (πέρα του οτι μεγαλώσαμε κι όλα, οκ)
Βλέπω όμως οτι μια κάποια "κλάψα"στο νήμα συνεχίζεται
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
GoBack έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:47Eιναι μπαζο ο μπαζουμπα;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:39
Και θα συνεχίσω να το συζητάω εκτός πχόρουμ και πιμί. Απλώς γιατί δεν είναι κάτι που επινόησα εγώ, πληροφορίες δικών τους φίλων είναι.Κι αυτό ακριβώς είναι το αστείο. Εγώ ποτέ δεν αναφέρω κάτι για προσωπικά δεδομένα, που μου έχουν εκμυστηρευθεί. Μόνον πληροφορίες για εμφάνιση, που εκ των πραγμάτων δεν είναι κάτι μυστικό αλλά οφθαλμοφανές. Μία φορά το έκανα και έπεσε γενική ταραχή σε όσα παρταλοειδκή κάναν μόνιμη πλακίτσα με την αγάμητη γραία. Και άξιζε τον κόπο, έτσι ως case study ομοιοπαθητικής.
![]()
![]()
Για μενα τι εχεις μαθει;![]()
Λέμε και μια καλημέρα, νυχτόβιε αγάπη μου, λέμε και μια καλημέρα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Καλημέρα
Έτσι ντε!
Τώρα που βλέπω την παράθεση, μήπως να ρωτήσω κι εγώ, πώς με έχει δει εμένα η Γαλίτσα? Γενικότερα μωρέ.
Μήπως να ανοίξω νήμα για το θέμα?
Τώρα που βλέπω την παράθεση, μήπως να ρωτήσω κι εγώ, πώς με έχει δει εμένα η Γαλίτσα? Γενικότερα μωρέ.
Μήπως να ανοίξω νήμα για το θέμα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 77 Απαντήσεις