!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

NoMoreLice έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:40 Στο παλιό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να σε βρουν. Οι περισσότεροι είχαν το email τους φάτσα φόρα. Επίσης σύμφωνα με το rule of 5, αν έχεις αποκάλυψει τόσα πράγματα για σένα, τα οποία συνδυαστικά δεν ανταποκρίνονται σε πάνω από 5 ανθρώπους, ουσιαστικά έχεις αποκαλύψει την ταυτότητα σου.
Γι αυτό έχω 2 διαφορετικά email , το ένα επίσημο και το άλλο, μη ταυτοποιήσιμο, για χαζομάρες τύπου πχόρουμ, φατσομπούκι, κλπ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2025, 12:31
Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 12:27
AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2025, 12:15

Δεν είναι περίεργο. Στο (κλειστό πλέον) φόρουμ του greekddl, όλοι σφαζόμασταν στα πολιτικά, αλλά υπήρχαν και νήματα ειρήνης (π.χ. ένα λεγόταν "καλημέρες, καλησπέρες, περάστε κλπ", ή σχολίαζαν πράγματα ενωτικά.

Αυτό δύσκολα γίνεται εδώ, γιατί υπάρχουν περσόνες με αμιγώς κομματικό ρόλο. Αν δεν ήταν να υποστηρίξουν το κόμμα τους, δε θα έμπαιναν καν.
Και πάλι βλέπεις όμως, οτι σε κάποιες περιπτώσεις που όντως σφαζόμαστε με χαρακτηρισμούς ενίοτε ακραίους στα πολιτικά, όταν κάποιος αντιμετωπίζει ουσιαστικό πρόβλημα, δεν κοιτάμε να του βγάλουμε τα μάτια, αλλά να τον στηριξουμε. Αυτοί που μανουριάζουν ακόμη και σε τέτοια νήματα, είναι απλά ηλίθιοι και το μόνο που καταφέρνουν, είναι να γίνουν γραφικοί, εκτός από σκατόψυχοι,( που ειναι έτσι κι αλλώς..). Απλά τρέφονται απ'τις έριδες.
Εννοείται ότι το σωστό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ενότητα, όμως δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Δε θυμάμαι ποιος είχε πει κάποτε ότι στόχος είναι οι πολιτικές συζητήσεις, ενώ εγώ του έλεγα ότι αν είναι έτσι, τότε δεν έχουν νόημα οι ενότητες όπως "εικαστικά" και "lifestyle".
Εγώ θα μείνω στο λογικό. Το οποίο είναι, πως θεωρείται ανεπίτρεπτο κάποια ψυχάκια που κολλάνε ατσαλα για δικούς τους λόγους, να μην λαμβάνουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Οι υπόλοιπες διαφωνίες είναι δευτερεύουσες. Γνώμη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 12:27
AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2025, 12:23 Πρέπει κάποιος να είναι μικρός σε ηλικία για να δημιουργεί συμμαχίες κι έχθρες προκειμένου να περάσει την ώρα του.
Κάνεις λάθος. Δεν είναι "πέρασμα ώρας", συνήθως είναι όντως ανάγκη αποφόρτισης. Αυτοί που μπαίνουν για να χαλαρώσουν, είναι εμφανείς.
:lol:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μερικοί λένε καμια φορά "θα τολμούσες να τα πεις αυτά δημόσια;". Το ρωτάνε σε διάφορους που διαφωνούν μαζί τους, οκ.

Ομως εκτός από την ανωνυμία, υπάρχει και η ψευτο-επωνυμία. Όπως αυτή του τουίτερ. Στο τουίτερ, οι επώνυμοι χρησιμοποιούν τα ονόματά τους, οι ανώνυμοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο, ενώ υπάρχουν και ανώνυμοι που χρησιμοποιούν ψεύτικο ονοματεπώνυμο.

Κανείς όμως δε λέει για την ανωνυμία στο τουίτερ, όλοι λένε... για φόρουμ... κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μαρ 2025, 10:06
Κατά τα λοιπά αγαπητέ μου Όττο, όταν ρωτάς να σου πούμε τί δουλειά κάνουμε, τί έχουμε σπουδάσει, σε ποια περιοχή μένουμε και τί ψηφίζουμε γιατί νομίζεις ότι δεν το κάνουμε; Για να μη μας κακοχαρακτηρίσει ένας τύπος που ξεχεζόμαστε στο phorum και μόνον; Απλά, τη σήμερον ημέρα είναι σαν να δίνεις διεύθυνση και οι ψυχοπαθείς είναι πολλοί.
Δεν έχεις ιδέα από που θα σου πεταχτεί ο τρελός.

Αυτά τα ολίγγα. Κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.
Τώρα μεταξύ μας, το να πει κάποιος σπούδασα Αθήνα/Πατρα/Θεσσαλονίκη/whatever, δουλεύω HR ή μηχανικός ή ΕΕ ή ταξιτζής και ψηφισα ΝΔ/Ζαιους/Χαρίζω Οικόπεδα κλπ δεν πρόκειται να ταυτοποιηθει από κανένα.

Στην περιπτωσή μας του έδωσαν τα ονόματά μας. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:20 Μερικοί λένε καμια φορά "θα τολμούσες να τα πεις αυτά δημόσια;". Το ρωτάνε σε διάφορους που διαφωνούν μαζί τους, οκ.

Ομως εκτός από την ανωνυμία, υπάρχει και η ψευτο-επωνυμία. Όπως αυτή του τουίτερ. Στο τουίτερ, οι επώνυμοι χρησιμοποιούν τα ονόματά τους, οι ανώνυμοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο, ενώ υπάρχουν και ανώνυμοι που χρησιμοποιούν ψεύτικο ονοματεπώνυμο.

Κανείς όμως δε λέει για την ανωνυμία στο τουίτερ, όλοι λένε... για φόρουμ... κλπ.
Πάντως εγώ θα τολμούσα. Γενικη κουβέντα. Αν μου την έπεφταν φυχασθενείς, θα έτρωγαν το αναλογο τουμπεκί. Το ωραίο, το τίμιο.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Έχουμε ξεφύγει τελείως
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:20 Μερικοί λένε καμια φορά "θα τολμούσες να τα πεις αυτά δημόσια;". Το ρωτάνε σε διάφορους που διαφωνούν μαζί τους, οκ.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανωνυμία. Γράψε πχ ότι σχεδιάζεις τρομοκρατικό χτύπημα ή ανέβασε ακατάλληλο περιεχόμενο ή συκοφαντησε σαν να μην υπάρχει αύριο κάποιον και θα διαπιστώσεις ότι κανένα ψευδώνυμο δε σε κρύβει.

Αυτό όμως αφορά τις αρχές.

Το "θα τολμούσες να τα πεις δημόσια αυτά" είναι μια ερώτηση που προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές.
Δεν αφορά όμως ποινικά κολασιμα πράγματα, διότι γιαυτό όπως σου είπα δεν θα κρυφτείς πίσω από ψευδώνυμο αν οι αρχές αποφασίσουν να σε βρούνε.

Αφορά κυρίως το θάρρος της γνώμης και του τι λες. Ίσως είναι δικό μου σκάλωμα αυτό, αλλά επειδή σε ο,τι με αφορά, ποτε δε θα γράψω κάτι που δεν τον έχω πει επώνυμα όταν χρειάστηκε, σε πραγματικές συζητήσεις, δημόσια κάποιες φορές κλπ μου βγαίνει αυθόρμητα η συγκεκριμένη ερώτηση κάποιες φορές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 19 Μαρ 2025, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:24

Πάντως εγώ θα τολμούσα. Γενικη κουβέντα. Αν μου την έπεφταν φυχασθενείς, θα έτρωγαν το αναλογο τουμπεκί. Το ωραίο, το τίμιο.
Εγώ πάλι θα έτρεμα να βγω από το σπίτι με το βρέφος, αν έπαιρνα χαμπάρι ότι είναι κάπου κοντά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:01 Με αφορμή αυτό το απαράδεκτο σκηνικό, ανέσυρα από τα έγκατα της μνήμης ένα περίεργο μέιλ που είχα λάβει πολύ παλιά, γύρω στα τέλη του 2008 ή τις αρχές του 2009 (επί ''Δεκεμβριανών'' Γρηγορόπουλου) και είχε σχέση με το πχορουμ.

Το μέιλ ήταν σε κλασική μορφή newsletter και ανέλυε κάπως συνωμοσιολογικά τα επεισόδια εκείνης της περιόδου, όμως υπήρχε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Φαίνονταν οι ηλ. διευθύνσεις στις οποίες είχε κοινοποιηθεί, γεγονός που μετά από μια σύντομη ανάγνωσή τους με οδήγησε στο να συμπεράνω άμεσα πως παραλήπτες ήταν μέλη του τότε phorum.gr. Μάλιστα, επειδή εκείνη την εποχή ήταν δυνατή η αναζήτηση κάποιου στο fb μέσω του μέιλ του (δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και τώρα) είχα καταφέρει από περιέργεια να ''εντοπίσω'' και 1-2 μέλη. Βέβαια, ίσως κακώς, δεν το έκανα θέμα δημόσια στο πχορουμ.

Υπάρχει περίπτωση να το θυμάται αυτό κανένας άλλος, π.χ. Ερμής, Otto Weininger, Golden Age, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, mitsokollias;
Το 2008 δεν είχα κάνει ακόμη τον λογαριασμό στο phorum.gr. Κάπου στο 2009 τον είχα κάνει, αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς. Δεν θυμάμαι ποτέ πάντως κάποιο τέτοιο ι μέιλ.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Εγώ περιμένω κάτι κουραδομόρτισσες, που κόβουν σαν το Μεγαλέκο, τους γόρδιους δεσμούς. Να μας πούνε ρε παιδί μου, πως γουστάρουν να παιχτεί η φασούλα. Πάντα στο ήπιο, ένεκα παλαβομάρας. Ας το διευκρινήσουν, να μην παιδευόμαστε ψυχούλια.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:29

Εγώ πάλι θα έτρεμα να βγω από το σπίτι με το βρέφος, αν έπαιρνα χαμπάρι ότι είναι κάπου κοντά.
Το κατανοώ 100 τοις εκατό. Γι'αυτό είπα χθες στον Όττο, οτι κάτι τέτοιοι τύποι, είναι επικίνδυνοι. Δεν τους χαρίζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:33

Το κατανοώ 100 τοις εκατό. Γι'αυτό είπα χθες στον Όττο, οτι κάτι τέτοιοι τύποι, είναι επικίνδυνοι. Δεν τους χαρίζεσαι.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτός, αλλά και αυτός που τον σιγοντάρει. Διότι πχ από εμένα δεν μπορείς να βρεις τη μάνα μου με άλλο επώνυμο και να ψαχνεις τα τηλ της στο χρυσό οδηγό. Πρέπει να είσαι στα σοσιαλ μου και να με διαβάζεις. Εννοείται δεν είναι στα σοσιαλ μου. Εννοείται δεν είναι φίλος, γιατί δεν έχει καταφέρει να βρει το κινητό μου, ξεκάθαρα γιατί, αν έπαιρνε τηλ στη δουλειά, κανένας δε θα έδινε το προσωπικό μου αριθμό, ούσα υπάλληλος και όχι ελεύθερος επαγγελματίας/μαγαζατορας. Δηλαδή αυτό που λέει ο Ερμής ισχύει στο έπακρο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:39
Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:33

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτός, αλλά και αυτός που τον σιγοντάρει. Διότι πχ από εμένα δεν μπορείς να βρεις τη μάνα μου με άλλο επώνυμο και να ψαχνεις τα τηλ της στο χρυσό οδηγό. Πρέπει να είσαι στα σοσιαλ μου και να με διαβάζεις. Εννοείται δεν είναι στα σοσιαλ μου. Εννοείται δεν είναι φίλος, γιατί δεν έχει καταφέρει να βρει το κινητό μου, ξεκάθαρα γιατί, αν έπαιρνε τηλ στη δουλειά, κανένας δε θα έδινε το προσωπικό μου αριθμό, ούσα υπάλληλος και όχι ελεύθερος επαγγελματίας/μαγαζατορας. Δηλαδή αυτό που λέει ο Ερμής ισχύει στο έπακρο.
Ρε φιλε τι να σου πω. Είναι απο κείνες τις περιπτώσεις, που σηκώνω τα χέρια ψηλά απ'την αρρώστεια που υπάρχει. Τόση μανία, δεν εξηγείται.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:28

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανωνυμία. Γράψε πχ ότι σχεδιάζεις τρομοκρατικό χτύπημα ή ανέβασε ακατάλληλο περιεχόμενο ή συκοφαντησε σαν να μην υπάρχει αύριο κάποιον και θα διαπιστώσεις ότι κανένα ψευδώνυμο δε σε κρύβει.

Αυτό όμως αφορά τις αρχές.

Το "θα τολμούσες να τα πεις δημόσια αυτά" είναι μια ερώτηση που προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές.
Δεν αφορά όμως ποινικά κολασιμα πράγματα, διότι γιαυτό όπως σου είπα δεν θα κρυφτείς πίσω από ψευδώνυμο αν οι αρχές αποφασίσουν να σε βρούνε.

Αφορά κυρίως το θάρρος της γνώμης και του τι λες. Ίσως είναι δικό μου σκάλωμα αυτό, αλλά επειδή σε ο,τι με αφορά, ποτε δε θα γράψω κάτι που δεν τον έχω πει επώνυμα όταν χρειάστηκε, σε πραγματικές συζητήσεις, δημόσια κάποιες φορές κλπ μου βγαίνει αυθόρμητα η συγκεκριμένη ερώτηση κάποιες φορές.
Ναι, αν μιλάει κάποιος ανώνυμα, τα λέει κάπως πιο ελεύθερα όλα. Αν τα έλεγε επώνυμα, θα τα σουλούπωνε λίγο παραπάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”