Γιατί όχι το 100;Οργισμένος έγραψε: 15 Μαρ 2025, 10:36Τεραστια αποτυχια της κυβ. Κουλη. Αν υπηρχε ιχνος τσιπας θα επρεπε ηδη να εχει σφραγιστει το 90% των καζινοπρακτορειων.Ίακχος έγραψε: 14 Μαρ 2025, 23:04 Μέσα σε 7 χρόνια εχει κλείσει το 30% των πρακτορείων
Ο νέος ιδιοκτήτης μείωσε τα περιθώρια κέρδους των πρακτορείων με κύριο παράδειγμα το στοίχημα όπου από 8% πήγε στο 2% ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και τα online παιχνίδια
https://www.zarpanews.gr/oikonomiki-asf ... g_rewarded
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικονομική ασφυξία για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Οικονομική ασφυξία για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Πως παν τα κρυπτο φιλε;Beria έγραψε: 14 Μαρ 2025, 23:08 Θα λυπηθούμε και τα μαγαζιά που οι άνθρωποι χάνουν τα λεφτά τους;
Ο τζόγος (ειδικά ο αθλητικός τζόγος) είναι η κατάρα του αθλητισμού και κοινωνικό πρόβλημα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ληστοσυμμορίτης
Που τα μισά κέρδη είναι από όχι φάρμακαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Μαρ 2025, 11:20 Πλέον τα μόνα μαγαζιά που κόβουν σίγουρο χρήμα είναι τα φαρμακεία.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Στη θεωρία όλα καλά μάγκες μου...
Δεν παίζω στοίχημα, καζίνα online η πρακτορεία.
Αλλά να κλείσουν τα προποτζίδικα, να φορολογηθεί βαριά το αλκοόλ, ήδη το τσιγάρο βαίνει προς ολική απαγόρευση, και καλώς δεν αντιλέγω...
Μια γαμημένη διέξοδο από τη σκατένια ζωή θα υπάρχει;
Μια βαλβίδα εκτόνωσης;
Κάπως να γίνεται πιο υποφερτή αυτή η ζωή.
Είναι αυτό που έλεγε ο Μαρξ για τη θρησκεία:
Το οπίο του λαού είναι αλλά δεν το έλεγε επιδοκιμαστικά αλλά με κατανόηση...
Για πολλούς αυτά είναι μια διέξοδος.
Λάθος αλλά είναι, ξέρω φτωχαδάκια χωρίς οικογένεια που η μόνη ψυχαγωγία τους είναι το Κίνο που ρίχνουν με 1-2 ψωρο-ευρώ και το ξεπλυμένο νεροζούμι, που περνά για καφές από μηχάνημα με 50 cents...
Και η οποία κοινωνικοποίηση που κάνουν εκεί...
Χωρίς αυτό θα τους έτρωγαν οι 4 τοίχοι και η μοναξιά...
Αλλά να κλείσουν τα προποτζίδικα, να φορολογηθεί βαριά το αλκοόλ, ήδη το τσιγάρο βαίνει προς ολική απαγόρευση, και καλώς δεν αντιλέγω...
Μια βαλβίδα εκτόνωσης;
Λάθος αλλά είναι, ξέρω φτωχαδάκια χωρίς οικογένεια που η μόνη ψυχαγωγία τους είναι το Κίνο που ρίχνουν με 1-2 ψωρο-ευρώ και το ξεπλυμένο νεροζούμι, που περνά για καφές από μηχάνημα με 50 cents...
Αν το πάμε εκεί το θέμα, καλύτερα και πιο φτηνά είναι να βρίσκουν "διέξοδο" στο ίντερνετ και τα βιντεοπαιχνίδια παρά στον τζόγο, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.exiledd έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:57 Στη θεωρία όλα καλά μάγκες μου...
Μια βαλβίδα εκτόνωσης;
Στο τέλος-τέλος, ακόμα και να τα τρώνε στις πουτάνες είναι καλύτερα (για τους άντρες).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- hellegennes
Ναι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει γιατί ο κόσμος μειώνει τον τζόγο, είναι γιατί τα κέρδη του τζόγου τα καρπώνονται ακόμα λιγότερα άτομα.Beria έγραψε: 14 Μαρ 2025, 23:08 Θα λυπηθούμε και τα μαγαζιά που οι άνθρωποι χάνουν τα λεφτά τους;
Ο τζόγος (ειδικά ο αθλητικός τζόγος) είναι η κατάρα του αθλητισμού και κοινωνικό πρόβλημα
Θα ήμουν μαζί σου αν ήταν μια τάση της κοινωνίας προς απομάκρυνση από τον τζόγο... για το οποίο παρεμπιπτόντως το κράτος δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Φιλε υπαρχουν και τα φτωχαδακια που λες που θα τους ετρωγε η μοναξια χωρις το ΚΙΝΟ (αν και υπαρχουν και τα καφενεια) , τι εχεις να πεις ομως για συνταξιουχους που τους τρωει το ΚΙΝΟ τη συνταξη μιας και χωρις να το καταλαβαινουν εθιζονται? Το ξερεις επισης οτι αρκετοι που εχουν ψυχικο νοσημα τρωνε το επιδομα αναπηριας που τους χορηγει το κρατος στο τζογο? Τα εγκρινεις τα ανωτερω?exiledd έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:57 Στη θεωρία όλα καλά μάγκες μου...
Μια βαλβίδα εκτόνωσης;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Αμα δε βγαίνουν ας κλείσουν . Δε βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Από την άλλη ,όπου γουστάρει ο καθένας ακουμπάει τα λεφτά του .
Στις βίζιτες ,στη σκυλοτραγουδιάρα ,στη κονσομασιόν ,στο τζόγο ,στο παγκάρι της εκκλησίας... Σιγά μη τα απαγορέψουμε όλα και να αφήσουμε μόνο τα φιλολογικά τεια..
Από την άλλη ,όπου γουστάρει ο καθένας ακουμπάει τα λεφτά του .
Στις βίζιτες ,στη σκυλοτραγουδιάρα ,στη κονσομασιόν ,στο τζόγο ,στο παγκάρι της εκκλησίας... Σιγά μη τα απαγορέψουμε όλα και να αφήσουμε μόνο τα φιλολογικά τεια..
Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως ότι άποψη και να έχει κανείς για τον τζόγο, τα κλασικά πρακτορεία δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιον σκοπό πέραν ίσως αυτόν του καφενείου. Αν δεν κάνω λάθος κάποια έχουν και υπηρεσίες καφετέριας; Αυτά προφανώς θα συνεχίσουν να δουλεύουν λόγω της κοινωνικοποίησης που προσφέρουν. Τα άλλα που είναι βασικά μπες-παίξε-φύγε θα φαγωθούν από τον ιντερνετικό τζόγο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ο εθισμός στον τζόγο φυσικά και είναι κοινωνικό πρόβλημα.lonelyrider έγραψε: 19 Μαρ 2025, 17:14Φιλε υπαρχουν και τα φτωχαδακια που λες που θα τους ετρωγε η μοναξια χωρις το ΚΙΝΟ (αν και υπαρχουν και τα καφενεια) , τι εχεις να πεις ομως για συνταξιουχους που τους τρωει το ΚΙΝΟ τη συνταξη μιας και χωρις να το καταλαβαινουν εθιζονται? Το ξερεις επισης οτι αρκετοι που εχουν ψυχικο νοσημα τρωνε το επιδομα αναπηριας που τους χορηγει το κρατος στο τζογο? Τα εγκρινεις τα ανωτερω?exiledd έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:57 Στη θεωρία όλα καλά μάγκες μου...
Μια βαλβίδα εκτόνωσης;
Το 1-2 ευρώ του Κίνο έχουν καταντήσει η πιο φτηνιάρικη διασκέδαση, ο Θεός να την κάνει, ακόμα και από το καφενείο.
Γενικά αν και ως αριστερός θες; "προοδευτικος" θες; δεν έχω πρόβλημα με το να παρεμβαίνει το κράτος, έχω μια αλλεργία να απαγορευτεί το προποτζίδικο ή το online betting μονοκοντηλιά, επειδή κάποιος μπορεί να παίξει το νοίκι του ή το φαΐ του παιδιού του, αρρωστάκι γαρ...
Μου βγαίνει ένας.... ελευθεριακός αντικρατισμός εδώ δεν ξέρω, ενώ πχ γενικά δεν έχω θέμα με τις παρεμβάσεις ενός αληθινά σοσιαλιστικού κράτους...
Αντίφαση και ασυνέπεια το ξέρω...
Είχα αρνητική γνώμη για τον νόμιμο τζόγο αλλά τον θεωρώ από τους πιο δίκαιους κοινωνικά θεσμούς.
Οι φτωχοί πάνε και παίζουν τα μαύρα λεφτά επιστρέφοντάς τα πίσω στην τίμια οικονομία, ταυτόχρονα ικανοποιούν την ανάγκη τους για πρέζα χωρίς να βλάπτουν κανέναν εκτός από τον εαυτό τους (αντίθετα με τσιγάρο, αλκοόλ και πρέζα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ενοχλούν τους γύρω), παραμένουν φτωχοί που σημαίνει δεν κάνουν νεοπλουτίστικες μαλακίες κι όλα αυτά εντελώς με δική τους θέληση. What's there not to like;
Οι φτωχοί πάνε και παίζουν τα μαύρα λεφτά επιστρέφοντάς τα πίσω στην τίμια οικονομία, ταυτόχρονα ικανοποιούν την ανάγκη τους για πρέζα χωρίς να βλάπτουν κανέναν εκτός από τον εαυτό τους (αντίθετα με τσιγάρο, αλκοόλ και πρέζα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ενοχλούν τους γύρω), παραμένουν φτωχοί που σημαίνει δεν κάνουν νεοπλουτίστικες μαλακίες κι όλα αυτά εντελώς με δική τους θέληση. What's there not to like;
Unironically, brούλη δεν ξέρω αν τα λες εντελώς χαβαλετζίδικα ή δεν τα εννοείς σοβαρά 100%foscilis έγραψε: 19 Μαρ 2025, 19:06 Είχα αρνητική γνώμη για τον νόμιμο τζόγο αλλά τον θεωρώ από τους πιο δίκαιους κοινωνικά θεσμούς.
Επίσης από ποτέ ο πενιχρός μάλλον, μισθός κάποιου είναι de facto μαύρο χρήμα; Μπορεί ο εργοδότης του να τα δίνει κανονικά και με το νόμο όχι μαύρα και στο χέρι...
Πάντα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που δεν ανταποκρίνεται στα στερεότυπα, αλλά εδώ κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα.exiledd έγραψε: 19 Μαρ 2025, 19:14 Επίσης από ποτέ ο πενιχρός μάλλον, μισθός κάποιου είναι de facto μαύρο χρήμα; Μπορεί ο εργοδότης του να τα δίνει κανονικά και με το νόμο όχι μαύρα και στο χέρι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση