Τι δολοφονικό βλέμμα είναι αυτό ;aLiCat έγραψε: 14 Μαρ 2025, 19:49Η θέση του φωτός ήταν τυχαία, της στιγμής εκείνης.νύχτα έγραψε: 14 Μαρ 2025, 19:29 μα έχεις καδράρει απίστευτα! και φαίνονται μόνο μάτια αυτιά -πολύ ενδιαφέρον!
είναι και η σκαλιστή καρέκλα![]()
είναι και το φως πάνω στο τραπέζι![]()
Η σκαλιστή καρέκλα είναι από μια παλιά τραπεζαρία που έχω.
Όσο για την ιδέα του "κρυφτού", έχω μια πανομοιότυπη φωτο παλιότερα, με την άλλη γατούλα που είχα, την Τέρψη.
Εδώ, πίσω από τη σιδερώστρα.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γατοφωτογραφίες μας
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: γατοφωτογραφίες μας
taliban έγραψε: 19 Μαρ 2025, 14:06Τι δολοφονικό βλέμμα είναι αυτό ;aLiCat έγραψε: 14 Μαρ 2025, 19:49Η θέση του φωτός ήταν τυχαία, της στιγμής εκείνης.νύχτα έγραψε: 14 Μαρ 2025, 19:29 μα έχεις καδράρει απίστευτα! και φαίνονται μόνο μάτια αυτιά -πολύ ενδιαφέρον!
είναι και η σκαλιστή καρέκλα![]()
είναι και το φως πάνω στο τραπέζι![]()
Η σκαλιστή καρέκλα είναι από μια παλιά τραπεζαρία που έχω.
Όσο για την ιδέα του "κρυφτού", έχω μια πανομοιότυπη φωτο παλιότερα, με την άλλη γατούλα που είχα, την Τέρψη.
Εδώ, πίσω από τη σιδερώστρα.![]()
![]()
![]()
Πάνω στο παιχνίδι ήταν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Η καλυτερη φωτο στο γατονημα.
αν μου επιτρεπεις την βελτιωνω στο Lightroom
Σόρυ για την παρέμβαση παίδες, αλλά προτιμώ την αυθεντική.
Με θέτε στην παρέα σας;
Τη βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την συνάφεια του πολιτικού πχορουμικού κόσμου.
Με θέτε στην παρέα σας;
Τη βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την συνάφεια του πολιτικού πχορουμικού κόσμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:25 Σόρυ για την παρέμβαση παίδες, αλλά προτιμώ την αυθεντική.
Με θέτε στην παρέα σας;![]()
Κι είχα μια υποψία ότι κάποιος/α θα παρέμβαινε για να δηλώσει ότι του αρέσει περισσότερο η αρχική.
Ασφαλώς και είσαι ευπρόσδεκτη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ευχαριστώ και το εννοώ.aLiCat έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:31ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:25 Σόρυ για την παρέμβαση παίδες, αλλά προτιμώ την αυθεντική.
Κι είχα μια υποψία ότι κάποιος/α θα παρέμβαινε για να δηλώσει ότι του αρέσει περισσότερο η αρχική.![]()
Ασφαλώς και είσαι ευπρόσδεκτη.![]()
Θα τα λέμε συχνά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πηγε καπως υπρβολικα με το light room . ταυτοχρονα ετρεξα autolevel με το paint.net ( δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας εικονας )

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:39Ευχαριστώ και το εννοώ.Spoiler
aLiCat έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:31ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:25 Σόρυ για την παρέμβαση παίδες, αλλά προτιμώ την αυθεντική.
Κι είχα μια υποψία ότι κάποιος/α θα παρέμβαινε για να δηλώσει ότι του αρέσει περισσότερο η αρχική.![]()
Ασφαλώς και είσαι ευπρόσδεκτη.![]()
![]()
Θα τα λέμε συχνά.
Φέρε και γατίσιες φωτο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ωραία είναι.
Της έδωσες ευκρίνεια μαζί με πιο διακριτικό φωτισμό που πλησιάζει στο πιο φυσικό της.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Θα φέρω. Αλλά οι γάτες είναι κάτι σαν την Ιθάκη, δεν θέλουν φίλτρα και φωτοσοπιές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
aLiCat έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:56
Της έδωσες ευκρίνεια μαζί με πιο διακριτικό φωτισμό που πλησιάζει στο πιο φυσικό της.![]()
Ενα κουμπι ειναι που αυξομοιωνει τα παντα . εμενα με βολευει το χρησιμοποιω κανα 15-20 χρονια ( απο οταν βγηκε )
Ειναι δωρεαν για οποιον θελει να το δοκιμασει . https://www.getpaint.net/

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς.
Βέβαια (σαν άνθρωπος) ομολογώ ότι ενίοτε δεν σέβομαι την επιθυμία τους και υποκύπτω στον πειρασμό του φωτοσόπ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 01:02aLiCat έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:56
Της έδωσες ευκρίνεια μαζί με πιο διακριτικό φωτισμό που πλησιάζει στο πιο φυσικό της.![]()
Ενα κουμπι ειναι που αυξομοιωνει τα παντα . εμενα με βολευει το χρησιμοποιω κανα 15-20 χρονια ( απο οταν βγηκε )
Ειναι δωρεαν για οποιον θελει να το δοκιμασει . https://www.getpaint.net/
![]()
Ήδη το έχω δει και θα κάνω download .
Εξαιρετικά χρήσιμο.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ